13251
-
én már azt se értettem, hogy a megtett kimmoléter számálló mindig nullázta magát :D -
Skyline #2428 Aghh....Nem olvastam.. Hát ennek így tényleg nem sok értelme van,főleg akkor valszeg a BETA mentés át se vihető a fullba se... -
"All content (XP, Levels, money, parts) earned during the first Closed Beta will be wiped for the second one." -
Skyline #2426 Szerintem ahol abbahagytad az első BETA-t onnan folytathatod és emelik a szintet (meg akár több sztori nyomható) nem véletlenül volt benne a kérdőívben.:) -
Skyline #2425 Én megmondtam....:) -
Beregisztráltam erre is, de most se kaptam semmilyen e-mailt róla, érdekes :)
Aki már nem bétázik majd megdobhatna a kulcsával, hogy ki tudjam próbálni (ha nem kapok sajátot). Ha tetszeni fog, előrendelem :) -
Én pont 25-től 31-ig nyaralok... :D -
Én szeretem a letölthető verziókat, de röhej, hogy majdnem dupla annyiba kerül mint a dobozos... Ennek pont fordítva kellene lennie!
UI: TDU-nál volt megjelenés után egy hiba, ami miatt az első verseny nem indult el, ezért a digitális letöltők kaptak egy + dobozos verziót ajándékba :D
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.08.08. 20:00:37 -
Nem tudom ki hogy van vele, de ennyi pénzért inkább dobozzal venném meg. -
Ja, ahogy látom előrendeléssel is be lehet már jutni... Ez inkább marketing mind CLOSED béta
-
Felajánlás bárkitől jöhet, így tőled is
-
UnkNoown #2416 Én itt találtam:
http://thecrew-game.ubi.com/portal/en-US/newslist/details.aspx?c=tcm:152-162893-16&ct=tcm:148-76770-32
(sry máshogy nem tudtam beszúrni a linket)
Utoljára szerkesztette: UnkNoown, 2014.08.08. 19:21:46 -
Remélem most bejutok.... ha nem akkor stip-stop az első kód felajánlás!! :D
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.08.08. 19:15:21 -
Ezt hol írják? -
UnkNoown #2413 Azt írják, hogy akik benn voltak az első tesztben azok automatikusan mehetnek a másodikra. -
Gibor #2412 De vajon bent maradnak akik tesztelték az előzőt? -
Thaddeus #2411 Szerintem ezt én már kihagyom, felesleges a 10. szint korlátot újra meg újra elérni, majd a főjátékban, 3 hónap múlva. -
Tökéletes időzítés! 24-én jövök haza a nyaralásból!
-
Ready for another closed beta?
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2014.08.08. 18:13:39 -
Stockbauer33 #2408 LOL 
Erről leiratkozni?
-
-
Rev Hard #2406 Remélem hogy bejelentenek a srácok egy hivatalos autólistát legalább, illetve valamit arról hogy mit szűrtek le a closed beta -ból és mit változtattak. -
Thaddeus #2405 Aug 14-17 Gamescomon lesznek hírek -
Kösz az infót, akkor jól gondoltam, hogy csak annyi a különbség. -
Coral Springs #2403 Annyiban hogy a facebook -on alkalmazásként jelent meg, de ugyanezt láttad az alkalmazásban is. -
Amúgy miben különbözött ettől? -
Coral Springs #2401 Már lassan két hónapja szar. -
smog15 #2400 Fészen meg akartam nyitni a Golden Plates oldalt és azt írja ki, hogy: A szerver visszautasította a kapcsolatot. Ez miért van? Régebben működött... -
Skyline #2399 B*szhatjuk a "Beta teszter" státuszt ha utána a tesztereknek kiküldött kérdőív egy általános közvéleménykutatás és még véletlenül sem szerepel benne olyan rész ahol le lehetne írni a főbb problémákat/ötleteket...:)
De ahogy írtam szerintem lesz még egy BETA, legalábbis fura volt az a kérdés hogy mit szeretnénk ha lenne mégegy BETA, szintemelést, több sztorifeladatot,stb......:) -
Ez tényleg jó ötletnek tűnik. -
Coral Springs #2397 Ami jó dolog lenne még, egy video maker opció. Hasonló elven működne mint ami a GTA IV -ben is van, játék közben felveszed a dolgokat amit a játékon belül visszanézhetsz és szerkeszthetsz is. Olyan videókat lehetne csinálni hogy beszarás, megspórolva egy csomó felesleges munkát és problémát. Aki statisztaként szerepelt a videóimban tudják hogy mennyi szopással jár egy-egy jelenet elkészítése, és hányszor kellett felvenni ugyanazt. -
Szinkronizálási hibák voltak rendesen Béta alatt de azt is megcsinálták a végére. Persze versenyt nagyon nehezen hozott össze PvP-re gondolok. Dehát béta istenem nem is voltunk olyan nagyon sok millióan meg hibák is voltak dögivel. Ezen kívűl elvileg ha Uplay barátod fent van egyböl egy sessionba dob nem is kell crew-ba lenni. Nekem ha megcsinálják hogy ne fagyogasson be a kép meg a hang beakadás ne legyen néha és támogatni fogja a kormányomat akkor azt mondom hogy letojom megveszem :D -
Gibor #2395 Én is leírtam mindent amit gondoltam, de ami most jött kérdőív az erősen arra vall hogy őket a mi véleményünk nem érdekli... -
Én ezeket már leírtam nekik is fórumra, kitöltöttem minden feedbacket stb. Csak remélem, hogy rajtam kívül még elegen tették ezt meg, hogy lássa a csapat hogy nem 1-2 ember nyávog ezekért a dolgokért. -
Coral Springs #2393 Ti vagytok a béta teszterek, baszogassátok a fejlesztőket hogy legyen mert van még pár hónap a megjelenésig. Ha senki nem csinál semmit a fejlesztők elhiszik hogy minden jól van ahogy van, és nem is fognak megvalósulni a közösségi érdekek. Ez jelenleg rajtatok áll. -
A 8 embert én is sajnálom, 16-os layert simán lehetett volna csinálna, pláne ha bf4-be 64-en is lehet menni... PErsze a map méret között oltári különbség van de nem hiszem, hogy kivitelezhetetlen lenne. A privát session megint csak jó ötlet volna, nem hiszem hogy megvalósul. -
Miért? Az sajnos már tuti hogy 8 ember (én ezt 2014-ben keveslem egy kicsit) lesz egy sessionben. Én a "privát" session létrehozását is hiányolom, azaz hogy pl. csak a meghívottak tudjanak hozzám csatlakozni. Ez a bétából már mind kiderült. A többi nem nagyon érdekel, mert az nagyjából minden hasonló játékban már elfogadhatóan működik. -
Skyline #2388 Az a baj hogy mivel p2p, ezért semmit nem fognak tudni vele kezdeni, a router mögött ücsörgők java állígathat összevissza majd a routerben és a tűzfalon hogy nelegyen szopóág....
-
Thaddeus #2387 Felesleges hosszútávú következtetést levonni egy zárt bétából. -
Köszi! Ezek szerint akkor nem lesz egyszerű egy krúzt összehozni...