7647
  • GaBika6
    Hol a legolcsóbb most a játék?
  • LasDen #591
    oszt akkó?
  • Fpocok
    Azért szerintem egy hatalmas tapsot megérdemel az Ubisoft. A futás, mászás, fedezéket... mind külön gombra rakta!
  • Krisztiam #589
    Ezt én csináltam a játékban:

Ezt nem:
  • Prince23
    Így telesz a rogue ügynök. Elég hülye rendszere lett. Aki alapból rosszindulatú, így sosem fogjuk megtudni a prifiljából. mert nincs igazán rogue szint benne. Ha lelőnek, akkor angyal vagy, bármikor pimaszkodhatsz. Mert idő után nullázódik a haramia szinted. Vajon ez lesz a teljesben is?

Kellene vmi külön mérő, hogy hányszor volt az illető gecirossz róg :)
  • Ragnar360
    Értem. Akkor már nem sok esély van kipróbálni :/
  • LasDen #586
    elég korlátozott a tartalma így nem nagyon van értelme hogy hosszabb legyen. Szó szerint csak egy rövid betekintő volt a játékba a megjelenés előtt....
  • Ragnar360
    Mi a fakkért cska ilyen 2 napos a béta, durván. Tud vki kódot még esetleg? Megnézném. Egy-két dollárért se találtam kulcsot.
    De sok értelme nem lenne ha két nap után ennyi. :/
  • UnkNoown
    1-2 órát csapattam valami random sráccal. Teljesen más feelinget ad ha nem egyedül kószálsz hanem van egy kisebb csapat akikkel tudsz együtt mozogni. Mikor egyedül mentem az is tetszett de nem jött át annyira mint a mostani csapatás. Így a DZ is érdekesebb, taktikusabb lett.
  • chris0000
    ha megjelenik a teljes és abba ugye már benne lesz a magyar lokalizáció,azért úgy átláthatóbb és követhetőbb lesz a játék.
    ezt se kell elfelejteni.:)
    Utoljára szerkesztette: chris0000, 2016.01.31. 14:17:28
  • AnuluWork #582
    Levágott valami delta baromsággal és most nem enged vissza. :)
  • AnuluWork #581
    Vége a bétának? Vagy mi van? :D
  • Fpocok
    A radaron kívül minden indicatort kikapcsoltam, mert zavart. Igen, a számokat is.

Jól fut nagyjából, megy windowed borderlessben és lehet állítani melyik monitorra rakja ki. Ez mind plusz.
  • tutituti
    Mert Finn van rajta
  • Krisztiam #578
    nekem olyan volt, hogy az egyik ilyen helyen, ahol megmutatta a múltban mi történt, meg kellett keresnem egy eltűnt személyt..
  • Jabar
    Van ami csak simán story, kép a múltból semmi több, van amelyiknél a sárga emberekre/tárgyakra echo-n belül ismét F-et kell nyomni amivel megvizsgálod és nyitja a következő questet/echo-t.
  • AnuluWork #576
    Ahogy aktiválom, onnantól nem egyértelmű a holografikus emberkék kapcsán. De az is lehet, hogy hiányzik az ügynökömnek valamilyen skille, azért nem tudok továbblépni.
  • Shep
    Oda kell menni kiírja, hogy nyomj F-et, nyomva tartod és utána már gondolom egyértelmű lesz.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.01.31. 12:18:41
  • AnuluWork #574
    Le tudnátok írni, hogy ez az echo zoneos dolog hogyan működik?

Megmutat egy esetet a múltból és utána ha elhagyod a területek vége. Megmutatja, hogy kb. mi volt ott (kaja, fegyver, ruha, stb., amit elrejtettek), de utána? Hogyan tovább?

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.01.31. 12:19:20
  • Krisztiam #573
    én szerintem megveszem ezt a játékot, tetszik nagyon :)
  • FartingSquirrel
    Ez miért Adventure Time?
  • oneal1
    ha azt nézed, hogy megnyílik a map, már kurvajó a játék! :)

semmi baj nincs ezzel a loot-al! lehet szépen fejlődni, sőt ahogy írták előttem is, túl jól, szóval valószínű a jobb cuccok lassabban fognak esni mint most a betaban.

Akinek ez a játék nem elég, az komolyan nem hiszem el, hogy mit vár, vagy mit akar :)
  • oneal1
    egyedül is simán lehet boldogulni.

Ki kell kerülni azokat a csapatokat akik kóstolgatnak, egyszer meglőnek és azt várják, hogy visszatámadj.
  • macleody
    Nem akarlak elkeseríteni de azzal már valószínűleg elkéstél. Haver péntek este aktiválta a kódot, tegnap este jelent meg neki a uplay kliensben a játék. Ma reggelre letöltötte a 28GB-ot, aztán lehet még játszani is tudunk. Hacsak nem hosszabbítják meg a béta elérhetőségét.
    Utoljára szerkesztette: macleody, 2016.01.31. 10:52:16
  • joss68
    Sziasztok!
    Ha valakinek lenne béta kulcsa számomra, azt megköszönném!
    :)
  • gibson9
    Valóban tegnap hozzáverődtem többekhez és szépen kitisztult a kép :) nagyon jó játék lesz ez
  • tutituti
    Szerintem még ennyi loot se lesz.nem viccből dobálják az npc-k a fegyvereket.Remélem a kék cuccok droprate-jét is leveszik mert így elég könnyű lesz.

De találtunk egy ester egget:
    Adventure Time
  • DonPedro22
    mi a fenéz kell csinálni abban a küldiben ahol egy kerítéssel körbevett bázisos kell valamit keresni, be kell aktiválni valamit amitől holografikus emberek jelennek meg és van egy kerítés aminek a másik oldalán is vannak de nem tudok átjutni a kerítésen.
  • torma1
    Azért erre gondolhatnának. Nem mindenki ül egész nap a gép előtt. :-(
  • torma1
    És aki csak este játszik és nem tud csapatban nyomulni? Annak semmi esélye. Gyerek mellett kíváncsi vagyok hányan tudnának így játszani.
  • silencemonthy
    Az miért van hogy a Uplay kliensen belül Division betanal rányomok a játék ikonra, tölt egyet és nem történik semmi.kb 20x próbáltam,gép ujraindítás volt. Mi lehet a probléma? ( i7,8gb ram,860gtx 4gb) a gép elég hozzá.
    Utoljára szerkesztette: silencemonthy, 2016.01.31. 08:10:40
  • Lacika1992
    Mekkora pofára esés lesz, ha többet vártok a teljestől, és kiderül hogy ugyan az lesz, csak nem 2 napos verzió. :D
  • Prince23
    És mi van ha ennyi loot lesz csak benne? Mi van, ha tényleg ennyire silány melléküldik lesznek benne?
  • oneal1
    aki nem vágja a DZ lényegét az verődjön csapatba és úgy csinálja, tanulja ki, ma egész nap azt nyomtuk 4-en, szerintem ez az egyik legjobb amiben újat nyújt a játék
  • oneal1
    egy bétában legyen benne minden loot? :D
  • FartingSquirrel
    Egyébként nem lehetne co-opban nyomni? Mármint, tudom, ez lenne a lényege, és úgy tényleg hangulatos lenne, de nem tudom, hogy lehet megoldani, hogy egy játékba (szerverre) kerüljünk. Valaki, aki ezt tudja, és esetleg kedve is lenne hozzá?
  • gabo91
    Ironikus, hogy pont dying light-ot toltam az elmúlt 2-3 hétben.... talán a hasonlóság miatt fogott meg...
    loot nagyon kevés szerintem is, alig alig van táska/ láda amit meglehet nézni... main missions-ok is ugyan azok, fél perces semmik...
    sors fintora, ha már DL-t emlegeted... az enchanted Edition most fog megjelenni, szóval inkább arra költöm a pénzt szerintem....

Viszont sok játék átvehetné az irányítást mozgást... fedezékrendszerben haladás, spint stb PC-n is tökéletes...
  • gibson9
    Senki? :(
  • Shep
    Na kicsit DZ-oztam, sikerült cuccot kimenekíteni is, meg lelőni róg ügynököt, de úgy igazából ez elég sovány, csak a sotry küldetések miatt meg nem igazán éri meg max valami jó nyomott áron, mert a világ ok, az irányítás is de valahogy annyira az már nem tetszik, ami ugye MMO-s "hülyeség" hogy egyre nehezebb lelőni mindenkit 2-vel magasabb szintű ellent már percekig kell lőni, ez számomra idegesítő.
  • Krisztiam #553
    jaja nekem is, tetszik is meg nem is..