7647
  • DonPedro22
    Valaki felvenne havernak? egyedül vagyok és így elég para DZ-ben :D priviben a többit
  • grebber
    Ha az extractolás azt takarja hogy a tetőre kell felmenni ledarálni sok embert majd jön a helikopter akkor az nem olyan vészes. Bár ez nem tudom az volt-e amire te gondoltál. Azért meg kell vallani szépen védik pl rakétavetős foszer, 8-10 csávó + 1 erős amin van valami "pajzs" az életerő csíkon felül
  • Since
    Elég kevés funkció érhető el a bétában, tulajdonképpen DZ-ben rohangálhatsz csak, mivel a PVE tartalomból ha az emlékezetem nem csal összesen 1db Main Mission vihető végig. Egyedül DZ-ben szinte halott ember vagy, nagy szerencse kell hozzá hogy kitudjál valamit extractolni :)

Ha valakinek van kedve DZ-ben rohangálni írjon privit és megbeszéljük a részleteket.
  • Daermon
    Na valamivel több mint 5 óra bétázás (bár elég korlátolt béta) után én úgy döntöttem megveszem.
  • chris0000
    én is redemeltem a kódot,de azt írja h az accountomra még jön 1 szájba b@szott valami email ami még most se jött meg.
    ilyen lassan jön meg?
  • GaBika6
    "Error 0 checking DLL signature" hiba miatt nem indul. Mi lehet a baj?
  • TDC Geronimo
    Azt mondták lesznek, de lehet csak max szint után, akkor teljesen újrapopuláródik a DZ 30as ellenfelekkel.
  • Jabar
    bug, halál vagy relog után működik.

Amúgy darkzone-ban nincsenek küldetések csak random npc-k meg pvp?
  • AnuluWork #504
    Holnap szándékozom többet beletolni, most csak kipróbáltam. Tudtok mondani pár tippet, merre induljon el az ember?
  • AnuluWork #503
    Tök korrekt. A Destiny nincs meg, nem vettem meg, de az volt hasonló.
  • ricsa008
    Hogy lehet ebben lőni ... meg nem emelné a fegyót ... :/
  • Zeller01
    Hangerő maxra és onnan az is működik :)
  • toza #500
    eleg kellemetlen h nem lehet barmelyik epuletbe bemenni,es erthetettlen h mer koszalnak civilek h rajuk tamadjanak csak egyebkent is ugyancsak miert lezengo rosszfiukra!?csodalatos dolog ugyancsak h a szarra lootolt hazakban vagy keritesek toveben megis talasz loszert meg minden szart is.. far cry 3 volt ijen vicces h a bozotban granat meg minden baromsag.
    500 + loszerrel rohangalasz egy szetpukkant vilagban ahol mindenki nelkuloz elvileg.. tok jo
  • LasDen #499
    az Ubi ezt is valószínűleg franchise gamenek szánta. Szóval ~2 év alatt kinyomnak 5 DLC-t és jöhet a Division 2 Washingtonban....
  • toza #498
    hatvegulis ez teljesen ua olyan csak kicsit szebb meg nyitott vilag multiplejer minta future soldier kb .. az marpedig 4 eves majdnem..
    csak belaraktak par dolgot ami minden mas nyitott vilag vagy vegulis akarmi mas jatekban is benne van..
    szoval semmi ujszeru nem lesz sohatobbe semelyik jatekban sem..kiraj
  • Shep
    Hát igen, de változatos. érdekes küldetések szerintem nem ebben a játékban lesznek, főleg, hogy lényegében egy fedezék lövölde az egész. Na mindegy bétával még elszórakozok de szerintem nekem ennyi lesz.
  • LasDen #496
    hunglish meg elírás, de nem vészes...
  • LasDen #495
    internet... ott meg trollok laknak 101%-ban...
    a tartalom meg a béta miatt elég limitált. A bázis felvirágoztatása lehet érdekes változatos küldetésekkel és jó történet vezetéssel. A játékmenet viszont tényleg elég egyszerűnek tűnik
  • Jude666
    fúj de csúnyán beszéled a magyart
  • Shep
    Tehát ez ilyen szarrá lövünk mindenkit nehogy már neki jó legyen marhaság. Elég kevésnek tűnik amúgy nekem tartalomra ez a cucc.
  • LasDen #492
    helikopáterrel lehet kijuttatni a lootot. A többi kinda rng, hogy vonz-e és milyen játékosokat a teürletre. imo a dark zoneból egyedül nem hozol ki semmit.....
  • Shep
    A zónában mi ez a helikopteresdi, nem igazán értem, fellőttem a rakétát jött a kopter, hirtelen ott termett vagy 10 játékos, és ahogy megjött a gép szarrá lőttek, ez így mi?
  • LasDen #490
    olyan mmonak tűnik, mint a többi. Csak itt NY-ban vagy nem egy fantasy világban, meg a jelenben. Grindolós mint a többi. Vagy bejön vagy nem. Bár én csak kívülről látom, nem tudok játszani vele....
  • Krisztiam #489
    csak menni kell előre és lövöldözni, hát ez így nem ér 13 ezret :D
  • Lacika1992
    Nagyon unalmas játék. :/
  • Daermon
    Nem rossz kis játék így 1-2 óra után :) De még próbálgatom.
  • Zeller01
    akinek nem lő- játékból kilép majd vissza jó lesz
    akinek hiba nélkül el sem indul- exe-t win7 kompatibilitásra állítani

csak a visszhangokat hallom :/ erre még nem jöttem rá mi a megoldás
  • Jim Morrison
    ennyire bugos? tudom merész gondolat, de azt hittem azért csúsztattak ennyit ,hogy ilyen alap bugok ne legyenek má' benne.
  • Malakai
    Töltési idő akasztott ki picit. Érdekes, hogy első indításkor alig töltött valamit, de másodjára folytatva 5+ percet töltött... Utána már jól futkorászik a játék, valahogy, ahogy Mike333 írta. Betudom valami bugnak.
    Bétában elég sok minden blokkolva van. Spawn picit fura, előfordult, hogy zárt helyre mögém spawnolta az ellent. A menürendszer túlzottan controllerre van kitalálva, persze örüljünk, hogy legalább valamennyire támogatja az egeret? :)
  • DonPedro22
    Én sem tudok lőni, mi a megoldás? meg kell halni és jó lesz?
  • Abore
    Köszi már müködik :)
  • Mike333 #481
    Na kipróbáltam én is ezt a gyöngyszemet. Mindent fullra téve kézzel (mert a maximum preset nem rak fel mindent) átlag 40-50 fps a konfigomon. Viszont ha kilövöm a 2 NV effektet és egyel lentebb veszem + reflections mediumon van akkor 60fps+-al szalad. Az is igaz, hogy nem a legfrisebb gameready drivert használom hanem a 358-asat mert úgy láttam, hogy bugzódik az új és ki lehet adni a vga-t meg ilyen szarságokat csinál :D Maga a játék egynek elmegy, szépnek szép de közelébe sem ér a 2013-as gameplayben látottaknak. Az atmoszférája viszont tényleg hangulatos.
  • Jabar
    Ugyan így jártam, se fegyver csere, se lövés, halál után megjavult.

Jó pofa végül is, bár túl sok tartalmat nem raktak bele a betaba, craftra kíváncsi lettem volna.
  • Krisztiam #479
    próbáld meg újra leszedni a bétát, jobb ötletem nincs
  • Abore
    Sziasztok!xbox one-ra vettem meg a Divisiont,le is töltötte a bétát amikor viszont elinditom akkor ezt a hibakodot irja ki nekem 0x87de07d1.Találkozott már valaki ilyennel,és tudnátok segiteni abban hogy mit kell csinálni?Elöre is köszönöm!
  • Krisztiam #477
    megvan már :)
  • Krisztiam #476
    sapkát hogy tudok felvenni? :D
  • toza #475
  • TDC Geronimo
    biztos konzolos volt csak pcn játszott!! Azok ilyen buták!4
  • BEAST #473
    Nem tudom másnál is előjött-e, hogy nem reagált bizonyos gombokra a játék, többek közt fegyvert sem tudtam váltani és lőni/lootolni is csak az első halálom után engedett. Mindegy, ezek javítható dolgok, amik már kevésbé tetszettek az például a gagyi konzolos "egér" irányítás/célzás meg az inventory menedzsment.

Viszont az tény, hogy hihetetlen látványos és szép a játék. Ha lesz benne elég tartalom, akkor haverokkal még talán szórakoztató is lehet majd.