13251
-
Rev Hard #10591 Nem ugattam le senkit, kopj már le rólam haver. -
Sokat játszottam azzal neten, de azokat az autókat jóval egyszerűbb irányítani, mint mondjuk egy Zondát a Nordon :D -
Most miért kell mindenkit leugatni? Nem kérdezheti meg a véleményünket? 
Szerintem megéri megvenni. Igaz hogy a single része kínszenvedés. Én már az elejétől fogva jobban élveztem, hogy belépek valami kocsival és csak megyek a semmibe :) -
Rev Hard #10588 Mi azt honnan tudjuk hogy neked megér-e annyit ? Nézzél meg pár videót a neten, ha kicsit lejjebb görgetsz még keresned sem kell, és döntsd el magad. Pár év múlva biztos olcsóbb lesz, de hogy a szerveren sem lesznek túl sokan az is biztos. -
Rev Hard #10587 Nekem a Race 07 van meg Steam-en és bőven elvoltam vele gamepad -al is. Igaz szoptam vele pár napot amíg megszoktam az irányítást.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.06.17. 19:38:12 -
Szerintem senki egy percig ne gondolja, hogy ez az expanzió ingyenes lesz. Olyan szemrebbenés nélkül fogják teljes árú játékként adni mint a huzat. -
sok furcsaság van, de amikor müködik a multi normálisan, akkor sokkal jobb mint a TDU és A TDU2 :D
szóval szerintem 25 eurót megér, kár hogy megjelenéskor nem ennyi volt steam-re :DD
GTAV pc-s megjelenése óta kicsit kihalt lett a szerver, de remélhetőleg kapunk majd még hibajavításokat és új tartalmakat november előtt is.. aztán újra fellendűl az élet a szerveren :)
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.17. 13:53:48 -
DantesHUN #10584 25 euró most a játék. Steam-en. Meg ér annyit? Vagy ha majd egy-két év múlva még olcsóbb lesz? -
Én is gondolkoztam rajta, de gamepaddal...inkább letettem róla :( -
Örülök, hogy felhívtad rá a figyelmemet! Gyorsan le is csaptam rá. -
-
reklam ban, wrong topic ban, ban ban :D -
aki még esetleg nem vette meg, csak tervezgette, féláras az Assetto Corsa :) -
Gab0523 #10578 Sziasztok!
Szerintem erős esély van rá, hogy ez fizetős legyen.
A csajszi azt mondja, "expansion" -tehát nem DLC és nem új játék-, amiből én arra következtetek, hogy ez érdekesen nagy pakk lészen, amiért szépen le lehet tejelni vagy 30$-t. :s -
miért van a promoképen szép raptor, a videóba meg brutálrondahátsószárnyas... na meg idióta kamu légbeömlő a motorháztetőn, nem is kéne ott motor legyen... :DD -
WhiteLies #10576 De akkor miért van úgy a videóban mintha külön játék lenne? Nekem ez eléggé gyanus. -
Meridius #10575 Végülis benne van hogy ingyenes lesz, ha fizetősnek adják ki, csak mégjobban megosztják azt az ~500 játékost aki átlagban fent van, és pár hét után már alig lehet majd embert találni ezekre a fesztiválos versenyekre.
-
smog15 #10574 Ez lenne a minimum :D -
Hát ezen jót röhögtem!
-
VJP #10572 Szerintem ingyenes lesz, mert ez a bocsánatkérés az eddigi kellemetlenségekért!
-
A hivatalos oldalon az van kiírva, hogy wild run content. Ebből én arra következtetek, hogy csak egy letölthető tartalom lesz, ami természetesen már nem lesz benne a season pass-ben, hacsak nem a season pass 2.0-ban.
Már csak az a kérdes maradt, hogy amíg ez ki nem jön, lesz-e egyéb letölthető tartalom? Hiszen ha jól sejtem az új Ruf ebben a csomagban lesz csak benne.
Utoljára szerkesztette: marcihusi, 2015.06.16. 11:00:29 -
egyébként még sehol nem írták vagy mondták, hogy ez dlc lenne... kinézem belőlük, hogy képesek új játékként kiadni :DDD
-
Mi a szösz? Csak nem egy Subaru BRZ-t látok 0.32-nél? -
Meridius #10568 soha nem mondták hogy a season pass pont 1 évig fedi le a fizetős tartalmakat, ez amúgy alaphangon egy 20-30$-os kiegnek tűnik. Részemről felejtős, a motorok és monster truckok hidegen hagynak, és novemberre már úgyis csak egy emlék marad a játék. :D
edit: "ENJOY A COMPLETE GRAPHIC OVERHAUL" Erre azért kíváncsi vagyok. :D
Utoljára szerkesztette: Meridius, 2015.06.16. 10:16:37 -
npolos #10567 nem fog beleférni az SP-be, ez egyértelmű :) -
smog15 #10566 Ha megcsinálják, hogy tudjak csatlakozni Szabihoz akkor megveszem legalábbis szerintem tuti fizetős lesz. Érdekes, hogy fél évig működik utána meg nem, eleinte csak Marcihoz nem tudtam csatlakozni most meg már kb senkihez
Ja meg a másik, hogy 1 évig kapod a cuccokat a SP-al, aha csak nincs mit kapnod a beharangozott 4 DLC-n kívül nem átbaszás
(jó így is olcsóbb mitha megvennéd külön külön de örülök, hogy nem támogattam őket több pénzzel)
Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.06.16. 09:03:47 -
VJP #10565 A játék Dec. 3 jelet meg ha jól emlékszem. Ha időben megjelenik akkor ingyenes, na csúszik akkor nem.
Kérem tegyék meg tétjeiket!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Basszus, a motor miatt tuti megfogom venni...
Utoljára szerkesztette: VJP, 2015.06.16. 08:54:27 -
pont azért nem kapjuk meg November elött, hogy ne kelljen az SP-be ingyen adniuk... :DD
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.06.16. 08:28:44 -
Nah még 2-3 év és játszható lesz a játék rendes tartalommal
-
szerintem ez tuti fizetős lesz.... -
VJP #10561 Az istenit, ezek dolgoznak?
Igaz csak év végén (csúszással jövőre) lesz, de nagyon remélem, hogy nem fizetős DLC lesz!
És addig kiadnak egy - normális és teljes körű - javítást a játékhoz!
És még a grafikát is átdolgozzák... na ott fog meghalni a gépem úgy érzem. -
hát erre nemigazán számítottam :D -
Stockbauer33 #10559
-
Rev Hard #10558 Uff fasza lesz.
Persze azért remélem addig még kiadnak néhány patch -et, mondjuk fura hogy egy pack -on egy évig melóznak.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2015.06.16. 01:40:46 -
COL_Bratt_Shaw #10557 Itt az uj kiegeszites videoja:
es a hozza kapcsolodo Ubi link
Utoljára szerkesztette: COL_Bratt_Shaw, 2015.06.16. 01:33:13 -
luttyo #10556 helo
pár hónap kimaradt, újraraktam a gépet, erre bejött ez a 'league'....ez lenne a nagy újítás? :(
gondoltam gurulok 1et holnapi vizsga előtt lazításképp, bár ne tettem volna!
ja és kiadtak vm új alkatrészt? mert eddig elég jó voltam pvp-n, most kettőt mentem és még az idő is lejárt :(
a többiek mint a csúzli, az enyém meg vánszorog úgy hogy 1299es
na jobb gurulást nektek!
uff -
VJP #10555 Nézz filmet közben, az segít! 
PeeTeR
Te egy állat vagy!
-
Rev Hard #10554 Ezt nagyon egyszerűen értem. Odáig nem jutok el hogy kiugráljam egy-egy típusra mert az első 15-20 percben 200-ra szökik a vérnyomásom, és inkább csinálok mást minthogy faszságokra pazaroljam az időmet. De mint írtam nekem akkor is jó ha ez a kívánságom nem teljesül, úgyhogy ennyi.
-
dehogy.. ha kiugraltad P -re azt minden P kocsira megveheted de a tobbi kategoriaban nem.
mindegyik kategoriak kulon-kulon vegig kell szopni - ahogy en is csinaltam. ezert tartott rohadt sokaig anno.. de minden tetves kategoria minden tetves partja meg van. egytol egyik - muhahaha :DD -
VJP #10552 
Ezt hogy érted?
Ha "kiugráltad" egy típushoz, mindegyikre rá lehet venni.