PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehh.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mondjuk megértem amíg ember nem próbálja nem tudja milyen lehet. Én se hinném el, ha nem toltam volna bele 60+ órát már
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.03.22. 19:12:16
Avagy I am setsuna.
Nemsokára Lego Undercover, MK8.
Mindez 1 hónap alatt, + bejelentve korrekt címek eddig is.
105.000 ft
vs
10 órányi RE7...És mééég...Ja nem ennyi.
Mindez lassan fél év alatt és bejelentve szinte semmi a techdemózáson túl.
150000+ ft
<#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss><#kuss>#kuss>
Most hogy így mondod tényleg vicces.
De majd ha beüt a PSVR jóság és lesz tartalom veszek én is. Csak nem nyomott áron, fullgarival,addig sem a polcon rohad meg.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.22. 19:11:42
Fejünk együtt tehenet bakker!Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.03.22. 19:04:58
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
És ott tartunk hogy elöbb vennék most oculus-t.
Ott legalább házi mókolással van esélyt egy jobb élményre rengeteg játékban.:)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.22. 18:58:09
Jó mindenesetre ezt olvasni,Zelda/Hori után megnézem addig javítgassák csak. <#eljen>#eljen>
Nekem nem gond. Csak ódákat nem zengenék róla mert nagyjából 10 órányi értékelhető tartalom van rá,és kifújt, a jövőben pedig ez úgy fest idáig,nemigen fog változni.
Talán majd a RE8.<#ravasz1>#ravasz1>
E3-ra kíváncsi leszek úgy a Nintendo fórumra mint a PS4-re is. Mindkettőnél durrantást várok és remélem a PSVR-t is megtolják nagy címekkel...De félő hogy néma csend lesz ahogyan néma csend van lassan 2 éve... 2 évvel ezelött még húúúú meg hááá volt és jön a csoda...majd eltünt az egész néma csend lett körülötte...A megjelenése is gyakorlatilag egy ilyen: "MEGJELENT. HELLÓ" volt, semmi durranás semmi komolyabb tolás. Pontosan ahogy a Vitánál is csinálták, sőt talán még annál is csekélyebb nyomulással. És azóta is néma csend, amiket meg mujtogatnak micsoda élmény lesz,sorra derülnek ki hogy nem teljes játékok csak techdemók illetve AAA játékokban ilyen pár perces mellékágak,pályák. Jelen formájában ez egy nulla. De tényleg használja egészséggel.
És igen elő volt rendelve és lemondtam,vártam vele,de RE7 az egyetlen érdemi tartalom. A többi nagyjából semmivel sem mutat előrébb a szaros Samsung Gear VR élménynél. És még a RE7 is fapad a fejjel célzás megoldással.....
Tőlem haszáld egészséggel és örülj neki. De egekbe magasztalni miközben a Sony durván szarik az egészbe, valahogy felesleges. Főleg hogy olyan játékra amiben a távolabbi dolgok is fontosak lennének,alkalmatlan a gyenge felbontásból adódó részletességvesztés miatt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
[url=http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=2005&article&
E3on meglátjuk hogy miként képzeli el a Sony a VR közeljövőjét.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.22. 18:26:35
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.22. 18:11:05
Bár ne ez lenne tényleg elő volt rendelve a motyi félre volt rá téve a zseton ééés... Vettem inkább egy fejhallgatót a maradékból meg a Switch ára egészült ki...Hatalmas csalódás lett a PSVR,nem véletlenül maradt abba az agyonhypeolása az utolsó megjelenési évben...A beigért rengeteg játék egytől egyig szemétrevaló főleg annyiért amennyi pénzt kérnek értük.
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.03.22. 18:09:58
barátokat kód alapján megkeresni?! - WiiUn? nem. Név alapján.
online party? - sohanem használtam <#ravasz1>#ravasz1>
digit játékok géphez kötése? - pontosan, kecsegek, mert ha eladom és veszek egy másik gépet akkor :( <#ravasz1>#ravasz1> ( nyilván ez ultragáz )
gép deaktiválhatatlansága? (ill. supportal levelezgetés?!) - sohasenem kellett, hibátlanul megy <#ravasz1>#ravasz1>
felhőmentés? - sosem volt gondom mentésekkel, minden, mindig ment, egy percig sem jutott eszembe hogy kellene nekem klúd <#ravasz1>#ravasz1>
egyéb backup lehetősége? - sohasenem csináltam sem 360, ps3on sem most <#ravasz1>#ravasz1>
Minden szép és minden jó<#banplz>#banplz>
( basszus, látod, ha az ember bekapcsolja a hibátlan gépet és nyomja a gémeket rajta ilyenek fel sem merülnek benne... persze ha bejön a cumi, akkor a fentiek miatt szopóág keményen )
Kb. 30-40 percet próbáltam. Lenyügöző! Erre várok gyerekkorom óta.
EDDIG
(Najó legyen 10 óra és ende)
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ja, mondtam már, hogy jövőhéten beugrok egy X szárnyúba, hogy körbe repkedjek egy birodalmi csillagrombolót? Nem!? <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.03.22. 13:18:52
Forza.
egyébként tényleg tervezem ilyen fasság megvételét <#idiota>#idiota> az a hülye sasos, hogy a városok felett kell repülni...iszonyat tériszonyos vagyok....és, mint a mellékelt ábra mutatja mazochista is! "i belive i can fly...."<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.03.22. 12:53:27
/nem baj ha éppen hánysz rajta, csak nem felejts el tapsolni közben
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.22. 12:44:48
Adversus solem ne loquitor
Adversus solem ne loquitor
...valamire el kell költeni a pénzt....<#vigyor5>#vigyor5>
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
A megrendelése aktuális állapotát bármikor ellenőrizheti, ha bejelentkezik a felhasználói fiókjába.
Megrendelt termékek:
1db Sony PlayStation VR
1db Sony PlayStation 4 V2 Camera
1db Sony PlayStation Move Controller Twin
1db PlayStation VR Worlds
1db Resident Evil 7: Biohazard
Köszönjük a vásárlást, reméljük hamarosan viszontláthatjuk!
Már csak az a kérdésem, hogy hogyan tudnék 10 dodót az accomra felrakni? Régebben volt Amazonon 10$-os kód, de most nem találom...
valahol esetleg valami megbízható oldal, vagy más módszer? Csak ugye direktben nem megy magyar bankkártyával a fizetés PSN-en gondolom továbbra sem....
X1-re nem emlékszem tisztán. De PS4-en mi a szívás tárgya? Egy usb-re kiteheted bármikor. :D
2017-ben minden rendszer-nek így kéne működni, a mentéseidet bárhogy kiszedhesd, biztonsági másolatot tarthass magadnál...
Nintendo így egyértelműen egy unszinpatikus platform...max ilyen causal játékoknál talán rendben van, de mint egy Zelda, meg ha jön Skyrim?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ultragáz és indokolatlan hogy nem lehet backupolni a mentéseket. Érdeklődve várom tesznek-e valamit....