463
1491117010.png
  • Shep
    Tűrhető volt a '76 csak szerintem kicsit üres volt és hamar unalmassá vált.
  • alma2
    rakeresve nem talaltam emlitest rola, senki nem jatszott anno az interstate 76-tal? Nagy kedvenc volt, annal jobban mad max 2 hangulatu jatekkal nem is talalkoztam azota. ahogy olvasom utana kijott egy joval gagyibb valtozata Interstate '82 nevvel, amit viszont nem ismerek, vagy annyira nem tetszett, hogy teljesen el is felejtettem.
  • TomStorm
    Idén egyik talán legjobban várt játék,nekem.Jó lesz Witcher 3 és még sok más de ez egy olyan dolog,hogy gyerekkorom egyik kedvenc filmje ÚGY mint Alien amiből micsoda nagy játékot készítettek tavaly na remélem Mad Max is jó lesz:)
    Sandbox már jól hangzik sőt egy ilyen stílusra kell is!!
  • wedge31

Mad Max - itt vannak az első részletek
  • hunbalee
    GDC 2015: Szeptember elején jön a Mad Max
  • bertino
    hát impozáns az biztos :D
  • Pares
    A trailer alapján jól néz ki, remélem a film is jó lesz.
  • Stockbauer33 #53
  • Pares
    Ezeket hol olvastátok/láttátok amiket itt alább írtatok?
  • tutituti
    ismerem én a sztorit,csak vártam hogy visszaköszönjön egy kettő.ezek meghatározó elemei voltak a filmtrilógiának.
  • Skyline
    A 2 és a 3 között játszódik (a kocsikból kiindulva, a 3-ban már metánnal üzemelő futurisztikus szarok voltak)). A kutyát a kettőben lelőtték a kopteres a bandával ment.
  • tutituti
    hát ez a posztapok carmageddon eddig nekem se tetszik.
    értem én hogy mad max,meg interceptor mk2,de hát na,hol a gyrocopter a kutya,a puska?
  • Kandurex
    :( úgy kissé felejtős, pedig bejönnek a posztapokaliptikus dolgok
  • wedge31
    Inkább az elöbbi, annyival kiegészitve, hogy lesz benne böven kocsi nélküli lövöldözés is.
  • Kandurex
    ez most valami kocsikázós játék lesz, vagy valami Fallout -szerű anyag?
  • bertino
    vlszleg a mozifilmmel karoltve jelenik majd meg.
  • wedge31
    Magnum Opus Trailer.

2015-re csúszik a játék...
  • tutituti
    http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/juniusban_erkezik_a_mad_max_jatek
  • grebber
    Gameplay Trailer (kamerás)
  • Szabi #41
  • grebber
    Mad Max will have “millions of car customisation combinations”

• Noodlee
    Szerintem a Rage legnagyobb problémája az volt, hogy egy totál cső játékot csináltak belőle, amúgy nem lett volna rossza, ha van benne szabadság.
  • Pares
    Hát ebben igazad van, nekem nagyon nem jött át, pedig én vártam legjobban...
  • mester1987
    Jó lett az, csak neked nem jön át. Persze a végére hiányzott valami, meg sokat is foglalt.
  • Pares
    Hát a Rage az szerintem egy iszonyatos elcseszett foshalmaz volt, pedig én nagyon vártam, és annál nagyobb lett a csalódás, főleg hogy napokat töltöttem el azzal, hogy egyáltalán elinduljon és fusson rendesen, remélem ez nem fog arra hasonlítani...
  • Voltan
    Ígéretes, ígéretes, nem mondom.

Azonban ez így még egy hatalmas nagy falatnak tűnik, amiből bármi lehet. Sok ilyen ígéretes cím lett rémes a végére. Megnéztem a "gameplay"-ként beígért videót is, hát az minden, csak nem az. De legalább nem egy pre renderelt intrót láttunk.

Nagyon kíváncsi vagyok, és aggódom :) Remélem, pozitívan fogok csalódni. Mondom ezt úgy, hogy a poszt-apok dologgal engem könnyű elcsábítani, és Mad Max-et is csípem. Sőt, nekem még a Rage is tetszik :D
  • mester1987
    Egyedi áttűnések a Mad Max játékban
  • mester1987
    *Megérdemelné, hogy hű legyen a címhez.
  • mester1987
    Egy Mad Max cím azért mégis egy Mad Max. Csak film volt belőle, semmi más rossz koppintás. megérdemelné, hogy hú legyen hozzá. Nem B kategóriás Hitman vagy Just Cause...:D
  • grebber
    Jöjjön ki minél előbb azt jöjjön a Just Cause 3
  • Fpocok
    Őszintén, mit vártál?
  • mester1987
    Lehet, de engem nem fog meghatni az biztos. Túl van feszítve szerintem ez a marketing és átlátszó. De meglássuk. Ha tud olyan poszt-apokaliptikus hangulatot adni, mint a RAGE, akkor már rossz semmiképp se lesz a játék ;)
  • Bucser
    Azert ha megnezed az elso reszet a Mad Maxnak ott boven van erzelmi toltet ami megmagyarazza a bekattanast.
  • mester1987
    Mondjuk maga a játékmenet jónak néz ki, azzal nincs gond.
  • mester1987
    Ez elég gagyi. Mi ez a történetmesélés meg érzelem a trailerbe...pff.
  • Pares
    Hínnye, de várom már!
  • wedge31
    Jól össze lett vágva ez a trailer...
  • Szabi #23

létezne hogy az átvezető videókban Falcon van, de a játékban nem ?
  • jarlaxxe
    Ez csak egy tipp de szerintem egy kocsi...
  • Szabi #21
    és az mi ? :D