13240
thecrew.jpg
  • Seangaijin
    Ez az autótörés nem egy nagy dolog. Látod h lóg alökös meg az üveg törött de semmi xtra. Ha meg leamortizálod akkor 3 gombnyomás kb és mész tovább.
  • Deluxe22
    Nem tudom meddig van béta, mindenhol mást olvasok, valaki aki tudja esetleg leírhatná. Mert lehet ha kapnál egy kódot most, amire lejön a játék már le vége is van :D
  • Coral Springs
    Én jobban örülnék egy opciónak ami megkérdezi hogy szeretném-e hogy törjön az autóm vagy sem.
  • Seangaijin
    Fel van gyorsítva és több ütközés kell, hogy a kocsi végleg kipurcanjon, ilyenkor csökken a gyorsulás meg a végsebesség is elég radikálisan. Mondjuk az asszonynak így is sikerült leépítenie a járgányt.
  • Seangaijin
    Sajnos nem. Lehet placebó hatás hogy talán mintha egy hangyafasznyival gyorsabb lenne de sztem ugyan olyan. Gondoltam rá én is, hogy talán a fejlesztésekkel gyorsabb lesz a váltó de nekem baromi idegsítő. Az is lehet, hogy szimplán a béta nem enged annyi szintet fejleszteni, hogy gyors legyen a váltás. Kb úgy váltok a Challengerel mintha vmi busz lenne :D Ha ez így marad a véglegesre akkor sírni fogok :D
  • Fpocok
    Béta miatt fel van gyorsítva elvileg.
  • Szabi #2084
    azt még egy éve kb. elmondták, hogy az autók önjavítósak :D
  • Coral Springs
    Hát én meg még pár haverom úgy van vele hogy mi a fasznak törés egy ilyen játékba, mi a fasznak koszolódás egy ilyen játékba ?! Az utóbbi hogy 1km után tiszta a vas még szódával elmegy, remélem a töréssel is hasonló a helyzet. Anno a TDU -val is nagyon jól elvolt mindenki e-két tényező nélkül.
  • Nixit
    Hát ezt nem hiszem el, megint volt giveaway twitteren és pont kajáltam.. kb az utolsó esélyem úszott el, hogy kipróbáljtam a játékot :(
  • Fpocok
    Ha szintezed vagy fejleszted, nem lesz jobb?
  • SweeneyTodd
    Szeretnék majd kormányt venni, mire jön ez a "csoda" , ki milyet mondana persze elfogadható áron.
  • Deluxe22
    Az viszont nagyon tetszik, hogy az ESC lenyomásával a telefonba mindent tudok állítani, beállítások stb akár úgy is, hogy közbe padlógázzal megyek a sztrádán. :D
  • Seangaijin
    Engem a sebssségváltó lassú váltása basz fel... Nyomkodom a billentyűt mint a hülye és elalszok mire fel/le vált...
  • Deluxe22
    Nálam nincsen ilyen probléma szerencsére. Se a kép, se a hang nem akad be.
  • SweeneyTodd
    Szerintem tudd be a bétának, ez is egy szép mézesmadzag azért... az emberek 95% szerintem ráizgult teljesen , számolja a napokat novemberig...

#2075 Ezért béta, hogy a hibákat észrevételekt jelensd :)
  • Deluxe22
    2 dolog van a játékban jelenleg, ami elég zavaró számomra:

- ha kiviszek egy kresztáblát 250-el szarrá törik a kocsi eleje (előtte sérülésmentes volt)
    - offroadozok kicsit, jó saras lesz a kocsi, kimegyek az aszfaltra és teljesen tiszta lesz 1km után.

Ti hogy vagytok vele?
  • Skyline
    // Nem tudom mit műveltek ebben a patchben, de az irányítás mintha jobb lenne, legalábbis olyan csapatósabb a verda, frankón lehet keresztbeszórni, igaz ez lehet a patch elötti upgrade-ek miatt...

Viszont akadozós lett a játék...Stabil 60 fps de belagol XY időközönként, vagyis beakad kép-hang pár tized másodpercre, rohadtul idegesítő...

Egyébként oké hogy Lvl 10 a max a BETA-ban, de a tuninghelyek ahol az utcai vasra lehet tuningelemeket kapni nincs sehol? Az első helyszínen semmit nem lehet kapni, a cuccokat meg versenyeken nyerem a vasba,
  • Deluxe22
    Ne értsd félre nekem nincs bajom a bejárható területtel, az az egyik legnagyobb pozitívum a játékban, változatos és nagy :) A videóba nézz bele nyugodtan ha jól tudom Camaroval ment.
  • Skyline
    40 perc whoa..Átlóba...Végig csőgázzal. Ez kevés lenne? nem hiszem...Tegye meg valaki az utat szabálybetartással..:)
    Nekem a HQ- ST Louis volt kb 30 perc és még így is 60-70-el mentem az 50-es tábláknál...:D
  • Seangaijin
    Nem akarok agyaskodni de Ditroitból Los Angelesbe mentem olyan 1 óra 10 percet a Challengerrel aminek 280 volt a vége. New York még odaébb is van egy kevéssel, úgyhogy nem tudom 40 perc mivel volt.
  • Terawatt
    Megnyugodtam :)
  • Norby646
    Felvettelek uplayen, ha nem gond, Norby931 az uplay nevem.
  • SweeneyTodd
    Amúgy van valami infó arról ,hogy lesz majd még closed/open béta ?
  • Deluxe22
    Igen, de azért egy szigetkör kicsit több idő lenne :D Hamarosan arról is látunk videót, van egy olyan érzésem. :)
  • Terawatt
    Érdekes mert én is emlékeztem arra, hogy 90 percet mondtak a fejlesztők régen. Lehet minden pirosnál megálltak.
  • Deluxe22
    Állítólag 40 percbe telik parttól partig elérni. Gamestar link
  • Norby646
    Én benne lennék egy krúzban.
  • Norby646
    Fasza a pvp, kár hogy az online játékos közösség itt is ilyen. Levágják a kanyarokat és kilöknek. Na mind1 a pvp-t el fogom kerülni messziről az fix...

Amúgy lehet tudni mit javított a patch?
  • Deluxe22
    Én is csatlakoznék szívesen, egyedül elég unalmas.
  • Norbi1990
    Lesz valami krúzing vagy valami?
    Uplayen Jestr90 a nevem.
  • Deluxe22
    Küldöm privátban.
  • Norbi1990
    Másfél óráig jó volt nekem, aztán Miamiból akartam menni Las Vegasba, de félúton kifagyott. 20 perc volt a félút, úgy, hogy nyomtam mint a hülye. Elég sok idő lesz itt egy szigetkör :D

Csináltam képeket is.

• Thaddeus
    Hát a Nissanról inkább egy szót se, én 157-es vagyok, haverom 42-es Mustang GT, és úgy odaver gyorsulásban, sebességben, kanyarodásban hogy esélytelen.
    Max sebességnél vagyok 20-al gyorsabb nála de ennyi. Vicc az egész Nissan.
  • Seangaijin
    Patch után crashel az exe... Játszhatatlan...
  • Gibor
    Valaki feltölteni a "c:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\data\750\uplay_install.state" file-t? hátha kicserélem akkor felismerné...
  • tothbalu99
    Bocs, errol nem tudtam
  • Fpocok
    Most így első körben a kacsát meg Skypack-et kérdezem, mert ők már egy ideje nyavalyognak miatta.
  • tothbalu99
    En elfogadnam :) Persze csak ha nem baj
  • Fpocok
    Akkor nem?
  • Skyline
    ja igen Köszi a 30fps cap tippet, átírtam konfigba 60-ra, így mindjárt élménydúsabb a sebességérzet.:)