121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#85012 Igen pont ezen gondolkoztam én is. 2019 vége.
+ BB ps+ba lehet BB2 E3 bejelentést jelent. Bár ez inkább csak remény :(
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.02.28. 20:16:09 -
#85011 Elnyelte az sg...
szal
Most kaptam levelet a sonytó, '19 március 8-tól nincs ps3 és vita játék a psplusban.
'19 PS5 confirmed :D -
#85009 Nagy mákos vagy !! :) -
#85008 Nekem nincsenek. -
#85007 Én várok a 16k-s remasterre. :D
Shadow of the Colossus-t se szabadott volna így. :D
Azt meg végképpen nem értem a Skyrim-et miért játsza bárki is, várjon vele 10 évet mikor kiadják 128k-ba. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.28. 18:23:07 -
#85006 Na ideje lesz letolni 4k HDRbe ratchetot. De jó hogy vártam vele :) -
#85005 Igen megveszed 0 ft-ért a ps plus cuccokat, ugyanaz mint a konzolos store és majd megjelenik a letöltő listádon utána?
Jobbra fent a neved, legörgeted: DOWNLOAD LIST
ha itt látod a lista tetején a játékokat, dlc-ket, az megvan neked, és azonnal letölthető (ha primary a géped egy konzolon, akkor rákattintasz a "Download to your PS4" gombra)
********************************************************************************************************************
Valamint a Priary dolgot lehet törli a Reset, de az egy online dolog, nem biztos.
Próbáld ki, teljesen lényegtelen, mivel itt tudod ellenőrizni:
PS Store->Jobbra fent a nevednél görgess le->Account Settings->jelentkezz be->DEVICES (fenti KÉK csíkban)->Playstation Systems (bal sávban)....itt rákattintasz a PS4-re, és lesz egy Deactive felirat....
ez arra van, ha a konzol meghibásodik, elveszik, ellopják stb, akkor innen törölheted....:)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.28. 18:12:00 -
#85004 Na ez az, ami soha nem fog bekövetkezni (sajnos :( ) -
#85003 Most hogy a Bloodborne többeknek is meglehet, ideje rendberázni egy Pro patch-el :D -
#85002 Mindig van miért elégedetlenkedni :D Ratchet nekem csak megvolt lemezen, eladtam. Nem sok kell a platinához, most meg is lesz :D
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.02.28. 18:10:43 -
#85001 Hát azt mondták az eddigi legjobb hónap lesz, és tényleg. Bár ezek minden valamirevaló PS tulajnak megvannak már :D -
#85000 További fontos infó:
2019 márciusától már nem kapunk ps3/vita játékokat ps plusban. Az, hogy marad-e 2 ps4 cím (amik esetleg ütősebbek), vagy mégis változik a játékok száma, még nem derült ki.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2018.02.28. 18:03:21 -
#84999 -
#84998 Akkor a játékokat a könyvtárba berakom a webes felületen keresztül és majd októberben le tölthetem. Köszi
És most mindenképp deaktiválni kell a profilt? Nincs olyan hogy a resetelés közbe törli? -
#84997 Az nem gyenge hónap
Márciusi ps plus:
Bloodborne (PS4)
Ratchet and Clank (PS4)
Legend of Kay Anniversary (PS3)
Mighty No. 9 (PS3 and PS4)
Claire: Extended Cut (PS Vita and PS4)
Bombing Busters (PS Vita and PS4)
forrás -
#84996 Először is a Profilodat tudod menedzselni a PS Store oldalán.
Másrészt a gépet visszaállítani, az tudomásom szerint úgy megy (egyik tuti módja):
1. Menj be mindegyik profilba Deaktíváld! a Primary funkciót. (ha elfelejted, vagy bármi, ezt ksőbb megteheted online is)
2. Itt a videóban csinálj egy full reset-et:
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.28. 17:37:01 -
#84995 Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne, hogy tudom a profilomat megmenteni? Decemberig ps+ előfizetésem van, de egy időre meg válok a ps4 pro-tól. Szóval a profilomat hasznalni akarom gép nélkül és az ingyé játékokat valahogy meg menteni.
Illetve szeretném a gépet gyárira visszarakni, a profilom nélkül.
Ezt hogy lehetne megoldani? A válaszokat köszi.
-
#84994 HHáááát. :D -
#84993 Hát nem lenne gond, ha az a valami nekem a mostani nettel majdnem 3 másodperc lenne.
És ez még oké, de utána az a 30 perc mire a játékba megjelennek a tartalmak, mert hiába istalled, nem látja a cuccaimat....:D -
#84992 -
#84991 Ezt így hogy?
Félreverik a harangot mohácson amikor belépek az sg-re? :D -
partizan182 #84990 Majdnem 3 percet várni valamire, elfogadhatatlan. -
#84989 Ez az ACO olyan óóótentikus, Darky, hogy farönkökön gurítják a biteket a dlc-letöltésnél! -
#84988 :D
Szerintem nem hitték, hogy akad majd egy faszkalap mint én, aki meg fogja venni a szarjukat. :D ezért csak 10kb/sec-re tették fel mutatóba a dlc-t, hogy a következőtől elvegyék a kedvem is. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.28. 16:39:19 -
#84987 Nem tudtad? Annyi kbyte/sec-kel megy a letöltés, ahány like-ot kap az adott produktum -
#84986 Ja ha már Store meg letöltés.....
Ezé fizessek PS Plus-t?
Persze nem fizetek, de ha fizetnék....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.02.28. 16:24:06 -
#84985 Nem tudod az előzményeket, mire írtam, keveset olvasol mostanság fórumot! :D -
#84984 Sőt használjatok indonézt, mert legutóbb ott volt elárazva a KC:D.
Vagy ne, inkább használjatók újzélandit, mert a Knack2 meg ott volt ingyen.
Vagy csak inkább ne légy kretén. -
#84983 De US régió az nem jó, használjatok magyart. :D -
#84982 Hát én magyarról töltöttem. Mondjuk nem igazán hoz lázba a játék, szal végeredményben mindegy :) -
#84981 US storeba került fel a full, EUba demo volt -
#84980 Én valamit letöltöttem tegnap, de hogy az mekkora, én meg sem néztem. -
#84979 Sony Interactive Entertainment (SIE) today announced global sales of Horizon Zero Dawn™ have exceeded 7.6 million copies just one year since it launched exclusively on PlayStation®4 (PS4™)*1. The exceptional year-one-sales mark Horizon Zero Dawn as the most successful new first-party franchise launch on PS4. Horizon Zero Dawn was released on February 28, 2017 to widespread critical acclaim, winning numerous industry awards.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2018.02.28. 14:43:48 -
#84978 Ja ezt kivettem abból ahogy fogalmaztál, én is ilyenkor bánom, hogy fél válról vettem a demo-t, pedig amúgy máskor minden szart kipróbálok. :D (ez nem szar, ne értsétek félre) -
#84977 Én sem szedtem le, nem volt kedvem 35 GB-t leszedni, mikor amúgy is day1 tervezem venni. Nem akartam demózni -
Evoluti0N #84976 Nekem nem, mivel nem töltöttem le. :D -
#84975 Fasza....:D -
partizan182 #84974 Random dolog tegnapról: ez a GT Sport nagyon behúzott, kurva jó a vezetési modell, gyönyörű, single tartalom most már bőven jó.
Tegnap megfutottam életem első endurance versenyét (driving challenge tán hetes blokk utolsó, 30 körös versenye), nem hittem volna hogy végig tudom ülni azt a nagyjából 1 órát ébren, helyette úgy elrepült az az órácska mint a pinty, minden percét élveztem, végül 8.-dik helyen behoztam egy utolsó körös előzéssel.
Egy fájdalmam van csak, online-hoz nagyon lekvár vagyok, 1-2 meccset mentem de ilyen középmezőny hátsó fele a max amit tudok hozni.
Mindegy, négyezer (!!) ft-ot megért a lemez. -
Evoluti0N #84973 Jah, most olvastam, hogy valamit elkúrtak és véletlenül az egész játékot rakták fel demóként. :D Azóta leszedték a store-ból, de most egy csomó embernek megvan a teljes játék ingyen. -
#84972 És akkor is felesben, ne feledd! ;)