200
Nyitott világú zombis móka érkezik a Capcomtól: készül a Dead Rising 3
-
#80 Ok, akkor sikeres, de ettől még egy hulladék port és konzolon sem fut olyan hú de jól, tehát optimalizálni nem tudnak ezt nem igen tudod kimagyarázni. -
#79 Nvidiásoknak: Próbáljátok meg a 335-ös drivert. Nekem azzal jobban megy. -
#78 Sikeres a cím. Innentől kezdve azt mondasz amit akarsz az már csak vízió. -
#77 Aha, látom mennyire sikeres, egy új konzol nyitócímeként amikor mindenki kénytelen volt megvenni ha játszani akart, meg egy csomó konzolhoz amúgy is hozzácsapták, szóval hiába próbálod védeni ettől még szarul futt itt is ott is és az, hogy valamiből sokat vesznek még nem jelenti azt, hogy jó is. Legolcsóbb budipapírt is sokan veszik de attól még nem jó, mert durva. -
#76 Capcom friss üzleti jelentése és eladott játékok. Nem meglepő, nyereséges a cég.
Dead Rising 3 - 200,000 (1,400,000)
Resident Evil 5 - 100,000 (6,700,000)
Resident Evil 6 - 100,000 (5,900,000)
Dead Rising 2 - 100,000 (2,900,000)
Resident Evil: Operation Raccoon City - 100,000 (2,400,000)
DmC: Devil May Cry - 100,000 (1,600,000)
Resident Evil: Revelations - 100,000 (1,200,000) -
#75 Az konkrétan a játék felbontása. Minél nagyobb, annál élesebb minden. -
#74 Az is jó, nekem egyelőre a betöltéssel nem volt gondom szerencsére. Amúgy ez a 720p/1080p váltogatás most konkrétan mi akar lenni, mert eget verő különbséget csak az fps csökkenésben véltem felfedezni? -
#73 Gondoltam játszok egy kicsit, de negyedik alkalomra sem töltötte be a játékot. Most inkább mégsem :D -
#72 Hát az eddigi GTA részekből kiindulva, márpedig az várható de majd kiderül. -
#71 Remélem hogy nem. Ez nagyon gyenge játék, fél óra alatt meglehet unni. -
#70 Valamiért attól tartok, hogy a GTA V is hasonlóan "jól" fog futni PC-n. -
#69 Érdekes :D
-
#68 Gyanítom ,hogy boxon is van gondja nem kevés, ezért is lett olyan "sikeres" és adták ki PC-re is :D -
#67 Most miért mondod? Megállítottam, le alttaboltam, ettem valamit, visszajövök, a program eltűnt.
Minden második alkalomra akar csak elindulni. Van baja :D -
#66 Ja, és kilépni nem is lehet normálisan a programból, mert kifagy. MESTERMŰŰŰŰ :D -
#65 Igazi profi munka ez a port. Felbontást csak külső program segítségével tudtam állítani és a 16:10-et így is szarul kezeli, túl lúg egy kicsit a kép. Graf részletességnél tök mindegy mit állítok (kivéve a 720/900/1080-at) 1-2 fps eltérés van a full low és a full max között. Átvezetők szaggatnak, a játék viszont játszható bár ott is van ,hogy belassul főleg ha nagyon sok a zombi, bár ez is olyan fura, mert volt ,hogy 1-2 zombi volt a képen és lassult, máshol meg volt egy képernyőnyi és simán futott. Elszarták ezt az egészet úgy ahogy van. -
#64 Nem sokkal azután, hogy találtam páncélt, szereztem egy ilyen fegyvert is... egyből elkaptak a régi emlékek :D
-
#63 Ezek a játékok csak direkt tesztek annak megerősítésére (Ryse-al együtt) ,hogy a fikaáradat után tudják mondani nem veszik pc-re ezért nem adunk ki semmit. -
CamelX #62 Részletezném akkor hogy értettem az egészet a 720p high és low settings összevetésében
Amúgy pont acélból vártam erre a játékra, hogy a mostani RPG hullámban ami elkapott, kieresztve a gőzt lazulgassak, arra tökéletes (lenne, talán elviselhetőnek is mondható) :D -
#61 Sebességgel itt nincs baj maxon 1080p-be (legalábbis az első kb 40 perc után) de maga a játék.. uhhh. Én kis naív hittem az elődhöz képest valami értelmesebbet dobnak össze, de tévedtem. -
#60 Hát akkor maxon nyomasd :) Egyébként boxon sem fut valami fényesen, úgyhogy sajnos várható volt, hogy a PC-s verzió szintén nem lesz az optimalizáltság iskolapéldája. -
CamelX #59 Semmi se akasztotta még ki ennyire közel sem a GTX560-am :D vicc meg h tényleg mindegy mit állítok, se jobb se rosszabb nem lesz. -
#58 Jóvan közben rájöttem, hogy hülye vagyok és nem olvastam el végig :D -
#57 #39 -
#56 Nektek hogyan fút? Nekem nem valami jól. microakadások vannak. Nagyon idegesitő. Grafika sem valami nagy szám, meg szerintem monoton csak mész és ütsz és ennyi a játék.
900p és minden max.
Korlátolt 30 FPS-t hogy tudom kivenni a demo verzióból? -
#55 sok dodge és lehetőleg ranged fegyvert használjatok. -
#54 Fiam szórakozik vele, az elején van egy őrült japán kungfus, azzal nem bírunk el, ott van valami trükk ? :)) -
#53 Kaptam mellékküldit, hogy menjek be fegyverboltba. Na most bent vagyok, megnéztem mindent és nem adja meg a küldit.,.. miért? -
#52 Csak fegyverrel célozni ne akarj. -
ratgab #51 Pedig az ég egy adta világon semmi baj nincs egér+bill esetében sem. Tökéletesen irányítható úgy is. -
tiesto26 #50 DAEMON Tools ezt írja Runtime Error (at -1:0) mikor Installálni akarom -
Skyline #49 A Nextgen nagyjából egy gtx 660-al szerelt amd-vel egyenértékű ( A One kicsit alatta).... Ne várj csodát lévén ez egy port másrészt One-on is voltak gondok a frémmel...
//Gtx 770-en 3570k-val néztem bele, a legnagyobb tömegjeleneteknél is fix 30fps, mindent kimaxolva --> így szebb mint a One verzió és jobban fut.:)
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.09.06. 00:30:36 -
#48 Azt kell mondjam a core i5-3570K + MSI GTX660 alatt natív 1080p-re állítva már érezhető problémái vannak a játéknak.
De ha visszatolom a 720p renderre, akkor teljesen sima a játék.
Aztán akadnak olyan dolgok, hogy pl a motoros bossnál a cutscene alatt volt hogy eltűnt a motorja, na meg a játék beállításokban sem érdemes az árnyékot lentebb venni, mint high, mert teljesen szétesnek az árnyékok :)
De egyébként jó kis game, meg kell szokni a fickó esetlen mozgását, meg hogy túl üt mindenen, csúszkál, és utána teljesen rendben lesz a harc :D
X360 kontrollerrel nyomom, egér+billel inkább ki sem próbálom. -
#47 -
#46 Na ez nem jó hír, nekem 1440-es a monitor. -
#45 Akkor lehet teszek vele egy próbát, mert a 2-ben engem kikészített az időlimit, ezért abba is hagytam igen hamar. -
Since #44 Elég érdekes, a felbontást nem lehet állítani 1440x900-ra, az Aspect Ratio-ra van egy Workaround de az sem működik... -
#43 Nem ez nem idöre megy mint a Dead Rising 2 itt azt csinálsz amit csak akarsz nem kell az idövel foglalkoznod ! -
#42 Ez is időre megy, mint a 2? -
#41 A Dead Island egy gagyi bughalmaz a DR sorozathoz képest ... egyébként sem egy kategória a kettő ... ezzel még nem játszottam, de ha hozza a 2. rész hangulatát, akkor semmi baj nem lesz vele.