PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát GoW Finish sajna.Nem volt rövid de még bírtam volna simán!😊
Micsoda remekmű volt te jó ég😮
Kandurex
Engedd el ezt a részét. Különben mindig aggódni fogsz, nem egészséges, normál használattól (értsd: nem napi 20 órába nyomod a CNN) nem lesz baja.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

darkSectorxxx
Tudom, de mivel sokunk sok lábon él, hacsak 1 embert is, vagy karácsonyi ajándéknak valakinek, akkor érdemes lecsapni rá 😉
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.12.07. 13:41:59

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
Jó ár, de itt nem hiszem, hogy sok embert érint 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darkSectorxxx
100 k-ért van Xbox X a Konzolvilág üzleteiben, az odabax.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

TDC Geronimo
reseteraról

TDC Geronimo
Amúgy egyelőre nagyon óvom a tvt. Nem is nézek sima adást. Eddig ment rtl pl akkor is, ha nem nagyon néztem, de most inkább nem 😄

Azon gondolkodom mi lenne jó decemberre, mert nem nagyon van már új megjelenés egészen februárig azt hiszem

mucsácsó
redditen láttam én is😄
Kandurex
Ez az infó honnan?

darkSectorxxx
Megszületett Dan egyik legprofibb munkája!

Death Stranding RAP

A videó SPOILERT tartalmaz!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TDC Geronimo
scifi IPt megnéznék tőlük

Kandurex
Én tőlük valami új IP-re vágynék. Szerintem bőven volt már Uncsi, és a lasszófasz is kerek lesz a 2-vel.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.12.06. 22:51:57

mucsácsó
Nóti fixen új IP-vel jön, de én nem tartom kizártnak hogy meggondolják magukat egyszer egy UC5-re vagy valami prequelre legalább 😊 vagy kitudja, lehet egy Last of Us 3 egyszer... 😄

GoW2 viszont ultra várós, dehát az ugye milliárd%, hogy készül és jön is majd 😊 valszeg viszi is a gent, megint.. 😄
TDC Geronimo
GoW, spiderman, HZD folytatás. Ezek már eleve akkora system sellerek, mint a ház

Akkor ND tuti valami új IPvel készül PS5re már.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.12.06. 21:11:55

n000rbi
Embertelen, amit a Sony nyom ebben a generációban. Nagyot kell gurítaniuk a ps5-tel, hogy ezt felülmúlják. Mondjuk ott, hogy GoW folytatás, már el is dőlt az egész 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
State of Play and Ghost playlists on Sony’s channel got updated recently.

Úgy néz ki hosszú szünet után jövő héten látunk valami újat GoTból

mucsácsó
már több helyről is hallottam ezt, úgyhogy elhiszem 😄 sajnos saját szemmel még nem láttam, de biztos hogy emberidegen, és megéri a pénzét akkor.. 😄
nem fogom rá én sem sajnálni, valszeg megtérül a sok élmény 😊

(...persze valaki már azon is kiakad, ha 150-200k-ért veszel TV-t, nemhogy 400-500ast 😄)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.12.06. 17:44:00
TDC Geronimo
Már ezek is. Hát aki pl 1080pről fog erre váltani + HDR annak sokkoló lesz az élmény

mucsácsó
mi lesz akkor itt nextgenre, meg majd a kövi Nóti játéknál... sztem szó szerint lemászik akkor a képernyőről majd a cucc 😄 félelmetes belegondolni is...
TDC Geronimo
Mondom többet nem ajnározom már a TVt, na de letoltam CoD első 3 missiönt újra, hogy legyen viszonyítási alapom. Hát... <#wow1>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.12.06. 17:17:28

Seth
Dehogynem 😊 Gondolom meglepetésnek akarták, csak líkelődött

PSN ID.: Beegabor

mucsácsó
Geoff Keighley has revealed that Resident Evil 3 won't be at #TheGameAwards2019
Moby
8-as nem érdekel. 9-es kell. HDM2.1 kell. Elsősorban erről szól nekem a váltás. Másodsorban meg persze a képminőségről, de azt meg lehetett volna lépni eddig is.

Adversus solem ne loquitor

TDC Geronimo
batman VGAn lesz valószínű, de resi 3 remake az lehet itt

mucsácsó
wow 😄 gondolom game reveal megint valami indiefos lesz, de kitudja.. 😊
mostmár igazán elpukkanthatnák azt a kövi Batman játékot 😄
Ulthanito
Legolcsóbb LG Oled teszt

B8 vs C8
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.12.06. 14:10:25

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
2019's final episode of #StateofPlay kicks off on Tuesday 10th December at 2pm GMT / 3pm CET, featuring over 20 minutes of news, game reveals and updates: https://play.st/36dCXbD

VGA előtt 2 nappal

Moby
Hát nálam nulla darab film vagy bármi fog rajta menni, csak és kizárólag játék, és csak a konzolok lesznek rákötve. Szóval felesleges dolgokért nem akartam fizetni, de azért itt jelentős különbségek vannak.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.12.06. 13:32:08

TDC Geronimo
Ja ennyin ne spórolj.

n000rbi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az öreg Vincent érezte, hogy felmerül majd ez a kérdés:

Moby
AkkóCé. Köszi!

yesname
Nálam egymás mellett volt a kettő otthon (65Q9FN és 65C8). Belőttem a Q9FN-t rendesen és nem volt olyan nagy különbség, hogy lemondjak elsődleges monitorként való használatról. Maradt a Q9.
(Black crush pedig OLED-en van igazán.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Alpha 7 vs Alpha 9 proci
Max HDR fényerő: 550 nit vs 700 nit
2GB ram vs 3GB ram
B9-en 4k@120hz + HDR együtt nem megy
C9-nek jobb a hangrendszere
C9-nek picit pontosabbak a színei HDR-ben
Javítások / frissítések hamarabb érkeznek a C+ szériára, mert ebben a flagship Alpha 9 proci van. Ehhez kapcsolódik egy képvezérlési bug (near black chrominance overshoot), ami nagyon gyenge tömörítésű, nagyon sötét jelenetekben pixel-villódzást okozhat, ezt hatékonyabban javították/kezelték a magasabb szériáknál az erősebb HW miatt.

Killernek egyiket sem mondanám, de ha már kiad az ember fél millát, +15%-ért spec inkább a top of the line-t választanám.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Moby
Arról van amúgy infód (vagy bárkinek), hogy a B9 miben kevesebb a C9-től? Én azt a 60-70-et azért megspórolnám, ha nincs valami killer cucc a C9-ben.

TDC Geronimo
Ah azért kattant tegnap este lefekvés után később. Vártam a hangot, de semmi 😄

Igen, és kumulatív a 4 óra, nem kell egyfolytában ennyit mennie. Onnan tudod, hogy kikapcsolás után nem kattan azonnal, csak pár perc múlva, ilyenkor fut a pixel refresh.

TDC Geronimo
Q9hez ami volt szép volt, de haszontalan. Ez sokkal jobb. Több gomb+ instant netflix + "egér"
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.12.06. 12:43:06

Ulthanito
Csak ne lenne olyan nyomi a távirányítója. 😞

A Samsung smart távirányítójánál én még nem láttam jobbat. Ha már kiadok 600 ezret egy tévére, ne olyan távirányítót kapjak, mint 20 éve a Funai tévémhez. 😞

Ezért sem kapkodok ezzel, bízom benne, hogy náluk is elérkezik majd az, hogy egy szép és funkcionális távirányítót csinálnak a egyébként gyönyörű tévéjük mellé.

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Még egy kérdés aki ért hozzá. Ha jól tudom elvileg ez a TV, ha 4+ órát megy, akkor kikapcsolás után magától lefuttat egy pixel frissítést igaz?

TDC Geronimo
Helyes. Egyszer él az ember. Én is úgy voltam vele, hogy ez a hobbim, imádom a filmeket/sorozatokat, játékokat. Nehogymár itt spóroljon az ember. Nagyon megéri szerintem

TDC Geronimo
Brutálisnak érzem. Nem csak filmeknél, de játékoknál is. Q9en sose lehetett úgy beállítani, hogy ne legyen crushed black, mert ha nem volt akkor a megvilágítás csesződött szét meg a fényerő/contrast. Ennél a TVnél brutális a fekete/kontraszt és NINCS crushed black.

Ja és ami nem utolsó dolog, hogy a feliratoknál nem világítja ki a képernyő 70%át a TV. Ez hatalmas plusz még

TDC Geronimo
Természetesen van

Tegnap megnéztem Ad Astra filmet. Jó kis scifi tele sötét jelenetekkel. Hát őőő... <#wow1>

Távirányítón még külön netflix app gomb is van
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.12.06. 11:50:03

n000rbi
<#taps>

Moby
Nem mondom, hogy nem hoztad meg a kedvem hozzá 😊 Eddig is volt, csak valahogy hiányzott az akarat. Most már megvárom a januárt, gyakorlatilag 4-5 hónapja nem dolgozom, nem a karácsony a legjobb időpont, hogy hazaállítsak egy oleddel 😊 De lemértem, elfér, kidolgoztam a hátrébbülést, lemondtam a monitorfunkcióról (használatba kerül a noti, így másfél év után). Jöhet! 😄

Nice, legyen benne sok örömöd. Hogy a Q9-hez képest is ekkorának érzed az ugrást, az megdöbbentő.

Ulthanito
Mindig jó érzés egy ilyen új masinát birtokba venni, használd egészséggel!

(azt nézd már meg légyszi, hogy van-e rajta normális HBO GO és Netflix app!)

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.12.06. 07:50:20

PS5 II PSVR

Majd PS5-höz esetleg😊
Myselor
én ios most toltam körülbelül pont ugyanennyit hhát ugyanígy érzek mint te.hiányzik a loot itemezés stb de hát sajna ez kb csak a második részben volt .azt nagyon élveztem.az első boss meg felbaszott vagyis nem ő hanem az irányítás az animációk elég furák voltak és volt hogy nem mozdult a karakterem nem lőtt stb.fura de a story miatt letolom tuti mert az érdekel.hátha közben beszippant😊
mucsácsó
én eközben próbáltam a Darksiders Genesist - háttttttttttttttö.... nemtom 😊

igaz csak másfél órát toltam, de én nem vagyok tőle elájulva 😞 valahogy nem is érzem a késztetést arra, hogy játszak vele, de még talán kap egy esélyt a hétvégén..

egy budget gamenek tökéletes és ínséges időkre is akár jó lehet elcsapkorászni vele, de borzasztóan egyszerű és repetitívvé vált már ennyi idő alatt is számomra 😄
nyilván nem kell várni tőle Diablo-mélységeket, de eléggé sivár így, hogy nincsen loot, és semmi itemezés, csak ezek a core szarságok esnek meg esetleg újabb skillek unlockolódnak... azt nem értem, hogy miért emelték ki azt a reviewkban, hogy jó animációk, merthát baszottul darabos néha 😄

grafika az kb. mobilgéming szint, nem sokkal szebb a Diablo 3-tól..itt-ott néha egész csinos, de amúgy semmi extra.

coopban nem próbáltam, nyilván úgy sokkal nagyobb fun, de nem szabad tőle nagy extrát várni.
TDC Geronimo
Na belőttem minden forrást. Próbáltam pár HDR gamet. DSbe újranéztem az utolsó átvezetőt. Te atyaég... ha létezik gaming mennyország akkor ez az 😄

Samu se volt szar na de ez köröket ver arra is. Nincs crushed black, brutálisan jó a kontraszt. Aki ilyen TVt tervez jövőre az bátran vegye. Brutális lesz az ugrás