121493
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
na, kb 8K-ban néz ki úgy youtube-on egy videó, ahogy HD-ban kéne.. :D
viszont ez a gunplay, jááááj :S egy COD MW után ezt nagyon siralmas látni, remélem kezdenek valamit majd ezzel azért szeptemberig, mert rohadtul erőtlen, amolyan Fallout 3-jellegű az egész - de félő, hogy ez már nagyon nem fog akkorát változni :\ -
Evoluti0N #105576 Ez már régi és vót. Csak most fel lett javítva jobb minőségbe. -
konkrét ingame felvételek vannak, úgyhogy aki spoiler érzékeny az ne nézze
Utoljára szerkesztette: j0nNyKa, 2020.04.29. 18:54:35 -
AC helyett egy közel 6! órás photoshop tréning megy. Édes faszom....SSD,SSD....
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2020.04.29. 19:35:16 -
Ez odabasz :D -
Yeehaaaa! -
Akkor a másik kamu volt? :D -
Micsoda hónap :D
-
Nem fog, pedig BB ezzel az artal magasabb felbontásban meg framevel... ahh nem is idegesítem magam :D
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.29. 17:32:35 -
PS5-re remélem jön a remastered 4k 60 FPS-el és akkor szívesen végigvinném megint. Addig felejtős. Elég volt egyszer. -
Én köszönöm, de nem kérek 720p-t. A fullhd is kurvára nagyon last century mán. A BB ráadásul amúgy is zsizsikpokol. -
Ez nem patch, csak initurkálás. Levette a főbontást 720p-re, és uncappelte a framerate-et. És nincs vsync. Mindez prón, boost módban. Szal ez nem telejsítménypatch, csak egy "milettvolnaha". Ha jött volna pro patch...hát azt nem tudjuk milyen lett volna. Majd talán ps5 bc-ben főpimpelik normálisan.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2020.04.29. 17:00:06 -
Bárcsak így játszhatnék vele majd egyszer. -
Szerintem ha kicsit foglalkoznak vele pron ment volna az 1080pbe is 40-50 fps körül, csak hát szartak rá -
"Lowered the ingame resolution to 720p"
Ennyit kellett volna csak tenniük egy official patch-ben , de úgy látszik ez is megerőltető volt nekik.
Bár amúgy is egy aliasing hevön a játék, így még erőteljesebb :D -
Hehe, én is ezt mondtam másfél órája. :D Aztán azóta is rajzolja. XD Majd este 7kor kiírják, hogy AC: Ragnarok oszt cső. -
Evoluti0N #105561 Ok, nem fogom órákig nézni, h valaki rajzol valamit. Majd később visszanézek, h mi is ez az új AC. :D -
BB "60" fpsel hackelt PS4en. Unlockolt a frém és persze nem 60, de sokkal "smoothabb", mint az eredeti
Grat from és sony, hogy ennyire nem voltatok képesek, hogy egy patchet kiadjatok ehhez 4 év alatt és egy moddernek kell megcsinálni
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2020.04.29. 15:46:33 -
Amerika az nem Lengyelország vagy az EU. Amerikában nincsenek olyan jogi lehetőségei a munkavállalónak, mint az Európai Unióban. Nyilván ez az ember elkönyvelte, hogy ő itt a pénzét soha nem kapja meg, de akkor legalább fájjon már a stúdiónak is a kiesett bevétel. Nem állítom, hogy egyetértek vele, de megértem az embert, aki kétségbeesésében kapkod és csapkod mindenfelé. A munkáltató felelőssége és tisztessége lenne, hogy az elvégzett munkát kifizesse. -
Pont erre írtam ezt:
" Ettől persze még valaki rádírhatja fórumon vagy küldhet egy ilyen direkt üzenetet, de ezt leszámítva, azért nem olyan egyszerű véletlenül beleszaladni ezekbe a leakekbe." -
"A CD Projekt Red Lengyelországban van és ott is brutális volt a crunch a Witcher 3 fejlesztése alatt is már, valamint a Cyberpunk 2077 5 hónapos csúsztatása is jelenleg 5 hónap crunchot jelent a fejlesztőknek."
Persze hogy van családod, meg ki kell fizetni a számlát de akkor ne maradj ott, vagy fordulj a hatóságokhoz, senki nem kötelez hogy egy szar munkáltatónál dolgozz, de ne bazd el több ezer ember szórakozását.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.04.29. 15:00:45 -
Én ezt értem, de mi akadályoz meg téged abban hogy ide beiírd vastag betűkkel? Én azt hogy szűrom majd ki ha valami hülye egy randon YT video alatt benyomja? Mert ugye szoktak ilyet. Szóval nem, nem olyan egyszerű elkerülni ha gamer témában olvasgatsz, nézegetsz videokat. Hülyék mindenhol ott vannak, erre nem tudsz felkészülni. -
Rohadjak meg ha ez nem a játék banner-jét rajzolja élőben.
https://www.twitch.tv/ubisoft
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.29. 14:27:04 -
AC vikings, gameplayért gyere vissza jövő héten. Tessék
-
ppista #105553 Nem tudom megcáfolni, mert egyiket sem vittem tovább a harmadánál. A játszhatóság ameddig eljutottam, nagyjából egyezett. Madár. Pingelés cuccok után a d-pad fellel. Sunnyogás a gazban, majd kivégzés. Fejlesztésekben is sok az átfedés. A harc, a pajzsot leszámítva. Az egy idő után unalomba fuladó küldetések. A fütyülés. Lovaglás. A zsillió bisz-basz a térképen. Lehetne még sorolni. Lehet később jönnek be új elemek, de én azt már nem vártam meg. -
Evoluti0N #105552 Nekem az volt a fő bajom főleg az Odyssey-vel, h túl nagy lett a map, nem eléggé változatos tartalommal. Szinthez kötött ellenségekhez hozzá szoktam már más RPG-ben, elvégre az Ody full blown akció RPG lett. Szal ezzel nem volt bajom. Ugyanakkor túl sok volt a mellékes feladatok közül az egy kaptafa. Mint például a kismillió kipucolható bázis.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.29. 14:22:15 -
Igen, közben rájöttem. Én ezt meguntam, majd írjátok be mi lett a vége :D -
Nekem nagyon grindy volt. Utolsó AC játék, amivel érdemben játszottam, a Syndicate volt. Az origins meg az odyssey nekem nagyon open world izék voltak, szinthez kötött ellenfelekkel meg loottal, nagyon nem jött be. -
Igen 2018 óta kb ez van amikor egyik hírben írták, hogy INNENTŐL minden amit a Sony ad ki, az fog kapni magyar feliratot, beleértve a kis AA játékokat is!
pl Concrete Genie -
100% hogy vikinges lesz. Ezer leak volt már róla és Jason is írta twitteren. Viszont gameplay nem jön csak jövő héten. -
Van itt mindenféle zene régebbi és újabb részekből. Nem az fog árulkodni róla, hogy melyik korszak,helyszín lesz :) -
Minden PS 1st party már egy ideje magyar felirattal jön -
Evoluti0N #105545 Lófauszt ugyanaz. Az Odyssey-ben csomó újítás van Originshez képest. Lehet nem szeretni, de azért valótlanságokat ne állítsunk. -
Prof William #105544 Hallottam olyan pletykákat hogy a Ghost of Tsutshima magyar felirattal érkezik. Ez igaz? Angolul se lenne vele semmi baj, de így talán még jbb lenne.
És ha már nyelv... Japán hangsáv lesz benne? Mivel az egész 100%-ban japánban játszódik ezért magától értetődő lenne. :) -
ppista #105543 Teljesen ugyanaz, csak a történelmi kor, és a helyszín más. Ja, nem, mert az Odyssey-be lehet intenzíven hajókázni, ami amúgy egész szórakoztató egy ideig. Maga a játék már nem annyira. -
??? 5 perc aktív keresgéléssel találtam csak olyan oldalt, ahol fenn van. A 4chanen huszonnyolcat vissza kell lapoznod a topicban,hogy megtaláld a leaket és mi a fenét keresel ott, ha éppen el akarod kerülni spoilert amúgy. A redditről már törölték a topicot, a reseterán fenn sem volt. A nagy újságok egyike sem említi meg, csak a tényt, hogy volt leak, de semmit a tartalomról. A yt-on nincs fent egyik leakelt gameplay sem, mindet leszedette már a Sony. Azok a kibeszélős videók, amik belemennek a részletekbe is, azok is nagy SPOILER feliratokkal vannak tele. Ha ennek ellenére megnézed, az aligha véletlen.
Véletlenül nem fog veled szembe menni. Ettől persze még valaki rádírhatja fórumon vagy küldhet egy ilyen direkt üzenetet, de ezt leszámítva, azért nem olyan egyszerű véletlenül beleszaladni ezekbe a leakekbe. -
Én ezt a livestreamet nézem most, de a zene alapján rohadtul nem skandináv témájú lesz :D -
Evoluti0N #105540 Az, h tudott dolog és megszokott dolog, nem azt jelenti, h rendben van.
Szerk: Egy szóval se mondtam, h a bosszú szivárogtatás rendben van, de az sincs rendben, ahogy ND-nél és sok más fejlesztőnél mennek a dolgok.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.29. 14:08:08 -
Nem is kérdéses hogy crossgen lesz -
A ND nem Svédországban vagy Dániában működik. És nem is az EU-ban.
" de ha meg ez az álmod"
Ez egy munkahely. Ott emberek dolgoznak. Szerethetik a munkájukat, persze, de attól még ki kell őket rendesen fizetni és nem visszaélni ezzel. Mindenkinek van élete, családja, kiadásai. A számlákat álmokkal meg szeretettel nem lehet befizetni.