121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#151 Nem ismerem, azért kérdeztem. -
Fartisan #150 PS3-on is vannak,gondolom 4-en is lesz. -
#149 Amugy SONY-nál vannak plusz appok? FACE, YOUTUBE, stb ... vagy várható PS4nél a multimedia? -
#148 Ingyen online game... Mondjuk az emberek nagyrésze már amúgy is plus-os az ingyen játékok miatt, szóval annyira nem sok vizet zavar, mint amit az m$ akart bevezetni a box-szal. -
#147 dehogynem. bejelentik hogy a PS4 valojában egy transformer, a Zűrből
de visszatérve X Bone-ra, nem vagyok benne biztos, de MS-ék elég naívak, ha most azt hiszik hogy ezzel a "nagylelkű" stílussal visszanyerik az elmúlt bejelentések alatt elvesztett híveket. Legalábbis, nekem ez egy rohadt tetű stratégiának tűnik, a megnéztük meddig mehetünk el, aztán engedünk kicsit hátha elfelejtik a birkák, legközelebb pedig beadagoljuk nekik majd újra... -
#146 Sony jön? Nekik nincs mit lépni :D -
#145 Nem azt mondtam hamis :D , de közben MS lépet, és ez csak a kezdet ... most a SONY jön ... -
#144 Miért tárgytalan? Minden állítás igaz, attól még, hogy nyilvánvaló, hogy az xbone-t szerették volna fikázni -
#143 Jobb később mint soha! -
#142 Ez máris tárgytalan! -
#141 ja hát az 1értelmű, van még idő megjelenésig, meg utánna is csiszolgatnak még ezt azt, ebben biztos vagyok.
na de legalább fel tudnak mutatni működő gépet, nem úgy mint a konkurencia -
#140 Optimalizálni kell a játékokat, mert még crap-ek. Röviden erről szól. Majd meglátjuk, mi lesz belőle... -
#139 Új gen, új gép (ami ráadásul prototype hw), launch címek. Semmi különleges nincs benne szerintem ráadásul még van majdnem fél évük, hogy 1-2 címet ott rendbe tegyenek. -
#138 ez gecihosszú ilyen kánikulában. egy mondatos összegzéssel tudnál szolgálni? :DD -
#137 A sok jó hír mellet egy kis csalódást kelthető cikk. -
#136 zseni cucc -
#135 ez a játék pff XD
-
#134 Milyen reklám ez hogy nem hazudozik? :D -
#133 -
-
#131 -
#130 A fekete jobban tetszik. -
#129 ez jobban tetszik :D -
#128 Fotóboltoló fanatikusok így képzelik el a ps4-et fehérben
-
#127 Sajnos nincs képlopó pedig de jó lenne :( -
#126 Nyomom a TLOfUt, és gyönyörű, de nem tudok kiszedni képet pcre háttérnek, mert nincs rá igazi lehetőségem. -
#125 Facebook gombot!!!! -
#124 Persze, share gombbal lesz videó felvétel, stream és screenshot készítés/feltöltés is. -
#123 Lehet majd vele alapból screenshotot készíteni? Erről olvastatok valamit? -
KaBuTo666 #122 Szóval windows 7 fut az xboxon. :D -
#121 LOL :DDDDDD -
#120 Úgy néz ki a ps4 valóban előnyt élvez a gyártás terén is.
Fagyizások az e3-on:
ps4 módra:
eközben a konkurencia:
-
#119 -
#118 Supporttal nem lesz gond :)
"PS4 has earned great support from a wide variety of game publishers, including many
indie developers. Since February 2013, the number of developers joining has increased from 126 to 505." -
#117 Nincs, mert msnek nincs pofája kiadni a hivatalos spect, annyival gyengébb PS4nél. -
#116 Háttérnek\bannernak \ csak úgy.. :D -
#115 Van olyan táblázat, ahol egymás mellett írják le a PS4 és Xbone hardvereit összehasonlításképpen? -
#114 Bannerba mehetne is :D -
#113 -
#112 Nekem nagyon tetszik