PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.12.17. 20:20:55
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Utoljára szerkesztette: Seth, 2019.12.17. 20:15:22
PSN ID.: Beegabor
Adversus solem ne loquitor
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.12.17. 15:47:03
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A megrendelt játékból utolsó példányunk maradt, mely üzletünkben a falon volt kiállítva a vásárlók tájékoztatása végett. Ezen termékeink bontottak, és a lopás elkerülése végett a lemezt egy külön széfben tartjuk. A játék teljesen új, nem használt, ilyenkor a boltos kollégák felajánlják az újra csomagolást. Ezt a metódust több mint 10 éve csináljuk. De a kellemetlenségért, amennyiben elfogadja, szeretnénk felajánlani 500 pontot a törzsvásárlói profiljára, amit bármire letud nálunk vásárolni.
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.12.17. 13:15:00
PS5 II PSVR
Ja, értem!
PS5 II PSVR
addig meg csak jönnek a direkt lebutított AC/NFS-szintű multicímek..
igazából attól függ, hogy milyen launch címek lesznek (bár szerintem max 1-2 ex lesz, ami tényleg érdekes lehet..) --- na de ismerem magamat és én nem szeretek semmiről lemaradni/kimaradni, szóval szinte fix, hogy day1 veszem.. 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.12.17. 11:38:49
nem akarok lastgen cuccokat tolni újgépen, ez tényleg akkor jön csak jól, ha neadjisten valamelyik cím kimarad PS4-en - de olyan meg ugye nem lehet <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota>
PS5 II PSVR
Ezt a gent szó szerint magam mögött hagyom. Mindennel játszottam, amivel akartam, amivel meg nem, pláne nem PS5-ön fogok.
Lasszó ás cusima maradt még, aztán viszonthall.
PS5 II PSVR
3/3: FF7 Remake
3/11: Ori & the Will of the Wisps
3/13: Nioh 2
3/20: DOOM Eternal
3/20: Animal Crossing
3/31: Half-Life Alyx
4/3: Resident Evil 3 Remake
4/16: Cyberpunk 2077
4/28: Gears Tactics
5/15: Marvel's Avengers
5/29: The Last of Us: Part II
Final Fantasy 7 Remake részemről bármikor jöhet!
Mondhatni, az általam legjobban várt játék jövőre az Ori mellett. Kár, hogy a PC-s verzió 2021-ben jöhet legkorábban.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.12.17. 09:55:11
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A PS5 vásárlást nem fogom elkapkodni, kíváncsi vagyok a nyitócímekre, a visszafelé kompatibilitás miatt viszont nagyon vonzó.
Addig meg Nintendo Switch. Amit most szerzek be.
PS5töt meg megjelenéskor megveszem, amik kimaradtak jàtékok màr csak azon pótolom.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Egyelőre nekem a jövő évi penzum a cusima meg vélhetően a lasso.
Szerintem a legsilányabb év lesz nekem ebben a genben.
Lehet letolom megint az Ezio Trilogy-t majd nosztalgiából.
PS5 II PSVR
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Adversus solem ne loquitor
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A játékmenet meg olyan változatos, hogy még a végén is jöttem rá dolgokra, amiket nem adott a számba és tök jó érzés volt magam rájönni. Olyan elemekből áll, melyeket máshol nem is láttam még.
Én amúgy biztos vagyok, hogy lesz még stranding game, vagy ennek a folytatása, mert ezen a félig single player félig multiplayer dolgon lehet még mit fejleszteni. Ugye ez sem teljesen új, hasonló volt már a Dark Soulsban vagy Nier-ben asszem, de ez megint egy továbbgondolt játékmechanikai elem volt a Death Stranding-ben.
egy kibaszott nvidia driver majd 600 MB :'D
Nem vágom miért ezen lovagoltok még mindig.
Írtam vagy 20x hogy az fasza benne attól független hogy immunis vagyok ezekre a dolgokra.
Nem azért mert nekem nincsenek szüleim vagy nem szeretek senkit, vagy nem értem mi történik csak kurvára nem hat meg a dolog ennyi.
Igen én szerelmes filmeket ha látok vagy drámát nem könynezem meg, sajnálok, meg együttérzek másokkal, de nekem ez nem érdekes.
De még ha érdekes is lenne, nem szeretnék közben unatkozni.
És nem az akció a lényeg itt, hanem a változatosság. A kettő nem ugyanaz. Egy tetrisz is lehet változatos.
Azért próbálkoztam, mert kíváncsi voltam a story-ra, pont a hype- miatt mint egy kicsit hosszabb filmre.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.12.16. 10:29:35
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
No offense, nem vagyunk egyformák, pont azért nem is kéne az ilyen játékokkal próbálkoznod.
PS5 II PSVR
A harc pont unalmas lesz a végére ha egybe nyomod le.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
mikor megláttam, akkor megint beugrott, hogy bizony kurvárakéneegyswitch™
...csak amíg nem végzek a játék-/film-/sori-/könyv-cunamival, addig nem veszem meg, mert akkor tök fölösen táraztam be mindeddig ezekből 😄