PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azthiszem annál nyitottabb és befogadóbb soha nem leszek a tömény agyfaszra, mint amikor elkezdem majd játszani :)
/Kis szerencsével a hét elején hazamehetek pár napra, de a launchkor már vissza kell jönnöm, szal a belekukkantás sajna elmarad.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.01. 11:02:54
Adversus solem ne loquitor
A lassú, komótos játékmenettel amúgy semmi bajom. Párszáz órát elvertem az E:D-ban is, pedigabban karakterek sincsenek.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Védi a fene, nem szorul rá.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nagyon durva ami defense force veszi körül a R* játékait, egy másik fórumba véleményezek és követnek ide is.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.11.01. 10:43:07
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
...oké, egy kicsit tényleg zavaros a párhuzam <#zavart2>#zavart2>
Na, ez még inkább az, a review-k szerint. Akinek a RDR2-vel az volt a baja, hogy lassú, az ettől egyenesen felvágja majd az ereit. :)
Ezt manapság kevés ember fogja kibírni :D
Nekem a játékmenet videók nem jöttek be, de a körítés,,...na az 10* pontos, és csak emiatt érdekel.
*(de most komolyan, negyedóránként meghaló csávó, mekkora ötlet már? <#eljen>#eljen>)
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.11.01. 09:40:13
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
IGN
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Fene tudja mi legyen...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.10.31. 23:34:38
Gondolom HDR garantált.Kár hogy True Hd vagy MA hangot nem tudják megoldani:(
Azt kell mondjam ez bizony brutál jól néz ki
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ennyi
már unom a veled való évődést, meg szóltak is, úgyhogy ezt a témát, én itt veled befejeztem.
Bennem a BW és a Bethesda sok mindent kiégetett, ahogy a hájpsajtó is.
A sztoriból nem tudni semmit, csak hangualtosan összevágott eddig is látott dolgokat. Persze valakik teóriákat szülnek ezekből is, de azok nem spoilerek mert kitalált dolgok :D
Utoljára szerkesztette: Rage47, 2019.10.31. 08:42:32
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Lehet feladom én ezt már.
Most éppen amerre megyek,bármerre,egy lovaskocsi ugrik ki az erdőből úgy 8 idegennel.
Nem O'discroll nem.Tököm se tudja kik,se wanted semmi nincs rajtam de ők úgy gondolják én rossz vagyok.Pedig nem mert átkozottul 80%-on van a Honor!!OMG
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Tavasz meg is lenne..
Ha nem akarod lelőni magadnak a Sekiro egyik általam legkedveltebb boss-át ne nézd meg. Ha nem érdekel hogy látod akkor ez a boss a videóban eddig nekem az elmúlt sokév legélvezetesebb bossfight-ja volt.... Imádom...
Geni bossfight...
Ez így jó lesz.Egyik ingyen másik olcsón.
Amiért teljes árat fizetek majd:Tsushima!
Ez amikor Csillámgecivé átalakulva bohóckodik a karakter ez túlzás, a Bayonetta volt hasonló.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.10.31. 00:41:28