13240
-
#2210 Úúúúú GYÖNYÖRŰ az a mustang. -
#2209 Jelenleg ez a két verzió létezik, de még változhat.
-
#2208 Majd még arra leszek kiváncsi ,hol mennyiért vesztegetik majd és milyen bónuszokat szórnak hozzá, az lesz majd szerintem a döntő milyen csomagra ruházok be. -
#2207 gondolom valami átvezető videóhoz volt helyszín aztán véletlenül bentmaradt :D -
Gibor #2206 o.O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#2205 ezek random netes képek, én a zöld mustangal mászkáltam, amin ezt látod azok az én képeim :D
-
Nixit #2204 Ne is mond úgy sajnálom, hogy nem csináltam képeket úgy nézegetném vissza, streamet akartam meg felvenni videót ismerősöknek, de befuccsoltam :P aztán úgy elszaladt az idő :D -
#2203 Szabi , te abban a 3órában amíg tudtál játszani gázpedál helyett a Printscreent tapostad ! -
#2202 -
#2201 -
#2200 Ne is mondd. Egyszer valami tűzoltó is behallatszott. Aztán utána rájöttem, hogy az tőlem hallatszik vissza -
#2199 Az megvan, hova járnak az állatok edzeni?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2198 Ne kínozz ! -
Nixit #2197 Hát srácok őszintén, de jó lenne msot még kicsit visszalépni és barangolni a nagy térképen :P Eszmélet sok apró dolog van ami megfogott. Az autó darabok keresése az a 550skill challange és a rengetek Award ( achi )... -
#2196 Szerintem ez valami béta betegség volt, vagyis nagyon remélem. -
#2195 Igen, ezt én is tapasztaltam micsoda marhaság, mi az hogy nem tudom átállítani... -
Coral Springs #2194 Én évekig billentyűzeten játszottam az autósjátékokat, aztán vettem egy Logitech F310 -et, teljesen más jobb világ. Feltételezem hasonló ugrás lehet innen kormányra váltani. -
#2193 Pedig nincs is kellemesebb amikor xy kutyája ugat kint az udvaron és tisztán vissza hallod a tsen. -
Coral Springs #2192 Én inkább maradok a chat -nél, jobban szeretek hallgatni zenét mint random emberek felesleges pofázását. -
#2191 Van x360 kontroller, de azért kormánnyal fogom megpróbálni ;)
UI: meg azért reménykedek, hátha lesz még béta November előtt :D -
Nixit #2190 Box 360 contoller. És ajánlom is én direkt kipróbáltam billel is pár percig, de ajánlom a kontrollert szerintem sokkal könnyebb korigálni és pontosan kanyarodni :) És nagyon jól bevan rá lőve. -
Skyline #2189 Csak egy gond van vele a váltást nem tudtam áttenni és ritkabalfasz mód az analóg karon van, valamint a váltás sebessége mocskosul lassú, a manuális váltás szinte használthatatlan a gamepaddal... Nem lehet lepakolgatni a sebességet, rohadtul komótosan vált gamepaddal , ez jókora baromság...
Gyakorlatilag kétszer goftak meg a rendőrök mert befordult az autó orral valaminek és mire a paraszt 3-4-ből visszaváltogatott rükvercbe már el is kaptak, pedig vagy 5 mp-et állni kell ahhoz... -
Stockbauer33 #2188 G25 -
#2187 Mondjuk én amúgy is gamepad párti vagyok, kormányt fogok minden nap otthon meg jó ha hátra tudok dölni és a kis markomba fogom a kontrollert és zúzúnk az éjszakában
Ennyire már rég vártam játékot, ez a zárt béta csak büntetés volt rá dobott egy lapáttal ,hogy még várósabb legyen -
#2186 Mivel nekem hulladék a mostani kormányom maradok a billentyűzetnél.. :D -
#2185 hmm... erre gondoltam én is ,hogy egy jobb x360at beszerzek , most egy ps2 joyal vittem, azzal nem volt az igazi , úgy rángatott a paripa , nem tudtam kis finom mozdulatokkal irányítani , gondoltam a gamepad lesz a hibás. Csak legyen már November.
A raid kitek izgatják rettentően a fantáziám meg a hozzá tartozó küldetések. -
#2184 Még a gemapad is túlzás, én billentyűzettel toltam hardcoreon és sosem éreztem hogy kormány vagy akár gamepad kellett volna... -
#2183 kormánnyal is nagyon élvezetes, de szerintem maradok a gémpadnál :D
valahogy ez a játék tényleg x360 gémpadra lett optimalizálva :) -
#2182 Ki mivel fogja majd irányítani a paripáját Novembertől ?
Érdemes egy kormányt beszerezni vagy inkább egy jó fajta joystic? -
Gibor #2181 270x-el ultrán játszottam, a héten halt le, kicseréltem az 5éves 4870-re és hibátlanul játszottam úgy hogy majdnem minden mediumon volt. Egész jól optimalizálták... -
#2180 Lehetséges hogy azért nincs változás mert nem akarták megmutatni a maximumot? -
#2179 Örüljünk ,hogy nem kapott űber brutál gépigényt és az átlagos nem minden évben újúló gépeken is szalad. -
Skyline #2178 Alig van különbség látványban, a textúrákat állítgatva például nem is láttam pedig néztem közelről mint a barom amikor átváltottam ultráról low-ra......
AA-nál lehetett valamicskét látni illetve a tereptárgyaknál és a bevilágításnál...
-
#2177 Mazda logós Laguna Seca... na vajon RX-7est vagy RX-8ast kapunk ? :))
de akár egy régebbi MX-5 is jöhetne :D
pimp hotrod :D
-
Gibor #2176 Jah szívjon le, a Skyline 100k volt, gondoltam gyors összekaparom... jah 30k ig eljutottam :D Mondjuk sokat nem is tudtam játszani...
#2174 Akkor én voltam figyelmetlen. -
#2175 a második kereskedés autói, MadManCK képei
-
#2174 pedig ott van a kezdetek óta, a fauvé szekcióban :D -
Gibor #2173 Nem voltam figyelmes :) Autó listádban mintha nem olvastam volna... vagy csak szar a memóriám :D -
#2172 itt viszont hátul a piros Dodge Ram mellett egy Ford Explorer van.. remélem azt is vezethetjük majd.. :D
sőt én a szedán Focus-t is akarok vezetni ami a forgalomban van :DD -
#2171 pfúú ettől az 5 perctől agyfszt kapok -.-
még az első néhány képen láthattuk, de a garázsban is jelezte :)