5
  • tar86
    #5
    Vajon mit szól a fejleményekhez Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, aki július 1-től bevezetne egy olyan törvényt Magyarországon, amely lehetővé tenné hogy bizonyos internetes honlapokat,(ami valakiknek nem tetszenek) bírósági végzéssel letilthatóvá lehetne tenni a szolgáltatóknál, megkurtítva ezzel az Internet szabadságát! Hivatkozás a botrányos pornó oldalakra vonatkozna de mindenki tudja hogy a Kuruc Infó-t akarják elnémítani!
  • matrix222
    #4
    "Brüsszelt aggasztja a Prism-ügy"
    Ez az EU-t jelentene? A nevadas mar a kezdeten felrevezeto.
    A megfigyeles mar reg letezik. Tapasztalatom szerint is bizonyitom, hogy sok esetben tullepik a hatskoruket, es egy torturat alkalmaznak a kiszemezett aldozatukra. Nem masok mint az 1990-es elotti szocialistak. A torbvenyhozok tobbsege pedig mint szocialista, a kormany folott vannak.
  • The Seer
    #3
    Hahó már eltüntették a kolegát. Most volt róla hír pár órája :)
  • Amergin
    #2
    A nemzetközi tenorizmus elharapódzásának korában nem megengedhető, hogy valaki ilyen alattomos módon marjon bele abba a kézbe, amely egykor etette.
    "A rossz embereket el kell ítélni. Akik bűnösek, szenvedjenek!" -by Gino
    Ki kell adni a zusának, ott pedig kerékbe kell törni és fel kell négyelni.

    Viccet félretéve: gondolja, hogy a saját ellehetlenülésén kívül mást el tud érni? Szeretne mártír lenni? Az adatgyűjtés eddig is folyt, ezután is folyni fog. Annyi lesz a haszna, hogy a szíályé, a moszad meg a többi majd csinál még pár 9/11-et, oszt mindenütt megszavazzák, hogy totális megfigyelés kell a csúnya gonosz és "gyáva" nemzetközi öngyilkos tenoristák kiszűrésére -a ti érdeketekben.
    Hiszen csak így tudunk benneteket -birka állampolgárok- megvédeni a saját titkosszolgálataink "false flag" akcióitól, ha teljesen a hatalmunk alá kerültök.
    Meglátjátok: még majd ti fogjátok követelni, hogy így legyen!
    Sauron szeme mindent lát
  • Darth Sith
    #1
    ""A brit kormány elítéli bármilyen titkos információ kiszivárogtatását, mivel ez megnehezíti Nagy-Britannia és szövetségesei biztonságának fenntartását" "
    Még jó, hogy őket sem az zavarja, hogy titokban embereket figyelnek meg ok nélkül, hanem, hogy ez kiderült. Ergo, valszeg ők is ezt csináják ha ez ennyire zavarja őket, csak azt még nem szivárogtatták ki... Nc.