13251
-
Nem kell visszakeresni, én voltam. Már két embert is boldoggá tettem, most épp várom, hogy írjanak, akik tegnap sírtak, de nem nagyon vannak online. -
Nincs rá szükségem, azért köszi :) Open béta egyébként lesz? Erről is hallottam már sok mindent. -
Nixit #2099 Rendben köszönöm keresem vissza, Addigis amúgy nem áll módomban elvenni más dolgát vagy ilyesmi és különben is cdkeyel tudnád igazolni amúgy ha érdekellne így BF4 prémiumot tudnék énis kölcsön adni ha nem akkor tárgytalan és köszönöm szépen ha érdekell írj levelet ! :) -
Sajna van több játék mellette, de tegnap is volt aki kölcsön adta az accountját, próbáld visszakeresni a nevét, hátha oda adja neked is. -
Jaaaaah, ok :D -
Pont azért írtam, elég rossz lenne ha ilyen "valóságos" törés lenne benne. Jó ez ami most van :) -
Nem hiszem h totálkáros lenne a kocsi amiatt, h egyszer frontálisan ütközöl.BÉtéba kell vagy 10 ütközés elég erősen mire használhatatlan a verda -
Nixit #2094 Deluxe ha már utána nem játszol és nincs más játék az accountodon nem osztanád meg velem? Nagyon szeretném kipróbálni.. -
Köszi. Akkor 9re még vissza nézek :) -
ma este 9kor van terheléses teszt és holnap 14ig tart a béta -
Nem lennék boldog, ha küldetés közbe véletlen neki mennék egy szembejövőnek és totálkáros lenne a kocsi. Aztán kezdhetném előlről. -
Ez az autótörés nem egy nagy dolog. Látod h lóg alökös meg az üveg törött de semmi xtra. Ha meg leamortizálod akkor 3 gombnyomás kb és mész tovább. -
Nem tudom meddig van béta, mindenhol mást olvasok, valaki aki tudja esetleg leírhatná. Mert lehet ha kapnál egy kódot most, amire lejön a játék már le vége is van :D -
Coral Springs #2088 Én jobban örülnék egy opciónak ami megkérdezi hogy szeretném-e hogy törjön az autóm vagy sem. -
Fel van gyorsítva és több ütközés kell, hogy a kocsi végleg kipurcanjon, ilyenkor csökken a gyorsulás meg a végsebesség is elég radikálisan. Mondjuk az asszonynak így is sikerült leépítenie a járgányt. -
Sajnos nem. Lehet placebó hatás hogy talán mintha egy hangyafasznyival gyorsabb lenne de sztem ugyan olyan. Gondoltam rá én is, hogy talán a fejlesztésekkel gyorsabb lesz a váltó de nekem baromi idegsítő. Az is lehet, hogy szimplán a béta nem enged annyi szintet fejleszteni, hogy gyors legyen a váltás. Kb úgy váltok a Challengerel mintha vmi busz lenne :D Ha ez így marad a véglegesre akkor sírni fogok :D -
Béta miatt fel van gyorsítva elvileg. -
azt még egy éve kb. elmondták, hogy az autók önjavítósak :D -
Coral Springs #2083 Hát én meg még pár haverom úgy van vele hogy mi a fasznak törés egy ilyen játékba, mi a fasznak koszolódás egy ilyen játékba ?! Az utóbbi hogy 1km után tiszta a vas még szódával elmegy, remélem a töréssel is hasonló a helyzet. Anno a TDU -val is nagyon jól elvolt mindenki e-két tényező nélkül. -
Nixit #2082 Hát ezt nem hiszem el, megint volt giveaway twitteren és pont kajáltam.. kb az utolsó esélyem úszott el, hogy kipróbáljtam a játékot :( -
Ha szintezed vagy fejleszted, nem lesz jobb? -
Szeretnék majd kormányt venni, mire jön ez a "csoda" , ki milyet mondana persze elfogadható áron. -
Az viszont nagyon tetszik, hogy az ESC lenyomásával a telefonba mindent tudok állítani, beállítások stb akár úgy is, hogy közbe padlógázzal megyek a sztrádán. :D -
Engem a sebssségváltó lassú váltása basz fel... Nyomkodom a billentyűt mint a hülye és elalszok mire fel/le vált... -
Nálam nincsen ilyen probléma szerencsére. Se a kép, se a hang nem akad be. -
Szerintem tudd be a bétának, ez is egy szép mézesmadzag azért... az emberek 95% szerintem ráizgult teljesen , számolja a napokat novemberig...
#2075 Ezért béta, hogy a hibákat észrevételekt jelensd :) -
2 dolog van a játékban jelenleg, ami elég zavaró számomra:
- ha kiviszek egy kresztáblát 250-el szarrá törik a kocsi eleje (előtte sérülésmentes volt)
- offroadozok kicsit, jó saras lesz a kocsi, kimegyek az aszfaltra és teljesen tiszta lesz 1km után.
Ti hogy vagytok vele? -
Skyline #2074 // Nem tudom mit műveltek ebben a patchben, de az irányítás mintha jobb lenne, legalábbis olyan csapatósabb a verda, frankón lehet keresztbeszórni, igaz ez lehet a patch elötti upgrade-ek miatt...
Viszont akadozós lett a játék...Stabil 60 fps de belagol XY időközönként, vagyis beakad kép-hang pár tized másodpercre, rohadtul idegesítő...
Egyébként oké hogy Lvl 10 a max a BETA-ban, de a tuninghelyek ahol az utcai vasra lehet tuningelemeket kapni nincs sehol? Az első helyszínen semmit nem lehet kapni, a cuccokat meg versenyeken nyerem a vasba, -
Ne értsd félre nekem nincs bajom a bejárható területtel, az az egyik legnagyobb pozitívum a játékban, változatos és nagy :) A videóba nézz bele nyugodtan ha jól tudom Camaroval ment. -
Skyline #2072 40 perc whoa..Átlóba...Végig csőgázzal. Ez kevés lenne? nem hiszem...Tegye meg valaki az utat szabálybetartással..:)
Nekem a HQ- ST Louis volt kb 30 perc és még így is 60-70-el mentem az 50-es tábláknál...:D -
Nem akarok agyaskodni de Ditroitból Los Angelesbe mentem olyan 1 óra 10 percet a Challengerrel aminek 280 volt a vége. New York még odaébb is van egy kevéssel, úgyhogy nem tudom 40 perc mivel volt. -
Megnyugodtam :) -
Felvettelek uplayen, ha nem gond, Norby931 az uplay nevem. -
Amúgy van valami infó arról ,hogy lesz majd még closed/open béta ? -
Igen, de azért egy szigetkör kicsit több idő lenne :D Hamarosan arról is látunk videót, van egy olyan érzésem. :) -
Érdekes mert én is emlékeztem arra, hogy 90 percet mondtak a fejlesztők régen. Lehet minden pirosnál megálltak.
-
Állítólag 40 percbe telik parttól partig elérni. Gamestar link -
Én benne lennék egy krúzban. -
Fasza a pvp, kár hogy az online játékos közösség itt is ilyen. Levágják a kanyarokat és kilöknek.
Na mind1 a pvp-t el fogom kerülni messziről az fix...
Amúgy lehet tudni mit javított a patch? -
Én is csatlakoznék szívesen, egyedül elég unalmas.