121454
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
:DDDDDDD -
akkor qrd el, és kezd előlről :D -
Tv megvan, lóvé megvan. Hol a konzol?! :D -
nézd úgy hogy 5 hónap neked, arra hogy összeszedd a lóvét rá + valami szuper ultra hd tv-re meg pár játékra :DDD -
Ahogy nézem a töltőkábel végre nem fél méteres lesz
Sok az az 5 hónap még :( -
És ezzel végre élvezet is lesz játszani nem mint a szenvedéses első résszel. -
Tömörítetlen Infamous Second Son gameplay
Nagyon jól néz ki, talán az egyik legszebb PS4es játék volt E3on. -
Ha olyanokat is dobálnak majd, mint az Outlast, vagy az Oddworld Remake, akkor ez nem akkora tragédia szvsz. -
Érdekes. Gondolom driveclub kivételével első fél + évben csak indie játékokat kapunk PS4re. -
Engem ne vegyél ide én a csúnyát használom majd. -
hát 399$-be illene beleférnie :D -
Renátó1985 #160 :). Nem magát a szolgáltatást akartam degradálni. De szép is lenne, ha coseplay-es ázsiai lányokat is kanánk a plusz mellé. Azzal biztosan a sony nyerné a konzol háborút. -
A Free az Free
Az ingyenszex se tart örökké :D -
Renátó1985 #158 Persze, de ez addig lesz amíg IGC-n van aki lemarad róla annak már fizetős lesz. Plusz neked is csak addig van meg amíg előfizető vagy. Szóval ez az ingyen, inkább egy nagyon kedvező bérlés. Az, hogy megéri-e, nem kérdés. -
Bőven jól -
De ha úgy veszed a kapott játékok miatt nemhogy nullára hanem még jó l is jön ki az ember! -
Renátó1985 #155 Igazából itt is fizetsz érte. -
A szemetek pc-re meg fizetni kell majd érte. -
Fontos különbség, hogy az Amnesia ennyire nem volt jumpscare heavy. -
Outlast gameplay
Egyike az PS+ ingyenes indie gaméknak (mésik kettő: Don't Starve, Secret Ponchos)
Pure Horror...akinek tetszett az Amnesia annak valszeg ez is bejön majd
-
Nem ismerem, azért kérdeztem. -
Fartisan #150 PS3-on is vannak,gondolom 4-en is lesz. -
Amugy SONY-nál vannak plusz appok? FACE, YOUTUBE, stb ... vagy várható PS4nél a multimedia? -
Ingyen online game... Mondjuk az emberek nagyrésze már amúgy is plus-os az ingyen játékok miatt, szóval annyira nem sok vizet zavar, mint amit az m$ akart bevezetni a box-szal. -
dehogynem. bejelentik hogy a PS4 valojában egy transformer, a Zűrből 
de visszatérve X Bone-ra, nem vagyok benne biztos, de MS-ék elég naívak, ha most azt hiszik hogy ezzel a "nagylelkű" stílussal visszanyerik az elmúlt bejelentések alatt elvesztett híveket. Legalábbis, nekem ez egy rohadt tetű stratégiának tűnik, a megnéztük meddig mehetünk el, aztán engedünk kicsit hátha elfelejtik a birkák, legközelebb pedig beadagoljuk nekik majd újra... -
Sony jön? Nekik nincs mit lépni :D -
Nem azt mondtam hamis :D , de közben MS lépet, és ez csak a kezdet ... most a SONY jön ... -
Miért tárgytalan? Minden állítás igaz, attól még, hogy nyilvánvaló, hogy az xbone-t szerették volna fikázni -
Jobb később mint soha! -
Ez máris tárgytalan! -
ja hát az 1értelmű, van még idő megjelenésig, meg utánna is csiszolgatnak még ezt azt, ebben biztos vagyok.
na de legalább fel tudnak mutatni működő gépet, nem úgy mint a konkurencia
-
Optimalizálni kell a játékokat, mert még crap-ek. Röviden erről szól. Majd meglátjuk, mi lesz belőle... -
Új gen, új gép (ami ráadásul prototype hw), launch címek. Semmi különleges nincs benne szerintem ráadásul még van majdnem fél évük, hogy 1-2 címet ott rendbe tegyenek. -
ez gecihosszú ilyen kánikulában. egy mondatos összegzéssel tudnál szolgálni? :DD -
A sok jó hír mellet egy kis csalódást kelthető cikk. -
zseni cucc -
ez a játék pff XD
-
Milyen reklám ez hogy nem hazudozik? :D -
-