7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#632 Ha ebből fog állni a multi magja, akkor felejtős játék lesz. -
#631 A DZ csak annyi, hogy kolbászolok/kolbászolunk ott (szinte) ész nélkül, gyűjtjük a loot-ot, és kimenekítjük?
Amúgy a stashez hozzá lehet férni a múzeumon kívül máshol is? Az a 30-as hely igen szűkös :)
Gondolom a véglegesbe is így dobálja majd a lootot, mert a 90%-a szemét, de a lootfetisisztáknak ez kell :)
Elvoltam vele két estét, de azt hiszem ez nekem így ebben a formában még nem ér pénzt ... ráadásul kíváncsi leszek a cheaterek mennyi idő alatt basszák szét. -
#630 Annyira nem, ultrán van árnyék-fény effekt, az annyival szebb. -
chris0000 #629 írjátok meg nyugodtan,h ti láttok vmi észveszejtő nagy különbséget?
ott az a sok beállítás és ennyi a különbség low és ultra között,egy kis fény meg füst.
hát annyira nem győzött meg.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2016.02.01. 21:32:06 -
chris0000 #628 csináltam egy rövid összehasonlító videót low és ultra között. (saját gépem)
-
#627 Hogyne tudnád! Odaadod a helyi szerencsétlennek, és cserébe ad egy kabátot, cipőt, miegymást. :D -
Since #626 Érdekes módon most sikerült kinyitnom egy DZ ládát a könyvtárnál, igaz csak egy zöld itemet dobott... Nem tudom hogy bug-e vagy van valami respawn timer viszont jó lenne tudni az igazságot :) -
Daermon #625 Craft alapanyagok. De betaban nem tudod használni őket. -
Lacika1992 #624 Valaki aki nagyon tud angolul, az írja már meg a készítőknek, hogy ha ilyen profi módon megcsinálták azt, hogy a botok nem tudják melyik irányból támadunk, pl ha már egyszer lőttünk rájuk és a kocsi másik oldalára megyünk akkor fingjuk nincs hol vagyunk, de bezzeg ha hangtompítós sniperrel lövöm akkor mindegyik kiszúr 200 méterről is, sőt még azok is akik a fal mögött állnak egyből futnak felém...
Na szóval ezt jó lenne ha javítanák. :D
Más: Valaki írja már meg nekem legyen szíves, hogy mire jók az elektronikai cuccok, meg a weapon parts meg ilyenek....
Felveszek 1.000.0000-t de semmi nem történik. -
#623 már rájöttem miért :p
ha asztali ikonról indítom akkor szar, ha steamből akkor jó :D -
#622 l2p issue
Amúgy PCn ez bugos, meg kell halni vagy mi és jó lesz -
#621 Hello, volt már olyan valakinek, hogy az egér gombjai nem működnek? Nem lő ill nem zoomol. Nem vágom mitől lehet, más játékokban nem volt még ilyen. -
#620 Damage Per Second -
#619 A DPS egyébként mit jelent? Nem jöttem rá sajnos, egy darabig azt hittem az a damage :D Illetve a Skill-t ahogy növelem úgy nő a sebzése a detonátornak és a gyógyító értéke a healt skillnek? -
ElNano #618 Hát nálam felejtős ez a játék. Egyrészt alig van köze ahhoz, amit a legelején mutogattak, másrészt azt gondoltam, hogy ez egy sima TPS lesz, frankó sztorival, single küldetésekkel. Akar a halál több tucatnyi lövöldözős hülyegyerekkel összefutni minden sarkon, meg mindenféle baromságot lootolgatni, stb. Nekem erre az utóbbira bőven elég a Fallout. Valami jól kidolgozott, szép és free roam akciójátékot vártam, erre jön ez a marhaság, a fél képernyőt beborító HUD-dal, meg masszív multival, lebutított világgal. Kuka. -
#617 Hát nem... Mivel ha nem akarok rogue lenni a DZ -ben akkor a legnagyobb probléma az, hogy aki el akarja venni a loot -omat biztosan először fog lőni úgyhogy a health -ra gyúrtam főleg! Ezt a szituációt is csak azért úsztam meg mert ilyenkor sok DPS -el semmire nem megyek! De persze simán összefutok olyan játékosokkal akik egy pillanat alatt ledarálnak... Viszont emiatt lesz a DZ idővel játszhatatlan! Sok játékos rettenet sok időt fog tölteni a játékban amennyit amennyit a legtöbben nem akarunk/tudunk erre elcseszni és nekik annyival lesz jobb gear -jük, hogy kisebb félistenek lesznek a DZ -ben. Elvégre itt az RPG elemek nagyon hangsúlyosak szóval két azonos szintű karakter között ég és föld lehet a különbség gear függvényében! Skill ide alig kell, brutál health, armor, DPS és 90% -ban te győzöl. Viszont ez gyorsan elveszi majd az egész DZ -től azoknak a kedvét akik nem itt töltik az életüket. Kellene egy olyan DZ beállítás, hogy ne legyen PvP viszont keményebb NPC -k és extraction -nél mondjuk túl kelljen élni egy brutál hordát is mondjuk. Aki nem akar unfair PvP -t attól azért nem kéne elvenni a map 1/3 -át!
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.02.01. 09:51:44 -
#616 azért nem egy hentelő karaktered van! :)
A heal nagyon durva de a dps a dz-hez kevés szerintem.
nálam dps 5625, heal 5310 -
Since #615 Hol szerezted a cuccokat? Vendornál egyáltalán nem találtam "epic" cuccokat csak két darab legendary fegyót, 1et meg is vettem... Körbenéztem az összes DZ vendornál de semmi, a DZ boxok meg nem működnek mint tudjuk,,, -
#614 Sziasztok. Aki esetleg szeretné kipróbálni, de dual-core processzora van az használja az Extrame injectort.
Ne számitsatok csodákra de elindul vele. -
#613 The Division beta has been extended -
Bandicoot #612 Akkor félreolvastam köszi! Így kipròbálom.:) -
#611 Kedd délig. -
Bandicoot #610 Hétfő délig tart a beta? 2 perce küldte az Ubisoft az örömhírt hogy beta-zhatok. Igazán nagylelkűek...:D -
#609 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#608 Nem tudom ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#607 Tök hangulatosak a belső terek, nagyon jók a színek:
Néha csak vártam, mikor tűnik fel egy alien:
-
#606 Lol... XD Ezt nézzétek meg! Eléggé felidegesített a sok kis féreg aki hátba lövöldözi az embert a DZ -ben gusztustalan módon úgyhogy "gyúrtam" kicsit a gear -emen és egy idő után már két embert le tudtam szedni, 3-4 elől meg elmenekülni. Na nézegetem a ládákat hátha egyet ki tudok nyitni végre (nem sikerült egyet sem, nektek?!) mire hátul a zsákutcában a kis görény úgy döntött, hogy rettenetes bátran hátulról, miközben én a menüben vagyok kicsinál. Csak, hát rossz játékost választott! XD
Ráadásul a mesterlövész puska volt a kezemben szóval elképesztő előnytelen helyzetben voltam, de hát ez a szép egy (részben) RPG -ben, Érhetnek meglepetések... :) -
#605 Erre gondoltam, ugyanis itt csak hopp, 300xp, és kész. Pedig remek lootot írt. Viszont, nem tudtam vele mit csinálni. A bázison felturbóztam azt a részt is, amit itt pirosan írt, de nem adta meg a perket, pedig rewardként pont ez a plusz szar szerepelt ami szerintem itt kellett volna. A többi egyértelmű volt a Watch Dogsból. Összeraktad, és elvezetett valahová. De itt nem értettem mit akart, a mellette lévő sewersben semmi sem volt.
Viszont, látva ezt, lesznek itt remek dolgok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#604 sajnos nem lesznek sokan egyszerre egy "helyen" a DZ-ben, én valami 24 emberről tudok csak -
#603 Nem néz ki rosszul a játék, de pl a dokinő kimentéses akció, bár az épület aztán tele volt pakolva minden szarral, részletekkel, egy tök egyszerű lövölde volt, ráadásul még nem is a legélvezetesebb fajtából .. meg úgy a többi is.
A DZ-ben kolbászoltam még egy csomót, de ahogy nézem sokan ott sem tudják mit kezdjenek magukkal.
Egyelőre nem tudom mi értelme van a játéknak, meg a hangulata sem fogott meg túlságosan, ráadásul bétához képest elég kevesen vannak ... vagy lehet eleve nem pakol be sok játékost egy helyre a rendszer.
Nekem kicsit unalmas volt ... nem kicsit :) -
#602 Rakat minden lemaradt a beállításokból. Grafikailag szerintem nagyon rendben van.
Hogy milyen volt a E3on? Nos, tök mindegy. Ez most ilyen. -
#601 hát nem is lesz, ha nem lesz veled valaki groupban -
Lacika1992 #600 Az miért van hogy Camp Hudson meg DZ-n kívül nem látok más játékosokat?
Tehát ahol csak a missziókat csináltam ott senki nincs... -
#599 Kíváncsian várom. Nekem bejött. -
#598 kedd dél
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.31. 19:51:18 -
#597 hétfő délig tart a béta.. -
#596 bő 1 hónap a megjelenés. nem lesz.... -
Dragovich #595 Szaisztok nincs valakinek egy fölösleges béta kulcsa? ja és érdekelne hogy megjelenésig le mész béta teszt? -
#594 Watch Dogs mennyit kapott azért, amiért lebutították a grafot :D Itt is ugyan ez lesz, legalábbis már most ez a helyzet, tiszta WD-effektus a béta alapján. Vagy szándékosan ilyen és a teljes verzió úgy fog mutatni, mint mikor bejelentették az e3-on :D
Kíváncsi leszek erre azért, lehet cselhez folyamodott most a Ubi :)
Bár ugye itt vannak a konzolok... áá mindegy. marad ilyen, meg marad olyan amilyen :D:D
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.01.31. 18:52:48 -
Since #593 Számomra az volt a furcsa, hogy a DZ kulcsokkal nem tudtad kinyitni a ládákat, legalább ezt betehették volna :) Bár aztán lehet hogy csak egy csúnya bug volt és benne volt alapból a bétában, ezt nem tudom.