The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karikusz
Sziasztok! Olvastam, hogy van/volt béta. Van lehetőség kipróbálni valahol?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

LeWyTy
Én az általad is említett szabad vezetgetést várom a játéktól.... a betaban a multit ki sem próbáltam 😄 A TDU1 és TDU2-t megvettem de azzal is 99%ban egyedül játszottam... nem volt kivel. Ha a játék ezt a virágboltival is nyújtja... akkor minek vegyem meg. úgy is meg fogom venni

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

valahol olvastam, hogy nagyobb, mint a GTA 3-4-5, Vice City, San Andreas, meg a Red Dead Redemption területe EGYÜTTESEN... Lehet, hogy ez így már túlzás, de nagy. És változatos. A GTA 5-ben pont az a bajom, hogy oké, nem kicsi a térkép, de valahogy nem "esik jól" krúzolni rajta. Repülővel van kettő darab élvezetes kanyon, és annyi. Autóval kb. 5-6 élvezetes útvonal, de mivel a fizika valahogy nem az igazi, azok sem adják azt az érzést... Nálam még mindig a SA a csúcs abban a sorozatban. Ott órákig elvoltam azzal, hogy csak vezetek, amerre a kedvem visz. Remélem ebben lesz nagyon jó a Crew is... 😉

#4227: én Crew-t nem vinnék wirágboltból, tekintve, hogy pont az online multiplayerre van kihegyezve, de ízlések és pofonok...
LeWyTy
Egy picivel nagyobbacska csak..<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Én úgy döntöttem ha lesz benne EVO megveszem, ha nem akkor ..."felcsapok kalóznak"... szóval ajánlom nekik hogy ne hagyják ki 😄
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.10.12. 13:03:18

Overburner
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha vótmá'' akkor bocs 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Igen, de csak kicsivel nagyobb 😄

Overburner
Ez a térkép nagyon király 😄 Evo-t meg csak nem hagyják ki :I

wollnerd
Sokkal nagyobbnak látszik a játéktere mint a GTA 5 játéktere.<#circling> Igazam van?

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Nyomtatható változat 😄

A Földrajz Atlaszomban benne van ugyanez, csak részletesebben. De legalább ingyen van. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

SweeneyTodd
Úúúú ez nagyon jó.

Amúgy aki 576 konzolból rendelt elő , majd ha megkapják a terméket akkor veszik fel a kapcsolatot , vagy már rég beszélnem kellet volna velük , cirka 1 hónap már eltelt mióta leadtam az előrendelést és az volt az emailben ,hogy ha 2-3 napon belül nem veszik fel a kapcsolatot velem akkor keressem őket telefonon. Azt nem tudom előrendelésnek mi a menete náluk.

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Jó lesz nagyon, viszont egy perk listát kiadhatnának igazán 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi

Szabi
elméletileg úgy ~10-15

LeWyTy
Mennyi még nem látott autó lehet? Mitsubisit EVO-t remélem nem hagyják ki ... <#falbav>

a bömös nagyon gonosz!
A kiscsajra meg irigy vagyok nagyon, oké, hogy neki is csak megszületni volt nehéz, de legalább van ízlése és élvezi az életet...
<#eljen><#szeret>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Női kocsit? <#fejvakaras>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Szabi
<#idiota>

Overburner
Nem vágom mondjuk miért renderelt képekkel mutatják be xD Garázsba is teljesen elfogadható minden kocsi kinézete nem kellene itt "fakelni" 😄

#4207 Jogos jogos 😄 Ez azért van mert az Ubi először elküldi Szabinak hogy jó e és csak aztán publikálja és tuti hogy Szabi az első aki kirakja <#banplz>

gduck
Két fajta Crew kép létezik:
- amit még nem publikáltak
- amit publikáltak és Szabi már kirakta ide a fórumra.

<#nyes>

Utoljára szerkesztette: gduck, 2014.10.10. 19:12:41

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

BoneDragon
Kár, hogy ha kimész a mapra már nem ilyen szép a játék...

Overburner
More cars will soon be revealed! #NeverDriveAlone Ezt írták hátha valami használhatót kapunk 😊

Szabi
vagy legalább új képeket adjanak ki.. és ne ugyanazokat amit hetekkel ezelött kiadtak a sajtósoknak.. 😄

[HUN]FaTaL
Ne képeket posztolgassanak már, hanem adják ki a játékot 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Szabi
semmi gond, inkább kétszer legyen mint egyszer se, csak gondoltam megjegyzem hogy vótmá' 😄

Overburner
Oh fck ő rá nem emlékeztem :=( Bocsánat. Kirakták FB-re gondoltam nagy hiún hogy new shiet.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.10. 18:31:48

Szabi
ma még tényleg nem volt 😄

Overburner

Overburner
Pár "vicces" bug. Egyébként nekem egyik sem jött elő csak a menüs bug amikor mintha beragadt volna egy billentyűm ment egy irányba 😄 Ja meg egyszer a kocsi elhagyta az alvázát a garázsba de ilyen durvák nem voltak xD

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.10. 11:51:40

Nagyon fog menni a LaFe is 😄 (LaFe-Aventador-Huayra-Bentley-Agera)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.10.10. 02:31:40

Most azért nem tudja az ember, hogy mivel játsszon, mert ezekre vár, ha kijön mindegyik, akkor meg azért xD

LeWyTy
Én is szarrá unom már magam.... De a farm15-ig még majdnem 1 hónap.<#buck> hülye dátumok.

Overburner
Azzal én is szemeztem mármint a Farming Simmel <#buck> megvenni biztos nem venném de ki próbálnám. Kormánnyal.....olyat driftelnék a traktorokkal hogy felszántanám a betont ohh illetve a földet <#wilting>

Addig ott van a TDU2 az ugyan ilyen <#idiota>
Ha kijön a The Crew, utána meg az UP 0.5 is, akkor nehéz lesz eldönteni mivel játszak xD
Farming Simulator 2015-el <#idiota>

Overburner
Úristen olyan régen volt az első béta? Basszus... Nekem is hiányzik a picikém 😞

Írásos formában nehezebben jön át a szarkazmus. Legközelebb tegyél a "megéri" szóra idézőjelet. 😉

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

BoneDragon
Látom nem jött át... 😛

Én a helyedben maradtam volna a sima Limited Edition-nél és a neten kerestem volna egy használt Driving Force GT-t.

De te tudod, én nem akarok beleszólni! 😊

gduck
Ne is mondjad...

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Overburner
Elvileg hogy lehessen még 1 konzol béta meg az emberek véleményüket kifejthessék és javítsanak addig is dolgokon. Mert sokan sírnak egyébként minden szarért 3/4-e baromság.

#4186 Az kemény Csak 120.000 ft 😄
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.10.09. 19:17:57

BoneDragon
Én ezt a változatot rendeltem meg. Simán megéri az akció.

Fpocok
Írtam nekik levelet, hogy ez így nem lesz jó, mert akkor jön ki a WoD kieg. Lehet megkapták a levelem 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

hotwheels
Miért is csúszik a megjelenése?? <#zavart2>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Most néztem van 06 11ikei képem az első bétából.4 hónap a f...om mikor jelenik már meg ?

<#eljen>