PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
El is mentem egyért
meg hogy miért nem ismered az adblockot
meg.. ilyenek
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bár lehet van valaki, akinek ez jön be. <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.12.12. 15:09:11
PS5 II PSVR
ez megvót? hátha találtok 1-2 apróságot ... CARRION fasza amúgy 😊 meg lehet System Shockra rálesek majd...
maga a kezdeményezés is üdvözlendő, jó lenne ha E3 idején nagyobb címekre is lenne ilyesmi, hogy ne csak a standokon lehessen helyben kipróbálni a demókat 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.12.12. 12:47:07
Én ma teszem le a lantot melóhelyen, úgyhogy esélyes 😊
PSN ID.: Beegabor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Verő-Vita 😄DDD
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mióta jelzi ezt a ps rendszere, frissítés?
HZD
RDR2
Detroit BH
Spider-Man
BB
Batman AK
Days Gone
GTAV
Ahogy elnézem ezekben összesen nincs egy órád. ÉS NINCS MIVEL JÁTSSZÁL????
<#idiota>#idiota><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor5>#vigyor5><#csodalk>#csodalk><#ijedt>#ijedt><#bdead>#bdead>
Ezekből nekem ránézésre vagy 3 platina kitermett, meg alsó hangon 500 órányi játék 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.12.11. 23:23:37
Adversus solem ne loquitor
Feltelepítem alapjátékot,acc.-ot váltok megveszem kiegészítőt és akkor tudom használni?
Amúgy ha megveszem arra az acc.-ra amin nincs az alapgame pl.csak a Necro pakkot akkor használhatom is?
Mert így csak 2K lenne
Hmmm
Egész nap Store-t bújtam de semmi😊
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.12.11. 18:32:27
elfelejtettük a Dying Light 2-t! 😄 no, nekem ő ilyen CP2077 szinten várós ^^,
remélem lesz is valami szösszenet róla a TGA-n (konkrét dátum) - márha tényleg tartani akarják a 2020 Spring-et... 😞
PS5 II PSVR
kívülről szemlélve tényleg röhejes volt hogy minden mondatban kétszer szerepel a neve, legyen szó a játékról, vagy épp a rákok párzásáról 😊 nem tudva hogy egyébként a játék amit tegyük hozzá nem egy ember készített az milyen is lett, kifejezetten vicces, olyan mintha komplett vallás alakult volna köré az elmúlt hetekben
Én nem vagyok Kojima fan, de valamit azért tud a fószer, ha egy ilyen alap dolgot mint csomagok szállítása ilyen addiktívvá tud tenni.
Persze úgy néz ki nem mindenkinek
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.12.10. 21:07:23
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.12.10. 20:54:48
A DS5 kb ugyanúgy fog kinézni, mint a mostani, csak nem lesz light bar úgy néz ki, meg ugye a trigger/rezgőmotor más lesz
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.12.10. 20:52:42
@jonnyka: én rohadtul remélem, hogy nem real ez - vagy mitbánomén, legyen akkor rajta kijelző, de akkor tegyenek már bele egy épkézláb akksit... 😄
google translates link
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.12.10. 20:44:33
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kíváncsi leszek VGAn mennyi díjat zsebel be. Performance mehet Madsnek pl egyből.
egyrészt túl régóta is készül, az pedig sosem jelentett még a játéktörténelmben semmi jót... reméljük, hogy nem csak bemákolta a CDPR a W3-at, hanem hasonlóan durván komplex és ütős cuccot szállítanak le - habár attól is kicsit tartok, hogy ugye első FPS-ük... és nyilván eddig csak pre-alfabétagamma gameplayeket mutogattak, de ott azért elég vérszegény volt a gunplay, azt be kell látni.. 😄 persze van még idejük rajta javítani, de ha az gyenge lenne rilízkor is, akkor nem lepődnék meg őszintén szólva..
picit félek, hogy nem olyan játék lesz, mint amit a nagyközönség várna, de ne legyen ilyen! (pre-order itt is, alap 😊)
..ja és izé, jön a Doom Eternal is, de valszeg azt csak én várom úgy, mint a messiást 😄