121261
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#94265 Hátha, én is bízom benne...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eddig a legjobb Cthulhu-játék a BB :) -
#94264 Azért itt zámtalan ember számtalan szokásáról nem beszélünk, az rányítás és a frém tényszerűen szar, max van akit ez zavar, és van akit nem. Sokakat zavar. Metán 80-on áll a szakma szerint, és 6,8-on a userek szerint. A negatív kiritikák zöme a szar frém és/vagy az irányítás miatt húzza le. Ettől téged nem kell, hogy zavarjanak, sőt, az a jó ha nem zavar semmi, de itt azért nem valami elszigetelt esetekről bezélünk, vagy unalom szülte hisztiről :)
Ennek a játéknak a konzolportja kutyagyenge. Aztán amellett, hogy ez egy jó játék-e, vagy sem, az már full szubjektív. Nekem bejött. Nyilván tett hozzá az is, hogy kvázi zavartalanul játszhattam végig. -
#94263 Ahàny ember annyi szokàs.
Pl én Ps4en toltam a metrót. Semmi bajom nem volt vele.
Pedig mindenki mondja milyen szar az irànyitàs meg frame. -
#94262 Persze, hogy végigvittem, bár nekem a jó ending lett, szóval ilyenmódon nekem kissé más lett a történet. Ezzel együtt nem hiszem, hogy a sztorival bármi bajom lett volna a másik ending esetén is. Nekem nagyon tetszett a játék, kivéve ps4-en, mert ott valóban foshalmaz az irányítás is meg a frém is.
Szóval nem tudom miről beszélsz. De ha ehhez képest a vampyr jó játék, akkor hajrá, felesleges egymást győzködjük, mert egy reciprok univerzumban élünk :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.24. 12:53:51 -
#94261 A metróval nem a grafika a szar vagyis az nem annyira maga a történet egy foshalmaz, nem tudom hogy végig vitted e de akkor tudnád miről beszélek -
#94260 Ja igen, vampyr. Nem csak az a baj, hogy az nem sikerült jó, de nem sikerült jóra a call of cthulhu sem :(
Most épp ebben van bizodalmam, remélem ez nem játssza el...
-
#94259 A metro rohadtjó, csak nem a ps4-es fosverzában.
Az a vampyr viszont egy kaka. -
#94258 bemásoltad a prohardveres hozzászólásod? :-D
A Vampyrt most szedtem le game pass-ben, Sekiro után nekimegyek. -
Tatyla
(őstag)
Megvettük a Metro Exodust a hétvégi amerikai flash sale alatt egy gyenge 25%-os akcióban. Ez a játék egy hatalmas csalódás lett hol nagyon szép hol nagyon ronda, tele logikátlansággal nagyon durván sötét helyekkel úgy hogy vakon mész a játékban bár a játék egy részén használhatunk nightvisiont de akkor ugye zöldes szürke minden. Állitolag két befejezés van szerintem sikerült a rosszabikat és a játék a végére olyan unalmas és eröltetett lett hogy a creditsnél már dózeroltam is le a merev lemezről. Aki eddig nem vette meg szerintem nem vesztett semmit.
Viszont egy másik játék is akciós volt a Vampyr ezt még most tolom de egy felüdülés a Metrohóz képest bár ez egy teljesen más stílusú játék. -
#94256 Mert?
:D -
#94255 Remélem a share gombbal is valami hasonlót művelnek majd... -
#94254 Magyar felirat is megtekinthető.
+ Digitálisan már lehet elő tölteni.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2019.04.24. 00:44:53 -
#94253 polish :)
Szerintem egy viszonylag kicsi ~100 fős csapattól ez a játék elég szép teljesítmény. Azt hallottam, hogy story 30, mellékcuccokkal meg 50+ órányi content van benne,
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.04.23. 23:04:53 -
#94252 Mit csináltak ezzel az utóbbi néhány hónapban, hogy ilyen kurva jól néz ki? -
#94251 uhh ezt el tudnám hallgatni sokáig :D
-
#94250 “All I have to say then, is that your ideas of Days Gone being something special are absolutely spot on. The game just about brought me to tears from the story and the gameplay loops, it all works super well to logically ground the lore to the setting. I was blown away; and people that are hating have no idea what’s in store.”
Persze ettől még lehet szar de na. Mondtam nem kell ezt leírni előre -
#94249 A hangok az első perctől kezdve jók voltak, erről többször volt is szó itt is. A banditses rész nekem is tetszik, a freakeres annyira nem, de nem ez fogja eldönteni, hanem hogy mennyire változatos, meg hogy mennyire lesz jó az ezek közötti mesélés. A TLoU is nagyon faék core mechanikában, és mégis zseniális játék, de ezt kevesen tudják hozni. -
#94248 Ráadásul 2 helyről is hallottam már, hogy a story is nagyon jó. Lehet sokan fognak köztük én is pozitívan csalódni -
szebag79 #94247 Bas*za meg ez tényleg jobban néz ki mint amit eddig mutogattak, pedig fordítva szokott lenni:D -
#94246 Melee meg gunplay sokkal jobb, mint korábban. Sound design meg elsőosztályú
-
#94245 Ezek a videók tetszetősek, kicsit most jobban érdekel a játék. Kösz! -
#94244 Amiket látok meg hallok róla tegnap óta az alapján én behúzom. Majd írok milyen, ha megjelent :) -
#94243 Ez nagyon menő! -
#94242 -
#94241 -
#94240 -
#94239 OMG :D -
#94238 -
#94237 Holnap amúgy jönnek hivatalosan is days gone videók lejár róluk embargo. Tegnap jött hozzá egy 17gbos patch -
#94236 Pontosan. :) -
#94235 Az öreg Bravia W706? :P nekem is még mindig azom van és egyszerűen imádom még mindig (leszámítva azt, hogy nincs benne az eac3 codec és ez geciidegesítő), de szerintem PS5 előtt/együtt veszem vele az az XF90-et, vagy valami hasonlót :P -
#94234 Én nem vágom, de akkor látom sikeres csapat.... -
#94233 Ugyanez a GTAV-nek még ps3-on is egész jól ment. SSD nélkül. A tehetségmentes félkegyelműek meg majd meg fogják mutatni, hogy lehet el elbaszni ssd mellett is.
-
#94232 -
#94231 most láttam kis videót days goneba, ha megvan leggyorsabb bike upgrade, akkor olyan gyors, hogy a PS nem tudja rendesen tölteni mellette textúrákat. Csávó beesett híd alá, mert nem töltötte be időben. Ilyenkor örülök marhára annak a custom SSDnek PS5ben...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.04.20. 23:58:07 -
TomStorm #94230 Nagyon komoly!!:)
-
#94229 Kösz zsépen, én állítottam be nekik. :P -
#94228 sógorodnak mondd meg állítsa be normálisan a tvt :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.04.20. 19:48:42 -
#94227 Hát ezaz, sogornak van 300k-s 4k tv lehet nem csucstechnika de nem fogott meg, hogy a jó kis sony-mat dobjam... a Sony tv-mnek sokkal élénkebb a képe szerintem.
Most 36 éves leszek, minek pár évre egy 300k-s tv-t? :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.04.20. 19:43:22 -
#94226 Hát te tudod. Egyszer meglátnád hogy néz ki 4k TVn soha többet nem mennél vissza 1080ra csak szólok...