The Crew 1 - 2 - 3 (Motorfest)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem lehet, bár max a Futómű alkatrészekkel, de sajnos van egy sejtésem hogy nem teszi lejjebb... Pedig porbavert verdákkal gurulni kurvajó lenne 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Rev Hard
Valaki látott-e esetleg valamit arról hogy ültetni lehet-e majd a vasat ? Nekem ez a része a tuningnak valahogy kiesett.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

Sziasztok emberkék 😄 NFS world-ön TIBEOHUN vagyok. Pont most rendeltem meg a játékot 😄 Valószinű ugyanez lesz a nevem 😄 Fent találkozunk, puszi 😊))
Overburner
Bónusz tartalmak rámész itt fent kódokat beirogatod miután bjelentkeztél FB-vel aztán szerzel még 3 embert akinek megvan mind a 12 kód és berakod őket barátnak.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

Sziasztok!

Lehet későn kérdezem már de láttam itt a fórumon, hogy mindenki a facebook-al foglalkozok a külön ajándékokért. Azt szeretném megkérdezni, hogy ezt a facebookos témát, hogy lehet megcsinálni?
Sziasztok valaki tudna nekem segiteni hogy meg legyen a golden plates Faccebok nem kamu profil köszi ellöre is
Utoljára szerkesztette: mcclanen, 2014.11.30. 11:40:21
Overburner
Mindenki azt kapja 😛

marcihusi
Megvan a hét facebook friend, már csak a golden plate visszaigazolás kellene.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

jelöltem mind3-t

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

Ti mit kaptatok a mystery reward mellé?
Nekem még ott van egy Dodge Ram, akkor az most ingyenes lesz? 😄
Overburner
Most már kíváncsi vagyok mi az a mystery reward 😛 Remélem holnap után már kiderül mindenképp!

Én nem játszanék semmi pénzért offline egy ilyen kaliberű játékkal.
De a roncsderbisektől én is parázok. 😄
gduck
<#eljen>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Mivel itt vagyunk a célegyenesben még egyszer itt vannak a Golden Plate tagok akiket lehet jelölni: Sára, Lenke és Mák.
Ma még lehet jelölni, és arra kérek mindenkit, akinek valami problémája van ezzel kapcsolatban (nem lett visszaigazolva, stb) az jelezzen itt.
Holnap nem biztos, hogy tudok ezzel foglalkozni, úgyhogy aki akar valamit az ma cselekedjen!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

tutituti
nem a warezt akarom itt hirdetni de aki boltban rendelte elő az hátha már ma meg holnap előtöltené és így megúszná a dolgot.
Ha úgy van SZABI töröld nyugodtan
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The.Crew.Gold.Edition.NO.Crack-MAXAGENT

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

1080p-ben hátha jobban kivehető garázs:

Asrock Z97X Killer, Intel 4790K, 16GB (Corsair Vengenance Pro DDR3-2133Mhz), Gigabyte GTX970, Samsung S27D590,2x120G SSD(RAID0),2TB,1.5TB, Logitech G27 origin/steam: szmore84 uplay: szmore84_HUN

én értem miről beszélsz, én is elvoltam már sok játékban a "közösség élménye" nélkül (valszeg túl sokszor futottam bele random idiótákba, elvették tőle a kedvem). De tény, hogy ha jó a csapat (értsd: viszonylag azonos módon gondolkodtok és vezettek) akkor az online mód ezerszer szórakoztatóbb. Mostanában többször is a nem éppen erről a részéről híres AC-ban krúzoltam együtt vagy 5 másik gyerekkel egy arra alkalmas mod-pályán, hatalmas élmény volt, ami egyedül közel sem ilyen. A gond inkább azzal van, hogy nagyon sokféle ember játszik, és nem mindig könnyű megtalálni azokat, akikkel hasonló (vagy legalábbis kompatibilis) üzemmódban működsz. Elvileg erre lesz jó a friend-lista. De az egész azon múlik, hogy mennyire lesz zökkenőmentes a multi rész. (ha például szanaszét lagol, vagy állandóan leszakad, az nagyon meg tudja ölni az élményt, és akkor már inkább megyek offline - ha lehet egyáltalán.) Az idióta crash-pistikéket pedig köszönöm, nem kérem - remélem arra is lesz mód, hogy az ilyen baromarcúakat letiltsam a rákba. Mondjuk, nagyon ígérgetik, hogy jó lesz a multi, de láttam én már karón varjút...
Jelöltelek

Uplay: Speeddevil1969

Sziasztok!

Én is előrendeltem a játékot a PlatinumShop-tól. Quikswitch néven leszek elérhető a játékban, megkérném az illetékest, hogy írjon engem is fel a listára! 😊
Én amikor első bétát kipróbálhattam SG-ről kaptam egy accountot nagyon örültem neki! 😊 Kifejezetten szomorú voltam, hogy nem rakott össze más playerekkel pedig pont annak a varázsa kell nekem freeroamban. Aztán kövi bétára már saját accountal játszottam és végre összerakott emberekkel és nagyon jó volt, hogy szemben egy másik játékos jön esetleg össze verődtünk többen bevártuk egymást és 4-5 emberrel kocsikáztunk a hegyekben 😊 Ha jól emlékszem a player limit 8. Ezt azért keveslem szerintem lehetne 15-20 is 😊 ( Vagy akár több ^^ )
marcihusi
Sziasztok!

Kellene még pár emberke a facebook-on, Profil. Kíváncsivá tett ez a golden plate engem is.

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

Rev Hard
Mert töröltem hogy javítsak benne, nem gondoltam hogy van aki hajnali fél 3 -kor real time olvassa a fórumot.

Azzal amit írsz meg nem igazán tudok mit kezdeni, ott vannak a videóim majd azok megmagyarázzák helyettem. Én már a bétát fullra járattam, de ez én vagyok.

ASUS Maximus VII Ranger | i5-4690K @ 4.0 GHz | ASUS R9 290 | Corsair Vengeance 4x4GB Kit 1600 MHz | Chieftec 750W

LeWyTy
Szükségem lenne még pár friendre a bónusz cuccért... valaki segítene??
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.11.30. 02:49:34

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Mindenesetre szerintem van rajtam kívül is olyan ember aki szívesebben ül neki pár órát megállás nélkül gurulni. Társak nélkül akik mondják mit csinálj vagy feltartanak főleg ha a "közösség"ről híres játék baszik közösséget építeni mert szar a rendszer alatta. Én így voltam. a Crew-et kipróbáltam a legutóbbi PC-s bétában és szerintem nem is láttam playereket... de az előbb említettek miatt nem is igazán érdekelt.
Ne értsetek félre mivel úgy is megveszem... de amit pl. én keresek benne ahhoz nem is lenne szükséges megvennem, hanem megvárni a cracket.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
WTF kommentek? előbb van a válaszom mint amire válaszoltam?

Rev Hard
És ha feltörik akkor mi van ? Semmi. Tolja az ipse a warez -t pár napig majd szarrá unja magát és letörli mert nem tud mit kezdeni a nagy területtel. Vagy megveszi és tolja online, így voltam anno én is a TDU 1 -el. Offline nincsen semmi az agyatlan botokon kívül, össze sem hasonlítható azzal amikor 8 pro player összeáll, és a komoly vasakkal terel 400+ -al.

LeWyTy
(most én érzem hülyének magam... hol a komment amire válaszoltam? xD)
Kivéve ha valaki csak azért játszik vele hogy kocsikázhasson... mint pl én a TDU1 és TDU2 vel. Bár mindkettőt megvettem nem igazán multiztam egyikkel sem. Itt azért már szeretnék krúzolgatni majd.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2014.11.30. 02:32:50

NagyiBMX
Szabi, légyszi írj be a listába!

NagyiBMX - pwnhardwell

Köszi😊

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Ez attól függ mennyi függ a szerverektől mivel volt olyan hogy szerver dc után tovább bírt játszani 1-2 ember ezért elvileg feltörhető de ha mindent a szerverről kérdezne le pl: Diablo 3 akkor nem lehet feltörni 😄

cenobite #5362 Félre érted. Arany rendszámtáblát kell gyűjteni de tuningpackot / autókat és egy meglepetés bónuszt is kapsz ha megcsinálod szóval megéri megcsinálni hiddel! 😊 mégha nem is nagy ajándék 5percet megéri rászánni keddig! 😊
tutituti
két extra kocsi,matricák stb. megéri az a pár kattintás

LeWyTy
Fel fogják törni 100%. Túl népszerű ahhoz hogy ne.

Ozzyehh
én úgy tudom, hogy végig online kell lenned ?!

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Elvileg van Single része is. Steamen is oda van írva és konzolos fényképen is láttam, hogy lehet választani.
Gondolom úgy fog működni, mint a TDU2. Ha nincs eredeti kód, akkor csak offline megy, de lehet hogy úgy sem, de úgy is meghekkelik.

Szabi!
Légyszi engem is írj be a listába!

Ratrak - Ratrak01

Köszi!
cenobite
Ez a golden plate amúgy csak annyi hogy "arany" rendszámtáblám lesz? Mert eddig így nem nagyon érdekelt, de ha kb. ennyi a lényege akkor továbbra sem fog. 😄 Jó nekem a "mezeji". Höhö...

gamertag: kenobita

tutituti
és meg is lett a fb golden plates reward.
köszönöm mindenkinek!

Ozzyehh
engem is hozzá adhattok a listához Ozzyehh- Zozzancshun

Ozzyehh
érdekes, nem hinném, hogy lenne belőle majd működő tört verzió, hiszen full online
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.11.29. 22:01:41

Én lambo buzi vagyok 😄 ahhoz biztos kellesz jó pár órát játszanom, hogy csak 1-et is megtudjak venni 😄D
LeWyTy
A kalózöbölben már van egy "Gold Edition PC" 😄

Ozzyehh
istenem, őszinte leszek én mivel ford mustang buzi vagyok elsősorban ezekért az autókért veszem meg, Shelby, Mustang 2011,2013... már alig várom😄, hogy hasítsak
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.11.29. 21:37:33

tutituti
xbox360-ra már előbb láttam feltöltve kat.ph-ra egy release-t 😄

más,kéne még ember gyorsan a facebook dologra.
FB link

SweeneyTodd

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

gduck
<#eljen>

KÖSZI!!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Szabi
<#eljen>

kár hogy nem látszanak jobban a garázsban lévő járgányok :-/

viszont így is látszik még, hogy ott van már a teljes áprilisi dlc csomag a garázsban... 😄

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.11.29. 20:47:34

"Nulla tenaci invia est via"

Íme(telefonnal felvett videó):

SweeneyTodd
Trónok Harca is annyira várós ,mint a Crew... ,de szerencsére lesz mivel addig elütni az időt <#idiota>

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Overburner

Utoljára szerkesztette: Overburner, 2014.11.29. 19:33:30

3 barát kell 12 kóddal!
Szedj ki mindenkit a listából vissza a zöld sávra, majd rakd őket megint fel.

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

valaki segíthetne akár privátban hogyan lehet megcsinálni azt hogy 100%os legyen az unlock,van 7 barátom abból 5nek megvan 11-12 kód,vagy mindenkinek meg kell hogy legyen a 12 kód?