13240
-
Gibor #2170 2 kereskedés volt elérhető, Detroit és New York, a többi lakat alatt volt. Nem tudom új infó e, de beletúrtam a vehicles fájlba és találtam a hotrod mellé egy buggy-t is, majd ha lesz rá időm még keresgélek mert elég sok csemege van ott :D -
#2169 egyébként senki nem járta végig a kereskedéseket megnézni az autókat ? :-/
sajnos ez a hét úgy alakult hogy 3órát bétáztam összesen, így nem tudtam a kereskedéseket végignézni :S
így csak a kezdő kereskedést fotózgattam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#2168 Ja ennyi volt? Pff :D Az nem sok :) Azt hittem tovább nyomatják majd. Pedig van egy olyan érzésem, hogy a laptopon jobban ment volna egy fokkal :) -
UnkNoown #2167 Ha jól tudom már vége a bétának -
#2166 Csak nekem nem tud most csatlakozni a proxyra a játék? Megnézem az erősebb gépen mit produkál a gamma -
#2165 a tükröződés és a bevilágítás, illetve monitoron recés mert azt közelről nézem, de tv-n tökéletes így low-on is a látvány :D -
#2164 Nem látok a kettő között különbséget... na jó talán egy kicsi élsimítás meg tükröződés. ennyi? -
#2163 akkor másképp fogalmazok, van rá időm/kedvem és még lehet is :DD -
#2162 Már jó ideje lehet. -
#2161 viszont végre lehet pakolgatni a képeket :D
low vs ultra.. én a látványban nem látok hüdenagy különbséget csak az fps jelzőben :)
-
#2160 végre letelt a hétre a meló.. szépen gyűlik a pénzmag vga-ra.. erre már nem megy a béta.. hát bsszák meg.. :D -
#2159 Nyugi.. nem csak te maradtál ki a meló miatt -
#2158 Annyi melóm van, hogy nincs időm követni még a topicot sem. :( -
#2157 Pedig írtam is neked:( -
#2156 Ebből a körből kimaradtam, remélem lesz Open Beta, kipróbálnám vásárlás előtt :) -
#2155 Vége... :( -
#2154 5 perc és vége a bétának, most írták ki. -
#2153 TDU2-be voltam benne egy nagyon jó csapatba, kb 10en voltunk, krúzolgattunk, klán versenyek, follow the leader játék stb. Na az hozzá adott pár órát a játékhoz. Néha ott is jól jött a szöveges chat, itt se ártana egy kis ablak legalább. -
#2152 Nem a mikrofon megvásárlása és beüzemelése jelenti a nehézséget, inkább a betegség miatt elhalt hangszálaim, csak a suttogás megy. De nyilván ez az én egyéni szoc. problémám. A TDU2-ben bevált a text-chat, kontrollerrel akár vezetés közben is. -
#2151 Majd össze vágunk fórumos társaságból egy kis/nagy csapatot a többiek meg mennek a levesbe -
#2150 Sajnos nekem sincs mikrofon a gépemen, de egyébként 900 Ft-ért már lehet venni egyet. De amikor a külföldi gyerek ordibál miközben Las Vegas közepén száguldozok, elég irritáló tud lenni. -
#2149 Nagyon jó képek lettek grat :) Gondolom Ultra graf -
#2148 Nem mindenki tud beszélni. -
Skyline #2147 /remélem a végleges kap valami büntetőrendszert, hogy online versenyek között ütközésért büntessen a játék... Szánalmas amikor első helyen autókázol és a paraszt direkt úgy veszi a kanyart hogy belédvágódba fékez, téged kirepít ő megy tovább.... -
Skyline #2146 Autós játékban pötyögős chat...Lol...
BESZÉD kommunikáció van gyerekek, tökéletesen működik, és tudnak egymással végig kommunikálni a csapattársak... -
#2145 van ts, de tényleg egy ilyen game nem lehet chat nélkül, az igaz. -
#2144 THX!
Szöveges chat remélem lesz a végleges a verzióban, anélkül elég nehezen elképzelhető, hogyan tudnak a csappatársak kommunikálni egymással, kommunikáció nélkül meg szétesik az egész. -
#2143 Houston körül előfordulhat.. de volt róla kép vagy videó már régebben is. -
#2142 Jó képek -
#2141 Találtam egy űrrepülőt indítóállással együtt :D
-
#2140 -
#2139 Sajnálom, hogy nem tudtam csatlakozni, nagyon nehezen akart összejönni, aztán inkább nem szenvedtem vele tovább. Na mindegy legalább nektek összejött.
Csináltam pár képet, fotó mód híján ennyire tellett. :)
-
#2138 -
Thaddeus #2137 1, mobiltelefonban az első gomb a crew roster, azon belül a saját profilodon belül bekattintod a Disable Voicest
2, a piros csík földutat jelöl, a kék aszfaltot, a sárga meg asszem közöst (coop)
3, nincs
4, a bétában a 10. szint a határ -
#2136 Most nyomtam több órát, nagyon bejövős játék, tuti megveszem majd. Felmerült pár kérdésem, ha valaki tudja ezekre a választ légyszi írja meg.
1. A mikrofonos voicechat-et ki lehet valahogy globálisan kapcsolni? Állati zavaró, hogy ha valakivel egy layerbe kerülök, akkor itt böfög, visszhangzik, zenél, szláv nyelveken üvöltözik a fülembe. Addig megvan, hogy F-fel előhozom és mute-zom egyesével őket, de valami komplett kikapcsolás kellene.
2. Az útvonalat jelző kék csík néha pirosra vált, ez miért van? Van ennek valami plusz jelentése?
3. Szöveges chat van ebben a játékban? Az nagyon nyomorult megoldás, hogy Shift+F2-vel az Uplay chat-jét használjuk. De ha csak ez van, akkor meg lehet valahogy oldani, hogy a Shift+F2 lenyomásakor maradjon a játék az 1. monitoron és a Uplay chat a 2. monitoron jelenjen meg és ne kelljen váltogatni ide-oda?
4. A Zoe pár percenként hívogat, hogy szerezzek még XP-t. Azonban bármit csinálok, amire eddig adott XP-t (skill, landmark, stb…), most nem ad. Hogy lehet XP-t szerezni? A következő sztori küldetést sem lehet így elérni, ahhoz szintet kellene lépni, ahhoz meg XP kellene. -
#2135 Miért, kéne? :) -
#2134 játszik még most valai? :D -
#2133 Van több fajta hátsó lökhárító, van amin dupla, van amin szélen vannak a kipufogók.. Szóval lényegében igen, lehet. -
Coral Springs #2132 Azt tudja valaki hogy kipufogót lehet-e tuningolni ? Fellehet rakni dupla kipufogót, esetleg kilehet őket rakni szélre ? -
#2131 A hülye munka miatt megint lemaradtam minden lehetőségről. hülyebéta -.-