121473
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
-
I-Fos -ról szar a videó link? -
Uh nekem ez iszonyat harmatgyenge így.
Persze nem is vártam sokat. Annyit húzták ezt a játékot.....
Sebaj....:D -
Itten e:
-
Teljesen jó így. Kocsinal van amugy külső, belső nézet is. -
Hiányzik a TPS nézet, legalább választható lenne... -
-
"Nem azért nem lesz, mert nem akarnának még Dark Souls-t, hanem azért, mert ebben már nincs több puskapor. Az önismétlés meg annál szánalmasabb, mintsem, hogy egy ilyen részt adjanak ki."
Látod, van akinek kell még ez az "ismétlés".
Én tudnék még mit, hidd el, egy Dark Souls-ban elég nekem a pályákat meg a bossokat lecserélni, és már veszem elő a bankkártyám. :)
Ilyen japó Dark Souls kellett volna pl. Nem, a Ni-oh nem ugyanaz, még mielőtt valaki azt hozná fel.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.27. 14:32:26 -
Nem használtam, de hiányoznának, meg nincs fejlődés, skálázódás, semmi, ami a soulsborne játékokban van és azzá teszik, ez jelentette a különbséget egy sima H&S játék és egy FS játék közt. :) -
Oks haver, de hogy lehet soulsborne felling egy sima H&S játékban? What?
Ennyi erővel a Devil May Cry-ig bezárólag is soulsborne minden. :)
De igazad van, viszont én nem a te izlésedet írtam le, hanem azt hogy ez nem lesz soulsborne játék.
De persze ha a soulsborne játék feelinget a sima akció H&S adja, azzal nem is lehet vitába szállni, nem is szerettem volna.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.27. 14:28:20 -
vegre szajkarate, faszrazas - mostansag le vagytok ulve nagyon
-
Te, add vissza azt a dipót gyorsan! Mindenkinek jobb lesz :) -
Nyelvtanárként hidd el, hogy értem a szót, és a kontextusról, iimplikációról is több fogalmam van, mint neked.
A dekadens ebben a környezetben egy hibásan, tévesen használt szó.
Érdekes, hogy a dekadenssel dobálózol, de az "utána" szóról fogalmad nincs, hogy kell leírni...
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2018.08.27. 11:02:39 -
Tegnap, miután végeztem Bloodborne NG4+-szal, elővettem Dark Souls III-at, szintén NG4+ban. Azt kell, hogy mondjam, hogy szerintem nem is baj, hogy ebből már nem lesz újabb rész. Nem azért nem lesz, mert nem akarnának még Dark Souls-t, hanem azért, mert ebben már nincs több puskapor. Az önismétlés meg annál szánalmasabb, mintsem, hogy egy ilyen részt adjanak ki.
Fantasztikus az a kreativitás, ami a sorozatban van, az összetettsége, az art, a kontent, de elfáradt, lelőtték a csodálatos poénokat. Mindet.
Még mindig szívesen játszom vele, bár amikor Dancer vagy Aldrich elsőre fekszik, erőlködés és izgalom nélkül, akkor felmerül bennem, hogy tényleg ennek itt a vége.
Egy BB2-re beneveznék szívesen, tegnap megint konstatáltam magamban, hogy a BB formula nekem jobban bejött, mint a DaS.
Kár, hogy vége, de ami ezután jönne, azért már nem kár. -
Ha már nem érted a szót és utánna kellett nézned, akkor ne hagyd ki a jelentés környezetét: szellemileg, erkölcsileg
Segítek, rád, az előbbi az érvényes. -
A dekadens szónak ebben a kontextusban semmilyen értelme nincs. Annak jelentése ugyanis az, hogy romló, hanyatló, leginkább egy folyamatot fejez ki. Pl. dekadens személyiség
Teccikérteni?
-
Ez akkora egy dekadens duma, hogy még válaszolni sincs rá kedvem. -
Teljesen elmebeteg dolog ez a szintezés. Szerinted az életszerű, hogy egy világverő witchert, aki a legnagyobb sárkányokat, szörnyeket öli meg, természetfeletti képességekkel rendelkezik, kiirtotta a fél világot, uber fegyverzete és páncélja van, azt egy útszéli bugris paraszt fakarddal lenyomja???! Mert neki magasabb a szintje?
Hagyjuk már! -
Darky, engedd már meg, hogy az én érzéseimről én hadd nyilatkozzak, jó? -
Ezt a Warhammer 40k inquisitor martyrt nem vette meg senki? -
Köszi srácok! :) -
A töke êrjen bokáig!
Vagy a füle?
-
Te, aki egy szál bicskával, mindenféle item és minden szar nélkül tolod ezeket, Te mit fogsz hiányolni belőle? :D -
Isten éltessen n000rbi! -
Hát mert nem lesz Dark Souls feeling, azért. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.08.26. 10:04:00 -
Akra #89501 Moby és Ulthanito visszazavarnálak benneteket a '90-es évekbe, Dark Sunt játszani.. -
"Az nem egyéb, mint korlátozás, egy olcsó tervezési elem"
Végre valaki, aki ugyanezt gondolja, Én is rühellem a szintezést az RPG-kben, a Witcherben hányást kaptam tőle, korábban többször is írtam róla itt a fórumon, süket fülekre talált. Az ACO-ban tavaly majdnem idegbajt kaptam attól, hogy azzal próbálják megakadályozni, hogy egy olyan területre menj, "ahol még nem tartasz", hogy beraknak baszom erős, legyőzhetetlen ellenfeleket.
Ez annyira szánalmas, olcsó megoldás a fejlesztői kreativitás helyett, hogy az elképesztő. -
Tegnap megnéztem egy videót a Sekiróból (a gamescomost), és gyerekek, hát én egy perc után imádtam azt a játékot. Nekem nagyon adja a Das-feelinget, a mozgás, a vizualitása, a hangeffektek, az item leírás, ahogy leszedsz valakit, szerintem árad belőle a From-hangulat.
Nem tudom, hogy miért savazzátok, nálam elsőnapos vétel lesz, az tuti.
-
Mikor változtatták meg a store-ban a keresőt ? :) Kicsit barátibb mint volt -
Én is ma néztem, jó lesz ez akárki akármit mond érezhető benne a souls és a BB bőven fejlődés hiánya ide vagy oda ez egy kurva nehéz új tenchu lesz és igen a gyökerek akik szidni fogják már az elején lemorzsolódnak. -
Én alapban azzal kezdtem(konami kóddal nyitható), mert az első részből már tudtam mire számíthatok. Az eleje nehézkes, de aztán ahogy belejön az ember egyre könnyebb. Volt pár anyázós aréna, de türelem és meglesz :) Az ellen többet bír, és többet is sebez. Így, hogy végigvitted már, szerintem nem lesz nagy ügy
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.08.25. 22:27:36 -
A hard mód mennyire nehéz? Most fejeztem be normalon, gondolom annyiban nehezebb, hogy többet kell gyepálni az ellent. -
fasza. -
Nem mondom, h nem vizslatom meg.
De attól nem lesz jó semmi se, ha csak a reflexekről szól...
Talán még a sikeresség sem tenne jót az iparnak,... nekünk. -
Mondjuk arra azért csak vissza kellett volna kérdezni, hogy BB azért még fog-e készülni. Oda még elférne egy folytatás. -
És mi az, amit amúgy még nem lőttek el a dark soulsokban?
Mindent. Ők is tudják. Nem is csinálnak többet belőle. Világos, hogy te dark soulst akarsz, de az nincs többé. Most épp ez van.
Ha neked ez így nem oké, skippeld el, más nem marad. -
Oké, de most akkor a From-nak létezése végéig csak Souls like játékokat kell gyártania? Úgy is elkezdték már "másolni" a stílust. Majd kapunk másoktól ilyen játékokat. From kipróbálja magát másban is és most lesz tőlük végre egy gyönyörűen kinéző 3D akció platformer. Még jól is elsülhet. :D
Utoljára szerkesztette: yesname, 2018.08.25. 20:29:05 -
Azt, hogy az első ellenfél és az utolsó is ekvivalens lesz. -
Oké, és a tárgyak, ruhák, cuccok? Azok sem? Semmi se?
Ha kitanultad, a valljuk be: nem egy agysebészet bonyolultságú, harc rendszert, mi lesz a több? A semerre nem haladás egyszerűen nem működik a valóvilágban sem. Az Önmagad fejlődését meg ellőtték már az összes előző Souls like részben. -
Srácok létezik Dark Souls-ban soft bann?