PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jim Ryan: “Each time a new console is released, the processor and graphics improve. Those are enticing of course, but we need to have special appeals as well. We have already confirmed the use of an solid-state drive. Having load times that are next to nothing is a major change.
“3D audio and the haptic feedback support of the controller are also things that, when you try them, you will be surprised at how big a change they are. Even just playing the racing game Gran Turismo Sport with a PlayStation 5 controller is a completely different experience. While it runs well with the previous controller, there is no going back after you experience the detailed road surface via haptic control and play using the adaptive triggers.
“But you know. There are still more unique elements for PlayStation 5 to come that separate it from previous consoles. The ‘bigger differences’ have yet to be announced.”
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
nem gyenge tease-elés, de szerintem márciusig bezárólag lesz valami event (PS4-hez hasonlóan; az 2013 február 20 volt) - bár most ez a Taipei Game Show bezavar így a képbe 😄 meglepne, ha ott lenne valami....
de szerintem E3-ig meg nem fognak várni a bejelentéssel... vagy? szerintetek?
én már rohadtul kíváncsi leszek, hogy hogy fog kinézni, tényleg elképzelésem nincs 😄 az tuti (és remélem is), hogy a devkithez totál semmi köze nem lesz abszolút, ahogy a korábbiaknak se volt, mert az valami borzadályfos 😄
Sony’s PlayStation 5 logo looks to be the most popular Instagram image of all-time from a video games company, according to analytics gathered using social media tool Popsters.
Less than 48 hours after it was posted, the PS5 logo image has amassed almost five million likes and 136,000 comments, easily surpassing the second-placed image post, Fortnite’s Avengers Endgame crossover announcement from April 2019 (2.7 million likes).
...
At the time of publishing, Xbox’s Series X reveal post has just under one million likes. The FIFA 20 and FIFA 19 cover reveals have 1.5 million and 1.1 million likes.
Mint mondtam, durva lesz a hype
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
az új haptic engine szerintem már jobb lesz a ps5-nél...
vibráció nélkül meg nem olyan élvezetes egyik játék sem
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PS5 II PSVR
Darky, nagy lehetőség! :-D
PS5 II PSVR
Mert olyan magabiztossággal mondod, hogy mi lesz, mi nem lesz, mintha tudnád. Pedig lövésed sincs róla, csak találgatsz.
Amúgy meg nem a "magyar oldal" híre ez, benne van a forrás. Ha az Eurogamer hozza le ugyanezzel a forrással, akkor nekik elhiszed? <#nemtudom>#nemtudom>
Ráadásul hivatalos Sony-forrás, hogy 23 játékot vonultatnak fel (azt nyilván senki nem gondolja, hogy 23 új játékot mutatnak be, de azt az IGN sem állította).
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.01.08. 12:56:38
PS5 II PSVR
viszont Elden Ring tréler fasza, tuti lesz valami gameplay szösszenet, meg megjelenésről is talán valami bővebb infó.. 😊
Ja hogy a Taipei Game Showról van szó. Az olyan jelentéktelen, hogy a régi trailereken kívül nem lesz más
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.08. 12:29:54
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ez igaz?
én nagyon remélem, hogy van rá esély, mostani kék azért eléggé elbassza az összképet, meg már rohadtul uncsi is...
valamit tuti változtatnak majd, hogy ne legyen összekeverhető a PS4-es játékokkal szerintem - mégha marad is kék, de árnyalatra biztos más lesz valamennyire, de ez a fekete nagyon ütne 😊
Állítólag az Ubisoft pedig AC-t , Splintit és Prince of Persiát villant majd...(állítólag)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.01.08. 08:56:47
Next PC upgrade: 2022
Fejlődni tökéletes és ad 4 operátort!
Amúgy multiba is tökmindegy mibe kezdünk bele,mindegyik el van találva.
Ha úgy vagy szólj és mehetünk Co-op.
Vegyél fel:TomStorm#6709347
singlet még mindig nem toltam végig, co-opban is egyelőre 0 percem van.. 😄
Most megyek segíteni másoknak😊
R115-el meg 2db 40-es fegyóval😄
Nem gondoltam volna így GoW után elleszek valamivel CP2077-ig.Dehogynem!
Ezért is utáltam meg egér+bill-t.Iszonyat sokat elvesz élményből ha nincs Feedback!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nekem a legfontosabb az lenne hogy maradjon meg minimum ennyire ez a megoldás hogy pendrive-ra másolgathassama játékaim mentéseit.
Hát nem tudom hogy az mennyiben lesz jobb, azt hallani kéne, lehet fel se tűnik majd a különbség..
Mármint az én bot fülemnek.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.07. 22:33:54
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.07. 22:30:21
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.07. 22:30:27
Rezgés az egyik legjobb cucc a kontrollereken. Szerintem hozzá tud adni az élményhez, ha rendesen meg van csinálva. Ilyen lesz a haptic is meg az adaptive trigger
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.07. 22:28:47
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯