PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán persze ott vannak a logikátlanságok a játékban. Mint például, miért fogy az életerőm akkor, ha elbújok egy szekrénybe, és visszatartom a lélegzetemet? AXN Amorf egyébként nagyon buta, semmivel nem lép interakcioba a kornyezeteben.
Teljesen átlagos, közepes minőségű játék volt. Szódával egynek elment.
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Pontosan ezért vagyok sokszor mérges....
Ha 1080p-ben hasznosítani lehetne a töblet erőt, mint pl egy Tomb Raider-nél, akkor azt mondanám hogy van lóvém szerzek egy akcióban egy gépet, de lófasz nincs.
Csak többnyire a plusz erő annyit tesz, hogy ugyanazt játszhatod 10fps-el gyorsabban 1080p-ben, vagy ugyanazt a 27 fps-t kapod felskálázva.
Ezért kurvára volt értelme a gépnek.
Nem is tudom a Tomb Raider-t kivéve melyik játékban van 1080p-ben grafikai tunning beállítás....van egyeltalán más cím?
Van még 1-2-3 mostani játkot, abban is kb ugyanez van, ember legyen a talpán aki a jelzés nélküli képek alapján azonnal megmondaná melyik, melyik.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.29. 22:55:51
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Lehet egyre jobban szarnak bele ebbe az egészbe, az elején volt pár játék, amibe volt lényeges eltérés, azt gondolták mostanra elég csak ugyanazt kiadni mind2 gépre.
A userekbe már berögzült, hogy a pro az akkor (annyival) szebb is. Ilyen placebo hatás szerűen....
Gyanítom most már csak annyi megy, hogy legyen 4k support azt szarok bele.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.29. 22:44:35
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
És a replay.
Verseny sport mod,idegen játékosokkal.
Volt magyarországon kb. 4 közösség ,na én az egyikben játszottam szervezett futamokon kb. 1 évig mentek olyan sorozatok hogy 4 db 16 fő-s szoba kellett hogy mindenki el tudjon indulni aki jelentkezett,többek között ezért sem lesz ennyire jól fogyó gt.
Egyébként tényleg nem szép, hogy dobálják rá a szar pontokat, mert nyilván a játék nem annyit ér, van benne munka, szép és amire csinálták tökéletes, DE, a játékos így tudja kifejezni a nem tetszését... nem szép módja, de ez is jelez valamit.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.10.29. 07:12:04
OK.
Nagyon nem mindegy, hogy milyen nevet adtak neki (az viszont tényleg mindegy mi, hogy hívjuk), mert ezzel is jelzik, hogy ez már egy másik irány. Noha nincs kizárva se egy GT 7, se egy GT 6 Remaster, de egyelőre a jövőről annyit tudni, hogy lesznek DLC-k, 500 feletti számú ótóka van beígérve, nem mintha a jelenlegiekkel probléma lenne. Világosan elmondták már a megjelenés előtt is, hogy a multi felé kacsingatnak inkább, nem véletlen a FIA-val történő megállapodás sem. Akit ezt meglepett, az nem tudom hol volt eddig. Pedig úgy tűnik a hangos kisebbséget csak meglepte, megértek nullákat tolni egy fényesre csiszolt PD játékra... teljesen komolyan vehetők tényleg ^^
Természetesen odamérheted bármelyik autós játékhoz, aztán reméljük belátod, hogy ez bár u.a. a műfaj, de egy másik csapásirány. A Street Rod óta, amúgy tényleg nem unjátok újra és újra u.a., hogy akkor kezdesz egy ronccsal, majd befejezed egy 1000 lóerős rakétával és te leszel a pályák ördöge? Hány ilyen játék volt eddig? A GT is ezt tolta eddig fullba... na de utána mégis mit csináltál benne? Nem a multiba akartál elmerülni? A GTS célja nem csak egyszerűen a multi nívójának emelése, hanem az e-sport vonal level sokba történő kapcsolása, ezért is a FIA támogatás, ezért is került bele a Sportmanship és Driver Rating. Különösen az első a lényeges, mert abból hamar kiderül mennyire vagy multiban sportember, vagy éppen egy 300-al másokat a falba küldő idióta.
Egyelőre én azt látom, hogy azok utálkoznak ellene látványosan, akik hát izé... mondjuk ki... YT-on "játszották".
Tessék itt a véleményem, én többet ehhez a témához, már senki számára nem tudok hozzátenni és nem is nagyon akarok, mert már eleget nyávogtunk itt GTS témában, a többiek már rohadtul unhatják.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.28. 22:22:51
szeretném, de borzalmas üzenet lenne. fm7 mellett amúgy is kevés jutna rá, nagyon rosszkor jelent VOLNA ez meg, még ha lett is volna benne szingli :) és őszintén szólva fogalmam sincs mivel múlatod az időd, hogy már 50 óra felett jársz benne.... azt hitten a multit nyomod.
"Te továbbra is GT 7-et akarsz, de ez nem a GT 7, hanem a GTS."
bár nem nekem írtad, de nem bíííírom ki ;) majdnem mindegy hogy hívjuk!
akkor nem lenne mindegy, ha be lett volna lengetve, hogy amúgy a gt7 is készül, de ez most egy multifókuszú gété.
ez A soronkövetkező GT, ergo odamérem az elődjeihez, a forzához, még a pcarshoz is és az én elvárásaim szerint mindtől messze elmarad. mondanám, hogy méltatlan a névhez, de manapság ezt csinálja mindenki, bejáratott IP-t formál másik játékká, rebootolja, stb.
tulajdonképpen örülhetünk, hogy nem Gran Turismo néven jött ;) (álá Need For Speed és Tomb Raider...)
Forza.
mert annyira jó volt? ;)
vagy mert annyira éhes volt a gétévásárló? ;)
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.10.28. 21:19:02
Forza.
- jók a rivjúk, hivatalosak és user beszámolók is
- az előző két rész óriási élmény volt, sztori, hangulat és játékmenet az old bloodban már szinte perfekt volt
- klasszik lineáris szingli játék, szeretném ha még lennének ilyenek és nem csak pubg-k, meg a sok openworld grindfeszt
- és mivel a ps4em hdmi kimenete szívat, ill. ezúttal a pécés port is rendben van, végül steamre vettem (ismerem magam, a ps4 korongot eladtam volna úgyis...)
Forza.
Lassan 50 óra beleröppent csak a nem létező single-be... biztos karit generálok, meg tolatva járok.
mr jamaucsi, ne kábítson már itt egy fórumtárs nikkje mögül! ;)
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.10.28. 20:55:16
Forza.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.10.28. 20:40:03
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.10.28. 19:37:50
Első 6 órában az első rész többet mutatott. Szerintem az ellenfeleket is túltolták itt rendesen. Néha feleslegesen sok jön és nem egyszer kell újból nekifutni. Persze folytatom majd de semmi kiemelkedőt nem látok.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Tökéletesen mutatja az alábbi link, a rengeteg tájékozatlan ember. Sorba tolták az alacsony pontokat, mert GT 7-et vártak. Na de ki ígért GT 7-et, amikor GT Sportot ígértek? Azt miért nem említik ez a szerencsétlenek, hogy kb. az egyetlen autósport játék FIA háttérrel? Meg, hogy a játékban nagyítóval kell bugokat, hibákat keresni, mert egy kerek egész cím?
Meta User Critic
A kritikusok és a játékosok egy része egyszerűen nem a játékot értékelte, hanem a saját be nem teljesült vágyainak adott hangot. Persze a változás mindig fáj valakiknek, ez már csak így megy.
Igen látjuk, hogy a casual réteg ignorálja a PC2-t, köszi, hogy nem nekem kellett kikeresni.
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
A Halloween miatt akciósan megvásárolható a Mortal Kombat XL.
Tudtok arról valamit, hogyha nekem megvan a Mortal Kombat X, és nem a Mortal Kombat X XL Pack-et veszem meg hozzá, hanem az XL játékot külön, az egyenértékű-e? (tehát az achivementek megmaradnak?)
Köszönöm szépen a segítséget!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Mellesleg két évente dobnak ki belőle egy címet, GT-ből meg örülhetünk ha egy db-ot kapunk egy gen alatt, de megnézzük, hogy a Gran Turismo 3 évében mennyi NFS-t adtak el PS-re?
Vagy ha totált akarsz nézni, akkor megszámoltam, 150millio példány az NFS széria, amiből 20 cím van és egy jó ideje már multiplatform. A GT-ből 75 millió fogyot 6 címmel és PS ONLY <#wow2>#wow2>. Mindenki azt vesz ki ebből amit akar :)
"In the first week of physical sales in the UK, Project CARS sold 63 percent of its total on the PlayStation 4 console, with 31 percent on the Xbox One and 6 percent on the PC."
Csak hogy lássuk mennyire jelentős platform az esetünkben...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.10.27. 18:26:15
Hány rész volt eddig? Kb. az összes Sony konzolra jött 1 vagy 2 rész. A legsikeresebb a GT3 volt 14.9 millával.
Akkor most add össze az NFS értékesítéseket is...
Amelyik "simcade" az meg kiszolgálhatja egyszerre 2 féle tök eltérő közönség igényét. Már pedig ez üzletileg se tűnik elítélendő lépésnek.
Szerinted melyik a jobban eladható? Egy arcade, simcade vagy egy hc sim. Há' evvan.
Viszont amit kapsz az a leg. Autókat a gyárakkal, versenycsapatokkal, mérnökökkel együtt modellezik ( egy db autót hosszú ideig!!! ), pályákat lézerrel minden milimétert. Folyamatos bajnonkságok, s egy szinten felül nem nehéz összefutni igazi versenyzőkkel mert tologatják, hisz ez AZ online szimulátor jelenleg a piacon. Nem mellesleges egy szinten felül, ha elég jó valaki pénzért is megy a dolog.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.27. 15:43:53
"Tudod, hogy hat egy Gran Turismo egy casualra, ha megtudja, hogy hát izé, az egy hc szimu? Visítva menekül. "
na most a dobozra konkrétan ráírták.. aztán úgy menekült mindenki, hogy közben a kasszánál hagyták a pénzüket.. de majd most nem fognak menekülni, mert majd multizhatnak orrba-szájba. ( és ugye ez a jövő, remélem jönnek majd a boost pack-ek is :D )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.27. 13:33:58