PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2019.12.29. 16:11:53
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Kedves Zoltán....!
A konzolokszervize.hu fogadta előrendelésed.
Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz!"
Ghost of Tsushima PS4 (magyar ...
Elden Ring PS4
Cyberpunk 2077 (magyar felirat...
The Last of Us Part II (2) PS4...
Final Fantasy VII Remake (FF7)...
<#eljen>#eljen>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mr robot meg kb az egyik legjobb sorozat. Most lett vége pár napja egy zseniális lezárással.
és igen, lehet intellektuell cucc, meg a mindfuck story miatt mindenféle dolgot bele lehet képzelni/magyarázni egészen akár a vallásokig; és ez tökjó, mert mindenki máshogy éli meg az egészet ezáltal - és igen, én is imádom a mindfuck storykat, mindenféle médiumban, legyen az játék/sori/film/könyv, de itt mégse kötött le a "játék" része a dolognak engem, nem éreztem motivációt arra, hogy szenvedjek egy jó story miatt is 40-60 órát.
persze ez megint az én finnyáságom, mert ugyanígy egy sorozatot se vagyok hajlandó végigszenvedni pár évadon át, hiába lesz egyszer az jó állítólag 😄 (most erről Mr. Robot S2 jutott eszembe)
szóval jah, nyilván ez az én primitívségem, de engem sokkal jobban leköt teszemazt egy COD MW multi 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2019.12.28. 19:07:51
meg tudom érteni azt, amit mondtok, hogy "kár lett volna kihagyni"; Dark Souls / Bloodborne / Sekiro stílóra ugyanez igaz - eleinte DaS-nál se értettem, hogy mi a francot ajnároznak rajta, miért jó ez, hogy így szopat a játék -- aztán asszem 3. vagy 4. nekifutással sikerült megértsem a formulát és az egész stílus varázsát, amiért hálás vagyok magamnak, mert akkor ezek a játékok mind-mind kimaradtak volna - márpedig a BB talán a generáció legjobb és legerősebb PS4-exe (najó-najó, talán lehet mégis a GoW az... 😄 de nehéz dönteni...😊)
szal jah. mondjuk nálam hatványozottan mellément a Death Stranding A-ból B-be része, mert GTA-kban, RDR-ben és az összes sandbox játékban ahol csak tudtam, fast-traveleztem, mert nekem a legnagyobb nyűg a furikázás/sétálás 😞
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.12.28. 17:18:20
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PS5 II PSVR
PS5 II PSVR
És hovatovább nem is ajánlanám PC -re, mert az egy rohasztó tégely* egy ilyen, hogy is mondjam, "megosztó" játéknak.
(*nem tudod eladni).
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2019.12.28. 16:48:55
A játék baromi jól néz ki és ugyanennyire üres is. Engem nem érdekel, hogy lesz valami megfejtés a végén, közben fogjon meg. És bár nagyon fontos egy játékban a történet és körítés, de nem soha nem több, mint a mérleg másik részében lévő játékmechanika.
Én a kiadók helyében a pécés verziókat fél-egy év múlva adnám ki, a "maszterrész" úgyis megvárja, legalább addig ki lehetne gyomlálni belőlük a gyomot.
Én hálát adok az égnek, hogy az ízlésem miatt nem maradtam ki belőle, és évek múlva is visszaemlékszek majd rá.
Lehet gyors végigrohanok megint a játékon 😄
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2019.12.28. 16:21:12
nézd meg 😊 ennyit még ér...
utána meg el lehet felejteni egy életre 😄
btw, miért adtad fel? mármint tényleg érdekel, hisz ennél a játéknál (<#idiota>#idiota>) legszélsőségesebbek a vélemények 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
25 játék volt, amivel játszottam huzamosabb időt, de félbehagytam valami miatt
50 játék volt, amit kipróbáltam, de nem tetszett, ezért nem is játszottam vele.
(ebben a demók is benne vannak)
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2019.12.28. 08:43:07
PS5 II PSVR
A mikor játszottál vele is rejtély, bele kell menned az adatlapba, hogy kiderüljön - nincs pl, évenkénti bontás. Nem találtam olyan funkciót sem, hogy mi az, amivel majd szeretnél játszani, tehát egy whislist.
De lehet, hogy tényleg még nem néztem át jól.
PS5 II PSVR
Még nem merültem el ebben, de az évek szerinti rendszerezést még nem találtam, pedig érdekelne.
PS5 II PSVR
---
amúgy a Witcher sori szerintem überjó, nekem most jön a 7. rész, engem brutál beszippantott, zseniális - Yenneferbe meg belezúgtam totál 😄
De lehet rosszul iformálódtam ezügyben.