7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#672 Azért azt tisztázzuk, hogy ez így NEM PvP!!! Ez momentán egy nagy "sunyiságszimulátor" ahol minél aljasabb módon játszol annál jobban jutalmaz a játék. Az én halálaim úgy 70% -a úgy történt a DZ -ben, hogy hátulról, menüben, térképen egyszerűen hátba lőnek. Ráadásul hiába van három társad ha egy másik csapatból több játékos rád fókuszál amikor még nem rogue -ok, akkor halott vagy és a lootodat cseszheted! Ráadásul ez egy teljes tévedés ahogy a risk&reward rendszer működik. A rogue "csak" DZ XP -t, pénzt kockáztat, azt amit amúgy is folyamatosan kap a szemétkedéssel. Egyáltalán nem egy nehezen beszerezhető dolgot kockáztat. Aki viszont akár órákat tölt el bent az NPC -k farmolásával az a TELJES KERESGÉLÉSSEL TÖLTÖTT idejét kockáztatja közben. Hol arányos ez így??!! Ha a DZ ebben a formában kerül bele a játékba akkor a PvE játékosok elég hamar otthagyják majd, nélkülük viszont nincs loot a DZ -ben, emiatt pedig elunják majd magukat odabent a PvP görények is és elnéptelenedik majd az egész... Ez a rendszer SENKINEK nem jó most ahogy van!
Ráadásul nézzetek már a térképre lécci! :) A HARMADA kb. a DZ! Szóval aki csak egyedül akar játszani attól kapásból elveszik a játékterület 1/3 -át. Nem egy jó ötlet szerintem. -
#671 mondjuk ha jól láttam,ha véletlenül meglősz valakit max 20 secre vagy rogue,s ezt túl lehet élni,sőőt ha bemondod hogy sorry akkor talán megúszható. -
Daermon #670 Saját cuccot nem dobsz el, ha meghalsz.... Ezt nem lehet jobban leirni.
Egy lövéstől nem leszel rogue se.... 4-5-ször bele kell lőjj valakibe, hogy rogue legyél. -
Daermon #669 Én se értem miért ezen rugóznak.
Teljesen el van különítve a 2 és a DZ nem kötelező semmilyen formában.
A WoW és EVE példát én hoztam fel, hogy ott se sír senki, ha a jobban felszerelt leveri PvP-ben, itt se kéne akkor.
De főleg úgy nem, hogy ki se próbálta, hanem kitudja milyen írásokra alapozva. -
#668 Erre ha van külön info, akkor ok, de én azt olvastam az egyik töltőképernyőn, hogy ha Rogue vagy, akkor nagyobb eséllyel dobsz el tárgyat. Ebből én arra következtetek, hogy el lehet dobni saját cuccot is (elvégre a gonoszkodást büntetni kell), hiszen a DZ tatyót így is úgy is elhagyod halál után.
Amúgy alapból több sebből vérzik ez a DZ ügy. Bárkiből pár másodperc alatt Rogue-t lehet csinálni, és így büntetlenül lelőni/elvenni a motyóját. Elég, ha akció közben elé ugrik valaki, aki bekap egy golyót, és már kaphatja is a szervezett égi áldást a "becsületes" emberektől (jobb lenne, ha akkor lesz valaki Rogue, ha a célpontja meghal és nem elég hozzá egy-egy esetleg véletlen lövés). Arról nem is beszélve, hogy ha jól rémlik, a játék még jutalmazza is azt, hogy ha túléljük a Rogue fázist. Innentől nem kell nagy ész hozzá, hogy a map eldugott részén a haverral kihasználjuk ezt. -
#667 mert attól,hogy nem megyek be oda fejlődik a karakter nem szaladgálhatok max levelen 4-es cuccal.:P -
#666 De minek neked jobb cucc, ha az amit a PvE-ben kapsz, az bőven elég és jó a PvE zónára ... a PvP-be meg ugye nem akarsz bemenni.
Megjegyzem a WoW-ban is vannak külön PvE és PvP cuccok, nem is értem ez miért probléma. -
#665 ha kimenekíted.:P egyébként DZ zónából kifutsz a kinti zónában is van Extraction point? -
#664 nem én hoztam fel a példát.Egyébként jó példa erre a PotBS a mai Narval Action ahol zonára volt bontva a PvP rész,de ott se volt kötelező a belépés,mert nem adott jobb cuccot azért mert ott bent szerezted. -
#663 DZ pénzt lehet veszíteni, de ha elköltöd a cuccot már nem. És azokat a lootokat, amiket kimenekítettél, nem lehet leveszíteni. -
manacz #662 Köszi! Közben elkezdtem nézni DZ videókat. Így már nagyjából világos is a szitu. Azért kiváncsi leszek élőben milyen lesz :) Jó lenne ha tényleg lenne egy open beta mikor gépközelben vagyok :D -
#661 Extraction -
#660 nem próbáltam ki csakhát én olvasok és nézegetek videokat.Játszottam hasonló játékokkal és tapasztalataim szerint ezek hamar kihaltak.
Gondolom elveszíthető lesz a DZ pénz és azok a lootokamit oda beraksz,vagy ez is automatikus?Esetleges klánok vagy valami csoportok lesznek elérhetőek? -
#659 Ne hasonlítsd már ehhez ... a WoW-ban ha PvP szerveren vagy, akkor mindenhol van PvP ... de ott nincs is tárgyeldobás.
Nem érdemes hasonlítgatni, tök más játékok, rendszerek. -
#658 Én egyedül nyomultam DZ-ben ... és nem téged visz ki a heli, hanem a cuccod. Ha van nálad cucc, akkor bizonyos helyeken hívhatod a helit, ami kb 2 perc alatt ér oda, ledob egy kötelet, amire ráakasztod a lootos zsákot és kiviszi biztonságba. 6-ot tudsz egyszerre kiküldeni, és ahová pakolja ott 30 fér el. -
#657 Jó példákat hozol,a Wowban vannak külön pve szerverek és ha friss 100-as fogja magát bemegy instákba és felöltöztetik lilába,nem kötelezik arra,hogy Pvp zonában legyél,az Eve-ben se mész le egyedül 0,0-ba a legjobb hajóddal,mert tudod mi fog ott történni,szal senki se azért sír,mert a fene elvesztettem,hanem a kényszer,hogy jobb cuccot csak ott kapsz.Játszottam jópár online játékban és tényleg csak ez a erősebb disznó győz elv ami zavar.Aki erősebb jobb cuccokkal rendelkező nagyobb csapatban régebb óta játszó fog nyerni.De ha DZ-ben lootolt cuccot azonnal felveheted és azt nem vihetik el csak max azt amit már levedlettél plusz a DZ pénz akkor talán nem is érhet nagy kár,max felidegesít. :) -
manacz #656 Nem tudom jól értelek-e.
Gyakorlatilag egyedül is nyomulhatok a DZ-ben és bármikor kivihet a helikopter? Vagy csak a csapattal tudok kimenni. És ha többség marad akkor nekem is maradni kell? Vagy ilyenkor elvonulhatok 2-3 utcával arrébb és hívhatom a koptert? -
#655 Könyörgöm, ki sem próbáltad és megmondod mi van.
Ez nem ua, mint a többi lootvesztős játék.
Még egyszer: ami rajtad van és ami az invedben van, azt NEM tudod elveszíteni. Kizárólag a DZ, 6 slotos invedből tudsz veszíteni, ahová a DZ-ben felvett cuccok kerülnek. Még egyszer, csak 6 hely van benne, és ha tele van, akkor hívod a helikoptert, aki kiviszi, így biztonságban van. Én összesen talán kétszer dobtam el a cuccot, amúgy meg 2x is megpakoltam a 30-as kivihető listát ...
Teljesen jól el van különítve az elveszíthető loot és a többi, ráadásul pont az elveszíthetősége és a kimenekítés ad egy pluszt a játéknak, enélkül még bénább lenne ... bár a DZ így is hamar unalomba fulladhat, mert nagyjából egy környéken érdemes kempelni, lassú a respawn, és amúgy is ugyanazt ismételgeted benne.
Egyébként sokkal kevesebb a rogue ügynök, mint a normál ember. Eleve a pk-k látszódnak a map-on, sokan vadásznak rájuk, sok pontot érnek. -
Daermon #654 Igen ott lesznek jobb cuccok, de ezeknélkül is telhesithető lesz a single rész. Tehát DZ akkor jöhet jól, ha jobb cuccot akarsz vagy mert PvP-t.
Legrosszabb esetben meg lehet menni ismerősökkel/fórumos csapattal DZ-be. És akkor úgy elvenni mások cuccait :)
A gond, hogy end game szinten nem tudjuk mennyivel jobb cuccok lesznek DZ-ben. Majd kiderül.
Ráadásul DZ is szintekre van osztva, ez betaban is ott volt, hogy 1-7 barcket.
Max szinten meg persze, hogy lesz külömbség egy frissen belépő meg egy régebb óta DZ-ző közt. Ez normális. WoW-ba se hisztizok senki, hogy friss 100-ast zöldekben megeszi a full epic-es. EVE-ben se láttam olyat, hogy azért sir valaki, mert az öregebb pilótának jobb hajója van és szétkapja PvP-ben.
DZ nem kötelező. A single részhez nem kell. Innentől kezdve szerintem szabad a választás, ha pedig belépsz DZ-be akkor pedig tudod, hogy mik a szabályok.
Ettől szerintem nem kell megretteni :) -
#653 pontosan igy van,igy ezzel a játék maga nem játék lesz,hanem egy idegesítő valami,hogy az a köcsög rám vadászik,mert plö nem tetszik a táskám színe...ezért utáltam a GTA online-t is,de ott legalább van szoló és csak barátokkal marhuló szerver,nameg a loot...nem akarok vészmadár lenni,mert tetszik a játék,szeretném is megvenni,de igy eléggé elriaszt. -
#652 figyi ezt normálisabb játékban ugy oldják meg,hogy külön szerver aki pvpre éhes,vagy ha zonára bontják,akkor ott semmi más különösebb loot ne legyen,ergó ne kötelezzenek rá arra,hogy oda bemenjek.Persze a játék csak ugy teljes,ha azt is kipróbálja az ember,de jobb öltözékért ne legyen ez kényszer.Most bétában még csak kóstolgatják a játékot de később rájönnek,hogy ez a kifizetődő,szedegesd a cuccokat én meg elszedem tőled.Na plö én ezért nem játszom H1Z1 illetve egyéb túlélős játékkal,mert unfair,mégha fel is készülsz rá ismétlem erősebb disznó győz,aki később kezdi a játékot folyton szívni fog ergó abbahagyja a játékot ergó APB szintjére esik az egész.Maga az egész hangulat jó,de ezzel nagyon mellényúlnak. -
#651 Ezt is tekinthettük annak, nem volt nagy kunszt szerezni kulcsot. -
manacz #650 Ezt el is tudom fogadni abban az esetben ha lesznek normális cuccok DZ-n kívül is. :) Mert hogy én úgy emlékszem azt mondták, a frankó cuccok ott vannak bent. Én értem a koncepciót, csak akkor legalább annyi "biztosíték" legyen, hogy ha berak a matchmaking egy csapatba akkor ott kénytelenek legyetek összetartani.(értsd: ne tudj rátámadni a csapattársara) De úgy tudom csapaton belül is megfingathatod a társakat. Ez meg így okafogyottá teszi a csapatjátékot. Vagy az örökös feszkó/adrenalin a lényeg, hogy mikor lőnek hátba? :D -
#649 tényleg lesz nyílt béta? -
Daermon #648 De a DZ lényege pont az, hogy PvP-zni lehessen. Azt, hogy a játékos lootját el lehet venni az külön öröm és plusz. Aki ezen fennakad az egyszerűen nem megy DZ-be, hanem marad kint és single vagy co-op. Cheatelést meg megoldják úgyis. Ez csak béta, ezért van.
Amúgy DZ az FFA, szóval nem meglepődni kell, ha kimenekitéskor hátba lőnek, hanem felkészülni, visszavágni stb.
Az meg, hogy DZ-ben mindenki lelő mindenkit nettó hiszti. Én órákat voltam bent, különböző emberekkel összedobva és a nagyrésze normális volt. 10-ből max 2 volt rogue folyamatosan. Úgyhogy nem kell megijedni.
Aki meg nem akar PvP-zni az egyszerűen nem megy be, DZ annak van aki szeretne, ilyen egyszerű. :) -
#647 Hozzáteszem ez alapján kb annyit is fog élni ez a játék,mint az APB.Bár ott azért playert nem lehetett lootolni -
#646 voltaképp akkor menni fog a helikopter leszálló helyeken a massziv kempelés. :) Meseszép. :) Talán ezt nem kellene berakni az éles játékba,hogy Playert is lehet lootolni.Veszítse el az illető,de más megszerezni ne tudja.... -
#645 A DZ-ben (elvileg) kizárólag a DZ tatyóban (sárga tasak a hátizsák alján, bétában 6 hely volt benne) lévő cuccokat tudod eldobni, a rajtad és az inventorydban lévőket nem.
Ezek a cuccok pedig úgy kerülnek biztonságos helyre, hogy a DZ-ben helikoptert kell hívni, ami kimenekíti a stashedbe ezeket a tárgyakat. -
#644 Sziasztok,még csak most kezdek ismerkedni a játékkal,még nem próbáltam és ugy néz ki már nem is fogom,szal volna pár kérdésem.
PS4es verziót tudnám megvenni,mivel a PC-m nem egy jó konfiguráció.
Látom ezt DZ verziót,látom a csalásokat látom,hogy mire fog ez az egész,az erősebb kutya baszik verzióra.Szal a kérdés,ezen zóna kihagyásával is lehet normálisan fejlődni lootokat találni?Második kérdés,le lehet adni a megszerzett cuccaidat,hogy a DZ-be lépve már ne érdekeljen ha valaki szórakozik velünk?Mivel ez a játékstílus hajaz a régi APB felé itt is várható klánosdi,vagy valami hasonlók?
Köszi a válaszokat. -
#643 pontosan ezt akartam mondnai (írni) a ubi ennyi energiát nem fog belefektetni..ezt akár borítékolhatjuk is. -
#642 Attól félek ehhez bizonyos részeit a játéknak újra kellene tervezni. -
#641 Lol, ennek most utánaolvastam és kizárt dolog, hogy megvegyem ... ennél egyszerűbben csalni komolyan mondom, már nem lehet. A memóriában való módosítást már 20 éve is lehetett a Diabloban ... ezek semmiből sem tanulnak? -
manacz #640 Szerintem a béta többek között erre is jó! Szembesülni a problémákkal széleskörűen. Innentől a Ubin a sor, hogy ezeket meghallja-e és kijavítja, vagy átsiklik felette. (Értelem szerűen ha hosszú életű játékot akarnak akkor az előbbi) :) -
#639 " ráadásul kíváncsi leszek a cheaterek mennyi idő alatt basszák szét."
elég gyorsan...
Hogy lehet ennyire amatőr rendszert csinálni de tényleg? Persze ez nem azt jelenti hogy ki is kell használni, de mint tudjuk ilyen Véristvánok' aki erre verik vannak, voltak és lesznek is.. Erre a bubinak is számítani kéne.
-
#638 Mondjuk ez a béta jól el lett kúrva mert amióta rájöttek a rogue -ok, hogy egyszerűen kiszaladnak a vörös határon túlra és hopp! már meg is úszták a "manhunt" -ot azóta teljesen játszatatlan az egész DZ... Pedig szerintem amúgy is egy teljesen elhibázott kivitelezése ez egy amúgy jó koncepciónak, de ez már azért szánalmas. -
#637 Ez azért nem jó, mert a DZ szerintem grafikailag le van butítva az zónán kívüli utcákhoz képest. Felbontásod mi volt?
Egyébként nézd meg a 608-609-et!
Amit egy 980ból ki lehetett hozni, az ki lett hozva. A menüben le van tiltva jó pár fícsör, ezt írták kis, de ez van. Nagyon várós március 8. -
Daermon #636 Néztem, de jó lesz a sima :) -
#635 Akkor vegyél gyűjtőit. Jól néz ki, és még SP is van hozzá. :D -
Daermon #634 Dark Zoneon kívül egyedül vagy alapból. Ha nem hívsz be senkit (barátokat), akkor mehetsz egyedül. Lehet fő és mellék küldetésezni, gyűjtögetni, ilyesmi.
Itthon magyar feliratos lesz a játék.
Tegnap kihasználva, hogy volt időm főleg a Dark Zoneban voltam. Kicsit lassú a respawn a moboknak, de amúgy jó. Főleg mikor kiderül ki/kik a rogue agentek :D Volt szép lövöldözés összebeszélés nélkül is :)
Én várom, hogy megjelenjen (első napos vétel + season pass is lesz).
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2016.02.02. 06:24:13 -
#633 Bocsánat, új gyerek vagyok itt, engem érdeklne a játék, mert a Freedom Fighterst annak idején nagyon szerettem, és pár videó alapján hasonlónak tűnik, viszont a mult engem nem érdkelel. A Co-op sem. Szóval ezek nélkül van penne potenciál, vagy hagyjam a fenébe?
Van-lesz normális single kampány?