121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Tinman #91742
    Már úgy megvan törve, hogy megy rajta az NTSC jobb frémes verza, kb. ennyire érdemes az a hulladék, többre nem. A legjobb, hogy a NES Classic Mini(!) jobban visz 1-2 címet, mint a PS One Classic. Epikfél.

• Tinman #91741
    Anno mikor PS3-am és X360-am lett nem létezett HU régió. Így a UK accom a fő accom, mind a 2 konzolon és ezt vittem tovább PS4-re ill. W10-re.

Soha nem vásárolok shithole country régiókból, de az, hogy rendre a US store-ban jóval olcsóbb egy csomó minden mindig, mint itt a setét' Balkán fekete bugyrában, ahol a minimálbér kevesebb, mint náluk a segély, azt nem nyelem le soha! Ez a régiózás semmi egyéb, mint egy kretén rasszizmus! Te magyar vagy, neked nem jár a 6$-os Eagle Flight, neked a 3990 Ft-os jár, neked nem jár a 10$-os Uncharted Lost Legacy, neked a 6.000 Ft-os jár, miközben Románia gazdasága is már lenyom minket...

Ehhez rohadtul nem fogok asszisztálni, meg pénztárcával szavazni és inkább nem írom le a véleményem arról, aki meg igen.

Ez is ám gyönyörű húzás... Pixar ingyenes kisfilmje... magyar vagy? Ja, neked nem!

https://www.youtube.com/watch?v=iYaRZ4TNfus
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.22. 08:54:35
  • Tinman #91740
    Ezt hiteti el veled a MártiX.

Ha ez lenne a normál ára, nem adná senki a pár hónapos játékokat 30-40% kedvezménnyel. De adja, mert a kiadó is világosan látja, hogy ha tartja az alap magas árat, abból szivárogni fog néha pár eladás, hogy de ott a vége. Nyugodj meg a 25.000 Ft-os játék, 15.000 Ft-ért még mindig profitot termel...
  • zola2000
    Persze, de a három másik dologgal együtt amit írtam szerintem azt jelzi hogy akik 2016ban átvették sony Playstation üzletágát kaliforniában: eddig minden ötletük egy katasztrófa.
  • Tikal #91738
    azt nem tudom, de visszaváltottam az accountom szerinti store-ra, kiválasztottam a játékot, forintban írta ki az árát, de nem abban fizettem ki végül :D
  • darkSectorxxx #91737
    Hát ez jó kérdés, ezen én is tanakodtam, akkr vajon ha átváltok és a accomon wallet-ben van 3000 huf és euroban akarok váltani, akkor egy új wallet lesz, amit meg euroval kell feltölteni? :D
  • Tikal #91736
    Mi értelme a Store ország váltásnak, ha nem enged vásárolni? :D

• darkSectorxxx #91735
    Ez vicc, de határolódjunk el a Cassic-tól a PS4-el. :)
  • zola2000
    Oké ez hogy jött össze?
    https://youtu.be/UU0dn9pRKuw

Csak nekem tűnik úgy hogy 2016 óta mióta amerikai központú lett a PS bénáznak?
    -a PS Vita kivezetés levezetése elég gáz volt
    -az hogy addig voltak a crossplatform multi ellen szintén
    -az hogy a switch-ps4-pc multiplatform anime játékok PS4en a legcenzurázottabbak szintén (egy piacot elárultak hogy néhány háttér kedvére tegyenek)

Gondolkodtam egy PS4en így a generáció végén vagy ps5ön a generáció elején, de előbb a Sony Kalifornia vezetője mondjon le!
  • Droughert
    Xbox hun is ma indult a sale, ahhoz képest ps oldalon jobb árak vannak. Pár multicímet néztem, de úgy néz ki, ha meg akarom venni, akkor jobban járok ha ps-re veszem ezeket (most).
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2018.12.21. 21:48:25
  • n000rbi
    Nálam a magyar árak játszanak, szóval felőlem 1 dolcsi is lehetett az amcsi storeban, ha sose nézem. Nyilván minél tovább várok annál olcsóbb lesz minden, de ezeket már régóta akartam. (na jó az Eagle-t csak azután, hogy jobban utánanéztem az általad írtak hatására)
  • Tikal #91731
    Mindig ez a fillér baszás csak hogy meg legyen a napi vásárlás :)

Csomó játék van kurva jó áron, egy két hónapos címek.
  • darkSectorxxx #91730
    Milyen magas ár? ez a normál ps4 játékok ára. :)
  • darkSectorxxx #91729
    Hát 8ért sok. :D Digiben 8900 lenne, akkor azt is vehetném ugye. :)
    Nekem ilyen 5k vagy 6 lenne a plafon.
  • Tinman #91728
    - Eagle Flight - alig pár hete volt valami 6$
    - Resi 7 GOLD - ismétlés, volt már ennyiért
    - Doom - 1 GBP-vel olcsóbb a múltkorinál, de igen, ez pl. olcsóbb lett

Nyilván nem azt várom karácsony alkalmából, hogy 0.99$-t szórják hozzám a Skyrim VR-t, de azt feltétlenül, hogy egy Eagle Flight esetében legalább annyiért legyen, mint pár hete, a Resi 7 GOLD esetében, további szolid faragást az árból, mert így csak ismétlés, a Doom-nál pedig a 3k alatt ár lenne már az ildomos ilyenkor, hiszen tavalyi cím és az induló ára sem volt AAA kategóriás (9k-n kezdett).
  • Tinman #91727
    Magas árból 40%-ot adni, még mindig nem lesz alacsony ár, de legalább elmondható, hogy fúúú nagyon akciós.

A digitális játékok mivel nem továbbadhatók, nem cserélhetők el egy másik címre, így esetükben természetes folyamat a gyorsabb és folyamatos árcsökkenés. A kiadó látja az elkelt számokat és ha azt látja, hogy hetek óta alig adtak el belőle pár darabot, árat fog csökkenteni, mert még mindig jobb 10$-os haszonnal eladni 40.000 db-ot valamiből, mint 20$-os haszonnal 500-at.

Ha belegondolsz a RDR 2 SE, 26.900 Ft körül kezdett, most kapott egy 12%-is leárazást, ami egyrészt a novemberi ismétlése, másrészt a 23.700 Ft körüli ár, még mindig magas egy digitális játékért, amit ha megveszel örökre az accodon marad. A lemezes ezzel szemben eladható, cserélhető, beszámítható, etc.

Éppen ezért is furcsa, hogy rengeteg esetben a lemezes u.a. kerül, mint digitális, még ilyenkor akciós áron is, miközben a lemezes előállítási költsége nyilván magasabb, ráadásul körbejárhatja a fél bolygót belőle egyetlen példány.
  • n000rbi
    A Spyrot lemezen megkapod most bárhonnan 7999-ért újonnan. Egyébként én már kicsit megbántam, hogy megvettem a héten, mert a frame pacinget elkúrták kicsit és mire patchelik, még olcsóbb lesz.
  • n000rbi
    Azért egy Eagle Flight, Doom VFR és egy Resi 7 gold beugrott a kosárba.
  • darkSectorxxx #91724
    Hát azért ha megnézed a legtübb játék simán lement 40%-ot is, vagyis ez most télleg jó ár, amik itt vannak, az az 1-2 kivétel számít a normálisnak, ezért itt amikor egy játék majdnem féláron van és 1 honapos kb az elég jó. :)
  • darkSectorxxx #91723
    Én nem mondtam, hogy ez baj, csak közöltem egy észrevételt. :D

Spyro lehetne olcsóbb ja, amúgy.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.21. 21:07:52
  • Tinman #91722
    Egyrészt. Másrészt rengeteg cím egyszerűen volt már olcsóbb náluk. Harmadrészt az nem akció továbbra se, hogy Day1 adok valamit 25.000 Ft-ért, aztán nagy kegyesen leviszem az árát 15.000 Ft-ra... tipikus marketinges fogás magas áron kezdeni, beetetni a türelmetleneket, aztán hamarosan árat csökkenteni és verni a mellett, hogy akciós. Mert a nép ugrik az akcióra, mint a milliós VGA kártya most csak 400 ezerért... lol.
  • TDC Geronimo
    Mit akarsz mi legyen még leárazva?

Konkrétan 1-2 hónapos címek mennek féláron vagy azalatt
  • darkSectorxxx #91720
    Durvák, amiket apránként már kiraktak az elmúlt 3-4 hónapban, most ismétlés, ámde egyben! :D
  • TDC Geronimo
    2018 van nem 2008
  • Sippie
    ps3-ra nem is látok semmit
  • Tinman #91717
    Nem kevés időt eltöltöttem a leárazások böngészésével, de én semmi durvát nem látok. Mik azok a nagyon durva leárazások?
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.21. 17:37:14
  • Tinman #91716
    Van az a pénz amiért beéghet, ott egye a franc. Egyébként utánajártam a dolognak és ez a hivatalos válasz:

"A termék webshopon keresztül nem vásárolható meg, de sem Budapesten, sem pedig egyetlen Budapest környéki üzletben sem elérhető, továbbá jelenleg egyik vidéki üzletünkben sem elérhető."
  • TDC Geronimo
    PS leárazások nagyon durvák. Most ért vége a decemberi és már itt a következő
  • mucsácsó
    de kurva Beat Sabert ménem akarják má leárazni? :(

Doom VFR mondjuk 3k-ért adja.
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2018.12.21. 13:22:36
  • Evoluti0N
    1576 játék leárazva. :O A VR játékaim száma gyorsan meg is duplázódott. :D
  • Rage47
    köszi, meglessük :)
  • Seth
    "January sale" a store-ban, rengeteg cuccal.
  • darkSectorxxx #91710
    Nem fér belém. :D
  • Tikal #91709
    Inkább nem mondom meg mit csinálj a nagy fekete fémtárgyaddal :D
  • darkSectorxxx #91708
    Direkt nem mondom meg, anynit adok segítségól, hogy az egyik eleme, egy nagy bazinagy fekete fém tárgy lett volna.
  • Tikal #91707
    Szokásos levegőbe beszélés...
  • darkSectorxxx #91706
    Ezekután nem árulom el. :)

Tippelj, na vajon mi hiányozhatott nekem a végéről? Ha már eddig elmentek a story-ban? Na vajon melyik része? :)

És nem vagyok igényesebb, csak más, nem nagyobb vagy jobb, csak más, neked elég volt gondolom, az a kis közjáték, amit befejezésnek nevezünk a játék végén.
    Én is úgy voltam már mint Seth, hogy untam. És tök másra hangolódtam rá, mást vártam... bár ilyen téren, beszélhetünk meglepetésről is, mert meglepődtem, a végén, csak nem jó értelemben.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.20. 22:01:38
  • Tikal #91705
    Igen, te olyan kurva igényes vagy, én meg nem :D

Na, de meséld már el mit vártál, mi lett volna a tökéletes befejezés?
  • darkSectorxxx #91704
    De ugye tudod melyik részre gondolok amikor azt mondom, hogy kimaradt. Mert az epilógus a helyén volt, csak az epilógus szerintem, a végén, vagyis az epilógus végén, mikor lezárult a játék, még történnie kellett volna egysmásnak.
    Abban igazad van, hogy rá lett fűzve az első részre, télleg jó volt ezt-azt látni az ucsó küldikben, karakterek, stb, viszont csak közvetve vezették rá, van a 2 rész közt még egy lyuk, amit ki kellett volna, vagy LEHETETT volna tölteni 2-3 küldetéssel, vagy teendővel.

Amit úgy mondanék szépen, hogy kihagyott ziccer.

Még a Credits altt látottak sem segítettek részemről az érzéseimet illetően. Persze kiheverem ezt is, de lehetett volna ezerszer jobb is ettől, ez a pár jelenet, vagy küldetés azért fájó, mert elfért volna ez a meglévő 100 másik mellett.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.20. 21:35:01
  • TDC Geronimo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem gyönyörűen kötötték össze a végét az első rész elejével. Nekem így volt kerek a történet