13251
-
BMW vazze, állat ! -
Gallardo-ra jó az a Sesto-s motorháztető :D -
SLS AMG
Az a bömös is fincsi. :)
-
Rev Hard #2469 Tehát nem lett elfelejtve a Saleen S7 !!!
Én már nem szólok semmit, illetve nem szólhatok semmit, minden a játékban van ami számomra fontos.
-
Gibor #2468 Na akkor úgy látszik csak bejön amiket találtam a file-ok között :DD -
Stockbauer33 #2467 M5? 
-
Ami lényeges volt, lekaptam a trélerből :D
-
tothbalu99 #2465 Uj trailer erkezett. 1:06-tol, van egy VW, az nem egy Touareg? -
Utoljára szerkesztette: Skypack, 2014.08.13. 15:08:17 -
Thaddeus #2463 No megkövetem magam a Forza 2-vel kapcsolatban, tényleg Lamborghini Huracan az, méghozzá a legfrissebb verzió, amit a Gallardo motorjából építettek: http://www.lamborghini.com/en/models/huracan-lp-610-4
Így már érthető miért ezzel reklámozzák. -
jah tényleg :) hát na. mivel már minden szuámozott játéknak alcímet adnak.
Horiuzon amugy meg mégjob, friss grafikjával stb. és megjelenik 360ra is, nyam :) -
Thaddeus #2461 Holnaptól nyílvános lesz a Gamescom, úgyhogy remélhetőleg lesznek jó kis shakycames 480p-s videók. Remélhetőleg high end autókat is ki lehet próbálni. -
Ja csak ez nem a "Forza 2" hanem a "Forza Horizon 2" nem ugyan az
-
Thaddeus #2459 Milyen Forza 2? Milyen PC-n?
Utoljára szerkesztette: Thaddeus, 2014.08.13. 10:26:43 -
Thaddeus #2458 Jogos, tényleg a Huracan az :D
'gyanmá, annyira jellegtelen az az autó, hogy csak na, űrhajóstílus (lásd Venevo) foreva -
forza 2 nem mostani játék, amúgy nagyon jó széria a forza, xboxon. pc-n már nem annyira -
Szerintem az Huracan nem Gallardo. És sokkal jobban néz ki mint a giccses szarok amiket a lamborhini sportkocsiként prezentál űrhajó helyett 
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.08.13. 10:21:29 -
Thaddeus #2455 Forza Horizon 2 bemutató:
Érdemes összehasonlítani a The Crew-val, sok a közös vonás.
Mondjuk nem értem, hogy miért a Lamborghini Gallardo-val reklámozzák, egy Sesto Elemento vagy Aventador ezerszer karakteresebb.
Jó ötlet mondjuk, hogy a barátok "driveatarjai" (játékstílus alapján létrehozott AI) is behívhatók egy közös gurulásra.
Mondjuk a grafika undorító :D -
Az remek
-
A levélbe benne van, hogy akik az 1.-be részt vettek automatice hozzáférést kapnak a 2. bétához. Azt nem tudom, hogy újakat vesznek-e be. -
Szóval lesz megint béta? VAjon akik az elsőbe is voltak, automatikusan mehetnek másodikba is? :D -
Ohhh és most potom 390júrért hozzá lehet jutni, fantasztikus
-
Ahogy elnézem, itt is lesz majd season pass, meg van TX Racing Wheel, Ferrari 458 Italia edition
Utoljára szerkesztette: Skypack, 2014.08.10. 23:31:01 -

-
Az az illegális bevándorlók miatt van
-
Mexikóból valamennyi biztos lesz mert rendes határátkelő van kiépítve délen San Diégónál plusz az egész déli parton egy betonfal van végig, át se látni rajta. Szvsz tuti lesz ott vmi sivatagos valami más nem a Baja vagy valami. Kanada nem igen lesz mert északon nincs határ. -
Thaddeus #2446 Az azért érdekelne, hogy sok skill challenge amit lehetetlen volt megcsinálni jelenleg az autó sebessége miatt, azokat meglehet majd csinálni nagyobb/erősebb autóval? 100-as szintű autóval az 1-es szintű challenget. -
-
én a marsra akarok eljutni
-
ja, utána meg Ázsia.. majd Afrika és végül jöhet egy kis Hold is :DD -
Ha már az alapjátékba betolták az egész USA-t (kicsinyítve persze), akkor DLC-ként jöhetne mondjuk Európa :D -
Rev Hard #2441 Hawaii már nem kell, legalábbis Oahu szigete. Szép volt, jó volt, de elég volt. Számomra max élőben lenne megint egy újdonság. -
a béta alapján a játék tuti vétel, persze még sok-sok "apróságot" javíthatnának és csinálhatnának megjelenésig..
de ami még nagyon fontos, hogy megjelenés után ne álljanak le a fejlesztéssel, még sok-sok kiegészítő autó jöhetne, minimum meg kéne duplázni az autólistát, illetve bővítsék majd a térképet Kanada és Mexikó felé.. esetleg Hawaii is jöhetne.. :) -
-
Várom a kövi bétát. Mondjuk a kormánnyal megint el fogok szórakozni mire sikerül jól konfigurálni. Kíváncsi vagyok min javítottak/javítanak, valamint hogy a kérdőívben szereplő kérdések közül megvalósítottak-e valamit vagy még nem. Mail-t már küldtek, már csak várom 25.-ét. :) Remélem ezúttal azért összejön a krúz. -
Thaddeus #2434 Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy mennyi/mi változott a legutóbbi óta, az előző session alatt is rengeteget változtattak útközben. -
Rev Hard #2433 Miért ne lenne értelme ? A béta nem azért van hogy aki játszik jót szórakozzon, hanem hogy a hibákat kiszűrjék.
-
Gibor #2432 Minden béta fázisban teljes nullázás van... -
meg visszapillantó, azt hittem valahogy csak kibírható lesz nélküle, de rohadt zavaró volt :D -
Skyline #2430 Remélem viszont ezúttal tartalmasabb kérdőív lesz amiben szépen jó sokan beírják hogy üzemanyag!!!...:)