PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De.
Ez kb fullhd-ra elegendő. 4K-ra kb sehogy, mg 30 fps-re sem, pláne alulfeszelve, alulfrekizve. A nextgen meg arra jön. Meglátjuk.
/Mondjuk az az 1200Mhz-ra ostobított vga szimplán nevetséges :D Levehették volna 600-ra is, úgy már semmit nem fogyaszt :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.12.02. 14:05:01
Adversus solem ne loquitor
Ez majd jövőre lesz érdekes, mert a nextgen hasonló alapokra épül.
#masterrace
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2019.12.02. 13:18:03
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
(köszi)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
btw, pont most jött meg:

neked kulonosen
TR az elég langyi.
PS5 II PSVR
Na mert nem olyan.God of Wart elkezdtem Hardon és 20 perc után sírva tettem vissza oké nekem a kiegyensúlyozott gameplay itt rendben van.
Szeintem átlag játékosnál DS olyan +30órát tesz hozzá de nem érdemben egy GoW-nál már dupla játékidőt abból felét töltőképernyőt bámulva.
És ugye nem mindegy ha egy játékban meghalhatunk vagy sem!
Remnant esetleg amit tudnék mondani.
Én most iszonyat GoW+For Honor lázba vagyok:)
Pc-n 600óra For Honor van de GoW hatására Multi melléknek FH iszonyat PS-en,nincs csaló!!
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mondjuk easy-be nyomom ha elromlik egy motor, csinálok újat.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Valahogy nem tudok elszakadni ettől a játéktól :(
Metro exodus, új Tomb Raider vagy outer worlds
Sekiro tényleg über volt, 3 nap alatt sikerült majdnem 50 órát belerakjak, úgyhogy erre szerintem nagyon kevés játék volt képes az elmúlt pár évben - talán még DaS2 vagy BB :D
FROM az nagyon érzi ezt (is) - láthatjuk milyen is az, ha nem ők nyúlnak egy soulslike combatjához...
úgyhogy Elden Ring az megint asszem day1 lesz - pedig még azt se tudni milyen lesz :D
remélem, hogy Sekirohoz hasonlóan itt is emelik át azért a souls elemeket majd :)
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.12.01. 01:16:07
Konkrétan. Tartalom kevés, sok az ismétlődés, kár érte, de talán még így is hajszálhijján évjátéka nálam, Days Gone mellett. :)

ha azt tudták volna tartani, amit a játék elején, akkor még egy szegényember Unchartede is lehetett volna simán :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.11.30. 22:36:24
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
néhol élveztem meg szerettem, de az az 1-2 idegölő hely / bug...
Nagyon remélem, hogy lesz miért megvenni a launch gépet :P
/moodjuk ehhez képest csak megvettem a soundbart :D De ez a mostról szól. Most (meg még egy darabig) meg a napközbeni játék is. Dübörögjön az a kurva sub :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.30. 21:15:40