NBA 2K14

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoSA
Mi a különbség a Seson és az Association mód között?

Már néztem,és sokkal jobbak mint az eredeti 3.De nem fogom a szívembe zárni 😄
http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=153&t=92729
FrezeR
ja még én se de biztos lesz 😊

Valószínûleg itt is majd csak cheatengin-nel lehet majd megcsinálni
fõmenüben betölteni a slidert aztán végig befagyasztani az összeset és úgy betölteni a my careert 😊

de én még nem találtam a 14hez cheat sheet-et 😊
FrezeR
Igen biztos. Engem mondjuk zavart azoknál, hogy sokszor a karrier mérföldkövek is megmaradtak na meg a kor is. Pl egy Shaq-nél már bajos volt 3x évesen elkezdeni egy karriert 😊 Persze voltak ahol a kort és a statot is törölték.

Most már annak örülnék ha lehetne állítani a slidereket is my careerbe utólag.

azaz egyelõre.. fáradt vagyok már 😊
Gondolom idõvel megjelennek majd ilyen teljes "csomagok" mint a 13hoz is.

Azokban be lesz állítva az összes stat, mozdulat stb és csak be kell tölteni mint my career-t 😊

De egyenlõre ennyi van
A külsejét cseréli csak le a rosterben lévõ játékosokéra.

A korát és a pozíciót elõre meg kell adnod amikor létrehozod a játékost. Ezekhez még nincs eszköz amivel utólag változtatni lehet.

Magasság, súly, testalkat benne van ebben a programban, a nevét meg játékban lehet bármikor változtatni.
Illetve a bõrszínt kell állítani utána de ez benne van az instrukciókban is.

szóval nem egy feltápolt játékost kapsz hanem csak kicseréli a kinézetét 😊
FrezeR
A kora és az adatai is egyeznek egy újoncéval?

már van progi amivel le lehet cserélni a my playered olyanra aki szerepel a játékban 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akkor ehhez mit szólsz 😄
meg akarja csinálni az összes csapatnak xD

FrezeR
Kezdtem egy karriert. Támadásokat szinte mindig az utolsó másodpercekbe fejezi be mindkét oldal. Valamint túl sok a hármas rádobás, betörés alig van. De gondolom majd javítanak ezen a modderek.

Krisztiam
valaki megvette? jó drága 11ezer

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Az én "my career" játékosomat a 76ers draftolta, elsõ meccs miami ellen.. mondom oké simán elpicsáznak elsõ meccsen minket 😄
"Elvertük" õket.. vagyis inkább a csapat elverte.

Aztán mentünk a wizardshoz és idegenben 20 ponttal aláztak minket..a wizards lol
Késõbb újra wizards már hazai pályán és itthon meg mi aláztuk õket porig.

Furán nagy szórások vannak néha a meccseken 😊
Krisztiam
freestyle mód nagyon tetszik, van vagy 5 labda és azzal eldobáltam Lebronnnal 😄D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

a játékmenetben azért akad jónéhány

bár kicsit sok az "ügyetlenkedés", nem hiszem, hogy az nba-be ilyen suta mozgású emberek bekerülnének ahogy sokszor viselkednek a játékban az emberek 😄
Krisztiam
nah kipróbáltam, de szerintem ez tiszta olyan mint a NBA 2k13, nem nagyon látok változást sajnos

alapból nem
eredetileg az a célja annak a módnak, hogy egy ismeretlen ifjú tehetséget csinálsz és próbálod befuttatni 😊

idõvel viszont pc-re a modderek meg fogják csinálni kb az összes játékost, hogy lehessen velük my career-ben játszani 😊 minden évben ez van 😊

viszont úgy simán elõfordul, hogy az "igazi" is játszik a saját csapatában meg te is mint újonc 😊
Érdeklõdnék hogy meg lévõ játékost pl.: Kobe Bryant nem lehet career módban játszani vagy my player-ként választani?
Azért van ami nem változik 😄
My playerben utolsó negyedben vagy hosszabbításban ugyanúgy galád módon csal a gép ahogy eddig is 😄
LoSA
Mi a gáz benne?

Valaki nem tud egy player editort? 😊 XP kellene... 😊

Gabor77
Egy roster update jöhetne már...

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Jó lett ez na.. tényleg kijavítottak sok hibát a 13hoz képest

Elõbb lepattanóra beadta a visszazsákolós animációt az ellenfélnél de az orra elõl lekapta a csapattárs a lepattanót 😄
Régen ha beadta az animációt akkor az végig is ment és kb soha nem lehetett semmit tenni ellene.

Rossz passznál összevissza tud pattogni a labda, volt olyan hogy ellenfél belekapott rápattant a másik játékos hátára onnan vissza a védõ fejére és onnan ment ki és mi jöttünk oldalról 😄

Viszont ezt a ziccer/trükkös passz dolgot szokni kell erõsen.. rengeteg ziccernél elpasszoltam már keresztbe a pályán a labdát pedig csak fel akartam tenni 😄
bakkerman
NBA.2K14-RELOADED

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

csináltam egy passing first pg-t.. erre a celtics draftolt rondo mellé..:S pedig nem is adtam túl jó válaszokat nekik 😊

fogadjunk ha egy garnett féle erõcsatár gyilkológépet csinálok akkor szóba se jött volna a celtics..😊
A poló-mezek nagyon gagyik 😄
elitehun
+1
van aki képes ebben a kameranézetben játszani? 😄

ezt csak tv-ben jó nézni szerintem így 😄
Kurva jó lett a mozgások valami eszmelatlenül jók 😊
Na már a gép is próbálkozik a flop-pal 😄

Elõbb gondoltam oldalvonalnál próbálkozok egy betöréssel.. sprint elõre aztán visszaléptem és 360 pörgéssel újra elõre.. ez volt a terv
a visszalépésnél beállt, hogy begyûjti a belemenést aztán amikor melléértem újra a forgással hanyatt vágódott magától amikor hozzá se értem 😄

Ami még baromi jó, hogy a közönség is jobban együtt él a játékkal mint eddig, legalábbis éljeneznek 1-1 megmozdulásnál is nem csak ha zsákolsz 😊 meg ahogy mondtam a játékosok is kiabálnak 😄
my player/career akármi 😊

ugyanúgy indul mint az elõzõnél

viszont.. lehet hívni játékot és mutatja is a figurát rendesen 😊
ez az elõzõnél ugye jó nagy bug volt és a pc-seknek ki se javították csak cheatenginnel lehetett befagyasztani, hogy megmaradjon a call plays és a playvision 😊

szóval ugyanaz mint az elõzõ új irányítással, apró finomításokkal és a régi hibák befoltozásával eddig

gondolom ez most olyan mint a fifa volt.. itt a generációváltás aztán valamit még kiadtak a mostanira de inkább az új konzolokra koncentráltak már egy ideje

nem azt mondom, hogy lehúzás és szar ez a mostani de ez inkább egy nagy dlc vagy patch az elõzõhöz 😊

ha nem lesznek benne olyan hülye hibák mint a 13ban akkor már megérte és örömmel fogok játszani vele 😊
Egy kis vélemény.
Gameplay sokat javult!Kontaktok,védekezésben sok új elem mozgás közben,dobások animációja simább,cselezés magával értetõdõbb.Gépigény magasabb de egy picit szebb is a játék.Maga a gameplay összetettebb.Blokk mechanika(amit ígértek is)sokkal jobb,már-már....túl egyszerû,bár még csak all-star fokozaton nyomtam.Myplayer engem nem érdekel arró ne is kérdezzetek.Jah kínai verzsön mini image fájllal.
Gabor77
Újra fent van rlslogon...de érdemesebb megvárni a normális verziót. Biztos még ma este jönni fog.

bakkerman
na az nem jó...ha a külcsínyen nem is változtattak,remélem azért az AI már okosabb,és nem tradel olyan bugyután,hogy 1 év alatt kompletten kicserélõdik körülöttem a csapatom,az nagyon idegesitõ volt

elitehun
én még nem játszom a játékkal ugyan, de olvastam egy (asszem IGN) tesztet, amiben pont azt mondták, hogy a myplayer teljes mértékben ugyan az mint az elõzõben. Vagyis, ha a mycareer-re gondolsz
(ilyen idióta névcserét, sose lehet tudni hogy ki mire gondol)
bakkerman
myplayer mód milyen? van valami újítás benne?

oké, megnéztem nincs a rosterben 😊
nem naprakész azért majd jönnek a hivatalos/nem hivatalos roster updatek ahogy mindig 😊

Mcgrady is benne van még free agent-ként 😊

elsõ benyomásra a training alapján baromi egyszerû lett a különbözõ dobások cselek megcsinálása
eléggé magától értetõdõ de azért kell hozzá gyakorlás tutira, hogy élesben is összeálljon

ami rögtön feltûnt, hogy nyögnek a játékosok xD hirtelen elindulsz sprinttel és kiabálnak 😄 apróság de hangulatos 😊
Hanga már a laboral kutxanal van

every damn day

a 14 euroligás csapat van benne a játékban
a Manresa nincs, úgyhogy nincs benne az Ádám 😊

majd mindjárt beleásom magam a training camp-be 😊
Hanga Ádám benne van?

every damn day

FrezeR
Majd egy kis véleményt írhatsz róla ha lesz idõd 😊

Gabor77
Érdekes...miután kiraktad a linket, sajnos már akkor nem volt ott az oldalon. Gameplay milyen? Sokat változott?

Hm érdekes.. töröltél onnan 😊
Biztos nem komálják a kínai csapatot pedig mûködik szépen DT proval és a mini img-ükkel 😊
ez ps3-as 😊

már van pc-s mirror img is, persze önmagában nem sokat ér crack nélkül 😊
úgyhogy még 1 kis türelem
OFF

Aki, már nem bír várni vele.

2013-10-01 00:25:23 PS3 NBA.2K14.PS3-iMARS DL 9523.2MB | 93F
LoSA
false infó, bocs...

gallardo
pc-n is? <#zavart2>

LoSA
Úgy néz ki, hogy mycareer módhoz is már be kell jelentkezned a liveon... 😞 Szívás....