Destiny
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Én meg PS3-ra kunyiznék egy feles bétakulcsot 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Keresnék egy beta kulcsot amit használhatnék PS4-re. Ha valaki meg tudna dobni akkor kérem szépen küldje el a [email protected] címemre. Nagyon köszi.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Next PC upgrade: 2022
Játékról:én remélem tényleg kiadják PC-re is mert nekem rohadtul tetszik az egész design. Szóval ha jön PC-re sztem a részemrõl ez tuti vétel lesz,addig is remélem minél több gameplayt fognak mutatni meg fejlõdési dolgokat stb
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
[merlinw.org]
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Parasite Eve 2, best game EVER!
"Még nem mondtunk sem igent, sem nemet a lehetõségre. Minél több platformra készítünk el valamit, annál több munkák lesz a játékkal és semmiképpen sem akarjuk, hogy ez a játékélmény rovására menjen. Rengeteg PC-s játékosunk van, aki alig várná a lehetõséget, hogy belevethesse magát a Destiny univerzumába. Egyelõre nincs bejelenteni valónk, de a jövõben még beszélhetünk ilyesmirõl."
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Ez nem a konzolosok fóruma, zárható. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Talán nem is volt olyan játékos rendezvény az elmúlt hónapokban, ahol a Bungie fiúbandája ne jelent volna meg, hogy elmondja: hamarosan mutatnak egy kis Destiny gameplay-t.
Egészen a Sony E3 2013-as konferenciájáig kellett várnunk erre az élményre, de most végre egy élõ bemutatóban láthatjuk a Halo sorozat alkotóinak új játékát mozgás közben. A Destiny egy osztott világú lövölde, ami nagy hangsúlyt fektet a többjátékos élményre, de nem teljesen illik bele a tradicionális MMO modellbe.
A Sony és a Bungie egy kölcsönösen hasznos megegyezést kötött, ami biztosítja majd a Destiny folyamatos frissítését és zökkenõmentes mûködését a PlayStation 4-en.
12 perces gamplay a Sony Konferencián:
A játék Xbox 360-ra, Playstation 3-ra, meg persze Xbox One-ra és Playstation 4-re és érkezik.
OFFICIAL SITE
Release Date: TBA