PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
na majd a Bloodborne 2, mint PS5-ex launch cím <#idiota> <#idiota>
Moby
Jaja. A PS4 sikerét eléggé megalapozta a ps3 genvégi menetelése.

Adversus solem ne loquitor

Myselor
látom vannak akik félreértették amit írtam.nem azért várok kb 2-3 évet hogy olcsóbb legyen hanem hogy legyen rendes játék rá esetleg pár jó ex cím ami miatt érdemes legyen venni 😄 mert mint mondtam psre is 2-3év alatt gyült össze annyi game ami megérte számomra.ennyi ^^instant venném legalább 1 from soft game miatt a ps5öt ha exclusive cím lenne ^^ mint ahogy a bloodborne is az volt ps4en!
darkSectorxxx
Jaaa, 2 év a sony-nál és a bolt adhat 1-3 évet pluszban. Vagyis max 5 év (nekem a Pro_ra ennyi van)
2 év alatt bőven előjönnek a hibák ha van.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.11. 15:59:30

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
A várakozás valakinek nem jelent semmit, nekem pl ha egy kedvencemmel előbb játszhatok mint akkor ha várnék új hardverre többet ér pl, mint másnak egy hdd vs ssd dolog.
SSD-t már kezdéskor is tehettél volna a gépbe.

De ha valaki kibírja hogy ott egy játék, amit szeretne játszani, vagyis HA szeretné nagyon, az nem fog várni.

Juteszembe, te voltál az aki mmegvette a 2080ti első egyik példányát? Miért nem vártál vele 1 évet? Mert az egy PC modul? 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

mucsácsó
én a garanciáról beszéltem most 😄
darkSectorxxx
Várj mire gondolsz? Csak mert a PS4 eleve úgy jött, hogy 2-3 ex volt rá, pl Killzone meg ilyenek.
Igaz a nagyobb címek nem, de jöttek és a PS4 nem volt akkora tech újítás a 3.-hoz képest mint most ez, itt nem szimpla adatok növeléséről beszélünk.

mucsácsó
azzzzigen, elég szép kollekció, gratula 😄 eléggé "fakír" attitűdre vall <#banplz>

szerintem még virágbótbó se volt ennyi játékom 😄

@dark:
igaz, de 1 év általában, nem? :\ nagyon max 2... nem emlékszem PS4-re mennyi volt, de nekem 1 év rémlik csak 😄
darkSectorxxx
Van rá garancia, nem értem a problémát... 😊

Ez az az elv amit Moby is mondott, akkor soha semmit ne vegyetek meg mert mindig jön helyette másik vagy jobb. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.11. 15:53:34

Tinman
20-30k? Kit érdekel? Az olcsóbb árazása, csak a sokad rangú kérdés. A lényeg, hogy szinte minden játék vagy konzol jó ideig ilyen-olyan nehézségekkel küzd, nem véletlen, hogy annyi revision lát aztán napvilágot. Ráadásul a kezdő exclu kínálat se olyan, mint 2-3 éven belül. Konzolt én 15 must play cím alatt sose vettem.

"hogy a francban lehet ilyen fakír hozzáállással élni egy olyan életet"

55" QLED-el tolom + 27" Dell IPS + Ci7 + 2080 Super, nvme SSD, etc. PS2, PS3, PS4 Pro + PSVR, Nintendo Switch (5 játékkal egyelőre), NDS, Famicom NES, SNES + NES minik, PS One classic, XBOX 360 (2 db. X1 controller, 2 db. PS4 controller), gamer noti (ezt nem olyan rég lecseréltem egy üzletire inkább), 2 db. 5.1-es hangrendszer, Sennheiser füles(ek).

PC-re Steam-en 4300+ (négyezer-háromszáz) játéknál járok, GoG-ra van ~300, Originen 60, Uplayen 50 körül. A beaktiválatlan játékaim listája PC-n jelenleg 500 felett jár, van közte (Dark Souls 3, Crash Bandicoot Trilogy is, szóval nem szemetek). A dobozos játékaim száma több 100-as nagyságrendű, van közte PS3-as, X360-as és rengeteg PC-s. PS4-re kb. 30 digit játékom, van az összes exclu.

Képes voltál sokad magaddal együtt a BB-t is végigszenvedni HDD-vel... én azonnal vettem egy normálisat bele 30k-ért, szóval végre egyetértek veled: Ne legyél fakír, ne spórolj ennyire a hobbidon, mert life is short.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.01.11. 15:41:58

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
És én ennek örülök... annál jobbat kapok, minél alaposabban letesztelitek :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

mucsácsó
ezt így mondjuk nem tudtam, de érezhető is volt szerintem, hogy jobbá és érdekesebbé válik a PS3, mint az elején volt - azért is váltottam 😊
Az elején az MS vezetett, de a generáció végére a PS3 túlszárnyalta eladásban a 360-at.
mucsácsó
trú, de akkor helyesbítenék és úgy mondom, hogy a SONY és MS közül 😊
Moby
>az X360 az nagyot szólt, és ott nagyon elkapták, azt a gent szvsz vitte tükörsimán az MS,

Azt a gent tükörsimán a Nintendo vitte. Két piacon lévő konzoljuk is átlépte a százmilliós eladást (DS+WII). Ez se az ms-nek, se a sonynak nem jött össze akkoriban.

mucsácsó
+1, ott a pont, és nem akarom szerencsétlen megboldogult Tottit felhozni, de emlékezzünk vissza, ő is egyről a kettőre távozott... 😞

sokszor eszembejut azért az az eset... úgyhogy nem viccből van a YOLO duma a világon 😄

én is ugyanígy fogom tolni, felkészülök új TV-vel előtte szépen majd az új genre, ez a minimum szerintem ehhez a hobbyhoz - kinek mi a fontos, ugye.. 😊 valaki súlyos százezreket költ hangszerekre, stb..
darkSectorxxx
"Pl a ps5-6-7-et is el lehet skipelni, mert a második harmadik generációs ps8 már biztosan jobb lesz, mint bármi előtte"

Igen ezt a végtelenségig lehetne húzni, ezért se értem a dolgot....

mucsácsó
Trú, techben nincs olyan sose szvsz, hogy várás... hiába vársz, lemaradsz dolgokról, meg mindig lehetne jobb valamivel..

Nemtom a Driveclub bundlis modell melyik volt, de ez még az OG PS4, soha semmi nyűgje nem volt, újrapásztázva se lett szerencsétlen meg semmi, szarrá van nyúzva, és még mindig megy 😊 szóval szvsz azért ha valami többezer órányi nyúzást kibír 5 éven át egyetlen egy full fagyással (Witcher 3 - akkor ott ki kellett húzzam a tápkábelt..), az manapság brutáljó minőségnek számít az én szememben 😊

...de előző genben ott azért ott volt eleinte a YLOD PS3-on meg RROD X360-on (azt én be is szoptam szépen, gari lejárta utáni napon, az egy időzített bomba volt 😄) - de mostani genben én se tudok ilyen durva szériahibákról.. és X360-at sokkal kevesebbet pörgettem, mégis kijött a nyavalyája.. 😄
Ulthanito
Én biztos nem fogok remegni 20-30 ezer forintos árcsökkenést várva három évig, hogy örömet okozzon a hobbim. Örömmel fizetem ki a nyitóárat a konzolért, és ujjongva fogom várni, hogy tolhassam a kedvenc játékaimat a legújabb Sony-hardveren. Sőt, a lúd legyen kövér alapon lehet, hogy addigra behúzok egy 65-ös C9-et is, bár az asszony szerint, aki nemsokára a feleségem lesz, ez felesleges. 😊

// hogy a francban lehet ilyen fakír hozzáállással élni egy olyan életet, ami jelenlegi ismereteink szerint egyszeri, megismételhetetlen, és bármelyik pillanatban minden előjel nélkül is véget érhet!!!???
Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2020.01.11. 14:06:19

PS5 II PSVR

Moby
Gyermekbetegségek ebben a genben nem igazán voltak. Az első szériás prók máig mennek, az enyém is az. Az első szériás fatek is sok megy, főleg azok, amiknél vették a fáradtságot, és újrapasztázták, ha már kiszáradtak. A legnagyobb gyermekbetegség az ideérkezése előtti besemkapcsoló kínai gyártású gépek voltak (mint Slickadamé). Mire hozzánk befutott, már ez sem volt, de ez nem konstrukciós, hanem gyártási hibák voltak. És ha nem ment, cserélték. Ha valaki vigyázott a nullszériás fatjére, annak ma is megy. Persze ha valakinek ez a fétise, bármeddig lehet várni. Pl a ps5-6-7-et is el lehet skipelni, mert a második harmadik generációs ps8 már biztosan jobb lesz, mint bármi előtte. Ez nem lehet vita kérdése.

Moby
Milliószor ki lett tárgyalva mi mindenben lesz jobb. Akkor is, ha ugyanazok jönnek rá. A gecigyors töltés, az adaptív triggeres kontroller, a remélhetőleg normális letöltés (ld. gyorstöltés), valszeg sokkal gyorsabb rendszer, ésatöbbi. Nem mindenkinek az a legfőbb elvárása, hogy ötvenötbe kerüljön.

darkSectorxxx
"addig kicsit szebb graffal jönnek"

Nagyon nagy tévedés......
Az az eltérés nem nagyon kicsi lesz ami a 2 generáció közt lesz majd. 😊
Már kapásból a fények-bevilágítás-tükröződések eleve másak lesznek.

Vagyis olyan játék, ami PS5-re jön csak, lehet 2-3 darab lesz az elején, de ami jön Pro-ra is, azok SOKKAL szebbek lesznek....
Eleve már semmi gyebet nem kell tenni, csak beletólnak 2x akkora felbontású textúrákat....

darkSectorxxx
A Causal réteg Pro-t se vette meg! Vagyis ha neked van Pro most akkor kelleni fog a PS5 is.... 😊
A PS5 nem kicsit fogja szebben futttatni a játékokat, de lesznek rá olyanok is amik nem mennek PS4 Pro-n se majd.

mucsácsó
vállalom a szerepet 😄 meg szerintem még jópáran 😊
Tinman
Egyértelmű. 1. genes vasat bétázzon más. Lsd. PS4 vs Pro. Plusz addigra lesznek dögivel jó excluk.

mucsácsó
hát, ez meg egyre biztosabb (én spec örülök neki eléggé😊

Assassin's Creed Ragnarok Mjolnir and Valhalla editions leak on multiple storefronts

mucsácsó
Én is 1 év késéssel szálltam be (Driveclub bundle), és emlékszem, hogy leesett az állam - utána az Infamous SS-től meg aztán depláne 😄
mondjuk ez a 2 játék a mai napig jól néz ki szvsz, ezek jól öregedtek 😊

Nyilván egyik se lett volna kihagyhatatlan/később játszható, de nem bántam meg.

Meg hát persze abból a szempontból is jó lehet várni, ha érdekel a használtpiac, mert addigra több embernek lesz gépe, ezáltal több használt cucc is lesz - már aki utazik ilyenben 😊

...nameg ott van a launch gépek kezdeti gyermekbetegségei - de ez van 😊)
Myselor
ha megérné mert akkor a grafikai különbség lenne meg butítás én sem gondolkoznék rajta de ami ment előző gen váltáskor legalább 2 évig na az elég gáz volt.utána persze kezdtek látszani a dolgok de egy jó ideig nem.de hát persze kinek mi és mennyit érnek a dolgok😊 én tényleg körülbelül csak az ex játékok miatt vettem ps4et kíváncsian várom mik lesznek ps5re😊
mucsácsó
szerintem egy 3 év alatt max 20-30k-val lesz olcsóbb, többel egészen tutira nem (meg lehet nézni a launch PS4 árazást is) - más kérdés, ha lesz Slim 3-4 évre rá, akkor persze az ettől is olcsóbb lesz..

de én személy szerint megőrülnék, ha régi gépen kéne toljak új címeket, fosgrafikán és fosfrémmel, neadjisten kihagyott játékelemekkel (lásd például anno a Shadow of Mordor, vagy COD BO3, stb...)

még1x én azt tuti nem zongorázom le, ami PS3/PS4 váltáskor volt, illetve azt a baklövést, hogy Prora nem cseréltem a base helyett.. PS5-ből instant váltok majd, ha lesz Pro, ezt is megfogadtam..

de persze kinek mi a fontos, én nem bírnám ki annyi ideig fixen, még ha ingyen is kapnék egyet akkor 😄
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.11. 12:07:45
Myselor
én még mindig úgy érzem hogy elég lesz kb 3 év múlva vennem ps5öt mire elhagyják a jelenlegi genes gépeket mert addig kicsit szebb graffal jönnek ugyanazok a címek és hát azoktól megváltást nem kell várni😊 addigra meg már olcsóbb lesz a gép is.a legelső ps5öm is 55ért vettem újan ami slim volt
mucsácsó
Én se kifejezetten értem a stratégiájukat, de nem vagyok benne biztos, hogy ők túlzottan átgondolják ezeket.. 😄

az X360 az nagyot szólt, és ott nagyon elkapták, azt a gent szvsz vitte tükörsimán az MS, legalábbis egészen a végéig.. (SONY meg ugye "elbaszta" a Cell-lel, de nálam a gen végére fordult a kocka, és PS3 párti lettem már)

akkoriban az X360 volt olyan, hogy legtöbb ismerősnek is az volt, minden multi cím gameplayt, trailert, bármit, azon mutattak be - teljesen "népkonzol" lett, mint ami ma a PS4 is 😊

ja, meghát az, hogy a konzolok megjelenési dátuma is eltért, valamint a PS3 régiónként több hónapos difivel jött... sztem már ez rányomta a bélyeget..

meg ott még próbálkoztak kicsit velősebb ex-dolgokkal, emlékezzünk vissza a GTA IV timed-ex DLC-kre, meg hasonlók..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#idiota><#idiota><#idiota>

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.11. 11:26:17
shaddam
A legszebb hogy miféle pedofíliát műveltek az adminok egy discordon. Ott ki is szórtak pár addig sérthetetlen tagot úgy tele lett a gatya

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Moby
Nem lesz XBOX fölény, bármit is csinálnak. Ahhoz óriásit kellene hibáznia a sonynak is. Mindezen túl viszont azon kívül, hogy sokkal több exkluzív kellene az xboxnak, nem vagyok biztos benne, hogy mindent pontosan úgy kellene csinálniuk, mint a sonynak.

mucsácsó
nem vagyok befosva azért attól, hogy nem lesz ütős látványra/újításokat tekintve a nextgen, meg hát killer exben se szabad nagyon reménykedni, mert nem igazán lett volna rá egyik nagyobb studiónak rá ideje szerintem az utóbbi pár évben - habár rocksteady kitudja mit csinál pl. már évek óta.. 😄 de az meg úgyis multi cím lesz.

/egy BB2-ben hadd reménykedjek bilibe lógó kézzel <#idiota> <#idiota> <#idiota> /

De jah, szerintem is egy 2-3 év, amire úgy megindulnak jobban ilyen téren az események, valszeg ezért is van benne ez az erősített lastgen support.. majd valahogy akkortájt jön szvsz a GoW2 <#bee1>

Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2020.01.11. 09:45:00
mucsácsó
Jó, ebben igazad lehet 😄 de önmagában az a tény, hogy egy erősebb HW-d van és majd talán "ecce jóleszazmégkésőbb", nem hiszem hogy túl kecsegtető elgondolás lenne, legalábbis a casual réteg számára - ahogy Gero is írta..

és ahogy olvastam redditet (meg más oldalak komment szekcióit), nem kevesen gondolják még ugyanígy, amit írtam is lentebb, hogy gyakorlatilag egyik főbb motivátort veszítik el az új konzol vásárlásása mellől..

nem kizárt persze, hogy PS4-PS5 között is ilyen transzparens "genváltás" lesz, mert erről még nincs infónk, de én nagyon remélem, hogy nem kényszerítik a deveket arra, hogy egy 7-8 éves konzolra is butítgatniuk kelljen egy "nextgen" címet..

nade majd döntenek a számok persze pár év múlva 😊 én kövi genre se jóslok Xbox-fölényt, sőőőőt - de persze nem vagyok elemző meg hasonló, hálaégnek
Moby
"Hülye lenne váltani bárki, pláne akinek One X-e van - de aztán lehet csak én látom így.. 😄"
Miért, te a killzone miatt váltottál PS4-re, PS3-ról? <#rolleyes> A sonynál sem fognak killer exek jönni az első évben. Nem azok fogják eladni a PS5-öt eleinte. Az majd a harmadik év körül várható...Az elején azoknak fogják eladni, akiknek számít a jobb látvány a mindenben. Azok meg meg fogják venni az XSX-et is.

Ulthanito
Engem azért csaptak ki Resetera-ról, vagy egy éve, mert az AC Odyssey topikban azt írtam, hogy szerintem Kassandra kicsit túl férfiasra sikerült, nekem jobban tetszett volna, ha kevésbé nagy darab, leginkább egy shemale benyomását kelti bennem.

Aztán jött a banán homofóbia miatt. <#nevetes1>

Kurvára utálom az ilyen álszent, polkorrekt pózolást, ami manapság a nyugati világban folyik. Hogy egy ilyet ne írhass le, mert valamilyen LMBTQSGZD-nek az emberi jogait sérted vele.

Pedig én pont, hogy elfogadom a homoszexualitást, ha minden ember annyira lenne homofób, miint én, akkor a Budapest Pride nem létező név és rendezvény lenne....

PS5 II PSVR

darkSectorxxx
A murva erős hardver miatt. 😄 PC-t miért fejlszetenek? 😊

Beszélünk itt, hogy Sony exclusive, cska az miatt konzolt.
De ezt nem gondoljuk azért komolyan, ha csak 1-2 játék érdekel a Sony gépre nem fogsz kiadni 200k-t vagy 160k-t egy konzolra, az sem csak Exclusive viszi el, fontos, de egy konzolnak manapság elég ha bivaly erős és megbízható, az Xbox X is elég szépen fogyott csak mert elég hardver volt, igaz nem fordított a Microsoft javára eladásokban, de MÁSKÉPPEN tekintettek, köztük én is az Xbox-ra mikor kijött az a "mérnöki csoda"...
Egy Xbox One-nál inkáb húztad a szádat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.01.11. 01:22:14

mucsácsó
Naja. Én is így képzelem el 😄
Pontosan úgy, mint a midgen váltás volt 😊
TDC Geronimo
A HC gamer váltani fog, a casualnak meg jó lesz a sima S is 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mucsácsó
Nekem is édesmindegy, mert PS5-öm lesz fixen, csak értetlenül állok az elgondolásuk előtt 😄
Az megvan hogy PC meg GamePass, és ennek én is örülök, mert szeretnék majd PC-n is játszani a jövőben is - csak szvsz ha még az exek se lesznek XSX exek (mert jönnek még 2 évig lastgenre), akkor minek venne bárki day1 XSX-et, ha minden launch cím jön XONE-ra ezek szerint? Ércsük?😄
Engem nem zavar, csak nem értem a logikát 😄
Hülye lenne váltani bárki, pláne akinek One X-e van - de aztán lehet csak én látom így.. 😄
darkSectorxxx
Én nem értem az Xbox-on miért lepődtök meg!

Milyen exclusive-ot szeretnétek mikor eddig is megmondták, hogy MINDEN jön pc-re is, Meg GamePass-ba is.... 😊
Hogyan várhattok exclusive-ot onnan? 😊

shaddam
Átlag resetera user. Olyat mondasz neki ami nem a közös vélemény megy a ban, block. Úgyrémlik valami kínai corporate felszopásnál szóltam oda neki

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Hát ez hogy sikerült? 😄

Moby
Mégis mi a tökömet villantana? Náluk eddig is minden jött pécére is. Most meg jönni fog még ezek mellett az előző genre is. Ezeknek mindegy, mire veszel tőlük valamit, csak vegyed. Ők eddig sem akartak konzolt eladni feltétlen, hanem..
.
.
.
Nem tudjuk mi a gecit akarnak eladni. Ez nem derül ki gyakorlatilag évek óta. Amijük van, azt gombokért dobják szét. Nincs értelmezhető stratégiájuk arra, hogy mivel akarják megfogni az embereket. Az XBOX brand nem jelent semmit. Senki nem tudja azonosítani semmivel. Ott van a pécéken, ott van lassan egy talicska fekete dobozon, de hogy mit jelent, ezt senki nem tudja definiálni. Ők sem. Én vigyorogva nézem ezt a szenvedést, mert amíg ez van, addig én fillérekért vásárolok náluk. Mármint ha épp kell fizetnem náluk bármiért, ami csak néha van 😄D
Nekem tonképp megfelel ez így.

shaddam
Életem egyik csúcsteljesítménye volt bannoltatnom magam 😄

TDC Geronimo
Érdemes elolvasni, amit itt ír a csávó
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.01.11. 00:04:34

TDC Geronimo
Szerintem egyszerűen csak nem lesznek készen a játékok, amiket a bevásárolt fejlesztőcsapatok készítenek. Sonynál azért más lesz a helyzet

mucsácsó
Ezaz, én is így gondolom...
Mert ez így bizonyos értelemben kb. ugyanaz lesz, mint midgen váltás - akinek van XONE(X), az minek vegyen a valamivel szebb grafikáért 180-200k-ért új konzolt...
shaddam
Nyilván a multiplatformok úgy lesznek crossgenek mint ebben a genben. De a konzolgyártó inkább villantson hogy miért érdemes gent váltani