PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vegyed megfele! Én a te végigjátszásod miatt ültem be a DAS vonatba, ismerem az elvárásaid, neked, nagyon tetszene!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Eh...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.12.21. 22:48:35
Adversus solem ne loquitor
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Home-társat keresek! XBOX ONE X II PS4PRO II PSVR
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Flavius -nál annyira unfair volt a teleportálós mágiázás, hogy ott visszavettem normálra.
Fasza vót / 10
DLC? Kösz, nem. Egyelőre megcsömöltem tőle ~50 óra alatt....
És természetesen tudja a 4K HDR-t. <#eljen>#eljen> Mostantól egy kapcsolás a régi fajta PSVR és a 4K HDR tv. Ha valaki unja a dugdosást, uccu neki. Lehet venni!
Ne várj 20-30 órás játékokat rá, mert egyrészt a fél világ fél óra után is összehányja magát, mit akarnál 30 óra után?
Ott a Driveclub, kemény 7 dollárt fizettem érte, van benne multiplayer, challange, eventek, time trial, race, vagy (nem számoltam) minimum 50 autó, ha többet sose játszom autós játékkal is több mint elég ez. Teljesértékű? Az! 60 dollár volt? Nem.
Valamelyik nap meg is fogalmaztam magamban a VR lényegét. A VR nem fogja helyettesíteni a desktop gaminget, de soha semmi nem nyújtott és nem is fog olyan játékélményt, amit a VR nyújt.
S a VR erre való, nem másra. Az élményre. Rövid, ütős, álleejtős érzésre az összes technológiai korlátjával együtt. Te meg arra vársz, hogy mikor lesz GTA V VR-on. Soha.
off
Nahh, ma délben megnéztem az új SW-t. Én nem vagyok egy nagy rajongó, bár megnéztem az összes részt ,de szerintem mind közül ez a legkirályabb. Persze ebben vagy egy jó nagy adag Skywalker-nosztalgia, de akkor is király. Remek egyensúlyban a vicces, harcos és egyéb részek, több olyan jelenet is volt, amit még meg is könnyeztem, a befejezés meg szupercsúcs lett.
on
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mintha egy új jatekot tolnék plusz az összes dlc nekem kimaradt, szal viszlát élet.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
normál userek 100% el vannak nyomva a töménytelen butasággal meg azokkal akik ugranak rá
nem, nem fogok könyörögni, aki folytatja az repül
Ők akarják nekem megmondani, hogy nekem mi a jó, meg mi köze másnak, hogy én mit veszek? Ha egy lovat akarok venni akkor veszek egy lovat?
Csak mert ők elítélik ezt a loot dolgot, akkor ez már egy faszsag, ha másnak meg netán éppen tetszik?
Vagy ezt nem értem. ;)
Remélem abrakolod-csutakolod minden nap ahogy kell! <#banplz>#banplz>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2017.12.19. 10:50:37
Az alap konzolon induláskor volt 2-3 aztakurvaistenit játék, itt is Resi 7 meg 1-2 másik cím, és sok ideig nem is volt nagy dolog, jöttek a Remaszterek, amik gecijók 1080p stb, de ott volt, hogy bazze azért ez szép, de ezt már legalább 1x végigjátszottam régen. Hiába az új tech, a játék ugyanaz.
És később kezdett inkább beindulni a dolog, ami most 2018-19-re éri el a csúcsát.
VR-nál is, jön a sok régi cucc VR-ban, némelyik teljesen játszható, de ott van, hogy bazze ezt már játszottam.
Ha ez így van, akkor 1-2 év és .......
Én most demokban látok olyat, amikből teljes értékű játékot várok majd.
De nem gond, ráérnek, lesz mivel játszani így is. :D
Amúgy meg hogyne lenne különbség. Most nem akarok belemenni, hogy egy lópáncél és egy ló közt mi az eltérés, kezdve ott hogy a lónak van 4 lába, de szerintem ezt te is tudod.
De még ha lenne köze a vr témához, akkor azt mondom oké, de nincs. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.19. 10:31:33
A baj az, hogy te amikor megveszek valamit és jókat írok, akkor én csak azért írom, mert nincs másra pénzem, csak az a jó nekem, amihez éppen hozzájutok.
Amikor meg fordítva van és elmondom a nemtetszésemet (ahogy a jó élményeket is elmondtam, csak akkor nem volt problémád).
Te, aki a sok fika után játszod ki az Until Dawn-t? :D
Te mindennel elégedett vagy, amit megveszel? Tuti?
De ha én vergődök, tegyük fel, akkor te is, mert ugyanannyiszor vergődsz, mint én. :D
Adjam el? Akkor szerinted ezt amit leírtam attól mondom, hogy van-e vr vagy nincs.
Régebben nem ugyanezt mondtam, mikor nem volt vr? Hmmmm? :D
Nincs itt összeesküvés elmélet, nem vergődtem semmit. ACO-val vagyok elfoglalva egyelőre, most írtam egy poénnak szánt sort, amit te vergődésnek vettél, semilyen topikokba nem vergődtem. Ezelőtt egyszer már kibeszéltük, várom a kövi címeket. Most írtam egy sort, amit amolyan sarkított szarkazmusnak szántam. Amiben vergődök, az a kicseszett aco hypo verseny. Más nincs :)
Dehogy sértődtem meg. Mire? Te megsértődtél? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.18. 23:43:04
...
..
.
HülyefaszEA...a kontent 100%-ban csodálatos. Nincs egyetlen pontja, amire bármi rosszat lehetne mondani. És ha azok a rohadt ládák nincsenek, akkor ma ott lenne ez a játék, ahova való: a csúcson.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.12.18. 23:10:15
Olyan idegen érzés szeintem hogy szavak nincsenek rá. :D
Akkor már inkább kontroller (ha lehet).
Meglátjuk ezt a Blood-ot,
Inpatient, meg ha az lesz, amit sugallni próbáltak akkor valóbban jó lesz.
Bár én egy kb 28-as listán elég sok hasonlót láttam. :)