13251
thecrew.jpg
  • Szabi #2385
    lehet másokra csatlakozni a térképen, de játékközben lehet azokra is akikkel nemrég találkoztál, illetve az uplay-es barátaidra is

a játékban az összedobálás kb tdu1/2 szintű volt a bétában.. nem volt egyszerű egymást látni a játékban, sőt a crew alakítás se ment túl könnyen, mert én pl. zero-t betudtam hívni, de egy másik srác már nem tudunk ránk csatlakozni :(

remélhetőleg megjelenésig még ezen a részén sokat javítanak a béta tapasztalatai alapján
  • gduck
    #2381-re valaki? Mostanában senki se válaszol nekem
  • Szabi #2383
  • gduck
    Amúgy az online rész hogy működött a bétában? Lehet más játékosokat Invitálni? Lehet privát sessiont csinálni? Ergo milyen nehezen lehetett összehozni 8 konkrét játékost egy sessionbe?
  • Terawatt
    Le kellene védetni és terjeszteni az igét. :D
  • gduck
    Úgy látom megmaradt a tegnapi téma, hiába írtam hogy JKE bakker, JKE!
  • mulli1986
    Videóban ecseteli is a srác, hogy stock skylinet hoz és azt tolja. Szóval az a tervezők szerint gyári motor....

Am meg ennyi. Még az amerikai vasakba is beleraknám a sor 6-ot. 2-őt mert van hely :D
  • Szabi #2377
    Az eddig leirtak szerint inkább v6-os Agerád lehet.. mint az NFS filmben
  • Skyline
    Jókora madár aki a Sky sor 6-osát lecseréli egy szutyok V6-ra..:)
  • Coral Springs
    Hát akkor egy Mustangba tuti belerakom az Agera V8 -asát.
  • Szabi #2374
    Most telefonról nem néztem bele a videóba, de még régebben mondtak olyat, hogy majd lehet teljesen motort cserélni, és akár mindegyik autóba lehet ugyanolyan motor, de az biztos, hogy mindegyik autót egy szintre lehet tuningolni :D

Én bétába szabadon vásárolgattam a tuning cuccokat a tuningboltba :)
  • Skyline
    Azért feldughatják...Ott vannak a BETA-ban a boltok....Nem igazán értem miért okozna problémát ha ott tudnám venni a cuccokat..Főként hogy ott vannak a kategóriák meg minden más csak annyit írt ki a BETA hogy nem kapható cucc....
    Remélem csak a BETA-ban van gyüjtögető életmód tuning téren...
  • Fehercsoki
    Lehet venni, euróért.
  • Skyline
    Nemtom én egyelőre abban reménykedem hogy a tuningcuccokat venni is lehet és nem a feladatok után nyerem ki, mert ez a másik momentuma a játéknak ami a BETA-ban nagyon nem jött be....
    hagy én döntsem már el mit hogy akarok tuningolni, és ne vakon kajpam a különböző tuningelemeket a feladatokért...
  • Coral Springs
    Azt tudja-e valaki hogy lesz inventory a már megvett cuccaidhoz ? Problémás lenne ha megveszel például egy felnit hogy lecseréld az előzőt, majd ha vissza akarod cserélni megint keresgélheted a listából ami nem épp rövid.
  • Coral Springs
    Ha offline is lehetne vele játszani akkor lenne már értelme ? Két magányos kör után lenne még kedved menni egy harmadikat vagy mi a faszom ? Nem azért online egy játék hogy ne warezolják le, hanem azért mert az online / közösségi feature -ökben van a jövő. Nem véletlenül van már a GTA -nak is online része. Fasz kivan hogy a sok idióta nyavalyog ha meg kell venni egy játékot, azt jönnek mindenféle összeesküvés elméletekkel.
  • Gibor
  • Stockbauer33 #2367
    Igen
  • Skypack
    Egy másik videóban a Focus RS-be is V6 volt, az i5 helyett :D Ez azért így gázos, reméljük csak a béta átka :D
  • mulli1986
    Ez full kretén... Hát így nem fog gyünni az oszkár.... De most hogy hallgattam a hangja se emlékeztet az RB26-ra... Am ha akarnak BMW-ket bele, akkor nem ártana sor 6-os motorokat is tervezni, mert viccesek lesznek a bmw-k is.
  • Skypack
    Azért remélem a teljesben nem egy V6 lesz a skylineban...
  • Skyline
    Ha van egy kis eszük jópár sztori missziót KOOP-hoz kötnek és a SP warez is tutira kizárva..:)
  • TomStorm
    Igen,online lesz teljes értékü a játék és a tartalom.Single player van max 20 órás kampány és ennyi.Többi open world gurulás a többiekkel,missziók újrajátszása,+online játékmódok,Leaderboard,meg amikről még nem tudunk de ezt lehet hiába írom ha nem tudod miről szól az online rész
  • Skyline
    Egyébként abból kiindulva amit az egyik kérdőív kérdés sejtetett lesz még BETA...
    Legalábbis az egyik kérdés konkrétan az volt hogy Mit szeretnél ha esetleg lenne újabb BETA...A Válaszok között pedig magasabb lvl cap, több sztori misszió, és egyebek voltak...Ez a kérdés azért kicsit árulkodik.:)
  • Skyline
    Mert máshogy nem tudnak gátat szabni a wareznak. Azért.
  • Skyline
    Nem igazán szoktak BETA-t feltörögetni....
    Egyébként valóban ha a mentéseket megoldják simán feltörhetik, csak semmi értelme nem lesz, egyedül a minimalsztorival csapatni dögunalom hamar a játék és messze nem adja a teljes pompáját..Mindazonáltal remélem hogy még ennyire sem fogják tudni megtörni.:)
  • Fehercsoki
    Szerintem aki nem vette volna meg az így sem fogja, majd lewarezol valami mást és játszik azzal.
  • LeWyTy
    Azért hogy net nélkül ne legyen értelme játszani... hogy meg kelljen venned az eredetit hogy játszhass vele rendesen.
  • Fehercsoki
    Azért mert Ubisoft DRM van rajta.
  • WhiteLies
    Miért? Ez csak online lesz ez a játék vagy mi? Miért ne lehetne olyan mint a TDU vagy akármelyik ilyen autós szarság? Miért kell CSAK netesnek lennie?
  • Fehercsoki
    Illetve ha megnézed akkor a "rendes" csapatok nem nagyon foglalkoznak bétákkal.
  • Fehercsoki
    Pl. project carst sem törték fel, pedig az egy bejelentkezésen kívül egyáltalán nem használja az internetet.
  • Gibor
    Más bétát is törtek már fel. Szerintem van akkora hype-ja ennek a játéknak hogy megmozgassa a hekker csoportokat.... Az meg egyértelmű hogy eredmény nélkül nem hirdeti magát egyik sem.
  • Fehercsoki
    Nagyon rövid volt ez a béta, viszonylag kevesen jutottak be, nem meglepő hogy nem törték fel.
  • Terawatt
    Minek törnének fel egy bétát? Ennyire nem unatkozhatnak szerintem
  • Gibor
    Akkor már a béta is fel lenne törve... Nem elég a mentés, kellene egy emulátort csinálni hogy elhitesd a játékkal hogy online vagy, elvégre már a főmenübe kidob ha nincs szerver. Biztos hogy komplikáltan van megoldva...
  • Fehercsoki
    Elég a mentést megoldani, minden más megy offline, persze az már más kérdés, hogy a bétát feltörik-e.
  • Gibor
    Még jó hogy tegnap lett írva hogy nem lesz warez az online mentések és állandó net kapcsolat miatt :)
  • Skyline
    A WD még csacsak 1 végigjátszást egy nagyadag élmény kihagyásával...De ebben a sima single szó szerint szart se, csak egy kiegészítő hogy ne a nagy semmibe menjen az ótókázás...:)
    De persze majd lesznek csírák akik ez alapján fogják elítélni a címet...:D
  • TomStorm
    Egyébként szartse fog érni a warez mint ahogy WD se ér semmit offline módban