13251
thecrew.jpg
  • Coral Springs
    Semmi probléma, felvilágosítalak én ha kell.

A multiplayer az a klasszikus értelemben vett lehetőség a másokkal való játékhoz, például a GTA IV, Call of Duty, stb. Ezekben opcionálisan ott van a multiplayer, de egyik játék sem igényel internetet, nem erre vannak kihegyezve. Az MMO viszont már a játékok egy külön kategóriája, jellemzően az internet köré épül, a másokkal való játékot helyezi előtérbe, például WoW, War Thunder, stb. Állandó internet kapcsolatot igényel, továbbá amit te is szépen leírtál a mentéseket a játék online tárolja (ez nem minden MMO -nál jellemző), sőt van ahol a képernyőn látottakat real time számolja a szerver, ilyen például a War Thunder nem lehet benne csalni mert a szervert kéne hozzá feltörni. Utóbbit nem biztos hogy szakszerűen írtam le, de a lényeg ott van.

Tehát a The Crew minden szempontból egy MMO és nem az amit te írsz.
  • Gibor
    Egy szóval nem írtam hogy MMO, de azt se hogy más... Fogalmam nincs milyen kategória de nem is érdekel, engem az érdekel hogy rendelem elő a limited-et :D
  • Fehercsoki
    Akkor mi benne az MMO?...

#2300 Sajnos csak 8.
  • Fpocok
    Nem 16? Nekem ennyi rémlik.
  • Gibor
    Persze hogy működik minden, hülyék lennének szerver oldalról irányítani a küldetéseket meg a tuningot stb... Így is hatalmas erőforrás kell majd a rengeteg playernek, felesleges + terhelés lenne...
  • Fehercsoki
    Egyébként szerinted mit jelent az MMO, mi a különbség a multiplayer és az MMO között?
  • Fehercsoki
    A játék újraindítása után nyilván nincs meg, de itt az a lényeg, hogy minden a kliensben van, minden működik net nélkül.
  • Coral Springs
    Ha te is arra utalsz hogy a mentéseket online tárolja akkor magadnak mondasz ellent, és akkor ez valószínűleg egy még nem javított feature. Azt kipróbáltad hogy net nélkül átalakítasz egy autót, majd a játék újraindítása után megvan-e még ?
  • Fehercsoki
    Nem ugyanaz, de elég sok mindent kipróbáltam, pl net nélkül küldetések indítása, vagy fast travel, tuningolás, minden működött. Net nélkül belépni pedig azért nem lehet, mivel a mentéseket így nem tudja betölteni.
  • Coral Springs
    Szerintem menet közben kihúzta a netet azt nem baszta ki a szerver, persze ez nem ugyanaz mint net nélkül belépni.
  • Gibor
    Mivel a mentéseket is online tárolja így nem sok esélyét látom.

#2292 Hogy tudtál offline játszani? A főmenü betöltésénél már kiírta a proxy hibát nekem, azonfelül mentés sincs a gépen csak a beállítások.
  • Fehercsoki
    A Crew nem MMO(maximum 8an tudtok együtt játszani, ez még multiplayernek is gyenge), hiába próbálják meg így nevezni a DRMet, működik offline is, bétában kipróbáltam.
  • Coral Springs
    Egy kis logikával már rá lehet jönni, például azért mert a The Crew egy MMO lesz, és egy MMO -t nem lehet offline játszani. Hacsak nem raknak bele ilyen lehetőséget, de korábban volt már szó róla hogy internetelérés kell a játékhoz.
  • Terawatt
    Rutinos kalózok vagyunk :)
  • Fehercsoki
    Nem töltöttem le, elég volt elolvasni a torrent nevét...
  • Fpocok
    Akkor töltsd le aztán szólj, ha jó.
  • WhiteLies
    Honnan veszed? Te letöltötted? Miért olyan elképzelhetetlen hogy működjön?
  • Fpocok
    hát persze...
  • Fehercsoki
    Ne töltsd le, kamu.
  • WhiteLies
    http://extratorrent.to/torrents/26508038/The-Crew-PC-2014-Limited-Edition-Full-PC-Cracked-Game-RELOADED.html
    Hátha működik :D
  • Norbi1990
    Azon is kell majd könyörögni az Ubifosnak a kódért, vagy ez a kód jó lesz az újabb béta teszteléshez amit ehhez kaptunk?
  • LeWyTy
    Ez valami mocskos jól néz ki! JÁCCANI AKAROK! MOST!
  • NagyiBMX
  • Szabi #2280
    Passz, de valószínűleg lesz még megjelenésig újabb béta . :)
  • mulli1986
    Nem tudni mikor lesz megint Béta? Megnézném vajon az újabb gépen hogy menne :)
  • Ratrak
    Köszi! :) Ez nekem nagyon jó hír!
  • Szabi #2277
    Az irányítás inkább driver sf mint tdu1-2 :)

Erősen meglátszik a játékon, hogy a driver sf készítői is besegitettek, élő GPS nézet, irányítás, küldik stb.
  • Ratrak
    Látom, itt a csapat nagy része a TDU1-re pörög. Van olyan, aki a DriverSF-t tolta kormánnyal, és kipróbálta a bétát is kormánnyal? Az érdekelne, hogy mennyire hasonlít a kettő. Mert nekem kb. az lenne a tökéletes game, ha a DriverSF "fizikáját" raknánk össze a Crew világával. Az a videó, amiben az ember a kocsikat próbálgatta elég előremutató volt, de hátha van vkinek személyes tapasztalata etéren. Van? :)
  • Overburner
    Folyt.
  • Overburner
    Pár kép :)
  • Coral Springs
    De a TDU1 a fejlesztők elmondása alapján is félkész játék volt, a TDU2 sorsát meg ismeri mindenki. Szerintem itt ha a fele DLC -vel is de be fog kerülni minden autó.
  • LeWyTy
    Ha jól emlékszem a TDU1-2 fájljaiban is volt pár név ami sosem került be nem?
  • [HUN]FaTaL
    Igen, valami degenerált mono wavot kellett csinálni, de már nem emlékszem :D
  • Gibor
    Igen :D Nekem az istenért nem jött össze a wav, ugye az se volt mindegy milyen formátumú volt.
  • Stockbauer33 #2269
  • [HUN]FaTaL
    Tényleg, neked küldtem át a kész wavokat, hogy hozd méretre :DDD
  • Gibor
    Kieg, a Magyar GPS-t én csináltam, mikor még nem volt magicmap és byte-ra pontosan egyeznie kellett a fájloknak, volt szopás :D
  • Gibor
    Nem, de anno krúzoltunk vele... Skyleen néven voltam és kb 3éven keresztül majdnem minden nap ott voltam ha volt esemény :D
  • Szabi #2265
    te vagy az Opelos_HUN ? :D
  • [HUN]FaTaL
    Helyes :) Egy RS4 meg RS6 még jöhetne azért :)