LEGO: Marvel Super Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom hogy ez gyerekeknek készült-e, de engem már kiidegelt :)
Ott ahol Vasember kering egy erőd körül, Amerika Kapitány pedig az erődben hentel hogy a brébe kell tovább jutni? Az első ágyúhoz nagy nehezen fel lehet ugrani, de onnan sehogy nem jutok tovább. Fél órája ezzel szopok
Ott ahol Vasember kering egy erőd körül, Amerika Kapitány pedig az erődben hentel hogy a brébe kell tovább jutni? Az első ágyúhoz nagy nehezen fel lehet ugrani, de onnan sehogy nem jutok tovább. Fél órája ezzel szopok
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Királyság :D
Megcsináltam az elsõ pályát ami a demóban is benne volt, meg elkezdtem a következõt. Eddig nagyon tetszik, sok karaktert lehet összegyûjteni stb este nekiesek.
Megcsináltam az elsõ pályát ami a demóban is benne volt, meg elkezdtem a következõt. Eddig nagyon tetszik, sok karaktert lehet összegyûjteni stb este nekiesek.
One more story
flt!!!
A Lego lassan már mindenbõl csinál egy kiadást, nemtudom hogy jót tesz ez a Lego-nak, de én inkább szívesebben nézem a régi koncepciókat.
A gyûrûk ura, és a Hobbit Lego-t is kicsit porfithajhásznak érzem.
A gyûrûk ura, és a Hobbit Lego-t is kicsit porfithajhásznak érzem.
Az E3 alkalmával új beharangozó videót kapott a kiapadhatatlannak látszó LEGO videojátékok következõ része. Pókember, Thor, Vasember, Hulk, Rozsomák (vagy Farkas, kinek hogy tetszik), a Fantasztikus Négyes, és így tovább, rengeteg Marvel szuperhõs és szupergonosz lép színre. A játék érkezik PC-re és persze minden létezõ konzolra is.
Release date: 2013 September
Trailer:http://www.youtube.com/v/J-gyHMgoDB8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Magyarul egy hosszabb cikk róla
Képek:

Release date: 2013 September
Trailer:
Magyarul egy hosszabb cikk róla
Képek:

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz