PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12K sok Shop-ba CoD MW(olcsóbb mint használtan lol)
El is mentem egyért
j0nNyKa
nem lehetne hogy erről a reklámcégnél érdeklődsz, mert nekünk közünk nincs? egyébként sokféle reklám és targeted, szóval beszélgess el magaddal hogy miért valami csávót kapsz reklámnak 😊
meg hogy miért nem ismered az adblockot
meg.. ilyenek

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ulthanito
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem lehetne Milák Kristóf helyett valami csöcsös csajt tenni inkább bannerbe? :-D

Bár lehet van valaki, akinek ez jön be. <#nevetes1>

Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.12.12. 15:09:11

PS5 II PSVR

TDC Geronimo
Én biztos

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ulthanito
Sose nézem ezeket.

PS5 II PSVR

Ulthanito
Bugos a fórummotor, eltűnt az üzenetem. <#nemtudom>

PS5 II PSVR

mucsácsó
A The Game Awards alkalmából ingyen kipróbálhatunk több mint egy tucat közelgő játékot Steamen

ez megvót? hátha találtok 1-2 apróságot ... CARRION fasza amúgy 😊 meg lehet System Shockra rálesek majd...

maga a kezdeményezés is üdvözlendő, jó lenne ha E3 idején nagyobb címekre is lenne ilyesmi, hogy ne csak a standokon lehessen helyben kipróbálni a demókat 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.12.12. 12:47:07
mucsácsó
nálam van esély rá (szeretném), de még nem tudom hogy alakul a napom/estém, úgyhogy kérdőjel... de maybe leszek 😊
Seth
Ki nézi élőben a VGA-t ?
Én ma teszem le a lantot melóhelyen, úgyhogy esélyes 😊

PSN ID.: Beegabor

Kandurex
Na valljatok kisgempák! Esténként csapkodjátok vérben forgó szemmel a gyíkot, mi?!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
Mivel nincs rá content, így kell generálni rá valahogy máshogy <#idiota> <#idiota> <#idiota> <#idiota>
Verő-Vita 😄DDD
benőmenő
"Vita means life." <#banplz>
darkSectorxxx
Ja hogy csak következtetés értem.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tikal
A legtöbb játékban 5 perc után már kapsz egy torphy-t...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Nem arra értem, hanem az időre, hogy mennyit játszik, 1-2 vagy 3-4 órát stb

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Ja ezek közül RDR és Spiderman kivételével más acc.-al végigjátszottam a többit
Tikal
Gyanítom még az a trophy sincs meg neki ezekből amit azért kapsz mert elindítottad a játékot 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darkSectorxxx
Hol látod hogy órára mennyit játszott?
Mióta jelzi ezt a ps rendszere, frissítés?

TDC Geronimo
lol

Moby
Na ne csesszél fel légyszi...Annyi az el sem kezdett, meg a félperc után félrebaszott játék a profilodon, hogy az ember esze megáll.
HZD
RDR2
Detroit BH
Spider-Man
BB
Batman AK
Days Gone
GTAV

Ahogy elnézem ezekben összesen nincs egy órád. ÉS NINCS MIVEL JÁTSSZÁL????
<#idiota><#vigyor3><#vigyor5><#csodalk><#ijedt><#bdead>

Ezekből nekem ránézésre vagy 3 platina kitermett, meg alsó hangon 500 órányi játék 😄
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.12.11. 23:23:37

Adversus solem ne loquitor

j0nNyKa
hátö fura lenne, pcn bnet accounthoz van kötve minden vásárlás, felteszem itt is, tehát ugyanúgy nem kéne hogy használni tudd két accról két "részét" a játéknak

Ja nem írtam le érthetően.
Feltelepítem alapjátékot,acc.-ot váltok megveszem kiegészítőt és akkor tudom használni?
j0nNyKa
tehát 6k az alapjáték + 2 kieg, 2k-ért szerinted mit kapsz? 😊 nem, nem használhatod alapjáték nélkül

6K most.

Amúgy ha megveszem arra az acc.-ra amin nincs az alapgame pl.csak a Necro pakkot akkor használhatom is?
Mert így csak 2K lenne
Hacsak nem húzom be Diablo Eternal-t és csapatom Necroval😊
Hmmm
Hát én sz.tem már most kezdem olvasást lol
Egész nap Store-t bújtam de semmi😊
mucsácsó
háde mi, arra a 20-30 perces gameplayre gondolsz? mérlett az tyé? 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.12.11. 18:32:27
Moby
Az tavalyi E3-on tökre bejött, amit láttam belőle. Aztán amit idén mutattak...<#wilting> Valami tyé kategóriás szarrá változott minden 😞

mucsácsó
jah, és 2020 várt játékai témára visszatérve:

elfelejtettük a Dying Light 2-t! 😄 no, nekem ő ilyen CP2077 szinten várós ^^,

remélem lesz is valami szösszenet róla a TGA-n (konkrét dátum) - márha tényleg tartani akarják a 2020 Spring-et... 😞
Ulthanito
Úgy látom jövőre olvasni fogunk. Legalább behozom az elmaradásaimat, van egy csomó könyv a csőben, egy részük már a polcon figyel.

PS5 II PSVR

mucsácsó
jó, ez is igaz 😊 ha megnézzük, mindegyikőjük rászolgált arra, ami miatt bálványozva vannak - emberidegen az, amit művelnek ezek, és bőőőőven-bőven az AAA+ standard feletti minőség, amelyet képviselnek e sámánok 😄
Moby
Durva személyi kultusz van a csávó körül, ami engem mindig taszított picit, azzal együtt, hogy a játékait sem értettem/szeretettem soha. De ez nem egyedi, a nóti dog körül ugyanez megy, csak az nem egy ember, mert feszt cserélődött a személyzet odafent. Illetve a W3 óta a CDPR-re ugyanez igaz. Ezért is írtam a CP2077-ről amit írtam.

j0nNyKa
hát jó azért látjuk hogy a másik véglet dominál, nézd csak meg mi van feletted 😄
kívülről szemlélve tényleg röhejes volt hogy minden mondatban kétszer szerepel a neve, legyen szó a játékról, vagy épp a rákok párzásáról 😊 nem tudva hogy egyébként a játék amit tegyük hozzá nem egy ember készített az milyen is lett, kifejezetten vicces, olyan mintha komplett vallás alakult volna köré az elmúlt hetekben

TDC Geronimo
Ha nem Kojima készítette volna, nem lett volna ilyen jó a játék. PONT.

Én nem vagyok Kojima fan, de valamit azért tud a fószer, ha egy ilyen alap dolgot mint csomagok szállítása ilyen addiktívvá tud tenni.

Persze úgy néz ki nem mindenkinek
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.12.10. 21:07:23

Moby
Engem absz. nem befolyásolt Kojima neve. Vagy ha igen, inkább negatívan...szal ezt rohadtul nem adom.

mucsácsó
amúgy annyiban igazat adok a tagnak, hogyha nem Kojima készítetette volna ugyanezt (bár nyilván, akkor ez így meg sem valósult volna ebben a formában, és ezekkel a színészekkel se, de tételezzük fel mégis), hanem mondjuk egy amatőrebb csapat, mégdurvább fikákat kapott volna, és mégdurvábban szétkapják a kritikák 😊 ez fix...
shaddam
<#banplz>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Moby
Nyilvánvalóan nem lesz rajta kijelző, de a cikk sem erről szól 😊 Mondjuk az sem tetszik jobban, amiről szól. Az elgondolás jó, csak ez kb a userbase ötvenedét fogja érdekelni. Megint olyan fícsörökön dolgoznak, ami jópofa, érdekes, csak senkit nem fog érdekelni. Meg lassan főtalálják ezek is őjra a kinektet, annyit agyalnak ezeken...
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.12.10. 20:54:48

TDC Geronimo
akkora fake mint a ház 😄

A DS5 kb ugyanúgy fog kinézni, mint a mostani, csak nem lesz light bar úgy néz ki, meg ugye a trigger/rezgőmotor más lesz
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.12.10. 20:52:42

mucsácsó
igaz-igaz, csak én abban a hitben éltem amúgy, hogy már 2012 körül elkezdték gőzerővel, de igen, 2015 óta van a full prod 😊

@jonnyka: én rohadtul remélem, hogy nem real ez - vagy mitbánomén, legyen akkor rajta kijelző, de akkor tegyenek már bele egy épkézláb akksit... 😄
j0nNyKa
lehetséges ps5 controller leak

google translates link
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2019.12.10. 20:44:33

TDC Geronimo
full production kb 4 éve. Az azért nem olyan sok, főleg egy ilyen projecthez.

Kandurex
Ezen felesleges lovagolni. Az a játék a nyarat célozza.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mucsácsó
állítólag 2012 már óta (2013-as a bejelentő tréler), de csak a W3 Hearts of Stone után álltak úgy neki komolyabban (2015) - szal már azért nem ma kezdték, dehát nem is kevés meló lehet(ett) vele.. 😄
TDC Geronimo
Death Stranding wins IGN's People's Choice Game of the Year

Kíváncsi leszek VGAn mennyi díjat zsebel be. Performance mehet Madsnek pl egyből.

Tikal
Mióta készül?

TDC Geronimo
Doomot várom én is nagyon

mucsácsó
amúgy az a baj, hogy CP2077-nél én is látok egy hangyapénisznyi esélyt arra, hogy kurvanagy csalódás lesz.. 😄

egyrészt túl régóta is készül, az pedig sosem jelentett még a játéktörténelmben semmi jót... reméljük, hogy nem csak bemákolta a CDPR a W3-at, hanem hasonlóan durván komplex és ütős cuccot szállítanak le - habár attól is kicsit tartok, hogy ugye első FPS-ük... és nyilván eddig csak pre-alfabétagamma gameplayeket mutogattak, de ott azért elég vérszegény volt a gunplay, azt be kell látni.. 😄 persze van még idejük rajta javítani, de ha az gyenge lenne rilízkor is, akkor nem lepődnék meg őszintén szólva..

picit félek, hogy nem olyan játék lesz, mint amit a nagyközönség várna, de ne legyen ilyen! (pre-order itt is, alap 😊)

..ja és izé, jön a Doom Eternal is, de valszeg azt csak én várom úgy, mint a messiást 😄

Moby
És még azt is halkan hozzátenném, hogy én még mindig nem láttam, hogy mitől lesz kurvajó játék a csucsima, csak annyit, hogy kurvaszép 😊 És méghalkabban mondom(merthogy benne van a zsákban), hogy még a cp2077 is lehet csalódás. Kicsi az esély, de beledögölhet a hype-ba, és a megfelelni akarásba. A tlou2 az egyetlen cím, amit fix1-re veszek.

Moby
Jó, ez nemigaz, van még egy Ironman VR-em előrendelve, és a Gods&Monsters radaron van, mondjuk gameplay egy nanoszekundumot nem láttunk belőle, szal itt az biztosan és a feltétlen tutira nem teljesül. Meg egy marék cím a csőben, amiről fogalmunk sincs, hogy jön-e jövőre, jön-e még ebben a genben. Szóval ezeket hagyjuk, senki nem tudja. Ez a 3 cím amik biztosak. Vagyis négy 😄