13251
thecrew.jpg
  • gduck
    Még én is reménykedek ;)

Esetleg ezen az oldalon keresztül NZ proxy próbáljad meg a #2640-esben lévő linket ;) És lehetőleg ne .hu végződésű e-mail címmel ;)
    Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.08.24. 13:40:03
  • Rony94
    Még holnapig várok, hátha bekerülök a bétába (habár nem hiszem).
  • Fpocok
    Igen, az volt. És közben meg is találtam a hírt róla.
    Ezekkel a mértékegységekkel bajban vagyok. Igen, eddig 5mega jött másodpercenként. 40/20 volt.
  • gduck
    Off: Ha 40-es Digi kapcsolatod volt, azt 100-ra emelték ;)
  • Szabi #2646
    mert a bétának nem a játékélmény, hanem a játéktesztelés a lényege, mivel kijavítottak sok hibát a játékmenetben, ezért újra kell kezdeni a játékot hogy lásd hogy jobb lett-e.. :D
  • Seangaijin
    Annyi nem jó ebben a bétában, hogy az előző állást miért nem lehet folytatni? Volt már egy elfogadható autó, most meg kezdheti az ember újra az egészet?
  • Fpocok
    Bazz, ha most nem vesz rá a the crew, hogy töltsem le, talán észre sem veszem, hogy kétszer olyan gyors lett a netem. Remélem nem csak valami hiba, hanem végleges. Köszönöm ubisoft! :D
  • Fpocok
    Én is előkészítem, hátha.
    Amúgy honnan tudom, hogy ide is beférek? Nyilván holnap kiderül, de addig nem jöhetek rá valahogy?
    Nagyon érdekes ez most... 5mbps a maximális letöltésem, de a uplay most azt írja, hogy 10mbps-kel töltök... stabilan. WTF?
  • Thaddeus
    Ui.: Elindul a játék, de a főmenünél nem megy tovább :D
  • Thaddeus
    Egy linket kérlek tudsz adni a patchlogról?
  • gduck
    It is osztanak 4000-et, igaz hogy nem a mi régiónkba szánják, de érdemes megpróbálni ;)
    AU: WIN ONE OF 4000 THE CREW BETA KEYS!
  • gduck
    Pont tegnap nem nem keresgéltem a neten :(
  • Szabi #2638
    Tölthető a frissítés

Javítások
    o Javítva hogy néhány küldetést nem lehetett befejezni, ha alacsony fps-ed volt.
    o Javítva, hogyha túl sok eszköz volt csatlakoztatva, az irányítás hibásan müködött.
    o Javítva, hogy a betöltés sokáig tartott ha sok játékos volt a szerveren.
    o Javítva a szerveren való csoportokra osztás.
    o Javítva, hogy gyakran nem lehetett másik játékost látni, hiába voltak egy szobába.
    o Javítva, hogy a főmenüből nem lehetett új játékot kezdeni.
    o Megjelenítési hibák javítva.
    o Grafikai hibák javítva SLI használatánál.
    o Grafikai hibák javítva többféle videokártyánál.
    o Javítva a "GPS szallag" élsimítása.
    o Javítva a grafikai automata beállítások.
    o Javítva, hogy multi versenyeken néha újra bekapcsolódott az élőhangos cset.
    o Javítva, hogy az ALT+F4 nem zárta be mindig a játékot.
    o Javítva, hogy a kuplungot nem lehetett normálisan beállítani.
    o Javítva néhány grafikai hiba az autóknál.
    o Javítva, hogy a kurzor néha hibásan működött a térképen.
    o Javítva belsőnézetben a kamera irányítása.

Változások
    o Javítva az élőszavas cset minősége.
    o Az élőszavas cset alapból kikapcsolva van.
    o A hangbeállítások részben elnémíthatóak a játékoshangok.
    o Kicserélték az idegesítő hangot töltésnél. :D
    o Változtattak a készségeken (skillek).
    o Törölték az előzetes videót a főmenüből.
    o Teljesen eltörölték a hírzárlatot. Lehet nyugodtan képeket és videókat megosztani a játékból.
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.23. 23:11:53
  • Meridius
    Pontosabban 10-15 perc alatt. :D 18:20kor néztem és már csak a "OOOPS... THIS CAMPAIGN IS NOT AVAILABLE" felirat fogadott.

Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.08.23. 14:04:54
  • SweeneyTodd
    Akkor már inkább 576ban vegyétek ott 9000.- és lesz egy szép dvdtokod + az előrendelési akció ...

Igazán kiszivároghatna egy kis infó valami szép nagy dobozos verziórol.
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.23. 11:48:20
  • Skypack
    Akkor, bocsi mindenkitől.
    G2A-n 32euro ha valakit érdekel, béta hozzáférés tudtommal nincs benne.
  • Rony94
    Hát én se kaptam eddig semmi e-mail-t, szóval gondolom én se bétázhatok. :(
  • Gibor
    Ez a kulcs aktiválásra vonatkozik ami nem lett aktiválva az első béta alatt...
  • SweeneyTodd
    Bekaphatják, azt mondták ,hogy autómatikusan bekerülnek azok akik benne voltak az elsőben... na kiváncsian várom a hétfőt mi lesz.

Én csak egy olyan rohadványos emailt kaptam ,hogy tudaták a paraszt gyerekkel az első bétába nem jutottam be ?! ( WHAT !??!?!?! észre vettem , nem kell még emailt is küldeni róla -.-) és autómatikusan rá raktak a következő várólistára a 2. zárt béta miatt..
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.22. 21:46:09
  • Fpocok
    Hát akkor én sem bétázok (meg azok sem, akiknek ígértem)
  • LeWyTy
    Én megint nem próbálhatom ki... b@**ák meg... de aki nem akarja az meg 2 serialt is kap
  • Norbi1990
    Ezt ma küldte nekem Ubisoft 18:01-kor.
  • Skypack
    Ezt most találtam redditen
  • SweeneyTodd
    Akkor utolsók között elcsíptél egyet, imába foglaljuk este a neved lefekvés elött..
  • Fpocok
    Én is csak most láttam.
  • SweeneyTodd
    Imádunk !

Kár, hogy nem hallotunk róla többen :(
  • Fpocok
    Na ki volt oylan ügyes és szerzett innen magának?
    2 óra alatt elkapkodták.
  • Skypack
    Remélem most már át lehet állítani gamepadnál a váltást, mert ez a jobb stickes dolog elég marhaság...
  • Norbi1990
    Ne is mondd. Én magamat is visszahallottam, azt hittem valaki direkt engem követ amíg rá nem jöttem
  • SweeneyTodd
    Pedig olyan izgalmas volt hallgatni a sok marhát ahogy brummog a mikrofonba
  • Norbi1990
    De hát ezeket eddig is tudtuk :D
    Az viszont jó, hogy alapból ki van kapcsolva a voice chat.
  • SweeneyTodd
    Remélem bekerültem, mostmár legalább kaptam emailt ,hogy valami béta szerű dolog lesz, pont délelöttös vagyok jövőhéten, tehát ráérnék tesztelgetni ,de mondjuk a teljes játék ami nagyon várós.
  • Szabi #2616
    A második PC-s zárt béta Hétfőn, Augusztus 25.én déli 12-órakor indul.

Sok-sok visszajelzést kaptunk az előző bétából, ezekből van amit megcsináltunk, de sok dolog már a játékban volt, csak úgy tűnik nehezen megtalálható helyen.

Szóval összefoglaltunk néhány hasznos tippet ami segíthet a játékélmény növelésesben.

Kezdésnek nézzük az irányítást

Billentyűzettel:

Gémpaddal:

Sokak kérésére pl. a második bétában alapból kikapcsolva van az élőszavas beszélgetés.

Hogyan kapcsolhatjuk be a játékon belüli beszélgetést (VOIP) ?

Nyisd meg a “Crew Roster”-t az “R3” (Gémpad) vagy “F” (Billentyűzet) gombbal.
    De elérheted az okostelefonról is, ha megnyomod a “Start” (Gémpad) vagy “ESC” gombot a billentyűzeten.
    Válaszd a “Crew Roster”-t, majd nyomd meg az “A” (Gémpad) vagy “Enter” (Billentyűzet) gombot.
    Válaszd ki a saját neved, majd A (Gémpad) vagy enter “Enter” (Billentyűzet) és válaszd a “Disable Voices”-t

Hogyan lehet nézelődni a térképen?

Nyisd meg a térképet a “Select” vagy “M” gombbal.
    De megnyithatod okostelefonról is.
    Ehhez nyisd meg a telót a “Start” (Gémpad) vagy “ESC” gombbal billentyűzetről.
    Válaszd a “Map”-ot majd nyomd meg az “A” (Gémpad) vagy “Enter” (Billentyűzet) gombot.
    A zoomoláshoz az “LT” és “RT” (Gémpad) vagy “ü“ and “ó” (Billentyűzet) gombokat használd.
    A fülek között az “LB” és “RB” (Gémpad) vagy “ő“ and “ú”(Billentyűzet) gombbal lépkedhetsz.
    A szűrőket az “X” (Gémpad) vagy “B” (Billenytűzet) gombbal állíthatod.

Hogyan lehet kikapcsolni a kijelzőket (HUD) ?

Nyisd meg az okostelefont a “Start” (Gémpad) vagy “ESC” (Billentyűzet) gombbal.
    Válaszd az “Options”-t majd a “Game settings”-t.
    Itt lehet az elemeket egyesével kikapcsolgatni.

Hogyan lehet a "GPS szalagot" kikapcsolni?
    Nyisd meg az okostelefont a “Start” (Gémpad) vagy “ESC” (Billentyűzet) gombbal.
    Válaszd az “Options”-t majd a “Game settings”-t.
    Kapcsold ki a “Display 3D Ribbon in FreeDrive”-ot.

Hogyan lehet automatikusan felrakni az új tuningokat amikor megnyertük őket?

Minden feladat teljesítése után, amikor új alkatrészt szereztél, ha a szintednek megfelelő alkatrész, akkor az “A” (Gémpad) vagy “Enter” (Billentyűzet) gomb megnyomásával szerelheted be a járgányodba.
    Ha nagyobb szintű a tuning mint amit használhatsz, akkor miután elérted a megfelelő szintet, az okostelefonról is betudod szerelni az új tuningokat.
    Ehhez nyomd meg a “Start” (Gémpad) vagy “ESC” (Billentyűzet) gombot, és válaszd a “Mobile Car Tuner”-t.
    Nyomj egy “A” (Gémpad) vagy “Enter” (Billentyűzet) gombot és automatikusan beszereli az összes alkatrészed ami jobb mint az aktuális ami az autódon van.

Hol találom a játékos listát és a barát listát?

Nyisd meg a “Crew Roster”-t az “R3” (Gémpad), vagy “F” (Billentyűzet) gombbal.
    Elérheted mobilról is, ehhez nyomd meg a “Start” (Gémpad) vagy “ESC” gombot a billentyűzeten.
    Válaszd a “Crew Roster”-t majd kattints az “A” (Gémpad) vagy “Enter” (Billentyűzet) gombra.
    A fülek között az “LB” és “RB” (Gémpad) vagy “ő“ and “ú”(Billentyűzet). gombokkal
    Válaszd ki a játékost, majd kattints az “A” (Gémpad) vagy “Enter” (Billentyűzet) gombra.
    Ezután az “Invite him into your crew"-al meghívhatod a saját bandádba, némíthatod a “Mute” gombbal, vagy megnézheted a profilját a ”Profile”-részben.

Hogyan lehet autót cserélni autókázás közben ?

Nyisd meg az okostelefont a “Start” (Gémpad) vagy “ESC” (Billentyűzet) gombbal, majd válaszd a “Mobile Garage”-t.
    Az autólistádon válaszd ki az autót amit használni akarsz.
    Lehet szűrni is az autókat, az ““LB” és “RB” (Gémpad) vagy “ő“ and “ú”(Billentyűzet) gombokkal.
    Természetesen lehet a garázsban is autót váltani a gyűjtemények táblánál.

Hogyan ugorhatok vissza a garázsba?
    Nyisd meg az okostelefon a “Start” (Gémpad) vagy “ESC” (Billentyűzet) gombbal.
    Válaszd a “Back to HQ”-t majd nyomd meg az “A” (Gémpad) vagy “Enter” (Billentyűzet) gombot.
    A térképen kiválasztva a garázst, beállítjuk a gps-en, vagy oda is teleportálhatunk.

Hogyan lehet bemenni egy kereskedésbe vagy tuningbolthoz ?
    Nyisd meg a térképet a “Select” vagy “M” gombbal, állítsd át a szűrőt a garázs vagy tuningboltra, majd beállíthatod a gps-en vagy odateleportálhatsz.
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.08.22. 19:07:00
  • SweeneyTodd
    Ránézek a játékra és az a kellemes érzés tölt el mint sok évvel ezelőtt az NFS Underground 2nél, szabadon bejárható terület, az autókat pedig teljesen szabadon a saját stílusodhoz építheted és a kutya nem szól bele, ezt ráadásul egy multis mmo köntösbe belebújtatva, nagyon várom már, félelmetesen jó lesz.
  • Stockbauer33 #2614
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a Huayra bele is jó lesz kéken ;)
  • Norbi1990
    Hülyeség lenne ha nem csinálnák meg. Az hogy néz ki, hogy a tükör ott van de csak szürkeség látszik benne? Akkor ne csináltak volna cockpit nézetet...
  • Szabi #2612
    a szöveges csetet is többször elmondták hogy nem lesz.. most mégis megerősítették hogy készül.. :D
  • Meridius
    Hát, a beta megerősíti. A tükrökben csak szürkeség van.
    Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.08.21. 18:41:50
  • Norbi1990
    Remélem nem a hátranéző tükrökről (rearview mirrors) mondták. Rear mirrors az hülyeség.
  • Meridius
    "-Are these cars going to feature rear-mirrors?
    -No."

2014, nextgen autóversenyzős játék.
    Utoljára szerkesztette: Meridius, 2014.08.21. 16:36:30