463
-
pikman #20 Lényegtelen, hogy ki mit vél felfedezni egy cgi trailerben.
Az E3-on bemutatott demóban tehát majd a játékban is Magnum Opus-a lesz maxnak a Ford Falcon felejtős lesz. -
Pares #19 Igen, ez biza a MM2-es magas sebességekre képes gépjármű. -
#18 De imádtam én ezt a filmet.. :D Jó kis VHS-s idők. :D -
#17 1:07-nél tisztán látszik az Interceptor...
-
#16 Nem tévedsz. -
#15 passz,én a trailer videón az Interceptort véltem felismerni,de ezekszerint én tévedtem :) -
#14 A Ford Falcon XB a 2. filmben felrobban. Utana meg van valamennyi olaj, szoval szerintem kesobb takolja ossze es a 2. 3 resz kozott siman lehet magnum Opus. -
#13 A filmben Ford Falcon XB Coupe, V8 351 vezet amit hivnak Interceptor-nak is
A demóban meg egy Magnum Opus-a van de javitsd ki ha tévedek. -
#12 a videókból nem az jön le hogy más lenne a kocsi... -
#11 Blöki tényleg jó lenne és mint egy pet fejlödne velünk együtt...
De valszeg nem lesz mert max személyén és a lepusztult világon kivül semmi se kapcsolja a játékot a filmekhez még az autónk is más lesz. -
#10 Én akkor fogok felkiáltani ha tina turner - thunderdome lesz a főmenüben :)
Az annyira passzol a MM sorozathoz. -
Pares #9 Szerintem valahol a 2-es és 3-as között fog játszódni, valószínűleg mindjárt a 2-es után, mert a 3-asban már nyoma sincs az Interceptornak, ott már a tevefogat a divat (a benzin hiánya miatt érthető). És mivel a 2-esben még fiatal, a 3-asban meg már középkorú hajléktalannak kinéző vándor, elég tág idővel lehet munkálkodni. -
Pares #8 Ezzel én is így vagyok! Nagyon várós! -
#7 Gamestar előzetes! -
#6 történetileg gondolom sok-sok évvel a filmek után lesz, legalábbis a V8 már elég rozsdás, a lámpán sincs már fent a rács stb.. :D
remélem lesz kutya is :) -
-
#4 +fav! :)
Szeretem a posztapokaliptikus játékokat! :) -
#3 Rohadt nagy Mad Max fanatikus vagyok.
már mikor kósza ötletként dobálóztak akkor megörültem,de ez 0day buy lesz! -
#2 -
#1 Régóta tudtuk már, hogy az Avalanche Studios egy Mad Max-játékon dolgozik, ám a Sony buliján végre lehullt a lepel a posztapokaliptikus, nyitott világú TPS-ről. Az első képekkel és trailerrel szolgálhatunk.
A játékban természetesen Mad Max alakítod, egy magányos harcost a vad, posztapokaliptikus világban. A túlélés kulcsai az autók és a benzin, a kietlen pusztaság hemzseg a banditáktól. Az Avalanche játékában változatos küldetések, száguldás és részletgazdag látványvilág vár ránk.
Még nem tudni pontosan, hogy a produktumnak van-e köze a közelgő Mad Max-mozifilmhez, hiszen a képek alapján a főhős nem hasonlít Tom Hardyra. A Just Cause készítőinek pörgős akciójátéka PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra érkezik.
A Mad Max 2014-ben jelenik meg.
Mad Max Announcement Trailer.