PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
na gratula 😄 csak sikerült
darkSectorxxx
Megvan a játék, elkaptam a gyilkost!!!!! 😊

Kurva jó ez a HIDDEN AGENDA.
Rendgeteg elágazás van a játékban....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.01. 20:28:36

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Myselor
detektívnek ne menj darky xdddd
Seth
Az elmúlt pár hónap azért elég jó volt, ahhoz képest ez rémgyenge

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Úgy mondanám, hogy normális. 😛

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Seth
Hát ez most elég gyenge felhozatal

TBTPumpa
Novemberi PS4 Plus tartalma:

Egy kis friss HZD DLC videó fejlesztői kommentárral:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.11.01. 19:02:40

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Ja hogy az ottani psplus az külön olcsóbb...akkor oké, én azt hittem a plus az nem régiófüggő és egy árban van.

Ha egy havi HKG plust veszel az 1200ft-ra jön ki, ha három havit veszel akkor 1000ft. Kis matekkal kijön, hogy ha nincs is PS+-od, és venned kell, akkor is megvan a játék 3100-3200ft-ból, ami a magyar árnak az 50%-a. Ha neked jó 6400ft-ért akkor annyiért veszed, aki meg akarja, megveszi féláron.
darkSectorxxx

darkSectorxxx
Most per pillanat, ha amugy is van plus-od, akkor magyarban 6400ft....
Kicsit olcsóbb valóban a HK, de kérdés hogy ennyit megér-e így. Azt a 2000ft-ot

darkSectorxxx
Hát inkább megvárom akkor azt az akciót, amiben ennyi lesz, mintsem ennyit mahinálni, amúgy nem tudom hogy lehet 3100, mikor 1 hó psn 2000ft vagy 2500, vagyis 3900 vagy 4400ft lenne akkor inkább.

Most nem emlékszem legutóbb mennyi volt akciósan, kb pár hete pont listáztam is, akkor volt akcióban...

Ha ps+ is kell venned egy hónapra, akkor kijön 3100ft-ra. Mennyi is szokott lenni akcióban nálunk vagy az usa store-on?
darkSectorxxx
Zsír.
Fast Travel nélkül?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.01. 12:37:26

darkSectorxxx
Ne értsd félre, de HK acc, és még vegyek is rá ps+ -t? Hogyne. 😄

wollnerd
Már találtam (véletlenül ennek a srácnak a videójában) is egy megoldást: Playseat Challenge. Ez tökéletes lesz sztem. 😊
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.11.01. 12:03:00

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

HKG storeban PS+-al az Assassin's Creed Ezio Collection 1900ft.
Sziasztok!

Youtube stream esetén, ha elindítom az adást, majd PC-n adom meg a stream címét, egy idő után -vagy valaminek a hatására- az lesz a cím amit a ps4-en írtam be. Ez miért van?
darkSectorxxx
Hoppá, elsőre elbuktam a nyomozást.
Holnap kezdhetek egy újat....rosszul döntöttem....a sorozatgyilkos megúszta. 😄 majd holnap elkapom...

Mielőtt valaki megvenné:
EGY FONTOS DOLOG VAN, NEM JÁTSZHATÓ A JÁTÉK SIMA KONTROLLERREL....KIZÁRÓLAG TELEFON VAGY TABLETTEL!

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Na most 2x el kellett olvasnom, mert azt hittem bait. De nem... nem bait. ^^

Te ténylég kipróbáltad, tolod és nem távolról utálod. Most olvastam IGN-en egy tesztet róla, na az a tag is kb. addig jutott el benne, hogy fékezni kell a célnál és odahazudta, hogy azért autót ad. Azt is odahazudta, hogy a multiban nincs szinte semmi. A szaGma ismét kitett magáért... egymást másolják fingtalanul, sok esetben alig ránézve a cuccra. Gyalázat.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.31. 21:20:48

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Pedig legalábbis remélem tőlem kvázi elvárható, hogy az explicit minőségi, és meghatározó címek mellé álljak. Ráadásul a GTSport úgyfest betlejesíti(heti), hogy a széles spektrumú, minőségi ótókázást ismét berobbantja a mainstream gémingbe, amire nagyon nagy szükség lenne. Mindösszesen annyi kell, hogy ne álljanak le a tartalomgyártással. Nincs azzal semmi baj, ha ez egy progressz eredménye. Kibaszottul szórakoztató az oda vezető út is. Legalábbis én szívesen veretek rajta napi szinten.
Nahát,ezt soha nem gondoltam volna hogy ilyet olvasok tőled,aki nem próbálja úgysem érti.
>Kormány term. top priority, de ki akarom próbálni előtte, azt próbálom egyelőre összehozni.

Abból instant vásárlás lesz. Nálam ez úgy ment, hogy kigyött a gts demo, elrohantam megvenni a fullt. Kijött a full elrohantam venni kormányt. Meglett a kormány, elrohantam megint egy pro-ért (eladtam valamikor, hónapokig be sem kapcsoltam, közben rámszáradt egy slim, azt megtartottam prüntyögni).
T150 pro lett belőle, a G29-ről lecsúsztam. Iszonyatos, agybaszóan gagyi szar őrült pénzért (ahogy gondolom a többi is), de elindul a GTS, mész vele pár kört, és soha többet nem akarsz semmi mást csinálni szabadidődben. De legalábbis ebből jó sokat. Bedarált totál a cucc.
Még azon törpölök, hogy a 27-es monitor helyett felpakolok az asztalra egy akkora tévét, hogy meglegyen a szélvédőméret 😊
Mostanában csak ez pörög nálam, meg gitár híró néha. Az is ilyen: még ma sem hiszem el, hogy ennyire szórakoztató tud lenni szaros plasztik bullshitgitárral egerészés (meg azt sem, hogy négyezerért nem elárazták).
wollnerd
Köszi a választ!
Nos, rég(ebb)en sokat játszottam az auto szimmes és versenyjátékokkal a PC-n, mindig is szerettem az ilyeneket, az első raceszim amit még annó a g25-sel nap mint nap játszottam az a Race 07 volt. Kipróbáltam már a rFactort (mod-okkal is) a Ricard Burst Rally-t is, Poject Cars-ot amikor kijött, Xbox 360-on sokat Forza-áztam a Wireless Wheel-lel.
Na már most PS4. ott újra érdekeltek a verseny játékok, különösen ott a PSVR! eszembe jutott a PC2 is! Szóval van választék. 😊 De viszont PSVR kompatibilis open world autós játék még nincs ugye?! :S (Szerettem a TDU-t, TDU2-őt és The Crew-et)

Ja és amit elfelejtettem hozzátenni(!!) A PS4 a nappaliban van, ahol van egy L-es kanapé egy fotel és egy több mint 20 éves fa kisasztal, nincsen normál magasságú asztal(félesség). Szóval Kormányállványokon is el kell gondolkodnom. Ami én csak találtam az interneten és magyar, az csak ez: LINK (ott van a Thrustmaster kormányokhoz való is.) De nekem ez a bolt nagyon idegen, nem is hallottam róla. Valakinek tapasztalat? Máshol lehet állványokat kapni egyáltalán, olyasmiféle helyeken mint a Konzolvilág, vagy 576??
Szerk: És kormányállvány segítségével irányítani egy kanapéba süppedve, nem egy "furcsa" 5let?
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.10.31. 20:21:59

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

darkSectorxxx
Akit érdekel egy kis mozi, a HIDDEN AGENDA, az tarton velem, elvileg izgis lesz. 😄

HIDDEN AGENDA - Part 1 - Halloween Stream 2017 ~20:15-kor indítok
Thriller/Krimi féleség....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.31. 20:08:37

n000rbi
Ezeket az új kocsikat hol kellene találnom?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
<3

darkSectorxxx

darkSectorxxx
Na ezt is PS-re kell venni. 😄
Aloy + mini watcher. 😄

1:40-től.....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.31. 17:45:06

darkSectorxxx
PS5-re BB remaszter. 😄

Tinman
Igen, fullra patchelt.

A frame pacing érdekes jelenség, kb. egy másik játékban se emlékszem annyira rá, mint a BB-ban. Szinte mindig 30 az a frém, csak képzelj el 2 futót, mind a kettő 400 méteren fut. Az egyik jól startol, tök egyenletesen végig tolja, de holt egyszerre ér be a célba azzal a másik futóval, aki szarul kezdett, meg a közepét is elcseszte, de mivel 1-1 szakaszon nagyobb sebességgel, fut 1-1 szakaszon meg kisebbel így mégis egyszerre lépik át a célt.

Na ez az-az össze vissza futó ott van a BB-ban és végül is 30 képkockát hoz egyetlen másodpercben, de mégis hibásan.

Az első 20 mp-en látszik a hiba még videón is... én nem 28-32 fps a fő gond, hanem a frame időzítése.

Így kellene ezt gyerekek:

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.31. 11:45:54

mucsácsó
ejj-ejj...értem... :\ hát sajnálnám komolyan, ha ilyen miatt kimaradna ez a remekmű 😄 komolyan, egyszerűen nem tudok hozzáfoghatót mondani, ami ennyire egyben lett volna játék... szerintem amúgy a Fromnál se gondolták volna anno, hogy ez ennyire be fog találni 😄

Amúgy ha nem is BB2 jönne, akkor is megnéznék valami soulslike-ot tőlük, csak elképzelni nem tudom milyen körítésben...talán még valami cyberpunk cucc jöhetne, vagy nem is tudom -- de szerintem nem ütne akkorát..
Seth
Amióta Tinman-nek van gépe, szerintem nem volt új patch, szóval naprakész. Ha volt is,az nem technológiai patch,hanem inkább játékbalansz.
Nem foglalkoznak már szerintem azzal a részével, pedig de jó is volna egy rendes Pro patch

mucsácsó
De most is még annyira gázos a szitu, így patchelve? Nemtom tényleg, én anno első héten toltam már megjelenéskor, akkor azért még volt 1-2 hely ahol fixen beakadt (pl Old Yharnam-nál mikor az első hídon mentem át, ott még a hang is beakadt és így sistergett 1-1 mp-re - de ezt most, hogy újra letoltam, nem tapasztaltam már...). Framepacing nekem nem szúrt szemet, de biztos botszemű vagyok 😄
Tinman
Rendi vagy... eskü, egyszer erőt veszek majd magamon és végigtolom, de csak úgy fog menni, mint a Mirror's Edge X360-on. Tudom, tudom... de arra volt anno olcsó, azért ott toltam végig. Ott a harsány színek, a low, meg-megcsukló frame miatt rendes simulation sickness gondom lett. Nem akartam elhinni. Abbahagytam. 1 óra múlva jól voltam. Visszatertem, egyre rosszabbul voltam... hideg verejtékezés, enyhe szédülés, zavartság érzés, gyomoridegesség, gyengeség érzés. Abbahagytam. Toltam mást, elmúlt. Másnap visszatértem. Megint jelentkezett. Végül ilyen fél órás etapokban kínkeservvel vittem végig.

2 játék csinált ki. A leggyorsabban a Mirorr's Edge X360-on, de jóval korábban meg a Descent. Azt hittem ezzel kb. vége is a sornak, de akkor jött a Bloodborne, amit rohadtul vártam.

Abban a frame pacing, amit te is említettél, a low frame (nekem a 30 low), és a kromatikus aberráció együtt egész más jelenséget idéztek elő. Nem kellett sok hozzá, de villámgyorsan elkezdett fáradni a szemem, ha bármi mást csináltam 30-60 perc alatt elmúlt. Minél tovább toltam, annál inkább csak pislogtam, mint hal a szatyorban. Nehezen tudom leírni, de mintha az idegrendszeremre hatna, feszült leszek tőle, a fejem jobb oldalán enyhe feszítő érzés érzek belül, a szemeim halálba dörzsölöm és persze a gyomrom is befeszül és egyre rosszabb és rosszabb. Nem tudom pontosan mi ez, de rettenetesen megzavar.

És ahogy mondtam ott egy 60 frame-es GTS, vagy egy 60 frame-es Knack 2 és ha kell megszakítás nélkül vigyorogva játszok 5-6 órát egybe (megtörtént), de menne tovább is, csak az éhség, meg a folyóügyek :-)

A 30 frame-el se szokott gondom lenni, ha nincs frame pacing probléma, meg blur, meg CA. Ha van, akkor köthetem fel a gatyát. Anno a Fable 1 volt PC-n olyan blur-al megáldva amit nem lehetett kilőni... gondolom most már régóta lehet, de akkor még tuti nem. Na az is felspanoltam az idegrendszerem rendesen és akkor még akkora n00b voltam, hogy nem értettem mi a baj.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.31. 11:08:48

Tinman
Oh igen... a Surge. Sajna arra nekem még nem telt, de eléggé érdekel.

A kromatikus aberráció egy nem kívánt jelenség, egy hiba! Erre mit csinálnak a játékiparban? Beteszik mint effekt! Nóóóómálisak'? ^^

A profi, de az amatőr fotózásban is mindent megtesznek azért a fotósok, hogy ez az undorító hiba ne jelentkezzen, a From szerint ettől szebb(?), jobb(?) lesz a játék.

Nyilván velem vannak komoly bajok, de én ezt képtelen vagyok felfogni.

Legyen BB, de könyörgöm legyen ott az optionsban a blur off és CA off opció. :-(

n000rbi
Engem pl. a framepacing bajok jobban zavartak benne, mint a CA. Én sajnálom Tinman-t, mert emiatt az egyik legjobb hangulatú from játékot skippeli 😞

mucsácsó
The Surge esetleg, de említésre se méltó... 😄 amúgy nemtom, biztos én vagyok igénytelen, de nekem bejött BB-ben ez a túltolt chromatic aberration 😄 persze nem vagyunk egyformák...
én nagyon bízom a BB2-ben, mégha anno azt is nyilatkozták, hogy nem lesz - szerintem 99%, hogy lesz, ekkora fejőstehenet nem hagyhatnak ki a SONY-nál sem. Másrészt meg ugye E3-előtt volt az a pletyi, hogy reditten az Ori egyik fejlesztője _ÁLLÍTÓLAG_ tud róla, hogy fejlesztés alatt áll...bízom benne, hogy igaz...ráadásul a Fromnál jelenleg 3 futó projekt van, ebből 2 elvileg dark-fantasy... szóval IDEVELE!
Tinman
Egyetértünk.

Csak ebben a kategóriában nem is nagyon akad más. A nyomi Lords of The Fallen van, meg a Nioh, ami viszont jó. Van más?

Vakok között ugye könnyű...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.31. 10:25:24

spybot919
Demon's Souls numberone.

Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.

Kandurex
Nekem a Das1 óta egyik rész sem jött be igazán. A sok hülyítés, puhítás, butítás nem tett jót nekik.

DE,

....még mindig sokkal több, mint bármelyik más a kategóriájában, csak már nem classic szint.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.10.31. 10:15:48

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tinman
Tegnap nem léptem be, majd ma ránézek, thx!

Na már jött is új verda azthiszem kettő.
Tinman
Jövőre várható... sajna nekem a 3. rész nem igazán jött be.

Kandurex
Lesz das3 walkthrough?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tinman
Rettentő módon szélsőségeket írsz. Mondjuk kb. úgy, mint aki YT-on látottak alapján nyilatkozik.

1. 50 órás tutorial? Te sem gondolhatod komolyan. Főleg, hogy abs. van progress a játékban, csak másképp.
2. A fékezz le aranyért, az konkrétan KETTŐ pálya. Tehát ha adott egy 100 emberből álló közösség, ahol van 2 db. indiai, akkor rendre elkurjantod magad, hogy eleged van ebből az ázsiai tömegből? Mert ez dettó u.a. a marhaság.

Mert a GT 5-6-ban nem u.e. a "vicc" volt amiről írsz a circuit kapcsán? Ja de. A mission módba meg ott vannak a gépi ellenfelek, pont, mint a korábbi részekben. U.a. csinálod mint korábban, ugyan úgy kapod érte a casht, a kocsikat, csak a körítés, meg az elnevezés más. Nektek tényleg az kéne, hogy a startnál Vin Dízel arcába nyomja a 180-as topmodell a dekoltázsát, majd padlógázzal átvágnak a vasúti síneken miközben a kocsiról már lepotyogott piros neon? Ilyen karrier kéne? Írjak ilyen mélyen szántó sztorit? 2 perc...

"kb 3-400 autó és még vagy 15 pálya azért elkelne bele. mármint 15 helyszín + variációk. hja és a rendes karrier, ahol ezeket használhatom is rendesen 😉))"

A további autókat DLC formájában kapod, egészen fel az 500+-os számig... ez nem láttad YT-on? Bár nem volt még szó róla, de gyanítom lesz vele együtt pálya DLC is. Amúgy miért nem elég a jelenlegi pálya szám? Mind betéve tudod már? Meglepne. A karrier meg majd lesz a köv. GT-ben, vagy nem, ha az új irány mégis csak több játékost fog hosszútávra a játékhoz kötni.

"bénázok, mások is bénáznak, direkt belémjönnek"

Kulcsmondat. Ha itt beléd jönnek, vagy másba beleszállsz az senkinek nem lesz jó. Mi lesz a következménye? Hát egyre kevésbé fogsz a másikba belerongyolni és vica versa. A Sportmanship és Driver rating bevezetése must have, hogy az egész multi téma komolyan vehető legyen.

"ha kevesebb erőforrás ment volna el a sallangra"

Amit te sallangnak érzel, az az összképet emeli. Az ördög a részletekben bújik meg... itt nem műanyag feelingűek a verdák, igaz kevesebb is van belőle. Ha ennek ez az ára, áldásom reá.

Attól nem hiszem, hogy tartanod kéne, hogy a GTS multi kihal... az e-sport irány, a normális értékelési rendszer és a FIA ráhatás miatt kb. az egyetlen autós multi amit komolyan lehet venni!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.31. 07:04:48

Tinman
A chromatic aberration és a frame pacing együtt. Konkrétan azt érzem, hogy egy szellemképes, torz valami remeg előttem all-time. Egy 60 frémes GTS-t szó szerint ínhüvelygyulladásig nézek, még csak szárazabb se lesz a szemem. Bloodborne? Fél óra elég, hogy megérkezzenek az első tünetek.

Fura, hogy nem hallottál róla, mert még petíciót is kezdeményeztek, hogy a From tegyen ez ellen a kínlódás ellen valamit. Nyilván tettek. Persze. Kb. 1 kapcsoló lett volna a CA kivétele. Egy.

Ja... ne vegyek jelenlegi technós VR-t, arra már én is rájöttem.

Már megbocsássatok, de ez mi? Sértés? Még annak is undorító.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.31. 06:45:12