13240
-
Coral Springs #2130 Hogy lehet bírni ennek az autónak a hangját, nekem még a vezetésétől is elmenne a kedvem. De lehet hogy túlságosan V8 és amerikai autó buzi vagyok. -
#2129 "Meglepetésként" nem raktak bele mégis tankolási lehetőséget? -
#2128 Ez epic volt :D -
#2127 -
#2126 De hülye vagy :D -
#2125 Jól nyomja -
#2124 ő is balra teker, mégis jobbra megy.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2123 ilyen szar belső nézetes vezetést még életemben nem láttam, semmi köze a kormány mozgásnak az autó mozgásához, simán van olyan, hogy kicsit jobbra tekeri, közbe balra megy, ez remélem nem marad így. -
#2122 Kár hogy lemaradtam róla, majd talán a kész játékban. :P -
#2121 Jó volt ez az autókázás. Itt van pár kép.
Itt éppen keressük egymást. A hegy másik oldalán volt a srác, ezért meg kellett mászni :D
Itt várjuk a harmadik embert, szintén off road érkezett a susnyásból (arról sajnos nincs kép) :D
Itten pedig a Golden Gate hídon megyünk át immár 3-an
-
Gibor #2120 Most dobjon valaki egy privátot aki ki akarja próbálni, én holnap dolgozom és du. 2ig menni fognak a szerverek.... -
Gibor #2119 Igaz kínkeservesen de sikerült Jestr90 és még valaki ( elfelejtettem a nevét :) ) társaságában krúzolni egyet... Los Angeles feletti hegyekről át San Francisco-ba majd át a Golden Gate-n és kb 20km autópálya :) Ez nálam tuti vétel, rendelem is... -
#2118 A GTA 5öt már nagyon várom én is, ezen még filózok hogy megveszem-e. -
Nixit #2117 Hát szerintem jólesz ez a GTA 5 mellé én idén ezt a 2 játékot terveztem még megvenni. -
#2116 Nekem is pont ez hiányzik a játékból, alapból a GTA stílusú játékok kötnek le jobban. -
#2115 Azért Los Angelesben autókázgattam egy kicsit és néha kedvem lett volna ksizállni a kocsiból. Van élet a városba, iszonyat látványos minden. -
Skyline #2114 Nemtom ki hogy van vele, most egy ideje XY idő után kivág Uplay hibával... -
#2113 vicc volt -
#2112 A vásárlás már így is tervbe volt, pusztán kíváncsi vagyok rá, mielőtt day1 megvenném :D De azért még egyszer köszönöm szépen a lehetőséget :) -
#2111 Az neked miért rossz? :D Nekem is megveheti valaki ha ennyire akarja :) -
Nixit #2110 Köszönöm uram!! Landmark bétám van így visszagondolva és most kaptam Archeage bétát ha igényt tartanál rá! -
#2109 Elvileg írt neked privit, akkor beszéljétek le.
Aztán nehogy valamelyikőtők hirtelen felindulásból megvegye rá a teljest :D -
Nixit #2108 Esetleg nemtudom meddig van fennt de ha netán előbb elmegy aludni mint én és utána még hajnalban kipróbálhatnám nekem az is megfelelne. Nekem megér annyit, hogy azért éjszakázzak! :) -
Nixit #2107 Hát rendben remélem kapok lehetőséget énis, jó netem van szóval ez nem gond elivleg holnap 2ig. Esetleg ha ma este végez Sky utána van esélyem vagy más előnyt élvez? Köszi előre is nagyon örülnék ha egy kis lehetőségem lenne! -
#2106 Holnap 14-ig tart. -
#2105 Akkor elnézést, most elég sok emberrel beszéltem emiatt. Skypacknél van most... nem tudom meddig tart a béta... -
Stockbauer33 #2104 A 6ik percnél azért így is elbaszta :D
06,46-nál meg mekkora az a civil bug :)
Egy nagy Usa kör jó idő lesz. Írta a Z is hogy 3 órát ment -
Nixit #2103 Én már két napja is írtam csak nem kaptam választ, van még esélyem, hogy kitudjam próbálni a tiéddel? Nagyon megköszönném és ha tudok bármit ajánlani a kárpótlásért megtenném! -
#2102 Szia, ment a privát :) -
#2101 Nem kell visszakeresni, én voltam. Már két embert is boldoggá tettem, most épp várom, hogy írjanak, akik tegnap sírtak, de nem nagyon vannak online. -
#2100 Nincs rá szükségem, azért köszi :) Open béta egyébként lesz? Erről is hallottam már sok mindent. -
Nixit #2099 Rendben köszönöm keresem vissza, Addigis amúgy nem áll módomban elvenni más dolgát vagy ilyesmi és különben is cdkeyel tudnád igazolni amúgy ha érdekellne így BF4 prémiumot tudnék énis kölcsön adni ha nem akkor tárgytalan és köszönöm szépen ha érdekell írj levelet ! :) -
#2098 Sajna van több játék mellette, de tegnap is volt aki kölcsön adta az accountját, próbáld visszakeresni a nevét, hátha oda adja neked is. -
#2097 Jaaaaah, ok :D -
#2096 Pont azért írtam, elég rossz lenne ha ilyen "valóságos" törés lenne benne. Jó ez ami most van :) -
#2095 Nem hiszem h totálkáros lenne a kocsi amiatt, h egyszer frontálisan ütközöl.BÉtéba kell vagy 10 ütközés elég erősen mire használhatatlan a verda -
Nixit #2094 Deluxe ha már utána nem játszol és nincs más játék az accountodon nem osztanád meg velem? Nagyon szeretném kipróbálni.. -
#2093 Köszi. Akkor 9re még vissza nézek :) -
#2092 ma este 9kor van terheléses teszt és holnap 14ig tart a béta -
#2091 Nem lennék boldog, ha küldetés közbe véletlen neki mennék egy szembejövőnek és totálkáros lenne a kocsi. Aztán kezdhetném előlről.