PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
2137 AD - Happenings from Alien: Isolation aboard the Sevastopol Space Station.
2179 AD - Ripley is rescued from the Outer Rim.
2181 AD - Ripley is taken to Gateway Station.
Mivel tudjuk, hogy 2179-re Amanda (Ripley lánya) 2 éve halott és 66 évesen halt meg, kiszámolható az élete: 2111 - 2177 (pluszminusz 1-2 éve, mert nemtom hol tudja meg, h a lánya halott: rimen vagy stationon)
Szerintem ez (is) oké.
Forza.
Bezzeg a fifa, minden fillért megér minden évben, annyi újdonság van benne.
Totti baszki ha nem lennél, ki kéne találni téged 😊
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Ettől függetlenül a játék még teljesértékű volt. Irreális elvárás a játékosok részéről az, hogy minden minden minden ingyen lesz majd a játékhoz minden DLC minden kozmetikai cucc és a tartalom is.
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
CDP Witcher 3 DLC direktbe kivágott tartalom volt, melyeket apránként adagoltak be. Ott volt benne megjelenéskor is, de valami elbaszott üzleti megfontolás miatt csinálták ezt a hercehurcát vele, mert jófejek. Nem nem azok, teljesen értelmetlen volt az egész. É megvettem 40ért a fullosat és nem kaptam meg day1 a teljes játékot, mert kivettek kontentet, direkt, hogy abból valami pozitív marketing fogás csináljanak.
Az Alien 1 2122-ben jatszodik, az Isolation meg 2137-ben. Ebben az idoben Ripley valahol az urben aludta Csipkerozsika almat, mignem 2179-ben meg nem talaltak.
PSN ID.: Beegabor
Forza.
lásd még konzolon a fizetősmulti...
a mobilpiac jól példázza, meddig lehet elmenni - a playstoreban mára értelmes játék egyszerűen nincs, kölkök játszanak - játszanának - tableten, de nincs mit megvennem nekik, minden f2p, nyomod ~tíz órát és paywall, 40-120 ezerért tudod folytatni (de minek? hova?)
ha pedig véletlenül mégis látni valamit, az "összes" magyar review 1 csillag, mert miazhogy nem ingyenes?! rohadt szemét fejlesztő! (csak a magyarokat mutatja nekem a gugli, ezért emeltem ki - lehet mindenki ue. írja)
világosan látszik, hogy pcn/asztali konzolon rögösebb lesz az út, de hogy ráléptünk, az biztos 😞
Forza.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Akkor viszont a plot nem stimmel, mert Ripley lanya nem elhet 150 evvel az Alien film cselekmenye utan. Itt viszont o a foszereplo 2137-ben.
Eggyel lejjeb leírtam, hogy ma még miért tudod megtenni, hogy pénz nélkül multizol egy játékkal. Nézz egy mobiljátékot és látni fogod, hogy hová tart a pc-s, konzolos AAA játékipar is. Nyilván a pénzt hajtják, értem én, nekik ez az érdekük. Nekem, fogyasztóként meg más az érdekem. A helyükben lehet, hogy én is ezt csinálnám, de nem vagyok a helyükben. A saját helyemben vagyok és bár leszarom a fos multi játékaikat, de közben kicsinálják a jó játékokat és stúdiókat is. Az EA konkrétan híres erről, ők a játékipar sorozatgyilkosai. Origintől kezdve Bullfrogon és Westwoodon át most épp a Visceralt sikerült megölni. Ezek mind legendás stúdiók, klasszikus játékokkal. Mindegyiknél ugyanaz volt a formula: EA megvette, szétcseszte, felszámolta. Bioware épp most zajlik, 2-3-4 év és jön a bezárás ott is.
Ki beszélt jófejségről? A rendes stúdiók az üzletpolitikájuk miatt rendesek. Az emberek miattam lehetnek seggfejek, mivel nem dolgozok nekik, ez sem érdekel. Akiket felsoroltam, azok mind jó játékokat csinálnak és közben nem próbálnak meg két nap alatt milliomosok lenni mások lehúzásával. Ezt én értékelem. A Witcher 3-at pl mindhárom platformra megvettem (és végig is vittem) teljes áron, day 1, mert megérdemlik a pénzt. A minőség mindig megérdemli. Semmi minőség nincs a tavalyi felmelegített fifa-ban, nba-ben, nfl-ben vagy SoW-ban. A DLC-kre meg pont rossz példa a CDP. Náluk DLC csak ingyenes volt: mindenkinek, aki megvette az alapjátékot. Amit kiadtak, az két expansion volt. Tudom, hogy a mai millenial gyerekek márnem emlékeznek arra, hogy mi az az expansion, de annyit segítek, hogy nem egy szimpla dlc. Ha a CDP EA lett volna, akkor a két expansion első része a Witcher 4, a második a Witcher 5 lett volna, miután több content volt ezekben egyenként, mint a legtöbb AAA játékban alapból.
Fifát 2007 óta tolom multiban, coopban, day1 vásárolva. Egy fillért nem költöttem el benne sosem semmire. Minden amit meg akarok venni a multi során gyűjtött pontokkal megtudok, és annyi van belőle már hogy 60%át sosem tudom elkölteni az új részben. Persze ha valaki nem szeret játszani, akkor megveszi pénzért...
Rendes játék gyártó nincs, ez egy mocskos nagy üzlet, mindenki a legtöbb profitot akarja belőle kivenni. Aztán hogy mennyire rendes emberek vannak a CDPnél honnan tudjam, lehet a fele társaság egy bunkó paraszt, de ez nem érdekel, a termékkel játszok ha tetszik.
Ott volt a FEZ, Phil Fish egy akkora seggparaszt hogy a játékosoknak is nekiment, aztán besértődött és nem csinálta meg a FEZ 2őt. Ha most én a személyisége, hozáállása, jófejsége hiánya miatt nem játszok a FEZ-el akkor egy zseniális játékról maradok le. Nem ismerem őket, nem tudom milyenek, ergő egyik sem jófejebb mint a másik. Előbb utóbb mindegyik ugyan oda lyukad ki, oda ahonnan a pénz jön, a még több pénz. Lásd DLC mindenki tolja, a CDP is. Köv játékukban meg ki tudja mi lesz, simán lehet ingém vásárlás, nem hülyék ők sem.
Ide haladunk. Kezdődött a beetetés a "csak kozmetikai" mikrotranzakciókkal, ami aztán folytatódott és részben ma is folytatódik a "vehetsz, ha akarsz, de nem muszáj, játékon belül is el tudod érni ugyanezt" irányba. A közvetkező lépés a "muszáj lesz venned, ha játszani akarsz" lesz. Mindez az alap 60-80-100 eurós játék ár felett.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Neeeem, nyilván hiteltelen: 120 év múlva minden olyan modern lesz, mint egy romantikus scifi kisregényben ma képzeljük!
Forza.
Na, az nem megy le. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Annál hiteltelenebb semmi se lett volna.
Forza.
Tetszik a jatek, tenyleg nagyon hangulatos, csak nem ertettem ezt a kognitiv disszonanciat. 😊
A filmet termeszetesen latttam, nekem nem utott akkorat, hogy kultusza legyen. 😊
Semmi gond a koritessel, csak akkor irtak volna h 1978 van, ugy hitelesebb 😊
Nem hianyzik belole a hightech fegyo nekem, sot, a fegyo sem, sunnyogok ahol lehet. 😊
2 ezerert vettem a jatekot, annyit (meg)er. 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Seth, 2017.10.24. 18:25:26
PSN ID.: Beegabor
Szerintem itt túlságosan sok hangsúly van a micro-n a fizetős dolgokon....
ITT nem ezzel van probléma. A micro és társai elkerülhető, opcionális. Van választás
ITT a SINGLE játékok kukázása a probléma. Elkerülhetetlen,, nincs választásunk!!!!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.24. 18:17:32
Ez előtt a legenda előtt tiszteleg az Alien: Isolation. Ha ultramodern, hi-tech lenne a játék belbecse, mint ahogy te szeretnéd, akkor az már csak egy újabb Alien játék lenne a sorban. Így viszont nem az. Nagyon is elegáns döntés volt a részükről, hogy ragaszkodtak az akkor elképzelt és megalkotott környezethez.
Természetesen nem személyeskedés célzattal kérdezem, de ha nem 20 év körül vagy, akkor ezt nem igazán értheted. Nekünk mindenképpen gyerekkorunk meghatározó élménye volt a film és jól esik a játék világában is bolyongani. Talán az Isolation egy picit a korosabb gamereknek szól inkább, de úgy, hogy az ifjak is tudják élvezni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
valahol megértemőket, dollármilliók mennek el.
Végigszaladsz egy játékon max 2-3x az 30 óra, és megy a szemétbe a játék.
Érthető
A BR filmeket is ha megnéztem leszarom, mindek vegyem őket meg 6-8 ezerért?
Stream-be vagy letöltésbe 1x-i képletes összegbe megnézem azt ennyi.
Én filmeket nem azért nem veszek mert nem adnék ki pénzt rá, hanem mert 1.5 óra után nem igazán használnám őket, még a kedvenc Robotzsaru-mat sem használom sokszor. 😊
Valahol érthető ez az egész, csak akkor nekem majd keresnem kell más hobby-t, van is, amit jó időbe eddig is csináltam, a biciklizés. 😊
Nem a microtranzakció a problémám....
Nem tudom hibáztatni őket.
Az EA-t sem, mert valóban ez egy munka nekik, egy iparág, pénz a lényeg, nem kis indie fejlesztők már.
Csak annyi hogy én lezárom a kaput feléjük.
Nekem valahol ez jó, mert ha megszűnnek a single csodák, akkor nem kell költenem gaming-re
😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
de igen, darknak igaza van, azért vannak még értelmes(ebb) kiadók, és akik nem olyan igénytelen szar szenny copy-paste játékokat dobnak ki évről-évre, mint a fent említett hármas.. 😊 valahol még van nívó, úgyhogy még nem halt meg a gaming teljesen 😉
Van olyan, hogy 1 játékos (1 kártya ami kb csak egy kép) 100$
És megveszik....
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Most nemrég vittem végig az Evil Within-t, meg vannak jó páran amúgy. Még. Hálisten.