PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
A Battlezone-nál volt egy kis diszkomfort érzés az oldalirányú mozgásoknál, azt nem is erőltettem. Mivel a mellékelt demólemez nem működik (lol), ezért egyből a GT-vel kezdtem. Először csak a showroom, majd óvatosan a verseny.

Más: melyik fejhallgató ez pontosan, amiről beszéltek? Ha a Gold wireless nem fér el, akkor ez hogy? A fülemnél nincs annyi hely, hogy körbefoghassa egy fejhallgató.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

GOTY
Igen is meg nem is. A tranzakcióddal visszaigazolod az ubisoftnak a rendszer llétjogosultságát. Tudo, ahogy azt is mondják, hogy ne etesd a trollt.

Te most teletömted a pofáját.

Nem az a kérdés, hogy jogod van-e, mert nyilván mindenki arra költ, amire akar, de bakker, ne vegyünk már játékba egy kurva lovat, pláne ne 1300 forintért. Mert ha 40 forint lenne, azt mondom, oklé.

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

GOTY
Ezt én sem értem, nekem is elfér rendesen. Húzd ki teljesen, és kényelmesen felteszed.

GOTY
És enyhébb rosszullét? 😊

darkSectorxxx
Nekem bejön a szörös kis dög stílusra, csak hát a tartalom. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Kandurex
A Ninja Motkány? Kicsit beteg, de van benne valami.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Ha már Sandbox, egy játék, amitől félek, hogy kivtel lesz a sandbox-ok között!!!
2 fontos dolog számít majd, a harc-gameplay, és a titkos felfedeznivalók.....

Az RDR2 mellett, ami meg tökmindegy milyen lesz, 0day

Címet nem írok, mindenki tudja a képekről, melyik játék ez.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.29. 07:21:33

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ez ugye Horizon copy skill? 😄

darkSectorxxx
Miért is húztak le?
Ezt fejtsd majd ki nekem. 😊

Van egy termék, 1300ft.
Opcionális, megveszed vagy nem.
Nekem kellett, átgondoltam, megér ennyit.

Kb 130k-ért vett ismerősöm egy játékból egy szobrot.
Megérte?
Nem, nekem kurvára nem, mert nem érdekel a szobor.

Vettem 42k-ért egy ritka gázos airsoft fegyót, lehúzás? Hogyne, ha a te gondolatod szerint nézzük.

Megvettem 6600ft-ért az alapjátékot?
lehúzás? Igen LEHÚZTAM őket, ég is a pofám. 😊

Tikal
bocs, de 1300ért lehúztak, mondhatsz akármit, ha tudatában vagy ha nem... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Hát figy, én annak tudatában vettem mindig mindent, hogy ez plusz lóvé, és én akartam megvenni, mert tudom hogy ez zsebre megy, és erre nem sajnálom.
Egy xyz játékban ezt nem vettem volna meg, hiába néz ki jól, ha nem használom. 😊

Még kb 50-100 órát fogok lovagolni ezzel, ennyit megér. 😊

Tikal
"Nem is, ez a saját akaratomon múlik, nem ők húztak le." 😄DD

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Pózólj sassal! 😄

darkSectorxxx
Nem, ez nem igaz.

Utálom az unalmas sandboxokat, valóban (Kivéve amiket imádok mert nem unalmasak RDR meg ez pl)
Nagyon kevés Sandbox játék van ami tetszik, AC 2 pl....
De ezeket mondtam.

Azt most utólag tudtam meg, hogy Helix-et lehet a játékban is szerezni....ez valóban az én fgyelmetlenségem.
Soha nem állítottam, hogy nem vettem itemeket, max ritkán.
Szóval nem hazudtam semmiben.

Én Sandbox-ban azokat utálom, ami unalmas, és amit pl sokszor single kampányból csinálnak.
Metal Gear Solid. 😊

Moby
Azért egy taccsot dobhattál volna, hamár annyit emlegetted! <#banplz>

/azé jó látni, hogy a ps4 topikban a psvr az új ps4! 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.11.28. 23:25:12

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
EA’s day of reckoning is here after ‘Star Wars’ game uproar, $3 billion in stock value wiped out (via CNBC)

EA iszonyat nagyot bukott ezzel a BF2vel. Mondanám, hogy remélem ez észhez téríti őket, de nemhinném. Mindenesetre öröm látni, hogy mostanában ezekből a dolgokból elég nagy balhék kerekednek. Itt van a Destiny 2es balhé is most bungieval. Ideje a változásnak
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.11.28. 23:11:59

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo

balee4
Köszi, már sikerült. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

yesname
Hát Dark. Nem túl régen a hosszas eszmefuttatásod, hogy utálod az open world játékokat és semmi értelmét nem látod. Hosszasan foagdokozl utána, hogy te aztán semmiért nem fogsz fizetni, mert anélkül is megkapod a játékban ami kell.
Nem sokkal később leírod, hogy a Horizon mellé ez is felkerül a top tízbe a polcra és most még ez is...
A pokol tűzén fogsz elégni. De semmi gond mi jobban ismerünk, mint Te magadat. Látod-látod. 😄
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.11.28. 22:29:39

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

darkSectorxxx
<#eljen>

n000rbi
Nos, csak a Playstation VR Worlds menüjében elvoltam vagy fél órát. A GT Sporttól beszartam, hamarosan szerintem megveszem a Dirt Rally VR kieget. Persze van, ami pixeles, meg nem is tudom úgy rátolni a fejemre, hogy jobb és bal oldalon ne legyen feketeség, de akkor is: nem lehet elmondani mit nyújt.
Ja és semmi durva rosszullét, aminek örülök 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

darkSectorxxx
dat háttérkép? 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

darkSectorxxx
Nem is, ez a saját akaratomon múlik, nem ők húztak le.
Én saját akaratomból fizettem a lóért, ez így van. Hogy 5 dollárból mit kezdhetnek?
Az Ubisoft?

Hát ha még egy ilyen kibaszott jó AC-t dobnak össze, akkor veszek még 5 lovat hirtelen.

Ez ha költök itemekre, nem random játékokban szokott lenni, ez kicsit a játéknak is szólt! 😊

Tikal
most miért basztatjátok, ma már nem élnek meg a kiadók ha csak 70euroért árulnak egy játékot, kell a microtranzakció meg a lootbox és az ilyen játékosoknak mint darky köszönhetjük hogy van még gaming, nélkülük már becsődölt volna az UBI meg az EA is 😊

viccet félretéve, ha neki megért ennyit a lópáncél, akkor miért ne, ez pont az a fajta dolog, ami senki játékát nem befolyásolja, nem darky? Szóval ne mentegetőzz....egyébként is teljesen korrektül van beárazva, nem akarnak ők senkit se lehúzni 😊

darkSectorxxx
<#nyes>

sokat fejlödött am a zipar! mostmar lovat is adnak a pancelja melle. lol 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Nem, ez sajna csak Helix. 😊

Amúgy meg Ubinak legyen mentség, ez nem paytowin, és vannak FREE cuccok is bőven az UBISOFT CLUB-ban.
Ezekhez mindig jön ha jól értelmeztem új tárgy, a community, vagyis az ACO játékosok együttműködése, vagy eredménye képpen....
Csak nekem ez a ló meg az az outfit nagyon nagyon begyün.
Hát tény hogy a játék árának nagy része, mert a full game olcsó volt, és a lovat sem pack-ban sem akcióban, sem felesbe vettem. De pont az olcsó alapjáték miatt fér bele nekem 1-2 badass cucc, meg hát 100 órákat fogok játszani még ezzel a lóval. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ubisoft aranyérme rendszer nagyon zsír!!! másnéven, acsipontok....
Más játékban szerzett pénzérmék ebben a játékban is elkölthetők!!!! a megszerzett jutalom creditek más játékokban is ugyanúgy jók!!! Ez nagyon zsír, mondjuk én a Far Cry-ban ha szerzek 100 U pénzt, itt elkölthetem itemekre, ha a FCban nem érdekel semmi.
Ezt imádom. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.28. 20:50:44

Azért az valahol nagyon adja hogy pont a lópáncél húzott be, bezárva ezzel a kört amit az Oblivion nyitott 10 éve 😊 De legalább nem vizet prédikálsz, simán behúztad a játék árának 20%-áért az egyszem itemet. Gondololom ez ilyen buy only volt, nem lehetett kigrindolni ha beleraksz még 70 órát?

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

darkSectorxxx
Tudom, de van néhány játék, ami leköt, és ha van badass cucc, akkor elcsábulok. <#banplz>
De persze itt 2 cucc kell csak, ez a ló, meg az a fekete ruha....

Csak 1300 ft volt a LÓ. <#whatever>

MÉG ez a OUTFIT kellene külön!!!

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.28. 20:22:12

Kandurex
Beteg vagy.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Persze tudom, ezért mondtam, hogy eladtam a lelkem. 😊
Nem probléma a saját szemszögemből, mert a játék csak 6600ft-ba került nekem. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.28. 20:18:48

TDC Geronimo
Elég ha egyszer egyszer veszel. Ezért van és lesz továbbra is ilyen a játékokban

darkSectorxxx
Valóban, én bevallom, néha szoktam, ritkán, de szoktam.
Legutóbb azt hiszem talán a Resident Evil-hez vettem valamit.

Ez van, én vállalom ezt, igaz nem vásárolok halomra, ez a ló volt kibaszott szép nekem, meg a másik pack-ból kellett volna az a OUTFIT, de azt majd ráér egyszer később külön, más amúgy sem érdekel. 😊

darkSectorxxx
Fontos infó:

Ha az Assassins Creed Origins-ben egy PACK-ból 1 darab elemet külön megveszel, utána nem lehet már PACK-ban megvenni ugyanaz!!! Vagyis a maradék elemeket is már csak egyesével engedi megvenni!!!

TDC Geronimo
Na itt kezdődnek a problémák 😞

Bármennyire is jól néz ki én egy fillért nem költök ilyenre

darkSectorxxx
A másik 1500 Helix-es pack-ból még szerencsém, hogy azt a kibaszott epic outfit-et nem lehet külön megvenni, mert azt is berántom 500 Helix-ért akkor.
De azt is megveszem, csak majd legyen pack akció....nagyon tetszik...a tüzes ló annyira nem. 😄

darkSectorxxx
Nem, sajna nem tudtam mi az. Ellenben az ACO-ban költöttem. 😄
A jó kurva életbe!

Vettem egy tetves kibaszott geci lovat!
Szó szerint nyerített, hogy: "dark gazdám, vegyél meg, dárk gazdám, vegyél meg....." 😄

A pokol legmélyebb bugyrában fogok tengődni ezért....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.11.28. 20:00:02

mi törtent? vettel egy eves Brazzers elöfizut? sztem az nagyon menö 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Kész vége! KÖVEZZETEK MEG!
Eladtam kilóra magam az ördögnek!

Microtranzakció megmérgezett..... 😄

Moby
Nem fér el?? Én nem tudom feltenni úgy, hogy ne férjen el 😊
Kihúztad teljesen?

balee4
Moby: hogyan használod a HyperX-et VR-ral? Úgy értem, milyen pozícióban van a fejeden? Egyszerűen nem jövök rá, hogyan kéne használni. 😄 Normál pozícióban nem fér a VR-tól, ha meg leengedem a pántját, lecsúszik a fejemről.
Utoljára szerkesztette: balee4, 2017.11.28. 19:33:36

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

darkSectorxxx
ACO kérds:

40-es szint felett is lehet gyűjteni ability pontokat?

darkSectorxxx
Igen, durva eladások, és hallottam, az Occolus meg HTC is nem gyengén lett olcsóbb.
Kár hogy ezekhez egy jó pc is kell.

darkSectorxxx
😊
ja elhiszem.

Moby
Hopszika

Kongy
Na, igen, ezt megértem, és nem is kritizálom emiatt, csak ez az egy szöveg... egyszerűen 10-szer hallom fél óra alatt egy városon belül.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Tuti nem mindig minden duma tér el, kibebaszott nagy vilg van benne rengeteg npc, és egyfolytában nem mondhat újat. 😄

Én masszívan tolom, ha a ~70 óra masszívat jelent. 😊

Kongy
Srácok, aki masszívan tolja az AC: Origins-t: titeket nem csesznek fel az ismétlődő NPC dialógusok? Bármelyik városban vagyok, van egy szöveg, amit állandóan ismételgetnek. Nem biztos, hogy ezt mondja, de én úgy értem, hogy "Fine decision Gareth" 😄D És ezt vagy 20-szor hallom pl egy küldetés alatt, ahogy megyek végig a városon. Kicsit idegesítő. Utána néztem külföldi fórumokon, és másoknál is van ilyen.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
😛
hát lassan igény lesz rá, gondold el, nem lenne több sírás, lenne opcio 60 fps-hez és 30-hoz is....világbéke lenne.
Én szeretnék ilyen opciokat.
Én inkább maxon megyek 30-al másiok meg leveszik azt megvan a 60fps, tökéletes megoldás.

Seth
Micsoda grafikai beállítások vannak Star Ocean 4 Remasterben. Mi ez , PC? 😄
Sima gépen is,csak a felbontást itt nyilván nem engedik 1080 fölé

PSN ID.: Beegabor