PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Épp akartam kérdezni, hogy honnan lehet letölteni 😄
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.12.12. 19:10:57

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Most nézem ez a way out csak 9k lesz és elég egyet venni az online coophoz is 😮

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
Na ez tök jó, csak nincs itt a storeban.

Adversus solem ne loquitor

AntiHero
Meg USA Storen sok vr játék akciós most. 😊

PS VR WOLD 7$
Farpoint 30$
Solus Project 8$
Drive Club VR 7$

stb..stb..
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.12.12. 18:11:44

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Moby
Jóhogy! Köszhogyszósz! 😄

TDC Geronimo
Moby megnézed? 😄

If you're brave enough to face the Demogorgon, now's your chance. #StrangerThings The VR Experience launches today for #PlayStationVR.

TDC Geronimo
Múltkor írtam. 50-60% kb kész, E3on gameplay. Megjelenés ebből saccolva 2019 május környéke

TDC Geronimo
videón nincs szinkronban csak. Élő volt

n000rbi
Láttam pár napja, de valami sántít ezzel. A hang és kép nagyon nincs szinkronban és/vagy playback az egész 😄 Dícséretes próbálkozás ez mindkettőjüktől, pláne, hogy a karakterben "énekelnek", de azért nem vágom hanyatt magam csak azért, mert TLoU2 😊
Apropó, a játkról tudtunk meg valami újat, vagy csak koncert volt?

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Ez még be se volt téve nem? MÉNEM?! 😊

Tényleg, hiszen ez egy Xbox exkluziv, igy tapasztalat nélkül jobb ha mindenki kussba marad, vagy petárdákat dobál a gyönyörűségtől. Más ló nem indul, vitának helye nincs!
Moby
A 8bites panel megengedése az iszonyú fasság, ez tény. HDR400: ez a mai "kamuHDR". Tud HDR jelet fogadni.

Irány jó, de ha megnézed a required specs-et, nevetségesek.

HDR 400: ez egy világos SDR kijelző, semi HDR nincs benne (se csúcsfény, se gamut, se kontraszt se dimming).
HDR 600&1000: 0,1 cd/m2 feketeszint, 955:1 min kontraszt, 8 bit panel, ne röhögtessük ki egymást

Ezek ilyen laptop-szintű számok, egy eredménye lesz, a HDR1000 plecsnis monitorokat csillagászati áron lehet majd szórni.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Moby
Az uhd premium egyetlen kategória. Ráadásul nem is nagyon tudjuk, hogy pontosan melyik, mer az totál agyfasz, hogy 1000nittel is uhd premium valami meg 500nittel is, ha megcsinálja a dinamikakövetelményt...(sőt, a 10 bites panelt sem írja elő, csak hogy fel kell tudnia dolgozni a 10 bites jelet). Na nem is segít a mostani helyzet semmiben. Az tisztán látszik, hogy a hdr-en belül is kell valamiféle skála legyen.

Moby
"a new open standard for defining LCD high dynamic range (HDR) performance."

"Going forward, VESA stated that they plan to add higher DisplayHDR tiers as needed, along with support for non-LCD technologies like OLED. DisplayHDR is also agnostic to resolution and aspect ratio, as both elements are explicitly excluded from the specification, as opposed to a standard like the UHD Alliance’s 4K specific “Ultra HD Premium.” And on that note, VESA commented that any specification compliant device, including TVs, is eligible to use the DisplayHDR logo."

Ez ilyen monitoros történet (tudom, lent írja hogy tévére is szabad), tévéknél van már ilyen, UHD premium.

Oledre pl nem is gondoltak a Vesánál, szal esse olyan húde univerzális.

Moby
>kamuhdr HDR vs HDR azaz ne hagyjuk magunkat átbaszni

Végre jön a VESA 3 kategóriával,, egyértelmű jelölésrendszer, egzakt megfeleltetéssel és normákkal. Hamarosan nyugdíjazhatjuk a kamuhdr vs hdr és hasonló terminusokat 😊

Egy kis hozzáértéssel. Egyetlen értelmezhető része a cikknek az LCD vs OLED kép, az nagyon adta 😊

Csak hogy konstruktívak legyünk ilyenekre én kitértem volna:

- IPS vs VA azaz kinek a papné
- kamuhdr HDR vs HDR azaz ne hagyjuk magunkat átbaszni
- Mi az a local dimming és miért kell nekünk
- Qled vs nanaocella vs triluminous: hogyan próbálják a gyártók új néven eladni ugynazt a szart
- Miért nem ég be az Oled - gyakorlati bemutató a Samu fikahadjáratáról (nekik nem jött össze a gyártás).

A cikkből annyi derül ki számomra hogy az író volt a Pana promóeseményén és elolvasott egy PH-s cikket.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.12.12. 13:41:21

Moby
>haverokkal szarral dobálni a falat is fun tud lenni

Az fun? Hát...van egy gusztusod 😄

orichalcos
Ez is egy vélemény. A PS4 topikban, amire meg sem jelent a játék. Szóval WTF? 😄

My streams: https://beam.pro/oriic

Myselor
haverokkal szarral dobálni a falat is fun tud lenni sok embernek,de random idegen emberekkel nem poén és egyedül sem.borzalmas de hát kinek mi.
GOTY
Te mivel tetted volna színvonalasabbá?

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

TDC Geronimo
Haverokkal csapatban tud fun lenni, de sokszor iszonyat frusztráló is. Konzolra nem való ez a játék.

Myselor
aki PUGB-vel játszik a teljesen hülye.komolyan mondom egy félkész szar játékért amibe fél óra lootolás van majd megöl egy idióta mi az élvezetes?fizikát nem látott a játék egy hulladék fos mint a DAYZ meg h1z1.sok idióta fasz veszi az ilyen játékot hihetetlen hogy erre van igény.mondjuk meg is látszik kik játszanak vele 10-12 éves kis pöcsök meg a "youtuber" idióták nagyrésze.mert ez a menő😊 szánalom
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2017.12.12. 12:58:09
De basszus, egy késztől elég messze levő játékért 10000 Ft körül kérnek el. Amivel persze nincs gond, sokkal inkább azzal.hogy ezt sokan ki is fizetik. Aztán csodálkozunk, ha a kiadók hülyére vesznek minket.
TDC Geronimo
Ja nincs gondolom. Olvastam milyen jó az fps, főleg iron sight módba. Ráadásul az egész lootolás mechanika kontrollerrel marha lassú. Nem való ez konzolra, PCn is egy jankfest

beegös oled? itthoni OLED tv-n (mar par eves modell) eddig csak minimalis retention-t lattam, de csak közelröl, nem plazma szint... es az nem beeges ugye...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Hát hálisten most engem nem zavar, de másoknak tuti gáz. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

arty
szinvonalatlan írás (beégős olednél elvesztettek. mondjuk indexen tech cikk.... klasszik. a multkori origos is hasonlóan gagyi és dezinformativ volt 😞 )

Forza.

keress egy jobb csatornat. van annyi, mint a tenger

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

darkSectorxxx
Fel vagyok iratkozva, de akkor ez a baj? Iratkozzak le? 😄
Szerintem meg másnak kéne tekintettel lenni. Legalább indexképet ne.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

hat figy. en parfüm buzi is vagyok, meg sok nintendo-s cuccot nezek nezek mostanaban, ugyhogy nekem parfüm & nintendo related videokat ajanl a rendszer. ez igy müködik. nyilvan neztel olyat, ami kapcsolodik a Resi-hez valahogy. vagy fel vagy iratkozva olyan csatornara.

darkSectorxxx
Nem lesek semmit, ezt bedobja az új videókhoz a vegyesbe. Vagy te azt gondolod, hogy direkt rákeresek a spoilerre? 😄

kell neked resi videokat lesned. ha nem lesed öket, YT se ajanl hasonlot. jol müködik az algoritmus

GOTY

Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR

darkSectorxxx
Nem mintha engem érdekelne, de még szinte meg sem jelent a Resi 7 dlc, már a youtube, tele van olyan videókkal, ha görgetek, hogy a videó index képén a főellenségek vannak és a címében is odaírja, hogy ki a főellenség a dlc végén.

Ehhez pofa kell azért

Moby
Totál egyetértünk. Sírni biztosan nem kell. Szerintem az emeli egy platform értékét, ha nem jelenik meg rá ez a szar 😄

darkSectorxxx
<#puszis>
Isten se önmagához képest Isten.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.12. 07:36:10

Harlekin
Azért nem baj ugye, hogy baszott jót játszottunk tegnap és élveztük egy még meg se jelent játékkal siralmasan.És nincs mit szégyenkeznie a PC verzióhoz képest se!X en 0.5 verza a pc 1.x verzához képest. És hát nekünk legalább meg van a döntés lehetősége x en, hogy használjuk vagy se...<#kacsint>
Nekünk kevésbé. <#nevetes1>
darkSectorxxx
Jó is így nekem. 😄

TDC Geronimo
sok mindent nem tudsz <#banplz>

darkSectorxxx
Én nem tudom abba mit szeretnek annyira.

TDC Geronimo
amúgy nem kell sírni pubg miatt hogy nem jött (még) psre. boxos verzió is gyalázat, meg ez nem kontrollerre való játék.

es hogy par honappal kesöbb mar a kutyat se...
(nem, nem vagyok negativ, tudod jol te is, hogy igy lesz 😄)

darkSectorxxx
Kicsit ez nekem olyan, mint a sok sandbox játék, menj amerre akarsz, rengeteg lehetőség, de semmi vezetés, semmi story, na ezekre unok rá nagyon hamar...a régi tapasztalatok alapján mondom ezt, de tuti lesz akinek ez fekszik, minecraft-os emberek, stb.

Csak én úgy gondolom, ezt hagyják a kisebb költségvetésű studiokra.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.11. 20:52:30

darkSectorxxx
Na azt kéne látni majd, ez a szerkesztős dolog engem soha nem hatott meg játékokban.
Én nem értek hozzá, vagy ha értenék, akkor minek játszak a saját játékommal, mások meg általában fos dolgokat csinálnak, legalábbis eddig nem igazán volt jó élményem, főként a Tials-ban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.11. 20:28:55

Seth
Lesz benne valamiféle story mód, ez szinte biztos. Valahogy prezentálni kell, mire képes ez a platform

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Én cseszettül nem ezt vártam tőlük...valszeg akkor én vagyok így ezzel kisebbségben.

TDC Geronimo
Olyan, mint a dreams biztos nem. Szerintem nem sokat tudsz róla, ha ilyeneket írsz