121454
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
-
A fekete jobban tetszik. -
ez jobban tetszik :D -
Fotóboltoló fanatikusok így képzelik el a ps4-et fehérben 
-
Sajnos nincs képlopó pedig de jó lenne :( -
Nyomom a TLOfUt, és gyönyörű, de nem tudok kiszedni képet pcre háttérnek, mert nincs rá igazi lehetőségem. -
Facebook gombot!!!! -
Persze, share gombbal lesz videó felvétel, stream és screenshot készítés/feltöltés is. -
Lehet majd vele alapból screenshotot készíteni? Erről olvastatok valamit? -
KaBuTo666 #122 Szóval windows 7 fut az xboxon. :D -
LOL :DDDDDD -
Úgy néz ki a ps4 valóban előnyt élvez a gyártás terén is.
Fagyizások az e3-on:
ps4 módra:
eközben a konkurencia:
-

-
Supporttal nem lesz gond :)
"PS4 has earned great support from a wide variety of game publishers, including many
indie developers. Since February 2013, the number of developers joining has increased from 126 to 505." -
Nincs, mert msnek nincs pofája kiadni a hivatalos spect, annyival gyengébb PS4nél. -
Háttérnek\bannernak \ csak úgy.. :D -
Van olyan táblázat, ahol egymás mellett írják le a PS4 és Xbone hardvereit összehasonlításképpen? -
Bannerba mehetne is :D -
-
Nekem nagyon tetszik -
igazából nekem nincs bajom a dizánnyal, annak ellenére hogy elég szögleteske, egész mutatósnak tűnik. :D -
Csodáljátok meg minden porcikáját! -
Hát akkor neked marad a multiplayer a pécére -
ToM1113 #108 #94 -
ToM1113 #107 igen, teljes mértékben nem is vagyok tisztában az előnyeivel talán...
Tudom hogy olcsóbban lehet játékokat vásárolni, meg vannak dolgok esetleg ingyenesen.
Azonban tekintve hogy amúgy is ritkán veszek játékot, időm sincs annyi, és nem is szeretnék költeni pluszba a ps-re, ezért nincs is.
Biztos megéri sok embernek, de nekem nem.
-
-
Valami akcióban nemrég 40 dollárért váltottam 15 hónapot (600 HUF/hó)
A PS4-re átvihető a szolgáltatás és day1 kapok érte DriveClub-ot majd (ami érdekel is) és ez csak a kezdet.
Már a PSVita ára is visszajött az arra kapott játékokból és akciós árakból!
Jobb szolgáltatás nincs jelenleg. -
Én nem hiszem, hogy kétszer bármit felraknának IGC-re. Van címük dögivel, amit pakolgathatnak. -
Renátó1985 #103 Tehat ami egyszer volt az mar soha nem lesz? -
darkmore #102 Majd talán PS4-el együtt bszállok! :) -
darkmore #101 Akkor most már mindegy, soha nem lesz előfizetésem! XDXDXD -
Ja igen, épp most volt váltás, szal MÁR nincs.
Ebből látszik, hogy sokat nem érdemes gatyázni vele, mer nem pénz (nincs havi 1000Ft), de minél később fizetsz elő, annál több jóságról maradsz le. -
DeS épp most van az IGC-ön :) (Heavy Rain asszem még épp nem volt, de valószínűleg az is érkezni fog valamelyik etapban) -
Renátó1985 #98 A Deamon souls pont most volt. En 1 hete fizettem elo, igaz most volt valtas, de meglet a Daemon souls, infamous 2, little big planet 2, lpb kart, illetve az uncharted 3 . Hirtelen most ezek jutnak eszembe amik only ps3- ak. -
darkmore #97 Nem tudom, hogy volt e köztük a Heavy Rain, vagy a Demon's Souls, ha igen akkor én sem értem, hogy mi a fasznak nem fizetek elő :) -
Ha az akciós árakat leveszem, már az instant game collection-ért is megéri, bőven. Nekem csak abból már jóval nagyobb értékben van játékom, mint amennyi az előfizetés. Namost akinek az nem elég jó játékokból, az nem tudom mi a fasznak vesz egyáltalán ps3-at, lévén, hogy lassan összes exkluzív cucc körbeforog az IGC-n :)
-
darkmore #95 Nekem sincsen plusz-om, vagyis volt egy hónapig ingyen, de nem újítottam meg. Általában olyan játékok vannak akcióba, ami nem érdekelnek annyira és nincsen PS VITA-ám se, hogy azokat a gémeket toljam és ha azt nézem havi előfizetés+akciós ár az kb. 2-3e Ft, akkor annyiból már tudok venni használtan valami gémet, amivel elvagyok pár hónapig mire végigtolom. -
van ps3ad de nincs ps+od?
miert nincsen? nem ismered az elonyeit? -
Renátó1985 #93 Nekem az tetszik, hogy mivel fizetos lesz a multi az online pass- t nem engedelyezi a kiadoknak. -
Az lesz, csak nem minden játéknál (a free to play játékok itt tényleg ingyen játszhatóak online).
Viszont az igen komoly ps+ játékáradat mellett számomra még elfogadható, mint szükséges rossz.