13251
-
smog15 #2607 Én mindenféleképp dobozosan veszem kérdés, hogy dobozos formában is lesz Gold? -
elkezdtem bővíteni az autólistát a tuninglehetőségekkel amik gyakorlatilag akár új autónak is minősülhetnének
ha elindul a hétfői béta, jó lenne minnéltöbb autót feloldani közösen és lefotózgatni a főbb tuningokat is hozzá :) -
jé ezt észre se vettem :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Alfa 4C :) -
Én is, bár nem sok esélyt látok rá, mivel a béta1 résztvevők mellett most a digitális előrendelőknek osztanak kulcsot... Tehát tömeges kulcs osztás szerintem nem lesz :(
Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.08.20. 19:31:29 -
Én nem, menni kell dolgozni a szabi után :D Azért remélem, hogy most kapok kulcsot :) -
Már várom a hétfőt :) -
néhány kép a videóból.. frissítettem az autólistát is :)
Superlaggera :)
Miura
Morgan szerű kitcar
Jeep Grand Cherokee SRT-8 (2012)
RUF CTR-3
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.20. 19:16:54 -
-
Remélem a visszapillantó tükröket megcsinálják normálisan, már a TDU1-ben is jó volt, az a szint bőven elég most is :) -
Mindegy. Steameshez is kell uplay, szóval inkább az. -
Nektek mi a véleményetek? Steam vagy Uplay?
UI: bár a steam accomat épp most próbálom visszaszerezni. Igaz csak 2db játék volt rajta... Az e-mail címem se ismerős neki, lehet a 2012-es jelszó kiszivárgásnál lenyúlták az accomat XD -
már nememlékszem pontosan, de szerintem kikapcsolható, hétfőn kiderül :) -
Na igen... bőven elég lenne csak a GPSen az a jelölés. De ha a Chatért rinyáltak akkor biztos ezért is, viszont ha nem akkor nyilván nem is kellett mert kikapcsolható volt.... de úgy is ez lesz az első mod ami készül hozzá :D -
Én a kék égi vonal kikapcsolhatóságát remélem ;) -
De remélem azért kikapcsolható is lesz.. -
Gibor #2590 No igen :D De szerintem ez alap cucc, csak a béta még hiányos azért minden téren. -
plusz a visszapillantók is kaphatnának legalább olyan tükröződést ami a karosszérián van.. csak ne legyen sima szürke.. :D -
Gibor #2588 Hasonlóan sok írás volt a fotó módra és a normális külső kamera mozgatásra is, remélem akkor ezeken is elgondolkodnak :) -
"nincs chat, így ezen majd még fognak változtatni."
Szuper!
-
Ha nem fog tetszeni, akkor sehonnan, bár ennek nagyon kicsi a valószínűsége :D
Még nem tudom, hogy megéri-e a gold, lehet, hogy dobozos lesz. A simát nincs értelme digitálisan venni, sokkal drágább mint a dobozos. -
majd akcioba Uplay-en vagy steamen. -
Ez nekem is nagy fejtörést okoz... de eldönöttem hogy az is kell XD -
Rev Hard #2583 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez lesz a játék új része, pár napja lett hivatalos a megjelenési dátum.
Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.08.19. 15:27:27 -
jó annak könnyu akinek van már bétája de nekem nem akarnak küldeni, megvenni igy is megakarom, steamen jó lenne, csak kérdés, hogy gold vagy sima :D -
mijaza wow ?
-
BASSZUS!!! Most jövök rá, hogy a WoW egy nappal előbb jön, mint a The Crew. Hát akkor felejtős ez
-
majd megjelenés napján kiderül, fölösleges hónapokkal hamarabb ezen agyalni, félre kell rakni november elejéig 10-15ezret aztán majd megjelenés előtt néhány nappal kiderül.. :D -
Ki, honnan veszi meg? -
-
Rev Hard #2576 Mindig szakadok ezen az emberen, meg jó arc a Vitaly is, állandóan feszítik a húrt a poénjaikkal.
-
The Crew
Forzra Horizon 2
-
Hogy a picsába meríti ki az utcai versenyzés azt a fogalmat, hogy két autó egymás mellett brűgeti a motorját és aztán gyök kettővel elindulnak?!?! Kretének a rendőrök...
Am Totyik színe pont jó, nyugtatja a szemet, mert kamill.
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.08.19. 09:05:34 -
twi452 #2573 félig off :P :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
legyen világosabb. -
Nem pirosan, csak valahogy emeld ki, mittomén, szürke keret vagy valami, mert tényleg nem nagyon látszik. Mondjuk itt még nem gáz, a TDU2 topicban rosszabb a helyzet a háttérkép miatt :D De a gombok miatt (küldés, stb.) azért meg lehet találni :) -
csak hagynom kellet volna pirosan... :DD -
Jó lett a topik, bár először alig találtam meg, hova kell írni a kommentet :D -
Rev Hard #2568 Azt mondja az ipse hogy a legnagyobb kritika ami érte a játékot hogy nincs chat, így ezen majd még fognak változtatni. És mutatott egy béta kulcsot is.
-
Stockbauer33 #2567 http://www.gamestar.hu/csucson-a-digitalis-eladasok-alig-minden-tizedik-jatek-dobozos.html -
Rev Hard #2566 Még a második generációs Need for Speed -ekben sem volt ilyen testre szabhatóság, komoly hol tart már élesben a technika.