13251
thecrew.jpg
  • smog15
    Én mindenféleképp dobozosan veszem kérdés, hogy dobozos formában is lesz Gold?
  • Szabi #2606
    elkezdtem bővíteni az autólistát a tuninglehetőségekkel amik gyakorlatilag akár új autónak is minősülhetnének

ha elindul a hétfői béta, jó lenne minnéltöbb autót feloldani közösen és lefotózgatni a főbb tuningokat is hozzá :)
  • Szabi #2605
    jé ezt észre se vettem :D
  • gduck
    Én is, bár nem sok esélyt látok rá, mivel a béta1 résztvevők mellett most a digitális előrendelőknek osztanak kulcsot... Tehát tömeges kulcs osztás szerintem nem lesz :(
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.08.20. 19:31:29
  • [HUN]FaTaL
    Én nem, menni kell dolgozni a szabi után :D Azért remélem, hogy most kapok kulcsot :)
  • Norbi1990
    Már várom a hétfőt :)
  • Szabi #2601

néhány kép a videóból.. frissítettem az autólistát is :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Superlaggera :)

Miura

Morgan szerű kitcar

Jeep Grand Cherokee SRT-8 (2012)

RUF CTR-3

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.20. 19:16:54
  • Szabi #2600
  • [HUN]FaTaL
    Remélem a visszapillantó tükröket megcsinálják normálisan, már a TDU1-ben is jó volt, az a szint bőven elég most is :)
  • Fpocok
    Mindegy. Steameshez is kell uplay, szóval inkább az.
  • gduck
    Nektek mi a véleményetek? Steam vagy Uplay?

UI: bár a steam accomat épp most próbálom visszaszerezni. Igaz csak 2db játék volt rajta... Az e-mail címem se ismerős neki, lehet a 2012-es jelszó kiszivárgásnál lenyúlták az accomat XD
  • Szabi #2594
    már nememlékszem pontosan, de szerintem kikapcsolható, hétfőn kiderül :)
  • LeWyTy
    Na igen... bőven elég lenne csak a GPSen az a jelölés. De ha a Chatért rinyáltak akkor biztos ezért is, viszont ha nem akkor nyilván nem is kellett mert kikapcsolható volt.... de úgy is ez lesz az első mod ami készül hozzá :D
  • gduck
    Én a kék égi vonal kikapcsolhatóságát remélem ;)
  • LeWyTy
    De remélem azért kikapcsolható is lesz..
  • Gibor
    No igen :D De szerintem ez alap cucc, csak a béta még hiányos azért minden téren.
  • Szabi #2589
    plusz a visszapillantók is kaphatnának legalább olyan tükröződést ami a karosszérián van.. csak ne legyen sima szürke.. :D
  • Gibor
    Hasonlóan sok írás volt a fotó módra és a normális külső kamera mozgatásra is, remélem akkor ezeken is elgondolkodnak :)
  • gduck
    "nincs chat, így ezen majd még fognak változtatni."

Szuper!
  • [HUN]FaTaL
    Ha nem fog tetszeni, akkor sehonnan, bár ennek nagyon kicsi a valószínűsége :D

Még nem tudom, hogy megéri-e a gold, lehet, hogy dobozos lesz. A simát nincs értelme digitálisan venni, sokkal drágább mint a dobozos.
  • bertino
    majd akcioba Uplay-en vagy steamen.
  • LeWyTy
    Ez nekem is nagy fejtörést okoz... de eldönöttem hogy az is kell XD
  • Rev Hard
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez lesz a játék új része, pár napja lett hivatalos a megjelenési dátum.

Utoljára szerkesztette: Rev Hard, 2014.08.19. 15:27:27
  • akyyy
    jó annak könnyu akinek van már bétája de nekem nem akarnak küldeni, megvenni igy is megakarom, steamen jó lenne, csak kérdés, hogy gold vagy sima :D
  • Szabi #2581
    mijaza wow ?
  • Fpocok
    BASSZUS!!! Most jövök rá, hogy a WoW egy nappal előbb jön, mint a The Crew. Hát akkor felejtős ez
  • Szabi #2579
    majd megjelenés napján kiderül, fölösleges hónapokkal hamarabb ezen agyalni, félre kell rakni november elejéig 10-15ezret aztán majd megjelenés előtt néhány nappal kiderül.. :D
  • akyyy
    Ki, honnan veszi meg?
  • Skypack
  • Rev Hard
    Mindig szakadok ezen az emberen, meg jó arc a Vitaly is, állandóan feszítik a húrt a poénjaikkal.
  • Szabi #2575
    The Crew

Forzra Horizon 2

• mulli1986
    Hogy a picsába meríti ki az utcai versenyzés azt a fogalmat, hogy két autó egymás mellett brűgeti a motorját és aztán gyök kettővel elindulnak?!?! Kretének a rendőrök...

Am Totyik színe pont jó, nyugtatja a szemet, mert kamill.
    Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.08.19. 09:05:34
  • twi452
    félig off :P :)
  • LeWyTy
    legyen világosabb.
  • [HUN]FaTaL
    Nem pirosan, csak valahogy emeld ki, mittomén, szürke keret vagy valami, mert tényleg nem nagyon látszik. Mondjuk itt még nem gáz, a TDU2 topicban rosszabb a helyzet a háttérkép miatt :D De a gombok miatt (küldés, stb.) azért meg lehet találni :)
  • Szabi #2570
    csak hagynom kellet volna pirosan... :DD
  • Fpocok
    Jó lett a topik, bár először alig találtam meg, hova kell írni a kommentet :D
  • Rev Hard
    Azt mondja az ipse hogy a legnagyobb kritika ami érte a játékot hogy nincs chat, így ezen majd még fognak változtatni. És mutatott egy béta kulcsot is.

• Stockbauer33 #2567
    http://www.gamestar.hu/csucson-a-digitalis-eladasok-alig-minden-tizedik-jatek-dobozos.html
  • Rev Hard
    Még a második generációs Need for Speed -ekben sem volt ilyen testre szabhatóság, komoly hol tart már élesben a technika.