PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
4K 5 megabiten?
Az csodálatos lehet... 😄

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
Az valóban zizis, de a 4k nem az
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.11.20. 20:26:19

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Én sajnos nem tudtam kipróbálni megfelelő eszközök híján a 4K-jukat, de az 1080p-jük kanyarban nincs a Blu-rayhez képest.
TDC Geronimo
Jó ez megint olyan mint a kamu HDR. Értem én, hogy nem valódi 4k, de ettől függetlenül eszméletlen jól néz ki. Akkor maradjunk annyiban, hogy jobb, mint a full hd tartalom...

arty
1.) a netflix 4k-jánál sokszor jobb egy sima bluray
2.) a legtöbb 2017es film is 2k-ban masterelődik, kicsi az esély, h valaki idén VALÓDI 4k tartalomba fusson bele... (hacsak nem jár utána)

szóval én gyanítom h csak szerelmes vagy a tévédbe 😄

Forza.

arty
ez így nem igaz 😊
általában még vezet a fizikai, legalábbis ahonnan vannak számok... (destiny2 kapcsán olvastam h ott már átbillent a mérleg 😞 )

Forza.

arty
nem fogy jol az sw játékuk? 😉
vagy mi a mérce? h neked tetszik-e?

és igen, arra gondoltam h egy usa/ea hátrányból indul, mert multi, mert drága.
és mert mások a célok... (ők nem lennének elégedettek a w3 számaival, az tuti 😊 )

Forza.

TDC Geronimo
Biztos, mindenesetre marha jól néz ki és nem artifactos.

n000rbi
A netflixes 4k állítólag nagyon alacsony bitrátájú, szerintem ezért lehetséges.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Kipróbáltam 4k netflixet is. Azt hittem a fos 5 megás netemmel esélytelen, de csodák csodájára megy. Én nem tudom hogy tömörítik már ezeket, de bokalefosós minőségben jön akadás nélkül 5 megás neten a 4k tartalom. Elég arcpirító a változás az előző 1080p tvmhez képest pedig az se volt szar kategóriás.

Nagyon maximum padavan.
darkSectorxxx

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Egy sima alap fos autós játék Need For Speed Payback ===== 22500ft!

Sokkal több? A Destiny 2-ből több ment el digitálisan, mint dobozosan, de nem sokkal, és sokan anomáliának tekintik, mert eddig AAA fronton konzolon ez nem volt jellemző. A semmit sem jelent ennek fényében óriási túlzás.

A 61%-os esés egy 2 - és nem 5 - évvel ezelőtti előzményhez képest túl nagynak tűnik ahhoz, hogy az eggyel kevesebb rendelkezésre álló nap és a digitális előretörés megmagyarázza, inkább csak kozmetikázni lehet.

Mellesleg a tavalyi Battlefield 1-nél is 50%-kal gyengébben nyitott.
Így igaz, de a "semmit sem jelent" azért erős túlzás, hisz tükre az eladásoknak, ráadásul jobban reprezentálja a hűséget. Nem véletlenül erre fókuszálnak a marketingesek.
TDC Geronimo
fizikai kiadás. Sokkal több a digitális eladás ma már, mint a fizikai. Szóval semmit nem jelent

Nem rossz az sztem, habár én nem is találkozom vele olyan sűrűn, hisz kevesebb ilyen játékkal játszom. De még mindig jobb, mint speckó kombóķat csontig betanulni, nem is nagyon szabadna ezt tovább variálni. Egy Mortal Kombatnál még megértem, hisz ott csak a bunyó van, de azt meg is hagynám azoknak, akik csak erre vágynak!
darkSectorxxx
Hát én úgy gondolom a régi ac-k még butábbak is voltak a mostani war-tól, mert a war-nál vannak olyan ellenfelek stb ahol több gomb, mozdulat van.

De ez sokkal jobb, és ezt a ds féle koppintásnak köszönheti. Egyelőre attól jobbat még nem találtak ki, annyira látszik , hogy még a parry is van, ami baromi jo dolog.....

Kongy
AC-nek az Origins-ig nagyon is hasonló harcrendszere volt, mint a Shadow of War-nak, vagy a Batman játékoknak. És nagyon jó, hogy most nem ez a harcrendszer van.. Shadow of War-tól is többek között emiatt kaptam agyfaszt, annyira lerágott csont ez a harcrendszer már, iszonyat unalmas, elcsépelt, ezerszer látott.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Muhahahahaha!
Jó gagyi lett a BF2 startja!!!
Végre a vásárlóknak is kinyílt a szemük!
darkSectorxxx
100-at látsz, csak utána lesz belőle 120%.

darkSectorxxx
Ez igaz...nem 1 dlc lesz, csak kérdés mennyit tesz az alaphoz. 😊
Nem mintha az alap rövid lenne.

Tinman
W r different.

Engem frusztrál, ha valamilyen játékba elmerülök, akkor a full tartalom helyett csak a 80%-át láthatom, mert majd jön valamikor hozzá még sztori mód. Én ezt kiszúrásnak érzem, de egyúttal azt is érzem, hogy elesnek a pénzemtől, mert hajlandó lennék magasabb áron vásárolni elég hamar, ha 100%-ra tudom, hogy nem lesz hozzá további tartalmi DLC. De mivel ebben az esetben is lesz, így látok egy játékot, ami számomra még nem teljes. Kár.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.11.20. 14:37:12

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ha lesz SP, az garantáltan több tartalmat jelent még, nem csak 1-2-t mutató. Majd egyben...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Szólj, ha kell átadom az irányítást a játékba, próbáld ki magad, egy szavadba kerül és akkor meglátod. 😊
Ezt többször említettem már.
Bárkinek shared play-ben ami van játékom játszhat vele kipróbálhatja megvásárlás előtt, ha szeretné.
Ha érdekel, akkor szólj....

darkSectorxxx
Az ugri-bugri még most is fos, de a harc jó.

darkSectorxxx
Határozottam, qrvára nem....

Bocs hogy ezt mondom, de soha.
ACO harcrendszere kb 1000000 összetettebb, jobb mint a war-é.
Régen lehet buta volt, most viszont öröm lopakodni és harcolni benne. 😊
(legalábbis szerintem)
Határozottan úgy érzem, hogy jobb az ACO-ban, a régi részek télleg fosok voltak, de most nagyon adja szerintem.
Én ez miatt vettem meg elsősorban és játszom még mindig.

Bár enek ellenére még te vagy más érezheti másképpen, de fejlődés az van, és nagyon jó irányba. Hálisten az animációs hibák itt nincsenek már.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.20. 14:20:33

Rage47
játszok a Shadow of Warral, még mindig nagyon tetszik ez a batmanes harcrendszer, animációk, gördülékenység, jó lenne már egy AC is ilyennel, akkor megvettem volna az ACO-t is...
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.11.20. 13:53:39
darkSectorxxx
Ja, oké, csak most amiket beszéltünk, azt hittem csak tippegetés, nem tudtam erről. 😊
De gondolom +10-15 óra content lesz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.20. 13:48:30

Jah. Ez eddig se volt titok. Van Season Pass. Sőt azt is megosztotta az Ubisoft, h pontosan mik lesznek benne és mikor jelennek meg a DLC-k.
darkSectorxxx
Ma kaptam emailt......<#banplz><#banplz><#banplz>

"Extend your experience with the Season Pass"

"• The Curse of the Pharaohs: Confront undead pharaohs and mythic monsters. This new enemies will put Bayek to a most perilous task.

• The Hidden Ones: Continue your adventure with Bayek, years after the end of Origins’ story. You will have access to the most upgraded weapons and outfits."

darkSectorxxx
Ebből látszik, hogy FS játék.
Minden embernek méás az ami elsőre, easy, és a pokol... 😊

TDC Geronimo
Amúgy ezt a checkerboard renderinget nem tudom miért nem használják mindenhol. Horizonnak brutális képminősége van.

TDC Geronimo
elsőre meglett <#banplz>

Rage47
nekem is az volt a mérföldkő, utána uncsi volt már, tudtam, mire számítsak 😄
a DMC4 bossai jobban megfogtak, rájöttem, hogy jobban bírom az olyan boss fightokat, ahol több a sztori, dumálnak egymással a szereplők, többfajta interakció, animáció van - Bloodborne-ban annyi volt, hogy dodge-oltam aztán ütöttem, kész.
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.11.20. 13:24:21
Tatyla
Nekem a 350 a plafon nincs és nem is akarok többet szánni rá

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

darkSectorxxx
Én nekem az volt a legjobb élmény mikor elmagyarázták, hogy hogyan kéne eleve játszanom. <#nevetes1>

Kandurex
Igen? Én ott unatkozva rágóztam.

Straved...na azon szoptam, mint a torkosborz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

GOTY
Hát én sosem fogom elfelejteni, amikor először levágtam Cleric Beastet. Nekem az volt az első From-játékom. Kalapált a szívem, remegett kezem lában az adrenalinfröccstől, fel se fogtam, hogy levágtam, és csak kiabáltam magamnak, hogy sikerült, sikerült.

Istenkirály érzés volt!

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

Moby
Ráadásul a teljes áru AAA+ játékok kockázatosak, és nehezen kezelhetőek. Ezek a féláras féljátékok rugalmasabbak, és kísérletezőbbek. A nóti sem mert elsőre teljesben olyan unchartedet kiadni, amiben nincs Drake. Pedig rohadtjól működik, és remélem lesz erre lég feedback is.
Nem kezelhető ma már ennyire tömbösítve a játékipar. Teljesen normális, hogy keresi azokat a modelleket, amik valamiféle kiutat jelentenek a főleg financiális eredetű problémákból.

Moby
Igen, de az engem bevallom szórakoztat. Engem a játékokban főleg maga a progressz szórakoztat. Amíg érzem, hogy én is fejlődök, adoptálok dolgokat, halad valamerre az egész. A készbe beleülni snassz. Szerintem érted mire gondolok. Többeknek itt is, máshol is fogtam a kezét az első souls lépéseknél. Szinte minden alkalommal, amikor látok valakit túljutni az első bosson ugyanaz jut eszembe: bárcsak újra átélhetném azt a pillanatot!. Ráadásul amikor újra beleállok valamibe, szinte mindig találok valamit újat. Elkezdtem az ACO-t ps4-en, eladtam a lemezest, megvettem X-re digitbe. Ott már kicsit máshogy álltam bele. Nekem ez a műfaj (dlc, kieg,stb) ha jól van megcsinálva, _nekem_ bejön. És még az sem zavar, ha sok pénz keresnek vele. Keressenek. Működjön jól, adjon eleget, legyen jól árazva, legyen érdemes beleállni. Ha ez megvan, tőlem jöhet bármikor.

darkSectorxxx
Szerintem is lesz.
Hozizon is kapott..... 😄

darkSectorxxx
Nehéz lesz vitatkozni ezzel az állítással, először azt hittem hibás a monitorom, de nem 😄

Tinman
Igen, de az a gond, hogy utána megint bele kell szokni. Mert újrajátszani senkinek nincs ideje a DLC-k miatt.

W3 esetében sok helyen expansion-nak mondták, érthető okból, mert tényleg annyi tartalmat adott hozzá. Jó ritka az ilyen.

Moby
Várni ezt lehet a többitől is. Sőt, ezt is kell, és ha nem ezt adja, akkor nem kell megvenni.

mucsácsó
No igen, de kb így ennyi is volt a létező összes DLC (sőt, inkább nevezzük kiegészítőnek régi szóval 😛), ami értelmesnek nevezhető... :\
jah meg a Bloodborne DLC, az még az jáú vót. (meg gyanítom a DS3 2 DLC-je se lett annyira rossz).

De ez megint olyan, hogy CDPR + Nóti meg From... többitől bandától aligha kéne hasonló kontentet várni, hasonló ár-érték arányban... 😞
Ha ez lenne a DLC-nívó, akkor még venném is őket örömmel - csak kurvára messze állunk attól, hogy ezt lehessen az átlagnak nevezni...

De egyébként igen, W3 DLC-k konkrétan bőven külön játékot tesznek ki...
Moby
Én ezektől nem félek. Vagy lópáncél és leszarom, vagy tartalom, és akkor olcsón kapok még kicsi folytatást. Árazásban és tartalomban, önállóságban, a witcher3 dlc modellje rohadtjó volt. Mindkét dlc simán megállná a helyét önálló játékként is. Vagy ott a Lost Legacy. Ugyanez, csak ott tényleg önállóként adták ki. Ez is élhető teljesen.

Tinman
Egyetértek, nem kell DLC, bár soha ne lenne 1 sem, de félek lesz.

Moby
Van ebben annyi tartalom, nem kell ehhez még dlc is, csak tartson ki a lendület az alapjáték végéig. DLC majd jó lesz egyszer később, lesz miért elővenni megint kispénzért.