PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A videókból világosan látszott hogy jobbára a-ból b-be kell wljutni, a harc nehézkes,a világ üres. Nem feltétlenül rossz játék van akinek ez is tetszik. Ahogy a Detroit is, valaki szerint unalmas valaki élvezi. Nekem ne jönne ha a játékmenet izgalmasabb lenne, nem csak sétálgatás, de még az se lenne rossz hogyha tele lenne a világ felfedezni váltóval, de a trailerek alapján tényleg csak pusztákon át sétálsz egyedül. Megvenni nem fogom szerintem, esetleg ha a ps plus hoz lesz ránézek. A történet biztos jó az érdekelne de ez az üres, monoton játékmenet...szerintem többet ki lehetett volna hozni belőle, hiába a jó sztori meg szép grafika ha elunom a játékot. Pl ezért se játszottam sokat a far cry részekkel se, egy ideig a szép grafika elviszi de még a feléig se jutok el egyszerűen beleunok.

Moby
Igen? Ittvagyok! Figyelek! :)
Azthiszem annál nyitottabb és befogadóbb soha nem leszek a tömény agyfaszra, mint amikor elkezdem majd játszani :)

/Kis szerencsével a hét elején hazamehetek pár napra, de a launchkor már vissza kell jönnöm, szal a belekukkantás sajna elmarad.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.01. 11:02:54

Adversus solem ne loquitor

Moby
A lassú, komótos játékmenet mellett egy csomó más jelzővel is tudnám illetni, amit nem fogok, mert már megtettet, és ennyi szót nem érdemel.
A lassú, komótos játékmenettel amúgy semmi bajom. Párszáz órát elvertem az E:D-ban is, pedigabban karakterek sincsenek.

Voltan
Engem érdekelni fog majd, mindenképpen, csak valszeg nem most, el vagyok látva jó időre. Mire aktuális lenne majd, addigra pedig a pc-s megjelenés se lesz messze, szóval lehet, hogy PS4-re ki is hagyom, de még meglátjuk.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Nem védem én, mert ez mind szubjektív. Én ezt a mértékű és sűrűségű fosdobálást nem értem, amit művelsz. Neked nem jött be, kész. Ez van. Amúgy pedig az, hogy "a játék egy fos", az nem különösebben információdús megnyilvánulás. Ennyi.

Védi a fene, nem szorul rá.

n000rbi
Nem tudom miről beszéltek. Megnéztem a lenti spoilermentes reviewt és az alapján olyan megoldások vannak a játékban, amiket eddig sehol senki nem alkalmazott és várom, hogy átélhessem. Inkább az óvakodjon, akinek eddig bármelyik Kojima játék kiverte a biztosítékot valamilyen formában, mert ez elvieg azokon is túltesz ("Peak-Kojima"-ként emlegeti a srác, hallod, Moby? <#banplz>)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Kandurex
Én azt nem írtam, hogy lassú, meg vontatott (ami egyébként igaz), én csak annyit írtam rá, hogy egy kisebb taligányi fos kupaccal ekvivalens.

Nagyon durva ami defense force veszi körül a R* játékait, egy másik fórumba véleményezek és követnek ide is.<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.11.01. 10:43:07

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Gondolom azaz alaptétel, hogy lassú, komótos a játékmenet. És, hogy ebben hasonlítanak, ezért biztos ez se lesz jó. Azt, h miért nekem van címezve, gondolom azért van, mert nekem nem jön be az RDR2.

...oké, egy kicsit tényleg zavaros a párhuzam <#zavart2>

Voltan
Kandurex írogatja folyton, hogy mennyire szar volt a RDR2, meg lassú, meg vontatott, meg stb.
Na, ez még inkább az, a review-k szerint. Akinek a RDR2-vel az volt a baja, hogy lassú, az ettől egyenesen felvágja majd az ereit. :)

Moby
Én utáltam az rdr2-t, mint a szart. De nem tudom ennek mi köze ehhez a játékhoz.

Voltan
Ja, ha annnnnnyira szeretted a RDR2-t, ezt egyenesen imádni fogod!

mucsácsó
Szerintem egy csekkolást mindenképpen megér majd - viszont ahogy sejtettem, ez RDR2 szindróma (lesz); állítólag az első 20 óra az bevezetés/tutorial jellegű (a 60-ból)....
Ezt manapság kevés ember fogja kibírni :D
Kandurex
Szerintem ezekből a pontokból nyugodtan el lehet venni 15-20 pontot és ott szokott lenni a valóság.

Nekem a játékmenet videók nem jöttek be, de a körítés,,...na az 10* pontos, és csak emiatt érdekel.

*(de most komolyan, negyedóránként meghaló csávó, mekkora ötlet már? <#eljen>)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.11.01. 09:40:13

TDC Geronimo
84 nekem nem megosztó. Pontosan az lett amire számítani lehetett. Nekem tetszett TGS gameplay is és tudom, hogy a teljes is fog. Ja és tele van hosszú atvezetokkel, ami nekem plusz pont

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BenedekFeco
//www.youtube.com/embed/YuLRlRLBwQ8

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Tikal
A küldetések jellege:
The vast majority of its 70 main story missions are structured in the same way as the optional side missions we’ve all run in countless other open-world games. With the exception of certain tutorial missions which introduce the basics of the combat system, boss fights, and a handful of other combat-oriented diversions, advancing the plot in Death Stranding amounts to taking item X from location A to location B, over and over again. Sounds pretty repetitive, right? Well, the good news is that there are also side missions in Death Stranding. The bad news is that these side missions are also fetch quests, undertaken mainly to unlock additional items or customisation options.
IGN

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kandurex
Asszondják elég lassú a játék, ill. a világa üres..:( a többi megállja,...

Fene tudja mi legyen...

Tikal
Desktop Mode

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zzeN
Death Stranding 84-en áll Metacritic-en, várható volt, hogy megosztó lesz.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

mucsácsó
ööiizé, @jonnyka errőljuteszembe - azt nem lehet valahogy implementálni, hogy mobilról is menjen a szerkesztés/törlés gomb?
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.31. 23:34:38
Sry,fantasztikus SG motor dolgozik rendesen:DD
És tökéletes időzítés!:)
Gondolom HDR garantált.Kár hogy True Hd vagy MA hangot nem tudják megoldani:(
TDC Geronimo
új witcher trailer. Dec 20

Azt kell mondjam ez bizony brutál jól néz ki

//www.youtube.com/embed/ndl1W4ltcmg

Ok kipróbálom!
TDC Geronimo
WOW ez az új BF dlc. 2 map eszméletlen szép és breakthrough modeba igazi partraszállós BF fíling.

AntiHero
Magyar feliratos trailer
//www.youtube.com/embed/0OmftUFt1vY

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

darkSectorxxx
Annyira nem mert az uj spoilr ez nem kicsi ami benne van. :D

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

j0nNyKa
koszonom

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mike at home
oks, majd privátban

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

gregoryan
Azért a vagyonelosztást még beszéljétek meg....

Mike at home
vegyél egy springfieldet, és igyál potent miracle vagy health tonicot amikor jönnek

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
én annyit írtam, egy éve nem kapcsoltam be az asztalit. te jöttél azzal, hogy ezt a szar konfigot nem is kell. úgyhogy nem én személyeskedtem először.
ennyi
már unom a veled való évődést, meg szóltak is, úgyhogy ezt a témát, én itt veled befejeztem.

Tematikus müfajokhoz néha nem ártanak tematikus oldalak. RPG-khez pl. az RPG Codex. Mondjuk eléggé fullba nyomják ott az RPG-knek és még minden szaros szarnak is leáldozott szintet (föleg a kommentek, de szervesebb részei is az egésznek), de informatív és szórakoztató tud lenni. Nagy populáris oldalakat nem tudom komolyan venni, bár a fösodratkedvelöknek elegek azok.

Bennem a BW és a Bethesda sok mindent kiégetett, ahogy a hájpsajtó is.
Rage47
Ahogy néztem lesz benne még sok ilyen kisebb-nagyobb szörny, szóval tök mind1 :D
A sztoriból nem tudni semmit, csak hangualtosan összevágott eddig is látott dolgokat. Persze valakik teóriákat szülnek ezekből is, de azok nem spoilerek mert kitalált dolgok :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2019.10.31. 08:42:32
Kongy
Skyrim nem adja könnyen magát, kell hozzá 3-4 óra, hogy ráérezz az ízére. Nekem harmadik nekifutásra sikerült végigtolnom, ironikus módon Switch-en, mert utazásnál volt tengernyi időm.. :D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Olyan gamebraking szarok vannak benne hogy nemigaz
De ez a Red Dead már kezd kínozni.
Lehet feladom én ezt már.
Most éppen amerre megyek,bármerre,egy lovaskocsi ugrik ki az erdőből úgy 8 idegennel.
Nem O'discroll nem.Tököm se tudja kik,se wanted semmi nincs rajtam de ők úgy gondolják én rossz vagyok.Pedig nem mert átkozottul 80%-on van a Honor!!OMG
darkSectorxxx
:)

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Én is jobban várom.Jó lenne Cyberpunk-al egy időben.Na jó,kicsit elötte még:)
Tavasz meg is lenne..
darkSectorxxx
Jah lehet nem de transform van a hajával stb meg ami a körítés, attól kifolyik a szemem sokszor. :)

darkSectorxxx
Jajj ne is mond Tsushimát jobban várom mint a TLOU II-őt... remélem fasza harcrendszer lesz.

Ha nem akarod lelőni magadnak a Sekiro egyik általam legkedveltebb boss-át ne nézd meg. Ha nem érdekel hogy látod akkor ez a boss a videóban eddig nekem az elmúlt sokév legélvezetesebb bossfight-ja volt.... Imádom...

Geni bossfight...
//www.youtube.com/embed/G2PSr8_kdug

Ja azért várok akciót rá majd egyszer.
Ez így jó lesz.Egyik ingyen másik olcsón.
Amiért teljes árat fizetek majd:Tsushima!
darkSectorxxx
Sekiro mérföldekkel élvezetesebb így utólag, csak sajnos rövid.

Következő Sekiro de ha azt beteszik akcióba arra lecsapok
Nioh végre!Csak kivártam:)
darkSectorxxx
Ni-oH-val úgy vagyok, az első oké, de most a másodiknál amit látok, már nekem túl sok.
Ez amikor Csillámgecivé átalakulva bohóckodik a karakter ez túlzás, a Bayonetta volt hasonló.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.31. 00:41:28

Előferdül az ilyen. Én a Skyrimet kezdtem el 3x és mind3x abbahagytam. Pedig mindenki oda és vissza van érte. A másik ilyen meg a Dragon's Dogma volt.
darkSectorxxx
És érdekes hogy 2 eltérő játék ha azt vesszük. :)