13240
thecrew.jpg
  • SweeneyTodd
    Úúúúú GYÖNYÖRŰ az a mustang.
  • Skypack
    Jelenleg ez a két verzió létezik, de még változhat.

• SweeneyTodd
    Majd még arra leszek kiváncsi ,hol mennyiért vesztegetik majd és milyen bónuszokat szórnak hozzá, az lesz majd szerintem a döntő milyen csomagra ruházok be.
  • Szabi #2207
    gondolom valami átvezető videóhoz volt helyszín aztán véletlenül bentmaradt :D
  • Gibor
    o.O

• Szabi #2205
    ezek random netes képek, én a zöld mustangal mászkáltam, amin ezt látod azok az én képeim :D

• Nixit
    Ne is mond úgy sajnálom, hogy nem csináltam képeket úgy nézegetném vissza, streamet akartam meg felvenni videót ismerősöknek, de befuccsoltam :P aztán úgy elszaladt az idő :D
  • SweeneyTodd
    Szabi , te abban a 3órában amíg tudtál játszani gázpedál helyett a Printscreent tapostad !
  • Szabi #2202
  • Szabi #2201
  • Norbi1990
    Ne is mondd. Egyszer valami tűzoltó is behallatszott. Aztán utána rájöttem, hogy az tőlem hallatszik vissza
  • chase
    Az megvan, hova járnak az állatok edzeni?

• SweeneyTodd
    Ne kínozz !
  • Nixit
    Hát srácok őszintén, de jó lenne msot még kicsit visszalépni és barangolni a nagy térképen :P Eszmélet sok apró dolog van ami megfogott. Az autó darabok keresése az a 550skill challange és a rengetek Award ( achi )...
  • SweeneyTodd
    Szerintem ez valami béta betegség volt, vagyis nagyon remélem.
  • Skypack
    Igen, ezt én is tapasztaltam micsoda marhaság, mi az hogy nem tudom átállítani...
  • Coral Springs
    Én évekig billentyűzeten játszottam az autósjátékokat, aztán vettem egy Logitech F310 -et, teljesen más jobb világ. Feltételezem hasonló ugrás lehet innen kormányra váltani.
  • SweeneyTodd
    Pedig nincs is kellemesebb amikor xy kutyája ugat kint az udvaron és tisztán vissza hallod a tsen.
  • Coral Springs
    Én inkább maradok a chat -nél, jobban szeretek hallgatni zenét mint random emberek felesleges pofázását.
  • gduck
    Van x360 kontroller, de azért kormánnyal fogom megpróbálni ;)

UI: meg azért reménykedek, hátha lesz még béta November előtt :D
  • Nixit
    Box 360 contoller. És ajánlom is én direkt kipróbáltam billel is pár percig, de ajánlom a kontrollert szerintem sokkal könnyebb korigálni és pontosan kanyarodni :) És nagyon jól bevan rá lőve.
  • Skyline
    Csak egy gond van vele a váltást nem tudtam áttenni és ritkabalfasz mód az analóg karon van, valamint a váltás sebessége mocskosul lassú, a manuális váltás szinte használthatatlan a gamepaddal... Nem lehet lepakolgatni a sebességet, rohadtul komótosan vált gamepaddal , ez jókora baromság...
    Gyakorlatilag kétszer goftak meg a rendőrök mert befordult az autó orral valaminek és mire a paraszt 3-4-ből visszaváltogatott rükvercbe már el is kaptak, pedig vagy 5 mp-et állni kell ahhoz...
  • Stockbauer33 #2188
    G25
  • SweeneyTodd
    Mondjuk én amúgy is gamepad párti vagyok, kormányt fogok minden nap otthon meg jó ha hátra tudok dölni és a kis markomba fogom a kontrollert és zúzúnk az éjszakában

Ennyire már rég vártam játékot, ez a zárt béta csak büntetés volt rá dobott egy lapáttal ,hogy még várósabb legyen
  • Deluxe22
    Mivel nekem hulladék a mostani kormányom maradok a billentyűzetnél.. :D
  • SweeneyTodd
    hmm... erre gondoltam én is ,hogy egy jobb x360at beszerzek , most egy ps2 joyal vittem, azzal nem volt az igazi , úgy rángatott a paripa , nem tudtam kis finom mozdulatokkal irányítani , gondoltam a gamepad lesz a hibás. Csak legyen már November.

A raid kitek izgatják rettentően a fantáziám meg a hozzá tartozó küldetések.
  • Fehercsoki
    Még a gemapad is túlzás, én billentyűzettel toltam hardcoreon és sosem éreztem hogy kormány vagy akár gamepad kellett volna...
  • Szabi #2183
    kormánnyal is nagyon élvezetes, de szerintem maradok a gémpadnál :D

valahogy ez a játék tényleg x360 gémpadra lett optimalizálva :)
  • SweeneyTodd
    Ki mivel fogja majd irányítani a paripáját Novembertől ?

Érdemes egy kormányt beszerezni vagy inkább egy jó fajta joystic?
  • Gibor
    270x-el ultrán játszottam, a héten halt le, kicseréltem az 5éves 4870-re és hibátlanul játszottam úgy hogy majdnem minden mediumon volt. Egész jól optimalizálták...
  • LeWyTy
    Lehetséges hogy azért nincs változás mert nem akarták megmutatni a maximumot?
  • SweeneyTodd
    Örüljünk ,hogy nem kapott űber brutál gépigényt és az átlagos nem minden évben újúló gépeken is szalad.
  • Skyline
    Alig van különbség látványban, a textúrákat állítgatva például nem is láttam pedig néztem közelről mint a barom amikor átváltottam ultráról low-ra......
    AA-nál lehetett valamicskét látni illetve a tereptárgyaknál és a bevilágításnál...
  • Szabi #2177
    Mazda logós Laguna Seca... na vajon RX-7est vagy RX-8ast kapunk ? :))

de akár egy régebbi MX-5 is jöhetne :D

pimp hotrod :D
  • Gibor
    Jah szívjon le, a Skyline 100k volt, gondoltam gyors összekaparom... jah 30k ig eljutottam :D Mondjuk sokat nem is tudtam játszani...

#2174 Akkor én voltam figyelmetlen.
  • Szabi #2175
    a második kereskedés autói, MadManCK képei
  • Szabi #2174
    pedig ott van a kezdetek óta, a fauvé szekcióban :D
  • Gibor
    Nem voltam figyelmes :) Autó listádban mintha nem olvastam volna... vagy csak szar a memóriám :D
  • Szabi #2172
    itt viszont hátul a piros Dodge Ram mellett egy Ford Explorer van.. remélem azt is vezethetjük majd.. :D

sőt én a szedán Focus-t is akarok vezetni ami a forgalomban van :DD
  • Szabi #2171
    pfúú ettől az 5 perctől agyfszt kapok -.-

még az első néhány képen láthattuk, de a garázsban is jelezte :)