NBA 2K14
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fõmenüben betölteni a slidert aztán végig befagyasztani az összeset és úgy betölteni a my careert 😊
de én még nem találtam a 14hez cheat sheet-et 😊
Most már annak örülnék ha lehetne állítani a slidereket is my careerbe utólag.
Azokban be lesz állítva az összes stat, mozdulat stb és csak be kell tölteni mint my career-t 😊
De egyenlõre ennyi van
A korát és a pozíciót elõre meg kell adnod amikor létrehozod a játékost. Ezekhez még nincs eszköz amivel utólag változtatni lehet.
Magasság, súly, testalkat benne van ebben a programban, a nevét meg játékban lehet bármikor változtatni.
Illetve a bõrszínt kell állítani utána de ez benne van az instrukciókban is.
szóval nem egy feltápolt játékost kapsz hanem csak kicseréli a kinézetét 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg akarja csinálni az összes csapatnak xD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
"Elvertük" õket.. vagyis inkább a csapat elverte.
Aztán mentünk a wizardshoz és idegenben 20 ponttal aláztak minket..a wizards lol
Késõbb újra wizards már hazai pályán és itthon meg mi aláztuk õket porig.
Furán nagy szórások vannak néha a meccseken 😊
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
bár kicsit sok az "ügyetlenkedés", nem hiszem, hogy az nba-be ilyen suta mozgású emberek bekerülnének ahogy sokszor viselkednek a játékban az emberek 😄
eredetileg az a célja annak a módnak, hogy egy ismeretlen ifjú tehetséget csinálsz és próbálod befuttatni 😊
idõvel viszont pc-re a modderek meg fogják csinálni kb az összes játékost, hogy lehessen velük my career-ben játszani 😊 minden évben ez van 😊
viszont úgy simán elõfordul, hogy az "igazi" is játszik a saját csapatában meg te is mint újonc 😊
My playerben utolsó negyedben vagy hosszabbításban ugyanúgy galád módon csal a gép ahogy eddig is 😄
Elõbb lepattanóra beadta a visszazsákolós animációt az ellenfélnél de az orra elõl lekapta a csapattárs a lepattanót 😄
Régen ha beadta az animációt akkor az végig is ment és kb soha nem lehetett semmit tenni ellene.
Rossz passznál összevissza tud pattogni a labda, volt olyan hogy ellenfél belekapott rápattant a másik játékos hátára onnan vissza a védõ fejére és onnan ment ki és mi jöttünk oldalról 😄
Viszont ezt a ziccer/trükkös passz dolgot szokni kell erõsen.. rengeteg ziccernél elpasszoltam már keresztbe a pályán a labdát pedig csak fel akartam tenni 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
fogadjunk ha egy garnett féle erõcsatár gyilkológépet csinálok akkor szóba se jött volna a celtics..😊
ezt csak tv-ben jó nézni szerintem így 😄
Elõbb gondoltam oldalvonalnál próbálkozok egy betöréssel.. sprint elõre aztán visszaléptem és 360 pörgéssel újra elõre.. ez volt a terv
a visszalépésnél beállt, hogy begyûjti a belemenést aztán amikor melléértem újra a forgással hanyatt vágódott magától amikor hozzá se értem 😄
Ami még baromi jó, hogy a közönség is jobban együtt él a játékkal mint eddig, legalábbis éljeneznek 1-1 megmozdulásnál is nem csak ha zsákolsz 😊 meg ahogy mondtam a játékosok is kiabálnak 😄
ugyanúgy indul mint az elõzõnél
viszont.. lehet hívni játékot és mutatja is a figurát rendesen 😊
ez az elõzõnél ugye jó nagy bug volt és a pc-seknek ki se javították csak cheatenginnel lehetett befagyasztani, hogy megmaradjon a call plays és a playvision 😊
szóval ugyanaz mint az elõzõ új irányítással, apró finomításokkal és a régi hibák befoltozásával eddig
gondolom ez most olyan mint a fifa volt.. itt a generációváltás aztán valamit még kiadtak a mostanira de inkább az új konzolokra koncentráltak már egy ideje
nem azt mondom, hogy lehúzás és szar ez a mostani de ez inkább egy nagy dlc vagy patch az elõzõhöz 😊
ha nem lesznek benne olyan hülye hibák mint a 13ban akkor már megérte és örömmel fogok játszani vele 😊
Gameplay sokat javult!Kontaktok,védekezésben sok új elem mozgás közben,dobások animációja simább,cselezés magával értetõdõbb.Gépigény magasabb de egy picit szebb is a játék.Maga a gameplay összetettebb.Blokk mechanika(amit ígértek is)sokkal jobb,már-már....túl egyszerû,bár még csak all-star fokozaton nyomtam.Myplayer engem nem érdekel arró ne is kérdezzetek.Jah kínai verzsön mini image fájllal.
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
(ilyen idióta névcserét, sose lehet tudni hogy ki mire gondol)
nem naprakész azért majd jönnek a hivatalos/nem hivatalos roster updatek ahogy mindig 😊
Mcgrady is benne van még free agent-ként 😊
elsõ benyomásra a training alapján baromi egyszerû lett a különbözõ dobások cselek megcsinálása
eléggé magától értetõdõ de azért kell hozzá gyakorlás tutira, hogy élesben is összeálljon
ami rögtön feltûnt, hogy nyögnek a játékosok xD hirtelen elindulsz sprinttel és kiabálnak 😄 apróság de hangulatos 😊
every damn day
a Manresa nincs, úgyhogy nincs benne az Ádám 😊
majd mindjárt beleásom magam a training camp-be 😊
every damn day
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
Biztos nem komálják a kínai csapatot pedig mûködik szépen DT proval és a mini img-ükkel 😊

úgyhogy még 1 kis türelem
Aki, már nem bír várni vele.
2013-10-01 00:25:23 PS3 NBA.2K14.PS3-iMARS DL 9523.2MB | 93F