121490

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kandurex
    Vagyis nem értem, h kell megcsinálni
  • Kandurex
    Hogy van az FF7 Remake-be ez a First Strike materia megszerzése?

Azt mondja, hogy töltsem fel 10X az ATB és használjak speciális támadást a straggered ellenen. De nekem nem írja jóvá?
  • yesname #105332
    Ja és ha már itt tartunk, a nem érdekel (amit Te adtál a szájába megint másnak) és a nem hoz lázba és két különböző dolog...
  • Moby
    Ez elkerülte a figyelmem. Kösz (Norbinak is)!
    Hát most úgy van leárazva, hogy a GOTY ed van. Igazából ott a helye a könyvtáramban, meg csak megnézném majd PS5-ön is.
  • Moby
    Elkezdtem. Már jóóó régen. Aztán jött a Switch verza, ott elbizonytalanodtam (illetve februárra volt igérve a orchestral mod v3), aztán valahogy úgymaradt. A DQXI is nagyon tetszett, de én nem igazán kedvelem a turnbased harcokat. Eljátszok velük, meg a kiemelkedők nem maradtak ki emiatt, de ha van lehetőség, inkább realtime harcolok.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.25. 17:41:41
  • n000rbi
    Te DQXI-et nyomtad?
  • yesname #105328
    Igen és ez a kettő teljesen mást jelent. Az, hogy engem nem hoz lázba a HZD folytatása (mert ...) és kár BÁRMIT is folytatni (amit sehol sem mondtam) az én magyar tudásom szerint más jelentéssel bír. :D
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.25. 17:20:17
  • Moby
    Van benne normális harc. Meg jó az egész.
  • Voltan
    Jó, ezt adom. De valahogy nekem mégis betalált, most a FF7 is pihen :) Amúgy fura, mert amúgy nem voltam soha az a nagy jrpg fan, de valahogy mostanában van rájuk hangulatom, meg nem mondanám, hogy miért.
  • Moby
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Telibeszarom. Egyrészt nem az örökkévalóságnak vettem. 2 év gari van rá, max 4 év és úgyis újat akarok majd (vagy kevesebb). Másrészt a tévé van értem, nem fordítva. Harmadrészt oledek vesznek körül, csupa statikus tartalommal. Oled van az összes telefonunkban, az órámban, mindenhol. Rohadtul nem látok rajtuk semmit normál használat mellett annyi idő alatt, ameddig nálam van bármi átlagban. Szóval telibeszarom. Tudom azt is, hogy nem mindenki gondolkodik így. Nem is kell. Leírtam az én álláspontom.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.25. 16:59:01
  • TDC Geronimo
    mint minden OLEDnél itt is fent áll a veszélye, de annyi féle védelem van már újabb modelleknél, hogy szerintem csak annál lesz beégés, aki nagyon felelőtlenül használja. Ahogy olvastam legtöbb helyen túl van lihegve az egész és csak extrém esetekben fordul elő maradandó beégés.
    Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.25. 16:37:42
  • TDC Geronimo
    Hát én megnéztem a demot... nem tudom mit esztek annyira rajta :D Ennél szerintem vannak sokkal jobb jrpgk
  • Voltan
    Ez a Trials of Mana tök jó, olyan kis könnyed cukiságos dolog, teljesen rendben van. Angela visítása ugráskor valami szenzációs, és még diszkrét csöcs-fizika is van :D:D
  • Voltan
    Ezekre a modellekre mennyire jellemző a beégés?
  • n000rbi
    Egy kis tv off, Gerot már kifaggattam, a kérdés Mobynak és Ulthane-nek (és egyéb oled tulajoknak) szól:

Ti mennyire figyeltek a tartalom variálására? Jó lenne tök normálisan használni a a tv-t, anélkül, hogy mindig azon izguljak, hogy vajon ezzel most ártok-e panelnek...

Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2020.04.25. 15:45:51
  • darkSectorxxx #105319
    Annyira újszerű nem lesz értelemszerűen mert amit megalkottak egybe világ, ez még 1x nem lesz friss, hsizen az első rész volt ami elkezdte, de igényes folytatás lehet, sőtt még egyedi környezet is lehet akár, bár így is elég széles volt a paletta, volt havas, sivatagos, erdős, minden.

Én azt tartottam döbbenetesnek, hogy nem elég csak hogy egy bazinagy játszótér lett benen, de még azok a rohadt földalatti titkos részek is kibaszott nagyok lettek és abból is van 8 asszem.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.25. 15:40:38
  • darkSectorxxx #105318
    Hát Uncharted 2 után a 3. résszel nem így éreztem azért. :) De értem mire gondolsz.
  • darkSectorxxx #105317
    Én nem gondolkodás nélkül mert a mai világba már megnézem miben változtatnak 1-1 folytatás esetében, de esélyes hogy előrendelném én is, még ha csak a repkedés lenne az egyetlen újítás is a 2. részben.
  • darkSectorxxx #105316
    Hát figy, ugyanazt eljátszani még1x ugyanúgy nem lehet, ahogy kezdődik a játék pl, azt tuti nem fogják tudni űberelni.
    Vagy mi meghatóbbat tudsz elképzelni még? :)
  • n000rbi
    Kizárólag akkor, ha tényleg nincs jobb dolgod. Sajnos egyik se nagy eresztés.
  • TDC Geronimo
    Leárazva talán. Én nem toltam, bármennyire is imádtam alapjátékot én utálok DLCkre visszamenni később. 2 kivétel volt nálam, a witcher 3 meg a BB
  • Moby
    Azokhoz, akik nyomták a szopókember DLC-ket: megéri megvenni? Az alapjáték platinán van,d e a DLC-ket nem is láttam. Jók?
  • Moby
    Tőled idézek, mint témaindító:
    "Engem egyébként nem hoz lázba egy folytatás annak ellenére..."
    majd
    "Monrdta valaki itt, hogy kár bármit folytatni..."
    Igen. Pont Te.
    Namost akkor ki is beszél itt mellé?
    De hagyjuk. Értem, téged nem érdekel a HZD folytás. Hát...sajnálom. Vagyis nem, de ilyenkor ezt szokták mondani. Engem érdekel. Több nincs bennem ezzel kapcsolatban.

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.25. 14:40:34
  • yesname #105311
    Monrdta valaki itt, hogy kár bármit folytatni. Mellé beszélsz, de tőled ez nem meglepő...
    Előzőben is mellébeszélsz. Legalább is semmi köze ezeknek ahhoz, amiről beszéltem és más is beszélt.
    Történetesen, hogy egy folytatás nem nagyon fogja azt az élményt és hatást adni, kiváltani mint az első darabja. Ritka kivétel az ilyen.
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.25. 13:59:54
  • Moby
    Az látsziki, hogy aki tud játékot készíteni, annak mindegy, hogy újat csinál, vagy folytat. Jó lesz. Mindegy, nem ezen múlik. Az újnál persze mindig nagyobb a rizikófaktor, meg a bizonytalanság. De végeredményben nem igazán ezen múlik.
  • Moby
    Éppen ezekből kell tanulni. Pár éve még én is azt mondtam, hogy le kell állni az új részekkel mindenhol. De a sony stúidók erre rohadtul rámcáfoltak. Nem megy ez persze mindenkinek. A UBI pl. nagyon rossz ebben, és mégis ezt oltja. EA szintén. De vannak kivételek is. Sony, Rockstar.
  • mucsácsó
    igazából ezeknél a gigaexeknél mindig valahogyan sikerült részről részre magasabbra helyezni a mércét, mégha az elképzelhetetlen is volt előtte :D sőt, valahol még attól is durvábbra - God of Warnál tudtuk jól, hogy szanaszéjjel fog baszni - nade az, hogy minden perce és pixele aranyat ér majd, azt egyikőnk se gondolta volna :D

más kérdés, hogy hova a francba tudják majd még ezt egy 2-4 éven belül tetézni - de az a helyzet, hogy az a játék már most látatlanban pre-order és GOTY, mert 100%, hogy még az előző részt is überelni fogják minden téren..
  • Moby
    #105303 :DD
    A kilencedik részre a preorderek száma is rekorder lesz. :D
  • TDC Geronimo
    GoW folytatásban is annyi potenciál van hogy hajjaj..
  • Moby
    Nekem jöhet a HZD-ból a trilógia. Gondolkodás nélkül tolom a preordert rá. Nincs is olyan sony játék, ami nálam ne bizonyította volna be, hogy lehet, mitöbb, érdemes is folytatni. Még akkor is, ha ez nem illett épp bele a közvélekedésbe (Infamous pl.).
  • TDC Geronimo
    Na én ezzel a kijelentéssel azért még várnék
  • Moby
    Ehhez képest a PS4 generáció eddigi (a közvélekedés szerint) legkedveltebb, legkelendőbb, legtöbb szavazatot kapott, legtöbb díjat bezsebelt játéka egy olyan játék, aminek ha jól számolom korábban HÉT része jelent meg. És a nyolcadik vitt mindent. Ami annyit tett, hogy a játékot, a játékost, és a főszereplőt más aspektusba helyezte. Mondjuk a korábbi részei is basztak rendesen mindent részről-részre (néhány kivétellel)..
    Kárbármitfolytatni(tm).

Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.25. 13:23:16
  • darkSectorxxx #105302
    The Last of Us 2 se fog kiváltani már olyan hatást, ezt tudták a fejlesztők is, meg mi is, mégis lesz Part 2. :)
  • darkSectorxxx #105301
    Hogyne lehetne, filmekben prezentálták ezt már rengetegszer.
  • yesname #105300
    Nem csak a nézőn múlik. Aki pedig beül olyan filmre ami nem is érdekli, csak mert tömegfogyasztás van és mindent ki kell próbálni, az az Ő baja. :D
    Nem prekoncepcióm van és nem is csupán tapasztalt, hanem közismert tény, hogy egy új IP meglepetését nem nagyon tudja folytatás felülmúlni. Nem prekoncepció miatt...
    Utoljára szerkesztette: yesname, 2020.04.25. 12:30:49
  • Moby
    Hogy milyen hatást fog kiváltani, az a nézőn múlik. A HZD pont olyan, ami sokakban semmilyen hatást nem váltott ki. Az első része sem. Vagy említhetném a Death Strandinget. Az aztán a szélsőségek csimborasszója.
    Bármilyen is lesz a folytatás, belőled már aligha fog ilyen hatást kiváltani. Olyan erős a prekoncepciód, hogy már csak az új IP bontaná le.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.25. 10:18:15
  • yesname #105298
    Nem arról van szó, hogy nem lehet folytatni jól, hanem olyant hatást már nem fog kiváltani, mert olyan szintű sztorit már nem lehet letenni az asztalra. És pont azért, mert új IP volt. Kevés kivétel van, de a HZD világa és története túl erős ahhoz, hogy a folytatása is kivétel legyen. Szerintem, aztán meglátjuk.

"Egyetlen IP-ban nem lehet kibontani, kicsiszolni világokat, karaktereket, stb."
    Dehogynem. A legjobb filmek pont ilyenek.
  • Moby
    Hülyeség az egész. Bármit lehet folytatni ugyanabban az univerzumban jól, meg rosszul (ld. pl. SW fősodor vs. Mandalorian). A végtelenségig. Nem ez határozza meg, hogy jó lesz-e. Mára a sorozatok leváltották a mozit. Egyetlen IP-ban nem lehet kibontani, kicsiszolni világokat, karaktereket, stb. Az elmélet megbukik a gyakorlaton.
  • darkSectorxxx #105296
    Ha Gaia-val nem volt probléma, akkor én se értem mi vagy ki aktíválta volna Hades-t.
  • darkSectorxxx #105295
    Ja hogy mit fog letenni, hát de az úgy nem fer követelés. :D