7647
  • Prince23
    Ja kb így vagyok én is vele. A Pvp az jó amúgy.csak hosszútávra értelmetlennek találom. Lootokból is marha kevés van. Egy Dying Light-ban alphaban már 50x ennyi loot volt. Egyébként a kezelőfelület csak nekem hasonlít A Dying Light-ra? :D

Ez olyan effektus lesz mint a Watch Dogs.

Bár én azt imádtam, és szerintem ez sem rossz game, a Division, csak a küldetések baromi árkád jellegűek.
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.01.30. 20:40:26
  • gabo91
    jogos...
    Vegyes érzéseim vannak... amennyire tetszik annyira pont nem ...
    irányítás, a világ tényleg nagyon jó. De utálom a multit... egyedül el bohockodnák, dark zone számomra megöli az egész játékot...
    ha ezt így ahogy van telepakolták volna sok sok tartalommal mint egy fall out-ot nem sajnálnám rá a pénzt... de így ezért...
  • gibson9
    Ebben a DZ-ben tulajdonképpen hogy és hol lehet lootolni? Valahogy elértem már a 11es szintet (fogalmam sincs igazából hogyan/leginkább ide oda verődtem), de fogalmam sincs mit kéne csinálni :D vannak ezek a kék zónák landmark vagy mi.. ezek mik? Illetve a piros zónákban lennie kéne valaminek? nekem üres mind. A DZ kulcsokat is honnan lehet szerezni és mit nyitnak mert még olyat se találtam? :D
    Egy kis DZ gyorstalpalót megköszönnék valakinek aki van olyan kedves, hogy megteszi nekem :)
  • Systore #549
    12 DZ kulcs és nem tudok chestet nyitni, mert bugos. csodás
  • torma1
    Amúgy tudni mennyivel a járvány kitörése után játszódik a játék? Mert csomó autó lámpája ég az rendőr villog stb. Nem le kellet volna merülni már?
  • tutituti
    lvl8 a max :(
    egy két helyen kimentünk a mapról de egy idő után már tényleg nem lehet tovább menni.lassan megvan a gold cuccra is a dz cash.
    Már csak a telefonokból hiányzik 5 vagy 6 és mindent megcsináltam amit a beta engedett :)
  • hungary27
    Én is írtam 5 óra után, most meg is jelent. :)
  • Daermon
    Egy kicsit igen, de lehet a teljesben több lesz.
  • Since
    Szerintem DZ-ben elég kevés mob van, nagyon üresek az utcák. Ti hogy látjátok?
  • chris0000
    bár én írtam az ubisoftnak,h van betam,aktíváltam és mégse jelenik meg.
    és most kaptam tőlük az emailt,h:
    "congratulations,you've been selected to enter the beta
    you can now download the game client on your game section on uplay"
    lehet supportot kell írnod,de hátha már ott van neked is :)
  • chris0000
    nah végre,megjelent a könyvtárban,remélem el is indul...:)
    nézd meg te is!
  • hungary27
    Ugyan ez van nálam is...
  • FartingSquirrel
    Már működik
  • szomferi
    1-ig, mindjárt megjavul
    Utoljára szerkesztette: szomferi, 2016.01.30. 12:56:12
  • Fpocok
    Nvidia gave me a Division Beta key and I went to redeem it...
  • Nagylaci
    illetve nem lehaltak, hanem azt írja karbantartás van?! Lol...
  • Meridius
    Nyugi. Az se tud játszani akinek van hozzáférése, mert lehaltak a szerverek. :D
  • chris0000
    1 külföldi ismerősöm írta.
    I heard ubisoft is extended the game beta so everyone who is intitled can play
    úh.valószínű kitolják.mit össze szenvedtem,h szerezzek 1 beta kulcsot,a könyvtárba meg nem is látom.:)
  • Krisztiam #534
    hát nem igaz, szeretnék játszani, de nem lehet.. ha ezek után nem hosszabbítja meg az ubifos a bétát, akkor elmehet a francba..
  • Shep
    Hát ez érdekes, próbálj meg az nv oldalán új kódot kérni, hátha
  • chris0000
    hát ezt nem hiszem el,nekem nem jelenik meg semmi a játékoknál.
    korábban a rainbow six siege beta megjelent.
    ne is várjam?
  • Nagylaci
    Ez lenne a legkevesebb! Persze eleve egyértelmű, hogy még három fővel is egy bazi nagy rizikó az egész, de itt olyan dolgok vannak amik miatt a DZ -ben köcsögnek jó lenni. Eleve veszítesz némi DZ XP -t amikor meghalsz rogue -ként, meg még pár dolgot, de ez annyira kevés, hogy jóformán el lehet mondani, hogy alig van kockázat ha Rogue -ként játszol. Ráadásul egy viszonylag rövid timer lejárta után a Rogue státusz "elmúlik" és még egy csomó XP -t is kapsz ha ez sikerül + nálad marad más játékos lootja. Namost, már most egy csomó Rogue játékos CSAK SZALAD mint a birka ha bajban van és NEM BÍROD utolérni! Ráadásul van egy instant gyógyító képessége + 3 medkit -je, szóval sok sikert ahhoz, hogy utolérd és lelődd. Komolyan mondom kevés szánalmasabb dolgot láttam ennél játékban mint ez a "gyalogkakukk szimulátor"!
    Aztán egy csomó játékos azzal szemétkedik, hogy egy harc kellős közepén rád lő egyet-kettőt pisztollyal amitől ő nem lesz rogue csak vörösre vált a healthbar -ja figyelmeztetésképpen. Te viszont a kavarodásban biztosan keményen vissza fogsz lőni MIRE TE LESZEL ROGUE és ekkor még JUTALMAT IS KAP azért, hogy elveszi a lootodat!!! Eszement baromság...
  • Shep
    Soha, uplay kliensben aktívvá válik a játék.
  • Shep
    Igen, nekem is ez a bajom és ez így rohadtul kevés, pláne ennyi pénzért, ok, hogy lesznek perkek, meg még küldetés de akkor is.
  • chris0000
    én is redemeltem,de ezt írja:
    "Before the beta starts, we will send you a notification email that your Uplay account has been activated."
    ez az email mikor jön meg a uplay accountomra?
    üdv.
  • Krisztiam #527
    na gyerekek ennyi volt a béta :DD
  • ratgab
    Gondolom oda már nagyon kell, hogy csapatba rendeződj és együttműködj a csapattársakkal.
  • Nagylaci
    DZ PVP gameplay gyakorlatilag egy vicc, erősen a trolloknak kedvez, ennek így semmi értelme... Amíg a grafika nekem kellemes csalódás, bár nincs olyan szép mint az első videókon, de azért piszok jól néz ki. Viszont pont arra nem számítottam, hogy a gameplay fog csalódást okozni! Az utcák tök kihaltak, alig találkozol valakivel, DZ -ben egy csomót szaladgálsz mire NPC ellenfeleket találsz, hogy lootolhass aztán valami köcsög elveszi még azt is egy extraction közben. Én értem, hogy többé-kevésbé ez a koncepció, de ez így csak azoknak élvezhető akik szemétkedni akarnak...
  • GaBika6
    Közben megoldódott! Akit érdekel azért kiírom.
    A lényeg, hogy az ékezetes mappákat nem ismeri fel. Egyszerűen át kell rakni a játékot. Én a C gyökérbe raktam és működik.
  • tutituti
    nyugi csak három órát fog tartani :D

és ma még két ilyen leállás lesz.magyarán 3x3 óra kilőve.ezért van ennyi nap a bétára.

Mindenesetre a dz így elég húzós.talán ha majd a teljesben lvl 20 körül leszek akkor kevesebb lesz. bár ahogy nézem mindig 8/8 player van
  • gabo91
    röhej komolyan... végre nekiállnák megnézni, erre nem megy...
  • Shep
    Én tegnap a béta indulása után 20-30 perccel beléptem a DZ-be és egyből szétlőttek, este már csak a kopternél, nagyon debil így az egész.
  • Krisztiam #520
    Mike leállította szervert nem megy semmi :D
  • Krisztiam #519
    igen valami olyan kaptam
  • Daermon
    Én csak kékeket és modokból is csak kékeket.
  • tutituti
    hát ha te is valami 000065 akármit kaptál akkor ja.Én csak tippeltem hogy server error van.

legendary fegyvert talált valaki?eddig csak kéket tudtam felszedni.
  • Krisztiam #516
    akkor azért írt ki nekem hibát?
  • tutituti
    Na lelőtték ahogy nézem valami miatt a szervert vagy mi.

Kibugoltam a beta részbe, pár helyen még vissza lehet menni :)
    A DZ így elég változó.Tegnap este még mind a 8 ember együtt lootolt és senki se ölt meg semmit.mára már mikor belépek arcon lőnek az ajtó előtt kb.
  • grebber
    30 perc alatt nem igen láttam más embereket ezt a DZ akármit meg végképp nem.Szerncsémre elég is volt ebből. Várom a Watch Dogs 2-öt
  • Shep
    Nem, te a "single" missionról beszélsz, mi meg arról ,hogy a DZ-ben kell kiküldeni a cuccot, ahol a többi játékos szarrá lő.