22
-
bunny #22 Komolyan bárki is olyan naív, hogy azt gondolta egy kormány által pénzelt szervezet bármely országban kontroll nélkül nyilvánosságra hozhat adatokat?
Ehez nincs mit hozzáfűzni. -
karesz6 #21 Abban az okiratban az van hogy minden infó nyilvános kivéve amit a kormány titkosít. Vagyis a nasa adatai erősen cenzúrázva vannak. (más kérdés hogy mit cenzúráznak ki) -
#20 Na ácsi én nem benyögtem valamit hanem úgy mondtam ahogy én tudtam és amit írtam a tv-be hallottam dokumentum filmeken. -
nextman #19 Ez pedig egyertelmuen bicikli nyom. -
bvalek #18 Lesz itt még meglepetés :) ne feledjük a NASA egyik alapszabálya, hogy bármit találnak nem hozhatják nyílvánosságra.... (benne van az alapító okiratba)
Nem így van:
NASA alapító okirat - nyilvános hozzáférés
Csak az titkos amit annak nyilvánítanak, nemzetbiztonsági vagy kereskedelmi okokból. De az illetékes Kongresszusi bizottság elött az sem titkolható el.
Mellesleg a NASA képei és tudományos eredményei Public Domain-ban vannak (a Hubble ürtávcsö képei nem, de azok is szabadon felhasználhatóak). A mai világban, amikor minden eredményt féltékenyen védenek a magán kutatói laborok mindenféle szerzöi jogokra való hivatkozással, ez egy nagyon nagy dolog ám. A NASA a legjobb dolog ami az emberiséggel történhetett a huszadik század második felében.
Költöi kérdés: amikor valaki ilyen összeesküvéselméletet benyög, az ilyenkor abban reménykedik, hogy senki sem tudja megkeresni a Google-lal a kérdéses dokumentumot, és nem is tud angolul hogy elolvassa... ? -
SanMaster #17 Elmondom én, mi történt. Egy ufós ép ott lófrált, és belebotlott egy kőbe, majd "BAZZZZ" felkiáltással jól arrébb rúgta. Tá-dá! Case solved! -
kvp #16 A trivialis megoldas az lenne, hogy a szel guritotta le a sziklakat. Mivel ha mas nem is, de homokvihar az van boven a marson. -
Tentacle #15 Az lesz az igazi nagy meglepetés, ha egy hírhez nem tudtok elég nagy marhaságokat írni. És ez már közeledik, ezek a beszólások is már elég nyögvenyelősek, erőltetettek lettek:)
-
Vol Jin #14 A klingonokat? -
#13 úgy-úgy!
Az a gyanús, ami nem gyanús! -
#12 De nem tudhatod hogy mit nem hoztak nyílvánosságra ;) -
caius marius #11 Nekem is egyből ez ugrott be. -
csimmasz #10 Szamitasaim szerint ez azt jelenti, hogy a marson is van gravitácio, hm, mik vannak.
Hihetetlen hol tart ma a tudomány. :) -
Vol Jin #9 Hát igen, nekem is az futott végig az agyamon, hogy jé, egy kő gurul a lejtőn. -
Vol Jin #8 Hát eddig elég sok bármit nyilvánosságra hoztak. -
#7 Lesz itt még meglepetés :) ne feledjük a NASA egyik alapszabálya, hogy bármit találnak nem hozhatják nyílvánosságra.... (benne van az alapító okiratba) -
Crane #6 Legurult egy szikla a lejtőn! :O ... Egy új jelenség, mely megdöntheti a fizika alapjait, és egyértelműen vízben lubickoló marsi sellőkre utalhat!
-
Pares #5 Főleg ha még egy kevés folyékony víz is előfordul... Sok titkot rejteget még a Mars. -
mr9 #4 "geológiai szerkezetei évmilliók óta változatlanok"
http://www.stop.hu/tudomany/elkepeszto-merteku-eroziot-tapasztaltak-a-mars-felszinen/820132/ -
#3 Ilyesmi a földön is van, de úgy tűnik megfejtették... -
gombabácsi #2 az kimaradt a cikkből, hogy mindez életre utaló jel lehet XD -
#1 Első dobó jó hosszú.
Ezer év múlva a következő....