PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De legalabb nem veszel belole negyet, mint a PS4-bol. <#banplz>#banplz>
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Adversus solem ne loquitor
PS4:
Persona 5
Wolfi 2
Evil Within 2
X:
LiS
Elég ócska ez a cdkeys, alig van játék PS4-re.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2017.12.22. 15:41:39
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
X-en 17 ezer a deluxe.
Ezeket lemezesen kell megvenni, és ha vége, szépen passzolni tovább. Nem érnek ezek 10+ pénzt.
Most nézem, a magyar store a magasabb árait a magasabb 100-os kedvezménnyel kompenzálja. Mindenre magasabb a kedvezmény, mint a UK vagy USA storeban.
Utoljára szerkesztette: GOTY, 2017.12.22. 15:34:31
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy ez a januári vásár egyáltalán nem nagy szám. Döbbenet hogy a november végi akció erősebbek voltak mint a karácsonyi év végi. AC Origins Wolfenstein új Evil Within 2 mindre kevesebb százalék van leértékelés. Viszont a perszóna ötöt megveszem. 10 500 Ft a magyar store ban ott a legolcsóbb. USA-ban 60 $.
Szerintem kapcsold be és ülj le egy fél órára, garantálom hogy sok feladatot fogsz aranyra megcsinálni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nekem a jogsizas volt a GT elmeny 90%-a...
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
akkor is tul lazan fogjak a csavot. meg autoversenyezni is van ideje... es az nem par nap egy evben
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Namegráadásul eddig is kurvára el lehetett lenni vele, én konkrétan még a launchkori kontettel sem végeztem. Kéne vagy 4 élet ennyi játékhoz...
igy mar erdekelne engem is.
ugyanakkor UNDORITO az egesz hozzaallasuk. evekig keszül a szar jatekuk, de nem kepesek beletenni ezt release-re. 1-2 honappal kesöbb pottyant bele, hat mi ez?
irgalmatlanul felpofoznam ezt a Yamauchi tagot. azert csak van valaki, aki felette all. vagy az van, hogy "nem merünk beleszolni, különben lelecel"? lecel a faszt, ugy senki nem tamogatna, mint a Sony...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.12.22. 13:17:21
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2017.12.22. 13:01:18
Bezzeg a Rise of The Tombraider-be tett 35 órát, azt úgy eddig eléggé, de mindjárt vége hál' égnek. Na most te AC😮 esetében 50-nél csömörről beszélsz... az a baj, hogy hiszek neked.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
<#taps>#taps>
Ja igen, már el is adtam <#idiota>#idiota> jöjjön ez a Battlefront 2 Single, ...ja, hogy sok ezer pínz, akkor megvárjuk a valid 5000 -es értéket.
Továbbá milliárd pont arra a posztra, amelyikben adott játék elharapódzó kitárgyalásának megelőzése végett, egy saját témabeli topik megnyitását szorgalmazta.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Na igen, de a DaS 1, a From munkásságának kicsúcsosodása volt, a King's Field és a DeS kellettek ahhoz, hogy a DaS megszülethessen... hogy aztán a csúcsról öles léptekkel meneteljenek bele a setétségbe' a DaS 3-ig, meg a fosteknós BB-ig. Igen, elhiszem, hogy a BB büntet, szóljatok, ha kijött a remaster PS5-re, ígérem Day1 veszem. A Nightmare Edition-öm is eladom, úgy felrántottam magam -.-
Nekem egy superhot VR be is ugrott a kosaramba.
/opsz, Norbi meg is előzött közben 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.12.22. 08:42:33
Souls: ha megzsokod a kissé béndzsa irányításprofilt, szerintem egészen jó!
Aki érdeklődött a múltkor: P5 féláron PSN-en, jópár VR cím is kapott kedvezményt (skyrim pl). Nier közben lepörgött, nálam másodikhely mindenidők listáján a legelső DS után. Szivem szerint újrakezdeném.
@Moby: solus projekt jóe? 2,5k, szemezek vele.
Utoljára szerkesztette: partizan182, 2017.12.22. 08:22:30
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Legközelebb figyelek a függönyre is!
/Éd darksectoron kívül mást nem láttam megosztani a játékból. Magamat is ide sorolva 😊
Vegyed megfele! Én a te végigjátszásod miatt ültem be a DAS vonatba, ismerem az elvárásaid, neked, nagyon tetszene!
Eh...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.12.21. 22:48:35