PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 év alatt bőven előjönnek a hibák ha van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.11. 15:59:30
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
SSD-t már kezdéskor is tehettél volna a gépbe.
De ha valaki kibírja hogy ott egy játék, amit szeretne játszani, vagyis HA szeretné nagyon, az nem fog várni.
Juteszembe, te voltál az aki mmegvette a 2080ti első egyik példányát? Miért nem vártál vele 1 évet? Mert az egy PC modul? 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Igaz a nagyobb címek nem, de jöttek és a PS4 nem volt akkora tech újítás a 3.-hoz képest mint most ez, itt nem szimpla adatok növeléséről beszélünk.
szerintem még virágbótbó se volt ennyi játékom 😄
@dark:
igaz, de 1 év általában, nem? :\ nagyon max 2... nem emlékszem PS4-re mennyi volt, de nekem 1 év rémlik csak 😄
Ez az az elv amit Moby is mondott, akkor soha semmit ne vegyetek meg mert mindig jön helyette másik vagy jobb. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.11. 15:53:34
"hogy a francban lehet ilyen fakír hozzáállással élni egy olyan életet"
55" QLED-el tolom + 27" Dell IPS + Ci7 + 2080 Super, nvme SSD, etc. PS2, PS3, PS4 Pro + PSVR, Nintendo Switch (5 játékkal egyelőre), NDS, Famicom NES, SNES + NES minik, PS One classic, XBOX 360 (2 db. X1 controller, 2 db. PS4 controller), gamer noti (ezt nem olyan rég lecseréltem egy üzletire inkább), 2 db. 5.1-es hangrendszer, Sennheiser füles(ek).
PC-re Steam-en 4300+ (négyezer-háromszáz) játéknál járok, GoG-ra van ~300, Originen 60, Uplayen 50 körül. A beaktiválatlan játékaim listája PC-n jelenleg 500 felett jár, van közte (Dark Souls 3, Crash Bandicoot Trilogy is, szóval nem szemetek). A dobozos játékaim száma több 100-as nagyságrendű, van közte PS3-as, X360-as és rengeteg PC-s. PS4-re kb. 30 digit játékom, van az összes exclu.
Képes voltál sokad magaddal együtt a BB-t is végigszenvedni HDD-vel... én azonnal vettem egy normálisat bele 30k-ért, szóval végre egyetértek veled: Ne legyél fakír, ne spórolj ennyire a hobbidon, mert life is short.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.01.11. 15:41:58
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Azt a gent tükörsimán a Nintendo vitte. Két piacon lévő konzoljuk is átlépte a százmilliós eladást (DS+WII). Ez se az ms-nek, se a sonynak nem jött össze akkoriban.
Adversus solem ne loquitor
sokszor eszembejut azért az az eset... úgyhogy nem viccből van a YOLO duma a világon 😄
én is ugyanígy fogom tolni, felkészülök új TV-vel előtte szépen majd az új genre, ez a minimum szerintem ehhez a hobbyhoz - kinek mi a fontos, ugye.. 😊 valaki súlyos százezreket költ hangszerekre, stb..
Igen ezt a végtelenségig lehetne húzni, ezért se értem a dolgot....
Nemtom a Driveclub bundlis modell melyik volt, de ez még az OG PS4, soha semmi nyűgje nem volt, újrapásztázva se lett szerencsétlen meg semmi, szarrá van nyúzva, és még mindig megy 😊 szóval szvsz azért ha valami többezer órányi nyúzást kibír 5 éven át egyetlen egy full fagyással (Witcher 3 - akkor ott ki kellett húzzam a tápkábelt..), az manapság brutáljó minőségnek számít az én szememben 😊
...de előző genben ott azért ott volt eleinte a YLOD PS3-on meg RROD X360-on (azt én be is szoptam szépen, gari lejárta utáni napon, az egy időzített bomba volt 😄) - de mostani genben én se tudok ilyen durva szériahibákról.. és X360-at sokkal kevesebbet pörgettem, mégis kijött a nyavalyája.. 😄
// hogy a francban lehet ilyen fakír hozzáállással élni egy olyan életet, ami jelenlegi ismereteink szerint egyszeri, megismételhetetlen, és bármelyik pillanatban minden előjel nélkül is véget érhet!!!???
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.01.11. 14:06:19
PS5 II PSVR
Nagyon nagy tévedés......
Az az eltérés nem nagyon kicsi lesz ami a 2 generáció közt lesz majd. 😊
Már kapásból a fények-bevilágítás-tükröződések eleve másak lesznek.
Vagyis olyan játék, ami PS5-re jön csak, lehet 2-3 darab lesz az elején, de ami jön Pro-ra is, azok SOKKAL szebbek lesznek....
Eleve már semmi gyebet nem kell tenni, csak beletólnak 2x akkora felbontású textúrákat....
A PS5 nem kicsit fogja szebben futttatni a játékokat, de lesznek rá olyanok is amik nem mennek PS4 Pro-n se majd.
Assassin's Creed Ragnarok Mjolnir and Valhalla editions leak on multiple storefronts

mondjuk ez a 2 játék a mai napig jól néz ki szvsz, ezek jól öregedtek 😊
Nyilván egyik se lett volna kihagyhatatlan/később játszható, de nem bántam meg.
Meg hát persze abból a szempontból is jó lehet várni, ha érdekel a használtpiac, mert addigra több embernek lesz gépe, ezáltal több használt cucc is lesz - már aki utazik ilyenben 😊
...nameg ott van a launch gépek kezdeti gyermekbetegségei - de ez van 😊)
de én személy szerint megőrülnék, ha régi gépen kéne toljak új címeket, fosgrafikán és fosfrémmel, neadjisten kihagyott játékelemekkel (lásd például anno a Shadow of Mordor, vagy COD BO3, stb...)
még1x én azt tuti nem zongorázom le, ami PS3/PS4 váltáskor volt, illetve azt a baklövést, hogy Prora nem cseréltem a base helyett.. PS5-ből instant váltok majd, ha lesz Pro, ezt is megfogadtam..
de persze kinek mi a fontos, én nem bírnám ki annyi ideig fixen, még ha ingyen is kapnék egyet akkor 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.11. 12:07:45
az X360 az nagyot szólt, és ott nagyon elkapták, azt a gent szvsz vitte tükörsimán az MS, legalábbis egészen a végéig.. (SONY meg ugye "elbaszta" a Cell-lel, de nálam a gen végére fordult a kocka, és PS3 párti lettem már)
akkoriban az X360 volt olyan, hogy legtöbb ismerősnek is az volt, minden multi cím gameplayt, trailert, bármit, azon mutattak be - teljesen "népkonzol" lett, mint ami ma a PS4 is 😊
ja, meghát az, hogy a konzolok megjelenési dátuma is eltért, valamint a PS3 régiónként több hónapos difivel jött... sztem már ez rányomta a bélyeget..
meg ott még próbálkoztak kicsit velősebb ex-dolgokkal, emlékezzünk vissza a GTA IV timed-ex DLC-kre, meg hasonlók..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.11. 11:26:17
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
/egy BB2-ben hadd reménykedjek bilibe lógó kézzel <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> <#idiota>#idiota> /
De jah, szerintem is egy 2-3 év, amire úgy megindulnak jobban ilyen téren az események, valszeg ezért is van benne ez az erősített lastgen support.. majd valahogy akkortájt jön szvsz a GoW2 <#bee1>#bee1>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.11. 09:45:00
és ahogy olvastam redditet (meg más oldalak komment szekcióit), nem kevesen gondolják még ugyanígy, amit írtam is lentebb, hogy gyakorlatilag egyik főbb motivátort veszítik el az új konzol vásárlásása mellől..
nem kizárt persze, hogy PS4-PS5 között is ilyen transzparens "genváltás" lesz, mert erről még nincs infónk, de én nagyon remélem, hogy nem kényszerítik a deveket arra, hogy egy 7-8 éves konzolra is butítgatniuk kelljen egy "nextgen" címet..
nade majd döntenek a számok persze pár év múlva 😊 én kövi genre se jóslok Xbox-fölényt, sőőőőt - de persze nem vagyok elemző meg hasonló, hálaégnek
Miért, te a killzone miatt váltottál PS4-re, PS3-ról? <#rolleyes>#rolleyes> A sonynál sem fognak killer exek jönni az első évben. Nem azok fogják eladni a PS5-öt eleinte. Az majd a harmadik év körül várható...Az elején azoknak fogják eladni, akiknek számít a jobb látvány a mindenben. Azok meg meg fogják venni az XSX-et is.
Aztán jött a banán homofóbia miatt. <#nevetes1>#nevetes1>
Kurvára utálom az ilyen álszent, polkorrekt pózolást, ami manapság a nyugati világban folyik. Hogy egy ilyet ne írhass le, mert valamilyen LMBTQSGZD-nek az emberi jogait sérted vele.
Pedig én pont, hogy elfogadom a homoszexualitást, ha minden ember annyira lenne homofób, miint én, akkor a Budapest Pride nem létező név és rendezvény lenne....
PS5 II PSVR
Beszélünk itt, hogy Sony exclusive, cska az miatt konzolt.
De ezt nem gondoljuk azért komolyan, ha csak 1-2 játék érdekel a Sony gépre nem fogsz kiadni 200k-t vagy 160k-t egy konzolra, az sem csak Exclusive viszi el, fontos, de egy konzolnak manapság elég ha bivaly erős és megbízható, az Xbox X is elég szépen fogyott csak mert elég hardver volt, igaz nem fordított a Microsoft javára eladásokban, de MÁSKÉPPEN tekintettek, köztük én is az Xbox-ra mikor kijött az a "mérnöki csoda"...
Egy Xbox One-nál inkáb húztad a szádat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.11. 01:22:14
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az megvan hogy PC meg GamePass, és ennek én is örülök, mert szeretnék majd PC-n is játszani a jövőben is - csak szvsz ha még az exek se lesznek XSX exek (mert jönnek még 2 évig lastgenre), akkor minek venne bárki day1 XSX-et, ha minden launch cím jön XONE-ra ezek szerint? Ércsük?😄
Engem nem zavar, csak nem értem a logikát 😄
Hülye lenne váltani bárki, pláne akinek One X-e van - de aztán lehet csak én látom így.. 😄
Milyen exclusive-ot szeretnétek mikor eddig is megmondták, hogy MINDEN jön pc-re is, Meg GamePass-ba is.... 😊
Hogyan várhattok exclusive-ot onnan? 😊
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
.
.
.
Nem tudjuk mi a gecit akarnak eladni. Ez nem derül ki gyakorlatilag évek óta. Amijük van, azt gombokért dobják szét. Nincs értelmezhető stratégiájuk arra, hogy mivel akarják megfogni az embereket. Az XBOX brand nem jelent semmit. Senki nem tudja azonosítani semmivel. Ott van a pécéken, ott van lassan egy talicska fekete dobozon, de hogy mit jelent, ezt senki nem tudja definiálni. Ők sem. Én vigyorogva nézem ezt a szenvedést, mert amíg ez van, addig én fillérekért vásárolok náluk. Mármint ha épp kell fizetnem náluk bármiért, ami csak néha van 😄D
Nekem tonképp megfelel ez így.

Mert ez így bizonyos értelemben kb. ugyanaz lesz, mint midgen váltás - akinek van XONE(X), az minek vegyen a valamivel szebb grafikáért 180-200k-ért új konzolt...