NBA 2K14

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
ezt a dunk contestet is érdekesen oldották meg, honnan tudom hogy melyik az A, LS1 stb? Főleg hogy alapbeállítást is átállítottam 😞
nem is akárhogy játszottak 😊
néha belenézek most a focivb-be hát.. ugye itt a világ legjobb válogatottjai játszanak egymással.. bármelyik meccsen be tudok aludni annyira unom 😄

itt az nba-ben meg baromi sok a megszakítás és így lesz majdnem 2 óra a 48 perces meccsbõl de annyi akció van h nem lehet megunni, szünetekben érdekességek, visszajátszások jó kommentátorok kitöltik a szüneteket is 😊
szórakoztatásban, show-ban nagyon sokat lehetne lesni ezektõl a távoli népektõl 😄
Krisztiam
nyert is 😊)

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

jah.. már csak a spurs-ben lehet bízni 😄
Krisztiam
Off
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Köszi a választ!

Tapasztalt olyat valaki, hogy interjú után, második szezonban kilép? Mit lehet tenni? Azt hittem, hogy le tudom szimuzni, de nem adja ki lehetõségnek.
Hálás lennék a javaslatokért!
Marcinko
Szerintem javasolni most nem lehet csak ha fontos tag vagy akkor megkérdeznek és választhatsz párat, hogy kit szeretnél ....

Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.

A GM-nél MyPlayer módban hogyan lehet javasolni, hogy kit igazoljunk le? Tavalyiban egyértelmû volt a felirata, idén valahogy nem találom meg. Köszi elõre is a segítséget!
Marcinko
Sziasztok

Nem tudjátok, hogy lehet myplayer módban import-olni draft class-t vagy azon változtatni ? A sima draft class import nem megy

Nem tudjátok miért nincs benne Hanga már egy ideje a hivatalos roster update-ben? Eredeti a játék és nem értem, miért vették ki mikor egyszer már bent volt. PC-rõl lenne szó.

gallardo
Most association módban játszok a Phoenix-szel sikerült az elsõ szezon elején megszereznem Hardent, és olyan 4-5 meccs után azt vettem észre, hogy valamiért elkezdett csökkeni a 3pt skillje, és kíváncsiságból végig tekertem a szezont és szezon végére már csak 50 volt a 3pt skillje a kezdeti 80 helyett. Valaki találkozott már ilyennel?

ha van egy normális gamepad-ed hozzá akkor viszonylag gyorsan mert minden kézre áll 😊
természetesen meg kell tanulni, hogy mit mivel mikor hogyan lehet csinálni de ez minden játékra igaz

mindent meg lehet találni összeszedve a játékban az irányító menüpont alatt úgyhogy nincsenek titkos kombinációk, csak meg kell jegyezni õket 😊

van egy hosszú tréning mód is amiben megmutatnak mindent és utána neked is meg kell csinálnod csak utána enged tovább, persze fõbb kategóriákra vannak bontva ezek is

úgyhogy a játék megad minden segítséget csak nyomatni kell 😊
Prince23
Én anno õstagos NBA LIVE-os voltam - by EA. És már nem NBA-ztem legalább 10 éve, kivéve a konzolon az NBA Live 10-zel. PC-n vissza szeretnék térni, de ezúttal NBA 2k14-gyel szeretném a feltörekvésemet elérni.

Kérdésem, hogy mennyire nyúlnék mellé, ha NBA 2k14 mellett döntenék? Mennyire nehéz? mint õstagos nba live gamer kérdi 😊 vagy inkább felejsem el, olyan nehéz belejönni?

Vicces ez a "2K SMART Play" 😄

Elõbb utolsó negyed 50mp van hátra és egyetlen egy ponttal vezetünk és nálunk a labda.
Benyomtam rajzoljon fel valami jó figurát ha már olyan "smart"..

Erre képes volt Perkinsre a centerünkre felrajzolni egy tripla figurát (WTF?!!) 😄
A legtutibb, hogy gyönyörûen tisztára is játszottuk õt.. el is dobta.. hatalmas homályt persze mert köze nincs semmilyen dobáshoz nemhogy hármashoz XD

na ez a 2k smart play 😄
Megettem CP3-t 😄
Pedig nincs blockra rakva semmi csak az alap 20 körül kb 😄

Marcinko
All-staron játszok, de lehet az Áfa a megfejtés 😊

Bucser
levont'k az AFA-t vagy a jovedelemadot😊 (vagy lehet, hogy konyebb fokozaton jatszol mint Pro)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Marcinko
Sziasztok

egy kérdés : Miért van az hogy összehozok Mycareerben single player alatt mondjuk 800 spt , korábbról van kb. 100 és mikor kilépek csak kb 700 at látok ott és annyit tudok csak elkölteni 😞

Ötlet ?

Sziasztok. Genius paddle próbálok játszani, de valami miatt még mozogni se tudok a pályán vele 😊 Elvileg a gombok azok mûködnek, mivel letöltöttem egy x360 controller softwaret és felismeri az összes gombot... Esetleg valami javaslat? Köszönöm!

igen azt én is furcsáltam aztán leesett, hogy hé ez Smoove 😄

Kicsit fura, hogy csak néhány játékost sikerült bevonni és azok rendesen beszélnek is és animálva is vannak a többiek meg az edzõk csak néznek és kiírja a szöveget 😊
Bucser
Bocs azt hittem ez feature. Aztan rajottem, hogy a srac aki jatszik kommental😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Ezek az internal monologok a gepi szintetizator hangal baromi idegesitoek...

a hangulat, körítés tényleg rohadt jó
egy baj van vele, hogy ezeket nézve rohadtul elment a kedvem attól, hogy a "régivel" játszak 😄

LoSA
Nekem a körítés(ek) nagyon tetszik! 😊

FrezeR
nagyon durva 😊 szívesen kipróbálnám csak hát elég drága a cucc.

nem véletlenül telepít fel 40+ gigát a ps4 winyójára.. 😊
FrezeR
Kicsit jobb a körítés mint PC-n. Jó lett volna ha mi is megkapjuk a bõvített my career-t.

smoove elindult a next gen-nel 😊

annyira next, hogy kb ugyanaz mint eddig csak szebb grafikával és finomításokkal 😄

hátha érdekel titeket is (tudom konzol meg fúj stb..de na 😊)

LoSA
up!

LoSA
Srácok, még sose volt szerencsém Online nyomni a 2K14-t, vagy akármelyik sorozatot... Szóval milyen az online rész? Vannak esetleg online ligák, ahol mondjuk van egy csapatod és akkor tudsz cserélgetni, nyomni szezont? Vagy valami hasonló? Régen pl PCre voltak ilyen online ligák.

Vagy úgymond csak annyi, hogy lehet egymás ellen játszani, nyomni 1-1 meccset és kész? Mondjuk random módon lehet találni ellenfelet? Kicsit írnátok errõl nekem egy kis infót?! 😉 Köszi szépen!!

LoSA
Érdekes, ám inkább azt mondanám, hogy... szar! 😊

Krisztiam
<#levele><#violent>

akkor nézzétek meg, hogy a "konkurencia" mivel feszít..lmao
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

így nem lesz nagy versengés...😄
😄
fedi a valóságot 😄

Hát James szájában minimum 3 negró van 😄
Mit szívtál?😄
Hol hörcsögök ezek, alapból ilyen torzak szegények😄D

every damn day

Dögöljek meg,nem tetszik.Látni hogy brutál grafika,de hogy mindenkinek ilyen hörcsög feje van benne az is biztos.Harden-nek persze nem 😄
FrezeR
eszméletlen grafika 😮 valamit muszáj lesz nekik jövõre bedobni, mert az idei rész pc-re amolyan update 2.0 a tavalyhoz képest.

Na jövõre megkapjuk pc-re? 😄

😄

Krisztiam
azt a kurva ez durva 😄

na srácok.. elsõ komolyabb next gen screenshot a ps4 verzióból...
ez azért komolynak tûnik 😊
a héten jön gameplay trailer is

Krisztiam
köszi 😊

The Protector
Szia.Én nem játszok a játékkal így olyan nagyon nem tudok segíteni,de amit te keresel az az alley oop nevû mozdulat.Ilyet keress a gombok közt.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Krisztiam
milyen billentyûvel kell azt megcsinálni, hogy odapasszolom a labdát a kosár közelébe és a csapattárs meg bezsákolja?

LoSA
Köszi szépen! 😉

FrezeR
Sziasztok

Nem tudjátok esetleg, hogy ki lehet e kapcsolni az automata mentést my careerben?
Tegnap emiatt sikeresen tönkrement a mentésem 😞 nagyon örültem neki...

Season-be egy szezont jatszhatsz, Association-be pedig egy teljes "karriert". Szoval utobbiban tobb evadon keresztul iranyithatod a csapatod. Szerintem egyertelmuen az utobbit erdemes valasztani, ha megunod 1 evad utan, akkor olyan mintha egy Season-t jatszottal volna, de itt lehet folytatni a kovetkezo evaddal(draft stb.) is.

Oldal 1 / 3Következő →